želvica99
|
Ja za crknit , dons ste pa dobr začel. Spiderman, zgodba o Reškotu (mimogrede - a mislite, da on to kj ber ),.....za dobro jutro ste me nasmejali kot že dolgo ne Zvezdica, Zarja, Bambi, Tina, Mlinček....pa verjetno sem kterga še spustila, hvala, stopka je zadela pravo lokacijo in me ni nič bolela , me zmerj tko skrbi, da bi kaj polila, razbila,.. Zarja vidš sem vse pridno opravla, ne me no kregat , sj sem imela alarm za ob desetih, ko je bla stopka na vrsti . A ti boš pa spet tko pridna, svaka čast za tvoje kuharske spretnosti. Jest bom kr rižoto nardila, je vse v enem loncu Lučka in Gigi razumem tole situacijo z znaki in se je že naprej bojim. Madonca bi blo res najbol tko kje Netka rekla, tramale malčat vsak dan, da sploh ne veš kaj se dogaja okrog alpa se ti fučka . Držim pesti - to pa zmerj Grethy a ti še spiš, za nazaj in za naprej Daisy super za punkcijo, bova skupaj čakale Pa Folikla sem vidla prikorakat, lepo lepo , tale tvoj avatarček me nasmeji - a si tud v resnici tko bol na izi, alpa če Daisy pove
|