Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 7.11.2008 22:04:47
|
|
|
|
mala_pikica
|
Aja, pije pa cca 300 ml na dan Ja, čisto dovolj ti pije tekočine. Boga Meti, rajše bi še enega naštimali, pa nebi imela zdaj takšnih težav .
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 7.11.2008 22:06:23
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica A ve že kahlico kupujete? Jaz pa sem ga ravno zadnjič tako za foro dala na kahlico, pa je začel kar . Lano dam tudi jaz na kahlico, parkrat je uspelo in se je pokakala. Zgolj slučaj, ker itak še ne more vedet, zakaj je to čudo. No, dopoldan že lahko nekako ulovimo čas, ko bo tiščala in hop na kahlico. Mi je pa samo pomembno, da se nanj navadi. ravno iz tega razloga jo bomo mi zdaj uvedli, ker se mi zdi, da je boljš čim prej, ko pač že sedi, da "se ne ustraši". Ne gre mi tolk zaradi plenic, tolk bom že zaslužla, da jih lahko še 2 leti nosi Iz enakega razloga sem ji danes česen dala, ju3 pa čebulo, da jo na vse okuse čim prej navadim, da ne bo zmrdovanja pri hrani, taka kot je mami
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 7.11.2008 22:07:27
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica čer, moj je šel v posteljo, jaz pa hop na RR. O srečka, a ti pa si tvojemu iz postelje pobegnila . Sem bila samo pred posteljo. Bom še malo počakala, da jo zagreje. Čaki čaki, a on je bil na postelji, ti pa pred njo Kaj sta pa delalala v takem položaju
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 7.11.2008 22:08:34
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica Aja, pije pa cca 300 ml na dan Ja, čisto dovolj ti pije tekočine. Kaj pa naj jaz naredim, ko mi Lana v dobrem dnevu spije cca. 100 ml. Drugače pa še manj. Pa ji non stop ponujam.
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 7.11.2008 22:08:38
|
|
|
|
mala_pikica
|
Sem bila samo pred posteljo. Bom še malo počakala, da jo zagreje. Joj, joj srečka ti si prava lisička, da tako grdo izkoriščaš tvojega . Tvoje št. pa nimam, pa mi jo prosim pošlji na ZS. Pa kavica pri meni obvezno v kratkem.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 7.11.2008 22:09:25
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica čer, moj je šel v posteljo, jaz pa hop na RR. O srečka, a ti pa si tvojemu iz postelje pobegnila . Sem bila samo pred posteljo. Bom še malo počakala, da jo zagreje. Čaki čaki, a on je bil na postelji, ti pa pred njo Kaj sta pa delalala v takem položaju To kar bi morala tudi ti, no, vidva še kakšno stvar več.
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 7.11.2008 22:11:10
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica Sem bila samo pred posteljo. Bom še malo počakala, da jo zagreje. Joj, joj srečka ti si prava lisička, da tako grdo izkoriščaš tvojega . Tvoje št. pa nimam, pa mi jo prosim pošlji na ZS. Pa kavica pri meni obvezno v kratkem. Ne, nisem lisica, sem samo pridna in ga že pustim spat ob tej uri. Se je ta teden zgodaj vstajal - 5-ih . Pa ga ne bom zdaj še jaz mučila. Pa ZS imaš.
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 7.11.2008 22:11:11
|
|
|
|
mala_pikica
|
Kaj pa naj jaz naredim, ko mi Lana v dobrem dnevu spije cca. 100 ml. Drugače pa še manj. Pa ji non stop ponujam. IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica Aja, pije pa cca 300 ml na dan Ja, čisto dovolj ti pije tekočine. Kaj pa naj jaz naredim, ko mi Lana v dobrem dnevu spije cca. 100 ml. Drugače pa še manj. Pa ji non stop ponujam. No, to pa sva na istem. Lukcu po hudih mukah uspem spraviti 100 do 125ml. Nimam pravega na sveta zato, razen kakšna infuzija .
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 7.11.2008 22:12:12
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica čer, moj je šel v posteljo, jaz pa hop na RR. O srečka, a ti pa si tvojemu iz postelje pobegnila . Sem bila samo pred posteljo. Bom še malo počakala, da jo zagreje. Čaki čaki, a on je bil na postelji, ti pa pred njo Kaj sta pa delalala v takem položaju To kar bi morala tudi ti, no, vidva še kakšno stvar več. nemogoče, ker mi je slabo pa še napsihirana sem mal zaradi selitve
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 7.11.2008 22:13:33
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica Kaj pa naj jaz naredim, ko mi Lana v dobrem dnevu spije cca. 100 ml. Drugače pa še manj. Pa ji non stop ponujam. IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica Aja, pije pa cca 300 ml na dan Ja, čisto dovolj ti pije tekočine. Kaj pa naj jaz naredim, ko mi Lana v dobrem dnevu spije cca. 100 ml. Drugače pa še manj. Pa ji non stop ponujam. No, to pa sva na istem. Lukcu po hudih mukah uspem spraviti 100 do 125ml. Nimam pravega na sveta zato, razen kakšna infuzija . Očitno ne rabita, saj če bi bila žejna bi že pila, a ne? Isto je zadnje dni pri hrani. Kar nekam ji ne gre in ne gre. Oz. poje veliko manj. Pa se ne bom jezila sem rekla, če bo lačna bo že jedla. Samo, da je ostalo vse bp.
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 7.11.2008 22:15:18
|
|
|
|
srečka nosečka
|
dolenjka - daj se malo potrudi, kjub vsemu. Mi ne želimo, da si dolgo v B.
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 7.11.2008 22:18:26
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka dolenjka - daj se malo potrudi, kjub vsemu. Mi ne želimo, da si dolgo v B. A me boš tko pogrešala? A to pomeni da prideš 19.11. na srečanje v LJ?
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 7.11.2008 22:19:50
|
|
|
|
mesecnica
|
Naša tudi spije max. 150 ml vode. Pa tudi hrana ji zadnje dva dni ne diši. Sem pa opazila, da ji zgoraj zobek ven rine. Se vidi, ker je že dva dni sitna kot . Mah pa ne sitna no, ampak ne more pa niti minutke brez mene. Ko grem z njenega vidika, takoj jok.
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 7.11.2008 22:21:17
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka dolenjka - daj se malo potrudi, kjub vsemu. Mi ne želimo, da si dolgo v B. če bo bog dal A me boš tko pogrešala? A to pomeni da prideš 19.11. na srečanje v LJ?
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 7.11.2008 22:21:23
|
|
|
|
mala_pikica
|
Dolenjka, jaz si težko predstavljam sebe samo z otrokom, nekje v tujini. Pa imaš tam sploh kakšno sorodstvo ali pa dobre prijatelje, da jim lahko tudi Taro zaupaš, če bi slučajno rabila varstvo. Res dobra si . ja, ja si ti pridna. Ti se ga samo na tako fini način znebiš, da lahko zdaj čvekaš tukaj
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 7.11.2008 22:23:13
|
|
|
|
dolenjka
|
Mesečnica, taka mogoče ni zaradi zobka ampak baje pridejo v tem obdobju v tako fazo, da te morajo imet stano na očeh Sej čez 15 let boš pa ti v tej fazi, da jo boš hotla imet stano na očeh SN, kaj ti je pa bog že dal v življenju, da je od njega tvoj prihod v LJ odvisen
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 7.11.2008 22:23:22
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica Naša tudi spije max. 150 ml vode. Pa tudi hrana ji zadnje dva dni ne diši. Sem pa opazila, da ji zgoraj zobek ven rine. Se vidi, ker je že dva dni sitna kot . Mah pa ne sitna no, ampak ne more pa niti minutke brez mene. Ko grem z njenega vidika, takoj jok. Vprašaj Janey kako je npr. na plavanju, ko se grem preoblečt. Mala kar pop dobi, ko me ne vidi. Pa to je vedno, ko me ni zraven nje. Razen doma še kar pripuza za mano in ni panike. Drugače pa groza. Upam, da je to samo faza in bo hitro minila.
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 7.11.2008 22:24:12
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica ja, ja si ti pridna. Ti se ga samo na tako fini način znebiš, da lahko zdaj čvekaš tukaj razkrila si me, samo ne mu tega povedat
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 7.11.2008 22:24:37
|
|
|
|
mala_pikica
|
Naša tudi spije max. 150 ml vode. Pa tudi hrana ji zadnje dva dni ne diši. Sem pa opazila, da ji zgoraj zobek ven rine. Se vidi, ker je že dva dni sitna kot . Mah pa ne sitna no, ampak ne more pa niti minutke brez mene. Ko grem z njenega vidika, takoj jok. IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica Naša tudi spije max. 150 ml vode. Pa tudi hrana ji zadnje dva dni ne diši. Sem pa opazila, da ji zgoraj zobek ven rine. Se vidi, ker je že dva dni sitna kot . Mah pa ne sitna no, ampak ne more pa niti minutke brez mene. Ko grem z njenega vidika, takoj jok. Luka pa nič ne joče, ko me ne vidi. Pa tudi k vsem se gre rad pocartati. No zdaj pa se je Luka zbudil, pa še Lana nekaj kašlja. Grem pogledati. Nočko vsem
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 7.11.2008 22:25:31
|
|
|
|
srečka nosečka
|
dolenjka - mah pri meni nikoli ne veš kako in kaj. Se kar sproti odločam.
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 7.11.2008 22:26:11
|
|
|
|
srečka nosečka
|
mala pikica - si dobila ZS?
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 7.11.2008 22:26:39
|
|
|
|
mala_pikica
|
razkrila si me, samo ne mu tega povedat IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica ja, ja si ti pridna. Ti se ga samo na tako fini način znebiš, da lahko zdaj čvekaš tukaj razkrila si me, samo ne mu tega povedat Hm, Hm koliko plačaš? Zdaj pa res grem pogledati Lukca, ker ga zgleda moj ne more pomiriti.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 7.11.2008 22:27:27
|
|
|
|
mala_pikica
|
mala pikica - si dobila ZS? IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka mala pikica - si dobila ZS? Sem ja, hvala. Se slišiva, ko bom pri mami ali pa v MB
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 7.11.2008 22:28:14
|
|
|
|
mesecnica
|
Nič jaz grem tudi še malo pred TV, ker mojega ni doma in sem edina lastnica pilota . Nisem gledala TV-ja že ne vem koliko časa - ene 2 tedna sigurno . Včasih samo malo poslušam, ko na netu visim. Ajde nočko.
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 7.11.2008 22:29:22
|
|
|
|
mesecnica
|
Aja - še to. Upam, da je potem to sitkanje res samo faza, ki bo hitro minila. Ker je res kar za znoret.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?