|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 8.11.2008 13:15:52
|
|
|
|
Blacky30
|
Metuljcek, jaz se vedno grem ločevalno dieto, ko hujšam seveda. Zdaj ne, ker nimam volje. Sem jo pa delala že 2x uspešno, je šlo enkrat dol 11 kg v mesecu in pol, drugič pa 8 kg v mesecu dni. Po prvem porodu pa ne gre več, nikamor. Se držim, pa kile stojijo. Zdaj sem na enakih kg kot pred to nosečnostjo, vendar jih imam še vedno 10 kg viška od prej. Dzanika, bravo za zaklenjena vrata. Kar tako naprej. Pa nič si ne rabiš izgovora iskat, da sta spala, naj se kar navadi, da po novem bo tak, če spita al pa ne. Naj skapira, da hočeta mir. Flower, jaz si igralno podlogo vlečem s seboj v kuhinjo in se tam na tleh igra, pa je rada gor. Tudi v ležalniku je cel čas kosila, ko jaz jem al pa na sedežni, ko sedim zraven in se igrava. Malo menjaj prostore, ležalnik prenesi drugam, igralno tudi, mogoče mu bo bolj zanimivo. Maja24, lepa slikca Ele, pravi srček je. Samo to slikico sem jaz že enkrat vidla. Frutka, populis, kakšni službi pa imata vajina moža, da sta ob jutrih lahko tako dolgo doma? Moj vstaja ob 6.15 in ob 6.30 že z Nejcem šibata proti vrtcu. V službi začne ob 7.20. Frutka, ful lepa sobica, mi je zelo všeč. Glede Nejca pa si verjetno do zdaj že za nazaj prebrala. No, na kratko, imeli smo celo kalvarijo z letanjem okol dr. Ga trebušček boli že en mesec. Po preiskavah smo prišli do zaključka, da ga verjetno boli zaradi otečenih bezgavk v trebuščku, ki so posledica pogostih angin, tokrat ima že sedmo letos. Zato je dr. Žiger rekel, da je treba dat mandlje ven. Ugotovil je tudi, da slabo sliši na levo uho zaradi katastrofalnih mandljev. Ko je dobil ab za angino, ki sicer na streptokok ni bila pozitivna, pa vendar baje gre za začetek, ga je trebušček nehal bolet. Hvala bogu, naj traja, ker sva prej cele noči prebedela zaradi bolečin in joka. Revček! Pa saj niti ne vem, če boš to zdaj prebrala...jaz pa tu kloftam kot norc. Hvala za recepte, še razmišljam.....ne da se mi kuhat. Grem Tejo uspavat.
|
|
|