želva
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica* Pri nas pa že celo noč dežuje in tudi zdaj prizor ni nič lepši. Joj, zdaj pa res zavidam mojim staršem....včeraj sta šla v Buenos Aires in imajo tam 33C. Želva, jaz bp vidim tvoje slikice oz. slikco v albumu. Probaj raje s shrani.si. Meni je bolj všeč kot tile albumi na ringaraji. Naš Lovro je pa zdajle tečka za znoret . Očitno se fant ni naspal, potem pa kar nekaj drežna. No, bo šel pa malo prej spat, da nadoknadi. Vidim, da naši malčki kar malo poskušajo hodit. No, Lovro je trnutno še v fazi, ko mu uspe par sekund samostojno stat. Je pa res, da hodi, če ga držiš za eno roko (na tak način mora sam lovit ravnotežje), zadnjič pa sem ga celo na foro dobila in sem ga samo zadaj za majčko držala, on je pa hodil . Ampak mislim, da bo še kar precej vode preteklo do prvih čisto samostojnih korakov. Joj, mene pa zadnje dni ful šoping matra. Se vidi, da se služba bliža in bo treba garderobo zamenjat . Zdaj imam nekaj zadev v Promodu ogledanih (zdaj moj šoping izgleda tako, da si po netu pogledam kolekcijo, izberem nekaj artiklov, potem pa letim v trgovino točno te zadeve probat....da prihranim na času). Pa čevljev rabim cel kup. Ampak res ne vem kdaj bo čas za en miren šoping . Jaz sem jim tud fauš Slike jaz še vedno ne vidim, ampak jo imam tako ali tako na screensaverju Dobro, da jo ve. Vrtnica, jaz sem včeraj pobegnila, ker je bilo dolgčas, pred TV še bolj. Hvala za ponudbo, ampak ni treba. Saj Lovrotu potem ne manjka veliko, sicer se jim pa nikamor ne mudi. NAša se sploh noče spustit, samo občasno nezavedno, ko se pa spomne, da se za nič ne drži, se hitro prime,prav vidiš jo kako se sama sebe ustraši Šoping, mene to matra skoz, ne sam občasno. Včeraj sva Manci kupila tepih-avtocesto, kar tisto na metre, da ima na hodniku, kjer so ploščice in je zelo mrzlo. Si pa tudi jaz vse preg ogledam na internetu in potem napravim obhod po Rudniku in sem v eni uri fraj. V avtu naredim načrt, trgovine obiščem v vrstnem redu, kupim točno kar sem si ogledala in hitro ven. Zakompliciran, a ne