Jo@n
|
Čveke, čer! Saj spolh ne pridem na čisto, da bi ažurne stvari komentirala. Pa se mi ne zdi, da bi bilo tooolk napisan, ampak cajt beži prehitro. Ja, dopoldne smo plavali, je bilo prav fletno, naš J. je hotel tečaj kar premeditirat, pa mu nismo pustili . Tako ali tako je do popoldneva sestavil le tisto 20 minutno kitico na čveku po plavanju. Ma saj sploh ne vem, kaj naj komentiram. Ena je spraševala za skutke, jaz sem mu jo že dala, ampak ne pripravljeno sadno, vzela sem kar nepasirano od LM, pa malo sadja noter (mislim da banano) in je jedel. Ni glih skakal od navdušenja, obrok je pa bil. Podobno bom naredila tudi z navadnim jogurtom. Violica, upam da si dobila ugoden mikser. Posadka, ob tej dieti se nam boš še posušila. Trnuljčica, škoda za dolgo popotovanje in za uspešne opravke v Lj. Upam da je pregled prinesel dobre rezultate. Jabolko, kaj se nismo danes pogovarjale da dedci potrebujejo MESO za obrok. Pa kakšne bučke neki, halo???? Če bo na bučkah, bo prešvoh za obrate in plazenje . Krista, super da je Nadja bolje in da je osvojila nov spalni/gibalni slog. Ketrin, fajn študiraj spanje, jutri pa prijetno dopoldne s TM. Eva, za Mamo. Kiara ziher ve, kaj pomeni. Novopečena, še dobro da si se lahko zrinila mimo Reneja. Vidiš, pa imam izgovor, zakaj pri nas ne bo hojice... Me tamal lahko zaparkira Srečka in Nile . Nile, ne po lepiju, po ruterju usekaj... Big mama kje si? Upam, da je vse v redu s tabo. Toliko za danes, lahko nočko!
|