|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke 2008, III. del
7.11.2008 14:25:23   
dzanika
maja ful luškan kombinezonček. user posted image user posted image

ja, aktivne smo 4. eno smo pa zgubile na porodni mizi

Kaj pa to pomeni?

mislim da je s tem mislila povedat da se pol ni več na RR oglasla, ne pa da bi šlo kaj narobe...
vsaj jst sem si tko razlagala, upam da prav

jaz sem si tut tole tko razlagala pa že ves čas študiram katera bi bla to pa se nobene ne spomnem. user posted image   Mojcek osveži mi spomin...

službe naših dragih - moj ima tut katastrofalno. Ta teden ima popoldne in gre ob 13h v službo pa pride domov ob 21.30. Dopoldne dela en teden v mesecu. Pa še skoraj vse vikende dela. Tudi nedelje. user posted image   Sem se pa navadla ker sem včasih tut jaz tko delala in sem navajena. No sam sej pol ma pa viška ure in je en teden frej pa takrat nadoknadimo.

tims ja če je hranjen po flaški se lahko prej dodaja. Naš je že od samega začetka na flaški pa bomo začeli dodajat men se zdi da pri 4,5 mesecih. Vsaj tko je na sistemackem rekla sestra. Bomo poskusl zdržat do takrat.

obroki - naš tudi je 6 obrokov po 120. In to že ful dolgo to je. In če ne joka po tem ko se naje pomeni da je sit in mu ne povečam doze. Sej če bi mu dala več bi tut več pojedu sam se mi zdi brezveze da mu želodček širim...

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3101
7.11.2008 14:26:59   
dzanika
Mi pa smo dormeo samo za malega vzeli. Ga ima v svoji posteljici in super spančka. user posted image

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 3102
7.11.2008 14:28:31   
nanka
Dzanika, saj jaz ji zmešam 120 vode in mleko in pride ven 140 ml.

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 3103
7.11.2008 14:30:22   
dzanika
no saj jaz tudi 120 vode. Sam jaz vedno štejem kar toliko kolikor dam vode... user posted image

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3104
7.11.2008 14:34:56   
tims
Naša ima 6-7 obrokov (samo dojenje). Zdaj pa študiram, da bi ji vmes probala po žlički malo čaja dat za spit. Če bo hotla. Po flaški se kar bojim. Kaj če potem ne bo hotla joška večuser posted image ? Kateri čaj pa ve uporabljate?

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 3105
7.11.2008 14:36:18   
tims
Ojoj, jest moram kuhat. Mater dons skor nč nisem nardila. Pa sem imela tok v planu. Sam dnar sem zapravla, kar ni bilo v planu.user posted image

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 3106
   [Brisano sporočilo]
7.11.2008 14:43:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu dzanika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3107
7.11.2008 14:49:10   
dzanika
ja flower tut naš včasih je na 2,5 ure. Včasih pa potem tut na 3,5. Dopoldne pa včasih tudi na 4. Ampak v večini pa jemo kar na 3 ure.

tims glede čaja ti težko svetujem. Jaz sem jih kupla že ene 5 pa nobenga ne mara. Zdej je počasi začel po malo pit. Sem jih pa zato tolk kupla ker sem se poleti bala k ni hotel nič čaja zraven pit v tisti vročini in sem vse sprobala...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3108
7.11.2008 14:50:27   
neboglasnica
Evo, prebrala, pokomentirala pa ne bom, še zlasti tisto o kg ne. Jaz sem že povedala, kaj je vzrok, da ne shujšam: preveč zgodaj zjutraj vstanem, pa do takrat, ko ene vstanete, pojem že dva obroka. user posted image user posted image ja pa jade

Sem pa iz Celovca, videla novo Ikeo, ni bilo pretirane gneče...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3109
7.11.2008 15:00:12   
Inigo
sem vas samo preletela...

kilogrami
- jst sm na -5kg! kako mi je uspelo? NE VEM! pred nosečnostjo sm jih mela cca 63, zdaj jih mam pa 58.

naš mali zaenkrat še lepo spi in iskreno upam, da bo tko ostalo. HD in drugim nespečnežem tebi pa veliko sreče in spanja! upam, da se vama hitro porihta nazaj

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3110
7.11.2008 15:06:46   
tims
Neboglasnica, a imajo kaj pametnega? Škoda, ker nisem vedela, da greš. Bi te prosila, če bi mi pogledala za računalniško mizico, kakšne so kaj cene. Ma, bom kar na internetu mal prečekerala.

Kilogrami-jest sem na -3. Ko sem zanosila sem ji imela 54, zdaj pa se mi giba med 50 in 51kg. Od svojih cunj pa lahko oblečem samo ene kavbojke, ostale so mi pa prevelike user posted image .

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 3111
   [Brisano sporočilo]
7.11.2008 15:09:34   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 3112
7.11.2008 15:18:33   
dzanika
IZVIRNO SPOROČILO: tims

Neboglasnica, a imajo kaj pametnega? Škoda, ker nisem vedela, da greš. Bi te prosila, če bi mi pogledala za računalniško mizico, kakšne so kaj cene. Ma, bom kar na internetu mal prečekerala.

Kilogrami-jest sem na -3. Ko sem zanosila sem ji imela 54, zdaj pa se mi giba med 50 in 51kg. Od svojih cunj pa lahko oblečem samo ene kavbojke, ostale so mi pa prevelike user posted image .

o hudiča kakšna suhica. user posted image   Bodi vesela. Jaz bi jih tut mela tolko glede na to da sem skor tolk velka kot Jan. user posted image

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 3113
7.11.2008 15:30:55   
dzanika
a katera prakticira sprehode v takšnem vremenu kot je danes??  Pri nas že cel dan dež pada. Nama pa tolk neki manjka k nisva bla nič zunaj. user posted image   Ne vem al bi ga dala v kenguruja pa šla mal ven al ne? 

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 3114
7.11.2008 15:53:02   
metuljcek321
Daaaaaan, cveke!

Kako kaj? Tole vreme je bolj usrackano dons, a ne? Mah, midve nisva bili nic zunaj, ker kar naprej rosi ... grrrrrrr .... sej ne vem, a bi jo popokala, dala cez tisto ponjavo, sama pa z marelo na zrak? Hm - se nekak ne morem odlocit.

Grem zdaj cekirat nazaj, kar precej zaostajam:-)

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 3115
7.11.2008 16:00:06   
neboglasnica

Slabo ti mene poslušaš, ccc. Sem na srečanju povedala, da grem v Ikeo. Lušne stvari, eno računalniško mizo sem celo slikala.

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 3116
7.11.2008 16:00:48   
liju
Zdravo čveke! Joj me ni kaki dan, pa imam vse zbrkano z branjem za nazajuser posted image user posted image . Grem zdaj v akcijo z branjem dokler Žan spi. Bom pa za začetek pripopala slikico naših muckovuser posted image
user posted image

Blacky:Eto samo za tebe tako velikauser posted image user posted image user posted image Zdaj pa upam da ni prevelikauser posted image user posted image

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 3117
7.11.2008 16:06:21   
metuljcek321
Todi, meni se zdi frutkina ideja s svileno ruto za gospo, ki gre v penzjon, prav lustna.

netki, dobr ti to kombiniras z AM. Ce je treba, je pac treba.

nanka, lepi slikici tvojih najmljajsih pikicuser posted image  user posted image

Majuska, upam, da so zvrtal, kar so mislil in je to to. Si kar predstavljam, kako je moglo Aleksandra v luft vrct. Pri nas sem se jest zadnjic samo useknila bolj na glas in je zacela prav huronsko jokat. Cist tko z nule ... ma, me je kar vrgl! Kaj sele, da ti sveder zacne razturavat navsezgodaj zjutraj ... dio mio ....

populis, je to morda predpriprava za zobke?

flower, a vidis, tud TV je lahko clovekov frend, a ne? Kdo bi si mislil, hi, hi.

Vau, Almera - a ti to resno, da si ze 7 kg POD tezo PRED zanositvijo? Kako ti je pa to ratal? Koliko kg pa imas, ce ni skrivnost? In kolk si sla med nosecnostjo gor? A kaj telovadis al so ti sprehodi in dojenje vse pokuril?

levinja, glede clanka: nekaj zadevic sem mogla dodelat, ker se je izkazalo, da je uredniku (mojemu ex-prfoksu s faksa) tema izredno vsec in bo kar v letosnji stevilki glasila, ki ga objavlja nas faks - Acta Neophilologica (mogoce kera pozna?). Anyway, je pa o Williamu Faulknerju in odzivih na njegova dela v slovenskem prostoru. Ameriska knjizevnost .... moja lubika, ves! Mam tudi doktorat na temo Ameriskega Juga v delih Faulknerja in sem potem dve poglavji predelala za clanek ...

Ja, velikost kombinezona - zelo dobro vpr., tud mene zanima, kaj bi bilo nasi prav?!?!

tims, user posted image  za uspesen pregled!

Opa, mala me klice ... I'll be back soon ... (sem pa na str. 122 drgac)

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 3118
7.11.2008 16:21:56   
dzanika
No zdej je pa moja tečkica zaspala tko da očitno ne bova šla nič ven. Joj kak dolgčas je danes. user posted image   Sva sama doma pa še takšno vreme je. Pa še tukaj je zatišje. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3119
7.11.2008 16:31:40   
liju
frutka:full lepa sobica, kaj je ročna poslikava? Tudi meni je mamut full lepa sobica, samo cenovno pa da se ne menimouser posted image

Tudi jaz moram Žana poleg vlečt ko gre v vrtec Nino, saj mi ga nima kdo imet ta čas. Ne vem pa kak bo ko ne bomo imeli več jajčkeuser posted image user posted image  Pa še sedel ne bo samostojno, joj me že zdaj glava boliuser posted image
blacky:Upam da bo vse ok z tvojim sinkotom.user posted image  Za njega
dzanika:user posted image user posted image  zdaj pa bo mogoče mir.Tašče.....
nanka: kake lepe slikiceuser posted image
Hujšanje:Jaz ne upam hujšat, ne bi rada mleka zgubilauser posted image . Itak pa hujšanje ni za mene, razen če lahko shujšam ko čokolado pojemuser posted image user posted image user posted image
Tudi naš ati dela skoraj celi dan. Domov pride nekje ob 17.00, včasih kakšno uro prej ali pa še kasnejeuser posted image   S tem, da mora še včasih za kakšno uro ali dve nazaj, se pravi da pol gre ob 20.00 do desetih.Tak da sem kar veliko tak sama.
Nič, mucek je buden in tako mami nima več časa bratuser posted image .
Koliko sem prebrala sem tudi malo pokomentirala, ko bo čas pa daljeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3120
7.11.2008 16:37:49   
Blacky30
Liju, kakšna luštna srčka sta. Res!user posted image user posted image user posted image

In slika je ravnoprav velika za mene. user posted image user posted image  Take so mi všeč, ne one, ko moram kar naprej klikat, pa čakat, da se nova stran s sliko odpre.user posted image

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 3121
7.11.2008 16:48:31   
rovar_ka

Naša ima 6-7 obrokov (samo dojenje). Zdaj pa študiram, da bi ji vmes probala po žlički malo čaja dat za spit. Če bo hotla. Po flaški se kar bojim. Kaj če potem ne bo hotla joška večuser posted image ? Kateri čaj pa ve uporabljate?

Jaz sem kupla kamilico, sem ji hotla dat malo po flaški (ko sma dobile kapljice za kašelj), pa ni nikakor znala povlečt po tistem cuclju, pa sem ji pol kr po žlički malo. Zgleda bi ji mogla kupit tisti cucelj, ki ima najbolj podobno obliko bradavici, zdaj imamo tega silikonskega, pa ga ne zna vlečt. Sem ji danes tud eno dudo probala dat, ki sem jo ful na začetku kupla, ko ima tud silikonski cucelj, pa je tud ne zna vlečtuser posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 3122
7.11.2008 16:50:57   
liju
IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80

sončika84, enuser posted image zate, saj bo bolje boš vidla. tudi moja pupa ga nekaj biksa zadnje dni. poglej malo po tem forumu, boš vidla da nas je en kup nenaspanih mamic

Tudi jaz sem v tem klubuuser posted image user posted image
Pauser posted image user posted image  za otročke ki spijo celo noč.

Žan si že tak fejst roke not tišči, da se mu prav dviguje revežu.
user posted image user posted image user posted image  Za tiste, ke ste pridno izgubile kilogrameuser posted image
zimska:pojest je treba semean iz zvarkauser posted image  Samo vem, da si že itak zrihtalauser posted image

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 3123
7.11.2008 16:51:59   
Tinky
En hiter pozdrav iz naše nove hiše.
Se še ful lovimo, Teotu full ni jasno še kje je, meni in Dejanu se pa rola, ker imava kup dela.

Internet pa dela za crknt počasi, skadiš čik, ta pa še melje.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3124
7.11.2008 16:54:02   
dzanika
rovarka poskusi s flaško tomme tippe. Ti cuclji naj bi bili najbolj podobni bradavici.

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

eko perilo
majch

Ste pripravljeni odšteti nekaj več denarja za perilo iz eko/organskega bombaža?

ne (50%)

da, vsekakor (15%)

da, če je tudi dizajn dober (35%)

Število vseh glasov: 215

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!