|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 7.11.2008 16:06:21
|
|
|
|
metuljcek321
|
Todi, meni se zdi frutkina ideja s svileno ruto za gospo, ki gre v penzjon, prav lustna. netki, dobr ti to kombiniras z AM. Ce je treba, je pac treba. nanka, lepi slikici tvojih najmljajsih pikic Majuska, upam, da so zvrtal, kar so mislil in je to to. Si kar predstavljam, kako je moglo Aleksandra v luft vrct. Pri nas sem se jest zadnjic samo useknila bolj na glas in je zacela prav huronsko jokat. Cist tko z nule ... ma, me je kar vrgl! Kaj sele, da ti sveder zacne razturavat navsezgodaj zjutraj ... dio mio .... populis, je to morda predpriprava za zobke? flower, a vidis, tud TV je lahko clovekov frend, a ne? Kdo bi si mislil, hi, hi. Vau, Almera - a ti to resno, da si ze 7 kg POD tezo PRED zanositvijo? Kako ti je pa to ratal? Koliko kg pa imas, ce ni skrivnost? In kolk si sla med nosecnostjo gor? A kaj telovadis al so ti sprehodi in dojenje vse pokuril? levinja, glede clanka: nekaj zadevic sem mogla dodelat, ker se je izkazalo, da je uredniku (mojemu ex-prfoksu s faksa) tema izredno vsec in bo kar v letosnji stevilki glasila, ki ga objavlja nas faks - Acta Neophilologica (mogoce kera pozna?). Anyway, je pa o Williamu Faulknerju in odzivih na njegova dela v slovenskem prostoru. Ameriska knjizevnost .... moja lubika, ves! Mam tudi doktorat na temo Ameriskega Juga v delih Faulknerja in sem potem dve poglavji predelala za clanek ... Ja, velikost kombinezona - zelo dobro vpr., tud mene zanima, kaj bi bilo nasi prav?!?! tims, za uspesen pregled! Opa, mala me klice ... I'll be back soon ... (sem pa na str. 122 drgac)
|