DaisyE
|
Z vso resnostjo, kar je premorem, sem želela pristopiti k današnjemu poročanju iz UZ. Potem sem pa zagledala tole baletko od spajdermena, zdaj se pa ne morem nehat režat. Samo poglejte te gibe. Torej, kot sem včeraj obljubila nepremagljivemu trojčku (Noki+2xMlinček), poročanje iz UZ sledi. Za slog pisanja pa ne odgovarjam (spajdermen dela svoje). Pa začnimo: 1. Pravljice "MenemapaRešrad" je konec. Prišibam do njega in sem bla kregana, ker tako dolgo spim in tako pozno pridem (pustmo stat, da sem 20 minut čakala v ordinaciji). Sledi obvezni "Nokargor", ki sem se mu uspela samo na zadnjem UZ izognit, čeprav sem bila dons še hitrejša (pa spet pustmo stat, da sem potem skor na mizi zaspala, ker sem mogla jaz Reša čakat). 2. Murko zgublja ostrino. Folikli so. Sama črnina. Je reku: "A vidite, kolk jih je?" Sem poznavalsko kimala, čeprav nimam blage veze. Potem me je spraševal, če sem kaj napihnjena. Sem rekla, da ne, če bi mela še več jajc, bi pa dodala: "Veste, jaz vedno tako izgledam" Pa še nisva zaključila. Me je spraševal, zakaj mam tako veliko dozo, pa sem povedala, da jo mam vedno (če bi imela jajca bi seveda spet lahko rekla: "Ker sem debela" - no, to bi pravzaprav lahko tud brez jajc rekla, ampak je problem, da sem se šele zdaj spomnila. U glavnem, da vas ne pustim predolgo čakat. Je zmeru enga, pa je bil malo pod 20 (to sem se pa naučila iz UZ prečitat) in bo punkcija kar v pondelk. Obi, očitno mu je ta ponedeljek vseč. 3. Od mojih 6 preostalih Menogončkov, mi je dal samo še enga. Jaz sem seveda takoj predlagala, da mu preostale pustim, ker vem kolk težko se jih dobi (mater sem fejst), potem je pa začel računat, kolk mi je dolžen. Sem se otepala, sem mu jih hotla kar šenkat, ampak se ate ne da. Je reku, da ma rad čiste račune, potem sem pa jaz rekla: "No, dons pa vi komplicirate" Zdaj mam pa slabo vest. 4. Ko sem peljala domov, sem naletela na enga včerajšnjega, ki je delal sinusoide po pločniku, včasih ga je pa še na cesto odneslo. Pa sem se malo režala. Zaradi tega pa nimam slabe vesti. 5. Zbudite se, da mi ne bo dolgcajt! Kofi tajm! 6. Nič od zgoraj zapisanega, v nobenem pogledu nima namena žaliti doktorjev, ampak mi zgolj pomaga premostiti mojo nesrečno situacijo. Da ne bo pomote. Mlinko in kruce, sta pa res spajdermena Pa da crkneš. Kje ga je najdu!?
< Sporočilo je popravil DaisyE -- 8.11.2008 6:49:45 >