|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del***
7.11.2008 20:39:54   
ozziebo
Ko ste že pri natakarjevi riti:

http://shrani.si/f/2o/n5/2dxkgW4W/koledarmoski20091.pdf

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 301
7.11.2008 20:40:10   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

Ne vem kaj pomenijo tile vaši komentarji al ste pričakovale Maxa Modica al Salome al .. Cicciolino (karmar?)

user posted image user posted image user posted image user posted image

jah celo na pc-ju smuser posted image , je moj laptopa prnesu za čez vikend, če ne ne pridem na vrstouser posted image , hm v nedelo bom sama gre v hribeuser posted image , matejchi vabljena na kavouser posted image , ma vse vabm na kafje k je luštno z vami čvekat

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 7.11.2008 20:47:05 >

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 302
7.11.2008 20:43:55   
tinka14

Tinka včeraj je en igralec v ansamblu zmanjkal... prestavljeno na danes... pa tri ponovitve bodo...

ja cel den že čakam na odgovor, zdej mi pa sploh ni blo jasn kaj to pišeš, potem ko mi prebliskne pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  fajn igrajte!!! mogoče bomo tut mi kako igro danes mel...user posted image user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 303
7.11.2008 20:47:49   
Vilika
Ja Matejchi, kako ne veš, jaz sem bila zadnja... , še tvoje darilce sem dobila, pa naš Vid je tko Maruško osvajal - v spečem stanju user posted image user posted image

Babnce, jaz imam samo 4 fotke, zdej pa kabla ne najdem da jih dol snamem user posted image . Bom jutri probala poiskat.

Tamal se neki matra zaspat - ne gre pa ne gre. Ne vem kaj ga je popadlo, od prihoda domov je čuden, jezen, tečen.. nič ga ne pomiri, takšen še ni bil user posted image user posted image

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 304
7.11.2008 20:47:56   
tinka14
IZVIRNO SPOROČILO: ozziebo

Ko ste že pri natakarjevi riti:

http://shrani.si/f/2o/n5/2dxkgW4W/koledarmoski20091.pdf

uf, kere mišice... grem kr trebušjake delat, da bom še js mela take...user posted image

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 305
7.11.2008 21:09:00   
karmar
kaj se ne bi katera od vas opogumla in povedala tistemu natakarju da je njegova rit zaslovela, da je celo na internetu?
matejchi a čičolina je bjondasta? Ne vem, ker ne gledam takih filmov. Sam vem da obstaja.

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 306
7.11.2008 21:09:36   
matejchi
Zoja Miša kaj si si pa izžrebala, da se je Naty tok zmatrala...
Tejkaz a ni fajn, ko imaš lahko Vibrator skoz pri sebi pa te noben ne bo čudno gledal, še Eva ne, ko bo pa večja bo pa še ona malo pogledala.... hihi (Anita user posted image )

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 307
7.11.2008 21:11:17   
matejchi
karmar a veš da sem razmišljala, pa niti ne vem, kako se lokal imenuje.. 

RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 308
7.11.2008 21:34:07   
Tamy30
dober vecer babnceuser posted image ,
vidim da ste uzivale na srecanju. Joj kak ste lustne za veliko mizo. A ste si jih rezerviraleuser posted image

Danes sem imela Uz kolkov, oz, Martin jih je imel. Pa je bilo res smesno, toliko otrok na kupu, pa smo sli kot po tekocem traku. Pa se prav si mela Maja. Hehe, ko sem ga odvila na previjalni je bil seveda pokakan.
Pri zdravniku je blo vse ok, ko pa sva zapustila ordinacijo pa v jok, in misllim da je bil najbolj glasen od vseh otrok v cakalniciuser posted image
Glavno da so kolki se vedno 1Am, tako kot so billi na odpustnici.

uf je ze konec reklam. Po dolgem casu gledam koncno en vecerni film, (vohunske spletke, na pop tv)

Papa

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 309
7.11.2008 21:36:05   
Zoja Miša

Zoja Miša kaj si si pa izžrebala, da se je Naty tok zmatrala...

Mi en čedel levček ključe čuva, pa stanovanje diši po pomarančah, sedaj pa ugibajuser posted image
Pa privošči si kapušin, naj ti tekne! Če bo do mene zadišalo, pa k tebi pridemuser posted image .

Anita, ne kliči hudiča, kaj pa še vse pridemo?!user posted image

Tudi jaz sem hin, grem pumpat pa spat.

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 310
7.11.2008 21:37:29   
Zoja Miša
Joj, očitno sem š z č-jem zamenjalauser posted image  

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 311
7.11.2008 21:44:29   
karmar
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Joj, očitno sem š z č-jem zamenjalauser posted image  

kaj ste že pili? user posted image

grem spat. Lahko noč.

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 312
7.11.2008 22:04:43   
matejchi
Karmar ja pili smo Jagermaistra, da tamali nimajo krčev pol, ker je za želofc.
Pa nekaj rdečega je Anita prinesla, otroci so pa lizalke z okusom Cola imeli, ker po jagodnih bi najbrž alergijo fasali. Maruša je spala pol do 15.30.. zgleda da ste jo utrudile..
No kdaj decembra ne morete... user posted image user posted image user posted image user posted image

RD RR

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 313
7.11.2008 22:24:53   
matejchi
bambi14 in tinka14 a to je dolžina, ki jo zahtevata ali kaj drugega pomeni?
Grem našga 14+ čakat..

RD RR

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 314
7.11.2008 22:40:45   
daja27
HOj po dolgem času

Mere našega Leona pri tretjem mesecu: 6380g in 62cm (odpustna iz porodnišnice pa 3120g) - mislim, da ima Filip od Miškolinčka enake mere.
Cepljen ni bil, ker smo šli včeraj še na preiskave v pediatrično (bo 21.11.).

Tale pediatrična je pa katastrofa...... Prideš v sprejemno čakalnico, kjer so pomešani čisto vsi otroci (dojenčki in šolski, bolni in 'zdravi'), čakaš in čakaš - manjši nimajo prednosti - mi smo 'samo' dve uri -, dojila sem v čakalnici, ker drugje ne vem kje bi, sprejemna zdravnica ga je pregledala, da smo šli potem na oddelek. Ni pa napisala, katere preiskave naj bi opravili, tako da smo spet čakali še na pregled oddelčnega zdravnika. Moj dragi je potem šel, midva sva pa čakala naprej. Leon je bil pravi dobrovoljček, me je zlo presenetil, ker cel dan praktično ni spal, pa je bil vseeno nasmejan. Z izjemo, ko smo ga po 5minutah zbudili za pregled in ko je naslednjič končno za 5 minut zaspal še za odvzem krvi (čakaš v nedogled, ko pa otrok v tistem džumbusu zaspi, ga je treba pa takoj zbudit, ker se tako mudi?!).
Boge mamice, ki tam ostanejo. Prvi dan itak ne dobiš ne jesti ne piti (če bi vedela, da bo trajalo cel dan, bi si kaj vzela sabo), na stranišče moraš nadstropje niže in otroka pustit v posteljici, prespiš pa na lesenem stolu (če spiš, ker miru ni).
No vsaj Dr. Brecelj je eden tistih zdravnikov, ki jih iščeš z lučjo: strokoven (vse razložil in pomiril), oseben (poslovil se je s stiskom roke), ustrežljiv (je celo moj ruzak nosil za mano).
Skratka tja upam, da ne bo treba več, pa recimo, da bo v novi pediarični kaj boljša organizacija. Baje se odpre marca.
Naš mali izvidov še nima v mejaah normale, ga bodo spremljali (kri, jetrni encimi, urin), k sreči pa se stvari umirjajo.

Preveč čvekate, da bi vas lahko komentirala, niti prebrat vas ne morem sproti. Mi je pa kar malo žal, da sem zamudila srečanje. Mogoče naslednjič, če me marate in ne bom 13. prase.

Mejte se in se smejte.

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 315
7.11.2008 22:47:14   
Krysia
Evo, da še jst povem, da je blo danes super ... mi smo se tud celo večnost poslavljal ... Je pa Rok celo pot domov nekaj protestiral - po moje je hotel še mal čvekat al se pa spogledvat s kakšno majhno avgustovko ... ti pobalin mali, nisem uspela ugotovit, na katero je uč vrgu user posted image user posted image user posted image Je pa potem doma zaspal za eni 2 urci, pol smo ga skopali, zdej pa spet spančka že od 20:30 ...
Itak, da s(m)o vse avgustovke fajn, naši cukrčki pa še bolj ... smo pa res ble atrakcija - folk nas je kar slikal, da o začudenih pogledih ne govorim ...
Tamy30, nismo miz rezervirale (vsaj men se zdi da ne), sta jih pa Naty pa Tejkaz zložile skup (če se ne motim ...)

No, mene so že definiral na sliki, tko da mi ni treba razlagat, katera sem user posted image

Definitivno se strinjam, da se še kdaj dobimo ... sam povejte, kje je naslednja lokacija user posted image

Ok, grem pogledat, če možek že spančka pred TV ... jaz še čakam, da stroj opere pa da perilo preložim v sušilca ...
Pridne bodte ...

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 316
7.11.2008 23:17:53   
matejchi
daja27 dobrodošla.. kdaj pa bo srečanje pa ne vem, bomo štajersko navezo vprašali, so na vrsti.. saj nam današnjim itak očitno ni nikamor problem prit. Samo Trojane so res zaenkrat najbolj.. boste pa enkrat brez šopinga.. user posted image
Sayuri mora samo tablo spregledat, pa pet minut kasneje začet zavirat pa je na Trojanah.

< Sporočilo je popravil matejchi -- 7.11.2008 23:18:29 >

RD RR

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 317
7.11.2008 23:28:20   
daja28
Vse zašuštrala, ko sem preminjala mejl, pa sem se morala znova registrirat.
Pa poglejmo, kaj je ratal.
Nisem druga, samo iz daje27, sem postala daja28.

levček Leon 2. 8. 2008

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 318
7.11.2008 23:56:18   
matejchi
mkj ti nas tudi pogrešaš a ne???

RD RR

(odgovor članu daja28)
Neposredna povezava do sporočila: 319
8.11.2008 0:00:21   
bella02

Ne vem kaj pomenijo tile vaši komentarji al ste pričakovale Maxa Modica al Salome al .. Cicciolino (karmar?)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bambi14 in tinka14 a to je dolžina, ki jo zahtevata ali kaj drugega pomeni?

Ma ne seri!!! Kaj pa pol pomeni pri meni 02user posted image ? No ja, moj bi rekel, da je važna tehnika in ne dolžinauser posted image user posted image user posted image , pa prav mu damuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: daja27

Preveč čvekate, da bi vas lahko komentirala, niti prebrat vas ne morem sproti. Mi je pa kar malo žal, da sem zamudila srečanje. Mogoče naslednjič, če me marate in ne bom 13. prase.

Lej, ne boš, saj nas je bilo danes 15, drugič pa morda še kaj več, tako da ne boš 13. prase

Trojane? Lokacija kul, sam dvomim, da nas bodo tam tolk na kupu gledal. Ko bomo me čvekale, bodo oni ob zaslužek za cca 50 kremšnit, ker ne bo prostora za ostale. Pa me se ne bomo spokale po eni urci user posted image .
Zdi se mi ta današnja varianta uredu, imajo vse: prostor, igralnico (kmalu se bomo preselile tja, ne bomo sedele za mizami) in garažo, kar je danes že prišlo pravuser posted image user posted image user posted image .

Zoja Miša, Kaja Lina ima občudovanja vredno frizuro

andrejaboris, smo me s tabo, kar večkrat se nam pridruži

anita, ne klič user posted image

tejka, naslednjič pa ti pripelješ naty, a ne?

nevaeva, naj ti kavica tekneuser posted image

gajka, druga čokolada ni bila dobra, jo je bilo potrebno takoj uničituser posted image . Jo bom mogla še kupit, da se odločim, ali mi je všeč ali ne. Sem v dvomihuser posted image user posted image user posted image (skor tako dobra kot Francetove češpleuser posted image ). Svečko bom pa tolk prižgala, da občutim cimetuser posted image . Kot da bi vedela, za koga je darilo, ne bi mogla bolj zadetuser posted image

Ma, prav vse ste kul in sedaj bo to čvekanje še bolj pristno. Bi blo pa res fejn, da se večkrat dobimo. Seveda vse ne bomo mogle vedno, bo pa še kaka druga prišla. Morda je le petek najbolj zoprn zaradi gužve na cestah, posebno za smer Kočevje, pa že sama obvoznica je zabasana.
No, midve s Tejo sva po kosilu jedli in je zaspala, ob 5h pa smo šli še na obisk k moževemu bratrancu. Teja je bila skoraj skoz zbujena in sam smejala se je. Torej ji je srečanje dobro delouser posted image . Ob prihodu domov okoli 23h sem jo dala v posteljo in je takoj zaspala. Tjašo je pa itak že na obisku zmanjkalo.
Grem prebrat še nekaj strani Bele masajke in potem v mižule. Jutri bo spet pestro. Lep vikend! Nočka!!!

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 320
8.11.2008 0:02:29   
bella02
matejchi, pojdiva že enkrat spat, bova jutri nadaljevali

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 321
8.11.2008 0:49:32   
Anonimen
Super user posted image , da je tako zelo lepo uspelo srečanje v LJ! Tako lepo je prebrati vaše zadovoljne poste.  Se prav čuti, da ste uživale in da ste zadovoljne, ker ste naredile nekaj zase. Se sprostile in načvekale za svojo dušo. Da pa bo to serčanje s toliko vozički na enem kupu atrakcija dneva, se je pa tako ali tako vedelo.
In user posted image user posted image user posted image za vse fotke, ki ste jih dale na ogled tudi nam, da vas spoznamo, četudi smo ostali doma! Jaz sem z zanimanjem pričakovala poročilo in foto utrinke! Vse ste tako zelo simpatične, kar sijete! Na posnetkih sem prepoznala Naty13, tejkoz, gajko, sayuri, anito goitan, Zojo Mišo, Erin drugih pa ne prepoznam. Oz. po naknadni razlagi prepoznam še matejchi, Krysio, buhtlčk. Ne prepoznam pa treh od leve proti desni na tej spodnji sliki.

user posted image

Cebrca, Erin si prav lepo uspela ujeti v objektiv.

Erin, na tisti slikci s svojim levčkom, ki je tudi po moji oceni cela mami, prav super zgledaš!

IZVIRNO SPOROČILO: Ryssa
Pablo tvoja dva sta luštna user posted image
Meni se čedalje bolj dozdeva, da sem te vidla v P. Ko gledam tvoja fanta, se mi zdi da sta ti podobna. Si slučajno šla v P na nedeljo in to 10.8.? Sandra mi je takrat rekla da greš ti v P, pa približno te je opisala. Se te pa spomnim (če si to ti) da si okrog enajstih dopoldan sedela na onih foteljih pred tv-jem, pa z eno si se pogovarjala, si menda čakala da te sprejmejo, to mislim v drugem štuku, tam ko so nosečnice user posted image No jaz sem tudi bla tam, kak fotelj stran, pa moj je bil zraven. Sej težko da se spomniš ampak men se zdi da si bla ti. Nisem ti pa upala nič rečt, ker nisem vedela ali si ti ali ne user posted image
A imam kaj prav?

Ja Ryssa, bo kar držalo user posted image ! Tam sem se najprej pogovarjala s sorodnico od v.d. moža (user posted image ), ki dela na tistem oddelku, nato pa še z dvema nosečkama, ki sem ju spoznala v tistih vsakodnevnih CTG "tretmajih". Sicer sem se pa vedno kje s kom pogovarjala. Dosti zelo zanimivih punc sem srečala, vendar sem menda samo tri potem še videla. Malo se mi zdi ja, da sta bila nekaj časa še dva tam na stolih. Torej si bila ti. Pa se nisva morda kdaj kje spodaj na CTG srečale? Kaj si ti takrat šla domov ali si ravno prišla?.....OK, saj si bova podrobnosti na CE srečanju povedale, ki bo verjetno kmalu?!

< Sporočilo je popravil PABLO -- 8.11.2008 0:50:30 >

(odgovor članu Ryssa)
  Neposredna povezava do sporočila: 322
8.11.2008 2:16:05   
Vilika
hmm, spet smo se futrali...
naš fant je že tako lepo spančkal do 3eh ali 4ih, sedaj ga pa že tri dni sračka in se zbudi ob polnoči ali enih user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: PABLO

Na posnetkih sem prepoznala Naty13, tejkoz, gajko, sayuri, anito goitan, Zojo Mišo, Erin drugih pa ne prepoznam. Oz. po naknadni razlagi prepoznam še matejchi, Krysio, buhtlčk. Ne prepoznam pa treh od leve proti desni na tej spodnji sliki.

user posted image

Na tej fotki so bella02, nevaeva in arait. Upam da nisem kaj zaj... user posted image

Mene pa ni na nobeni fotki user posted image user posted image , ker sem 'zamudnica'. Zoja Miša imaš ti kakšen posnetek?

Zdaj grem še lubita malo pomečkat - je bil do malo prej na 'pivi' (ki se je zavlekla na 4 pive), katastrofa, tile moški. So še večje čveke kot me user posted image

Nočka

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 323
8.11.2008 6:32:37   
sayuri
Dobro jutro.... Kavica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naša noč je bla eno samo hranjenjeuser posted image user posted image user posted image . Sem kar ob petih vstala, ker ne morem več ležat. user posted image user posted image Jst bom mogla res na eno masažo zarad tega mojga križa user posted image

Danes imam v načrtu bolj generalno pospravljanje. Ampak zaenkrat samo "v načrtu" user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 324
8.11.2008 6:40:28   
naty13
Jutro.

user posted image user posted image user posted image user posted image  kuhana.

Zunaj dež. user posted image  Ne vem, kaj bomo danes delali.user posted image  Kaj če bi šle še na en čvek v LJ. user posted image

Tejka mislim, da se samo ti še nisi pofočkala. user posted image  No, le glej, da nas prideš pogledat prej kot v ponedeljek. user posted image

Daja27 oz. daja 28 dobrodošla nazaj. user posted image user posted image user posted image   Me pa kar stisne, ko berem o takih odnosih po ZD, bolnicah,.... user posted image  Ma to ne moreš verjet.

Vilika ena zate: user posted image

user posted image

Zoja Miša lahko dam tebe in Kajo Lino goruser posted image  Predlog o še več srečanjih mi je pa všeč. user posted image  Mi je user posted image  rekel, ti še kar pojdi. user posted image

pa pa

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prihod novorojenčka iz porodnišnice
Vsaka bodoča mamica se med nosečnostjo sprašuje, kaj pripraviti za novega prihajajočega člana. Veliko veselje je hoditi ...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?