Skaana
|
IZVIRNO SPOROČILO: mižek ojla, mamice rabim en nasvet, moj malček je dobil po hrbtu rdeče pikice, če pogledaš od bližje zgledajo ko mozoljčki, ima pa jih le po hrbtu, pa me zanima če ima katera kake izkušnje s pikicami, ker mi ni takoj za k Z za letet. Hvala za nasvete že vnaprej Če ni nič drugačen, če nima vročine, če ne kašlja in kiha in če nima pretirane driske, potem si lahko mirna. Aleksej jih je imel enkrat po trebuščku cca 4 dni, pa nisem šla nikamor. Očitno je nekaj takšnega pojedel. So ga pa srbeli in sem ga čisto na tanko namazala zvečer s hladilnim mazilom. Če pa karkoli zaznaš sama in si nemirna, pa se pojdita rajši pokazat. Pa srečno. Jaz sem pa včeraj skoraj iz stola padla, ker sem pri ščetkanju opazila pri Alekseju čisto zadaj spodaj desno nekaj belega, grem tipat (ker našmu ni šans, da vidiš zobe), in ima kočnik (štirico ali manj verjetno petico), enega čisto zunaj, drugega pa že špičko. Pa se mi je zdelo čudno, ker si vse prav nabaše v usta . Tako da, Vrtnica, lahko dopišeš še dva zoba pri nas . Botrca, jaz sem dobila podaljšano zaradi počasnejšega fizičnega razvoja. Že skoz sva hodila v RA, nikoli se ni obračal, ko je začel sedet, je bilo to to. Ni se premaknil iz mesta do slabega meseca nazaj, ko se je začel kobacat, vendar tako čudno, po eni rokici in mečih. Se še ne postavlja na noge ob opori in... Eh, v glavnem, moram izvajat fizioterapijo večkrat na dan z njim in to v vrtcu veš da ni možno. Drugače pa nič hujšega, le malo izstopa od povprečja fant. HB imam jaz teorijo da vse ob svojem času in da glava naših že ve, kdaj bo čas. Aja, podaljšali so mi za 90 dni . Takrat bo pa že itak hodil . Lepo bodite.