|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November IVF/ICSI
7.11.2008 19:43:13   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

Sam tok, Gigi, a ti junk food paše? mmmm user posted image zelo dobro. Se spomniš koliko kebabov in pizza burekov sem v enem dnevu pojedlauser posted image user posted image user posted image user posted image . Pa sploh tisti teden sem presegala samo sebe, sem skoz visela v olimpiji na Bavarcuuser posted image user posted image user posted image

Kar tako naprej...

Jaz bi tudi samo jedla. In to samo tako hitro hrano. Jem pa tud več kot prej, pasem 1 kg shujšala, namest da bi se zredeila. user posted image  Me pa tam doli tako "boli" kot pred punkcijo, ko so jajčniki veliki, pa v križu tudi. Mah ti znaki, saj so tako in tako isti za M kot za nosečnost. Bo treba pač še počakat.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
7.11.2008 19:44:16   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: sapi

vijolica30, Želvica99 pogrešam vaju kje sta, nič nista sporočili kako je bilo danes na UZ ...

Za vijolico ne vem, za želvico je pa ena sporočila (mislim, da Grethy), da danes pade stopka. user posted image

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
7.11.2008 20:19:20   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Sam tok, Gigi, a ti junk food paše? mmmm user posted image zelo dobro. Se spomniš koliko kebabov in pizza burekov sem v enem dnevu pojedlauser posted image user posted image user posted image user posted image . Pa sploh tisti teden sem presegala samo sebe, sem skoz visela v olimpiji na Bavarcuuser posted image user posted image user posted image

Kar tako naprej...

Jaz bi tudi samo jedla. In to samo tako hitro hrano. Jem pa tud več kot prej, pasem 1 kg shujšala, namest da bi se zredeila. user posted image  Me pa tam doli tako "boli" kot pred punkcijo, ko so jajčniki veliki, pa v križu tudi. Mah ti znaki, saj so tako in tako isti za M kot za nosečnost. Bo treba pač še počakat.

Vidiš Lučka, meni je bil to prvi znak nosečnosti, in v prvi in drugi in zdaj tretji nosečnosti.
Močno navijam za vse vas punce user posted image user posted image user posted image

n74 greje test 11.11.2008
daisy23 greje test 12.11.2008
Lučka25 greje test 13.11.2008
Gigi greje test 13.11.2008
zofka7 greje test 13.11.2008
mateja_goljev greje test 15.11.2008
Darja* greje test 17.11.2008
Netka24 greje test 21.11.2008

i belive i can fly....

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
7.11.2008 21:36:23   
želvica99
Čao, evo sem končno doma. Bi kmal še lastno stopko zamudila, me čaka zdjle vsak časuser posted image Grethy hvala, da si sporočila, ker jest pač ne znam normalno uro domov priskakatuser posted image . Sva pa dons z mojim trapala okoli, tko da krivca sva dva.

Res na hitro sem prebrala, brez zamere, če kaj spustim.

Vidim dobre novičke: pika.po super si res prava kokoškauser posted image , pa anci banci še enkrat čestitkeuser posted image

Bozza tebi pa enega objemčka, tkole nas včasih življenje zaj...., ampak jest se tolažim s tem, da ko bo ratalo bomo pa 100X bolj vesele, kot bi ble, če bi šlo vse na izi. Drži se.

Grethy, Zarjica, trepetalki Gigi, lučka, mismis, žogica, obi,....in ostale jest se grem pripravt na stopko pol pa vodoravno.Sem res čist povožena.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
7.11.2008 21:52:47   
Zvezdica
Želvica.... upam, da stopka ne bo bolelauser posted image

Anci banci tebe sem pa spregledala. ČESTITKE user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu želvica99)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
7.11.2008 21:54:43   
bambi75
pika.po user posted image  za 10 jajčk.

Bozza  pa ne tudi ti user posted image  user posted image .

Serendipity jaz imam zelen list, ampak je močno travnato zelen številka 27. Če je tvoj enak bova približno skupaj. Nocoj je padel zadnji femoden, zadnji čas sem že cela napihnjena.

Žiži a ti imaš pa spemenjeno potrebo po hrani, ani to dober znak?

Želvica dobro si zapiči stopko. Mene ta injekcija ponavad najbolj boli.

(odgovor članu pika.po)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
7.11.2008 22:16:26   
bambi75

Drug teden bo pa napeto od Martina naprej. Želim vam same pluske na testih.
user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
7.11.2008 23:13:12   
DaisyE
RABIM AUDIO STIMULACIJO V ROKU 5 MUNUT!

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
7.11.2008 23:16:45   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: bambi75

Drug teden bo pa napeto od Martina naprej. Želim vam same pluske na testih.
user posted image

user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
7.11.2008 23:45:20   
mlinčka
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

RABIM AUDIO STIMULACIJO V ROKU 5 MUNUT!

Itak sem prepozna, ampak kako audio stimulacijo, bemti user posted image ? A Final countdown user posted image ?

Noki, dejzi, hvala za družbo nocoj user posted image !

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
8.11.2008 0:56:54   
Zvezdica
Final countdown

Pa tražili ste i dobili steuser posted image user posted image user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=0ZkllM8znx4

i belive i can fly....

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
8.11.2008 0:57:11   
Zvezdica
Pa lahko nočuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
8.11.2008 5:08:11   
DaisyE

Final countdown

Pa tražili ste i dobili steuser posted image user posted image user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=0ZkllM8znx4

Prva (čeprav raje ne bi bila)!

Face ste punce.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
   November IVF/ICSI
8.11.2008 5:35:00   
Kruce Fiks
Dobro jutro dober dan, jaz in mlinček sva pa superman...user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
8.11.2008 6:10:37   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

Dobro jutro dober dan, jaz in mlinček sva pa superman...user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kruce, a si ti še včerajšnji?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
8.11.2008 6:45:15   
DaisyE
Z vso resnostjo, kar je premorem, sem želela pristopiti k današnjemu poročanju iz UZ. Potem sem pa zagledala tole baletko od spajdermena, zdaj se pa ne morem nehat režat.
user posted image
Samo poglejte te gibe.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Torej, kot sem včeraj obljubila nepremagljivemu trojčku (Noki+2xMlinček), poročanje iz UZ sledi. Za slog pisanja pa ne odgovarjam (spajdermen dela svoje).

Pa začnimo:
1. Pravljice "MenemapaRešrad" je konec. Prišibam do njega in sem bla kregana, ker tako dolgo spim in tako pozno pridem (pustmo stat, da sem 20 minut čakala v ordinaciji). Sledi obvezni "Nokargor", ki sem se mu uspela samo na zadnjem UZ izognit, čeprav sem bila dons še hitrejša (pa spet pustmo stat, da sem potem skor na mizi zaspala, ker sem mogla jaz Reša čakat).

2. Murko zgublja ostrino. Folikli so. Sama črnina. Je reku: "A vidite, kolk jih je?" Sem poznavalsko kimala, čeprav nimam blage veze. Potem me je spraševal, če sem kaj napihnjena. Sem rekla, da ne, če bi mela še več jajc, bi pa dodala: "Veste, jaz vedno tako izgledam" Pa še nisva zaključila. Me je spraševal, zakaj mam tako veliko dozo, pa sem povedala, da jo mam vedno (če bi imela jajca bi seveda spet lahko rekla: "Ker sem debela" - no, to bi pravzaprav lahko tud brez jajc rekla, ampak je problem, da sem se šele zdaj spomnila. U glavnem, da vas ne pustim predolgo čakat. Je zmeru enga, pa je bil malo pod 20 (to sem se pa naučila iz UZ prečitat) in bo punkcija kar v pondelk. Obi, očitno mu je ta ponedeljek vseč.

3. Od mojih 6 preostalih Menogončkov, mi je dal samo še enga. Jaz sem seveda takoj predlagala, da mu preostale pustim, ker vem kolk težko se jih dobi (mater sem fejst), potem je pa začel računat, kolk mi je dolžen. Sem se otepala, sem mu jih hotla kar šenkat, ampak se ate ne da. Je reku, da ma rad čiste račune, potem sem pa jaz rekla: "No, dons pa vi komplicirate" Zdaj mam pa slabo vest.

4. Ko sem peljala domov, sem naletela na enga včerajšnjega, ki je delal sinusoide po pločniku, včasih ga je pa še na cesto odneslo. Pa sem se malo režala. Zaradi tega pa nimam slabe vesti.

5. Zbudite se, da mi ne bo dolgcajt!
user posted image  Kofi tajm! user posted image  6. Nič od zgoraj zapisanega, v nobenem pogledu nima namena žaliti doktorjev, ampak mi zgolj pomaga premostiti mojo nesrečno situacijo. Da ne bo pomote. Mlinko in kruce, sta pa res spajdermenauser posted image user posted image  Pa da crkneš. Kje ga je najdu!? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil DaisyE -- 8.11.2008 6:49:45 >

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
8.11.2008 7:29:13   
Sulfinija
DaisyE,user posted image user posted image user posted image user posted image  za uspešen UZ in folikle držim pesti za ponedeljkevo punkcijo.Naj bo iz foliklov čimveč zrelih celic.Sem se ob tvojem sporočilu pošteno na zgodnje jutro narežala kak si fletno sporočilo napisala.

Joj punce komaj čakam poročilo kdaj bom tudi jaz končno lahko v tej temi poročala kok bom jaz tokrat foliklov zvalila.

LP mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
8.11.2008 7:41:48   
Zvezdica
a ne bo pomote. Mlinko in kruce, sta pa res spajdermena Pa da crkneš. Kje ga je najdu!?
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Z vso resnostjo, kar je premorem, sem želela pristopiti k današnjemu poročanju iz UZ. Potem sem pa zagledala tole baletko od spajdermena, zdaj se pa ne morem nehat režat.
user posted image
Samo poglejte te gibe.m

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moj sinko mi že od sedmih ne pusti pisat ker kar buli v tega plešočega SPAJDERMENAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Daisy, super za folikleuser posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
8.11.2008 7:55:03   
lučka 25
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nimam besed. Samo solze smeha tečejo.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
8.11.2008 7:57:33   
lučka 25
Daisy, dobro si ti to opisla, ves današnji dogodek. Ja tak je naš ata, kokr se veter obrne. Ampak midva se zmerej nasmejiva tem njegovim komentarje, pa če so ostri al pa ne.

Tist voj "prijatelj" s ceste bo pa danes bolj takole zgledal user posted image  in bo bolj ležal kot ne.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
8.11.2008 8:05:25   
arneja
Dejzika, kakšna super zgodbica user posted image . Jaz tako rada berem te peripetije pri Rešu user posted image . In super, da imaš full foliklov. Veš, koliko več možnosti imaš s tem za dobre zarodke user posted image ? Koliko enot Menogona si pa imela? Jaz sem mu hotela enkrat samo en Menogon šenkati, pa tudi ni bil za user posted image . V glavnem, super te je bilo brati user posted image .

Joj, punce, kako sem jaz že naveličana naših neuspehov user posted image . Bozza, zares mi je žal, ampak mati narava se ne da. Očitno s pikico nekaj ni bilo ok. Spet zbrati moči in ponovno v boj, drugega ti tako, kot še mnogim od nas, ne preostane. In to, da je zdaj že skoraj uspelo, je velika prednost user posted image .

Dajamaja, si že kaj bolje, pupa naša user posted image ? Kakšen udarec, res, si sploh ne morem predstavljati, kako človeka to sesuje. Ampak, me vemo, da si močna, in da boš vztrajala user posted image .

Lučka, še malo, še malo, pa bo plusek. Navijamo user posted image . Pa za Gigico našo tudi user posted image .

Sulfinija, ti pa kmalu tudi ponovno v boj user posted image ?

Mismis, čvekica, kam si ti res poniknila? Pridno piješ čajčke? Jaz sem včeraj pozabila tisti napitek notri vliti user posted image .

Pija, si že bila pri teti Pehti?

Pikovitka, si še kaj lulo mehčaš user posted image ? Meni si je še vedno ni uspelo niti enkrat user posted image .

Zvezdica, tvoj buši mora biti pa že ornk buš, kaj user posted image ?

Netka, pridno greješ M in B (morulco in blastocistko) user posted image ?

Abra, sobica že dostavljena user posted image ?

Krucefiks
, je Klomifenčka že zmanjkalo? Da nisi še ti kakšne tabletke pojedel, ko takšne slikce limaš user posted image . Midva sva svoje oddelala (je že 10. dan po zadnji tabletki) in zdaj čakava, če sva kaj pridelala user posted image . In super, da se je Reško lepše obnašal in da, če ne bo nič, gresta že januarja v postopek user posted image .

Pozdravčke tudi ostalim, jaz pa pospravljat user posted image . Že toliko časa nisem, da sem skoraj pozabila, kaj to je user posted image .

< Sporočilo je popravil arneja -- 8.11.2008 8:07:31 >

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
8.11.2008 8:15:19   
zarja1
O babuške...jaz pa sem mislila da bom dans prva......user posted image
niti user posted image  nisem opravla..kr direkt s pojstle.....

DaisyEka super si ti to zrihtala!!!!! Ponedeljek je itak pred vrati....user posted image user posted image user posted image

Zvezdica tolk lušen avatarček maš...iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image

Shuki pa Larči še spita........to so ratali otroci zaspančki.......

Želvica lastno stopko si skor zamudla.....ti ti.....user posted image

Mismis pa kje se skrivaš....

Ajska en lep pozdrav srčku in tebi v Bruselj...zdaj pa ni več obiskov pivnic...samo čokoladice..user posted image
Pikovitka, Bambi75 kdaj v Mb?user posted image

Kaj boste dans kuhale?user posted image  Midva oz. moj je povabil celo gardo na Martinovo pozno kosilo; torej raca, mlinci, zelje,.......Spet se bom spočila čez vikend, pa saj ga bom ubila enega lepega dne....user posted image user posted image user posted image

Arnejči helov...pa ne pospravljat.....me je Želvica naučila, da to itak vedno počaka...user posted image

O Lućka je tudi že aufuser posted image . A živčki...saj bo pupa....tako kot za Gigi mam full dober filing.....

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 8.11.2008 8:21:05 >

Horny Teddy

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
8.11.2008 8:19:06   
pinjolca
Od mojih 6 preostalih Menogončkov, mi je dal samo še enga. Jaz sem seveda takoj predlagala, da mu preostale pustim, ker vem kolk težko se jih dobi (mater sem fejst), potem je pa začel računat, kolk mi je dolžen. Sem se otepala, sem mu jih hotla kar šenkat, ampak se ate ne da. Je reku, da ma rad čiste račune, potem sem pa jaz rekla: "No, dons pa vi komplicirate" Zdaj mam pa slabo vest.

Sej sem vedla! Tile podočnjaki, skuštrana frizura, pa jo imamo dilerko. Sredi noči hodi okrog nekih t.i.doktorjev in prodaja mamilke. In moj otrok je včasih v njeni družbi user posted image Desi se i u boljih familijah user posted image user posted image

Čestitam za črno polje tam spodaj, predvidevam, da Folikel pije vitamine, nič pira in telovadi-sej je jebeno, ampak vse za bolši pridelek in vemo, kako je on lahko zagnan user posted image user posted image user posted image

Jutro vsem in lep dan! Jst pa na šiht.

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
8.11.2008 8:30:16   
folikel09
IZVIRNO SPOROČILO: pinjolca

predvidevam, da Folikel pije vitamine, nič pira in telovadi-sej je jebeno, ampak vse za bolši pridelek in vemo, kako je on lahko zagnan user posted image user posted image user posted image

Draga sestra, prosim nehaj me zajbavat, ker v ponedeljek pridno masturbiram.

(odgovor članu pinjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
8.11.2008 8:38:23   
tassi1
umiram od smeha
user posted image
Samo poglejte te gibe.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oblika penisa je pomembnejša od velikosti
Ste vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......