|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke 2008, III. del
7.11.2008 13:35:24   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka

IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

IZVIRNO SPOROČILO: flower
. Se mi zdi, da se še komaj kaj pogovarjava. ta teden ga pred 18. tak ni blo domov, se mi tudi že meša..

mojga nikoli ni pred 18 user posted image  kaj so drugi vsi prej doma??? danes pride ob pol 9.

moj tud dela vsak dan do 17, tak da je okrog 18 doma al pa malo prej..pol preden se gre stuširat pa kaj poje, je ura že ćez 19, ko jaz počasi že Tio spravljam spat. Tak da če jo vidi pol ure na dan je to veliko..pa tudi ob sobotah dela, tad da smo v bistvu samo v nedeljo skupaj cel danuser posted image

Moj je načeloma doma ob pol štirih. Imam kar srečo kar se tega tiče. Smo kar veliko skupaj, razen sedaj, ko urejamo stanovanje, ga nič ne vidim. Poje kosilo, pa takoj stanovanje rihtat in ponavadi pride, ko Tim in Nina že spita, jaz se pa ravno odpravljam v posteljo. Ste pa boge tiste, ki ste same ves čas. Men se že zdaj včasih zdi, da se sploh ne znam normalno pogovarjat, ko sem ves čas samo s tamalo. In potem debata teče o podiranju kupčkov, pa kakanju, pa lulanju, pa kok je spala, pa kaj je dons prjela, pa kolkrat se je nasmejala.... Adijo pametuser posted image

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
7.11.2008 13:35:49   
sončika84

IZVIRNO SPOROČILO: flower
. Se mi zdi, da se še komaj kaj pogovarjava. ta teden ga pred 18. tak ni blo domov, se mi tudi že meša..

mojga nikoli ni pred 18 user posted image  kaj so drugi vsi prej doma??? danes pride ob pol 9.

moj tud dela vsak dan do 17, tak da je okrog 18 doma al pa malo prej..pol preden se gre stuširat pa kaj poje, je ura že ćez 19, ko jaz počasi že Tio spravljam spat. Tak da če jo vidi pol ure na dan je to veliko..pa tudi ob sobotah dela, tad da smo v bistvu samo v nedeljo skupaj cel danuser posted image

tut moj dela vsak dan do 16h,17h. včeraj je celo do 19h,tko d je pršu ob pol osmih kumaj.  ponavad gremo pol k pride skupi na sprehod č je vreme.čeprov zdej je že počas tema,kadar pride pa pol n gremo nikamor. aja,pa zmer ima še par klicev iz službe ko pride domov. ima očitno zlo nesamostojne delavce. men pa živce to kravžla. lih se nam mal posveti pol pa telefoni pa rešavat probleme. sobota pa tko,kšno dela,ponavadi pa ne. tko d zdej so vikendi naši. prej je imel pa še ob sobotah polno dela pa še pol nedelje. k so drva rezal in še avto je imel za zrihtat. jah,kaj čmo,smo v takih časih,ko je treba delat od 6h do 16h. žal.  sej sem  se že ful presekirala zrd tega,k mi je blo ful bad in hudo,ko nismo bli skor nič skupaj. ampak sem se sprijaznila. zdej pa tko na faks hodim vsak vikend,pa je pol v petkih prej iz službe,v sobotah pa je celo dopoldne z malim.

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
   [Brisano sporočilo]
7.11.2008 13:41:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sončika84)
  Neposredna povezava do sporočila: 3078
   [Brisano sporočilo]
7.11.2008 13:43:15   
Brisani uporabnik

(odgovor članu majar.)
  Neposredna povezava do sporočila: 3079
7.11.2008 13:44:50   
Anonimen
mojcek se ti to večkrat dogaja? ker lahko, da pa res noče več mleka, kaj pa če ga mešaš s čajem, kašico.. ti ga spije?

sončica, ja ritem je kr fajn pri otročkih, to da ga morš nonstop hranit, pa da nikol ne veš, al joče zarad lakote, je zlo hudo! ko to urihtaš je dost lažje.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3080
   [Brisano sporočilo]
7.11.2008 13:49:42   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3081
7.11.2008 13:49:50   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

ostale, ki dojite: kak vam spijo ponoči?oz. kolkokrat se zbudijo na noč za hranjenjeuser posted image

Moj ponoči spi. Zadnji obrok ima nekje do 22h, potlej pa odspi svoji 8-9 ur v kosu.

recept prosimuser posted image Kak vam to uspe? res ne razumem...zakaj je to tak?kaj mogoče ne občuti lakote ponoči al kaj?

"Pred-nastavitve" so bile zgleda dobre ... ko je bil Aleksander še v mojem trebuhu, se je očka temeljito pogovoril z njim o spanju user posted image

aja, torej praviš da smo že v štartu zaj.ebaliuser posted image user posted image đabe pol takouser posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
7.11.2008 13:53:36   
tims

jeb**** un, k si je zmislu, da do 6 mesca nč dajat, je bil pameten k sam user posted image  in mel ješčega otroka. resno.

user posted image Sorry, sam na tole sem se pa narežala user posted image

Nej se pohvalim, sem zdele v treh minutah zapravla 750€. Sem kupila Dormeo ležišča. Bomo spal k pr norcihuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3083
   [Brisano sporočilo]
7.11.2008 13:56:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 3084
   [Brisano sporočilo]
7.11.2008 13:57:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sončika84)
  Neposredna povezava do sporočila: 3085
7.11.2008 13:59:38   
tims

ja, sej je za režat pa jokat skupi. mislim pa resn. kr me je mel, da bi ji kos kruha porinla v roke pa naj je, če je lačna, ne pa ta ušiv mlek dan na dan.

user posted image user posted image user posted image  na, zdej pa men solze tečejouser posted image user posted image user posted image  od smeha.

Ampak a ni tko, da če je po flaški, ji lahko že prej dodajaš? Kar se pa čaja v mleku tiče, baje nej bi imel boljši okus. Govorim, kar sem slišala. Sama pa na žalost nimam teh izkušenjuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3086
   [Brisano sporočilo]
7.11.2008 13:59:58   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3087
   [Brisano sporočilo]
7.11.2008 14:02:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 3088
7.11.2008 14:04:46   
nanka
Tims, mi imamo vsi Dormeo, pa ni kake hude spočitosti, ki jo tako hvalijo po reklami, jaz sem rabila 3 mesece da sem se navadila tega ležišča.

Mojcek naša počne enako in sem našla rešitev. Ko začne jokat in dudo vlečt ji pripravim mleko. Potegne flašo z mleko, izpljune in joka pa takoj roko v usta. Dam ji čaj, ki ga pije in ji pustim da ga popije kolikor hoče, mleko postavim v hladilnik in v roku 1 ure začne spet jokat. Takrat ji dam flaško fleka in vsega popije, okoli 120. To zdaj počnem en teden in sva prišli lepo na 6 obrokov med 120-140 ml. Na škatli od mleka piše, da mora imeti otrok težak 5 kg, 5 obrokov po 120 in jaz se deržim tega oziroma naša jih ima 6. Rajši je takoj po spanju, pred spanjem ji ne spravim nič v usta. Jaz ji dam jesti tako: spi 1 uro, hrana potem je budna nekje 2 uri in se igra ali pa nosi, potem duda in spanje, ko se zbudi hrana. Pri Natki deluje. Okoli 11 sem ji dala jest, ker je bila sitna in je pojedla samo 30 ml, več ni hotla, sem ji dala čaja ga je popila, okoli 12 je zaspala in ko se je ob 13 zbudila sem ji dala preostalo količino mleka in je vse popila. Naslednje hranjenje računam dabo okoli 16.30. Do zdaj je jedla 3x, ob 16.30 bo četritč, petič bo okoli 18.30 in potem ji dam še 23 kar v spanju in vse poje. Prvo hranjenje ima okoli 5, naslednje okoli 8. In tako imava 6 obrokov.

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 3089
7.11.2008 14:05:08   
tims

.... in da majo vsi drugi u iber pridne otroke, k sam spijo, jejo in se smehljajo...

Aha, po moje tud ja. Če mi bo katera rekla, da ima tazga otroka in da nikoli ne positnari, jo bom kar okol kepe ene dvakrat. Ker mislim, da taki otroci obstajajo samo v knjigi. Načeloma so že pridni in nasmejani in vse to, sigurno se pa tudi največjim angelčkom kdaj pa kdaj zgodi, da dobijo rožičke.

Neposredna povezava do sporočila: 3090
7.11.2008 14:07:06   
nanka
Aja Mojcek še to, jaz Natko hranim tako, da napol leži v stolču na tleh, jaz pa sedim na sedežni in jo gledam v oči, ali pa ji maham s kakšno igračko, da jo gleda in tako vse poje. Včasih traja tudi 20 minut, da poje vse, vmes obvezno podreva kupčka. Če jo vzamem v naročje in hranim ne poje nič.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3091
7.11.2008 14:09:07   
rovar_ka
glugluglu - maš pa res izvirne ideje za male sladkosnedeuser posted image ful dobro!

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 3092
7.11.2008 14:10:11   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: nanka

Tims, mi imamo vsi Dormeo, pa ni kake hude spočitosti, ki jo tako hvalijo po reklami, jaz sem rabila 3 mesece da sem se navadila tega ležišča.

A dej nehi????? Jest sem pa mojga komi prepričala, da sva kupila Dormeo. Je reku, da bi za 400€ lahko kupu pet navadnih jogijev. In jest pametna, razlagam, kok je fajn, pa se spočiješ, pa nimaš pršic, bla, bla, bla. Zdej bom pa mela orgije pet mes. če ne bo ok user posted image . Ga že vidm, kok se me bo sposojal.user posted image

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3093
7.11.2008 14:11:58   
nanka
Tims jaz sem tudi nasedla reklami, mogoče bo pa pri vas drugače, moja svakinja že več kot pol leta jamra čez dormeo.

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 3094
7.11.2008 14:14:12   
rovar_ka
Mojcek1 - po moje je ime krivo, da je vaša Živa tako živauser posted image user posted image user posted image ona se samo imenu prilagajauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3095
7.11.2008 14:15:01   
Majuska
Pri Dormeu vedno nekaj časa traja, da se ga navadiš. Pol je pa v redu - vsaj meni.

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3096
7.11.2008 14:15:42   
Anonimen
jaz mam dormeo, prvič faaaaajn spim! super je

mojcek mali je sitkan, ti poiščem takoj ko bo priden. (čez kako leto user posted image )

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3097
   [Brisano sporočilo]
7.11.2008 14:18:19   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3098
7.11.2008 14:23:23   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: tims

.... in da majo vsi drugi u iber pridne otroke, k sam spijo, jejo in se smehljajo...

Aha, po moje tud ja. Če mi bo katera rekla, da ima tazga otroka in da nikoli ne positnari, jo bom kar okol kepe ene dvakrat. Ker mislim, da taki otroci obstajajo samo v knjigi. Načeloma so že pridni in nasmejani in vse to, sigurno se pa tudi največjim angelčkom kdaj pa kdaj zgodi, da dobijo rožičke.

user posted image user posted image user posted image user posted image s solzamiuser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil rovar_ka -- 7.11.2008 14:25:39 >

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 3099
7.11.2008 14:25:13   
tims

Pri Dormeu vedno nekaj časa traja, da se ga navadiš. Pol je pa v redu - vsaj meni.

user posted image user posted image user posted image Bom mojmu tvezla eno leto, da se ga more navadt. Ja, upam, da se ga bova midva navadla, če ne pa kaj? Novga ne bom kupovala. Sicer pa glede na to, da sva zdej spala na sedežni, ki se je raztegnila, tale Dormeo verjetno ne more bit slabšiuser posted image .

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Varuška
Janjikaaaa

Koliko ste pripravljeni odšteti za varuško vašega otroka?

2€/uro (36%)

2,5€/uro (11%)

3€/uro (18%)

3,5€/uro (8%)

4€/uro (12%)

4,5€/uro (15%)

Število vseh glasov: 213

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!