|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 7.11.2008 21:08:24
|
|
|
|
Blacky30
|
Metuljcek, moj zakon....hja, kaj je bilo narobe? Kaj te vem.....pretežno to, da dela 2 službi, da pride domov okoli 21h in da je kar padel v posteljo. In to traja že od junija nekje in sva se začela odtujevati. Vedno bolj sva se prepirala in komunicirala samo še preko gsm-ja tekom dneva, ker je zvečer kar padel v posteljo. No, potem pa sva imela en tak udaren pogovor, malo sva glas dvignila oba, si povedala svoje in je bilo potem stanje ena 2 dni bolj mirno. No, potem pa sva se očitno oba vsak pri sebi odločila, da je ljubezen še vedno prisotna, da bi bilo škoda vse pustit in uničit in sva čisto malo po malem začela funkcionirat drugače. Je bilo kar smešno, ker se nisva nič pogovarjala o tem, ostalo je pri tistem hudem prepiru, potem pa sva se oba začela kar trudit. Do zdaj tistega prepira nisva sploh omenila, pogovarjava se in vsak večer imava čas samo zase, ko otroka zaspita. Skupaj se sparkirava na sedežno in se pogovarjava o dogodkih tega dneva, jaz mu povem, kaj je novega pri otrocih, on meni o službi, pogovarjava se o naju, planih, itd. Včasih pa iz tega pride tudi do reševanja križanke. Včasih pa samo leživa skupaj v objemu, dokler on ne zaspi, jaz pa potem pobegnem na RR, ker sem bolj ponočnjak, njega pa itak zmanjka v minuti. Je že kronično utrujen, zato se res še toliko bolj trudi biti buden in preživet vsaj del večera z menoj in to cenim. Majar., tvoj avatarček pa je tak meglen. Ne bi menjala slikice, da bi tvojo lubiko lepše videli? Sem si pa ogledala tvoj albumček in dodala 2 komentarčka.
|
|
|