Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 6.11.2008 21:00:52
|
|
|
|
metuljcek321
|
netki, pa si ze probala nosit v obe smeri?
|
|
[Brisano sporočilo] 6.11.2008 21:09:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 6.11.2008 21:10:28
|
|
|
|
frutka_
|
Hojla! Danes sva se spet celi dan potepali. Malo sva bili v službi, na obisku, v mestu sva zapravljali in popoldan še sobico pospravljali. Vidim, da se pogovarjate o kengurujčkih. Jaz imam Baby Bjorna, bom slikico prilepila. Mala je full rada noter. Nosi se v obe smeri in je krasen za uporabo (beri enostaven). Sobico smo zrihtali, bom slikice nalepila. In čakam na komentarje! Grem zdaj slikice dol potegnit, da vam pokažem.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 6.11.2008 21:11:24
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 netki, pa si ze probala nosit v obe smeri? ja...zakaj prej sem ga parkrat nosila k sebi obrnjenega...danes pa prvič da je gledal naprej in je blo bolj zanimivo....
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 6.11.2008 21:12:45
|
|
|
|
frutka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis Moj dragi dela do 15 30 tako da je ponavadi okrog 16 00 doma in imava kosilo, samo pol pa doma za računalnikom dela naprej, tako da smo sicer skupaj sam mi ne more nič kej dost pomagat . Imammo pa jutra bolj kvalitetna, mi skuha kavico in jo prinese v spalnico Lara pa se smeje in vriska zraven kot pr norcih. Meni so jutra, ko smo vsi doma zakon. In moj tudi vedno kavico skuha, običajno še v pekarno skoči po pekovsko pecivo in potem skupaj zajtrkujemo.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 6.11.2008 21:13:50
|
|
|
|
netki
|
dons so šle pa vse čveke s kuram spat nč, grem pod tuč....bom kuj nazaj
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 6.11.2008 21:27:28
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: netki grem pod tuč Translation, please
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 6.11.2008 21:28:17
|
|
|
|
frutka_
|
Filip sestavlja omaro detajl nad tramom omara, ki kar poka po šivih tako je polna oblačil otroška ferštekerija pa še posteljica z mobili, manjka še nočna lučka
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 6.11.2008 21:29:43
|
|
|
|
metuljcek321
|
O, dobr ste zrihtal. Povej, je zdej ze kej vec sredstev? Za burek maybe? (se zmeri ful nasmejim, k mas tole z burekom napisan spodej - ful dobr)
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 6.11.2008 21:31:08
|
|
|
|
metuljcek321
|
Zivalice, rozice, rob nad zeleno barvo - ste sami risali ali so nalepkice? Kje si nabavla? Lepo, zelo lepo!
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 6.11.2008 21:33:31
|
|
|
|
metuljcek321
|
Hmmmm ... where's everybody????? Jest sm po sto letih tukej zvecer, pa vidim, da je zatisje ... zaenkrat
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 6.11.2008 21:38:01
|
|
|
|
24julij
|
rabim en nasvet a ima katera kj izkusenj kam u ljubljani se priporoca it na tecaj plavanja z malckom?
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 6.11.2008 21:39:25
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 IZVIRNO SPOROČILO: netki grem pod tuč Translation, please sorry....kaj pravš kaj sem hotla napisat? ti bo še en metuljček delal družbo
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.11.2008 21:39:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.11.2008 21:41:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 6.11.2008 21:44:55
|
|
|
|
netki
|
pozabla sem povedat da sem začela dajat flaško pred spanjem...ja ja dodajam...ti ti packa ampak glede na to da zmaže 180 ml za šalo....to tud neki pove sam zjutri so pa moje joške ko ljubljanske mlekarne aja pa zbuja se samo 1x na noč....zjutraj bi on še spal ampak kaj ko morava tavečjega u vrtec pelat
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.11.2008 21:46:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 6.11.2008 21:47:42
|
|
|
|
frutka_
|
Netki jaz tudi malo poleg vlečem, ko gre večji v vrtec. No, vsaj z avtom grem, ker sem sept. peš hodila.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 6.11.2008 21:48:29
|
|
|
|
metuljcek321
|
Ja, netki, mal sem se hecala s prevodom Pravis, da zvecer dodajas - kako pa Tilen je zvecer? Normalno? Enako dolgo kot pri obrokih cez dan? Al cutis, da imas zvecer manj? Sam pravis, da zjutraj imas pa ful, ne? Hm ... Kaksen mlekec mu pa dodajas?
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 6.11.2008 21:49:27
|
|
|
|
frutka_
|
Hvala, hvala! Sobico sem štrihala en dan preden sem rodila. Trame pa, ko sem prišla iz porodnišnice domov. Tako da smo bili zelo pridni. Sobico pa smo v glavnem sestavili v petek, pol sem pa na Čipendejlse šla...hihihi!
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 6.11.2008 21:50:51
|
|
|
|
sončika84
|
blacky,me veseli,da ste ugotovli kaj je z vašim malim sočnkom. ma je kr grozn vse skupaj kar sem prebrala. mogoče pa bo po operaciji vse super. HD, ja,tut matija je isti v vozičku preden zaspi. pa ne sam v vozičku,tut doma. sam d doma mi niti ne zaspi pol. v vozičku pa vsaj malo zaspi. ma se pa tko dere,da me je včasih kr sram hodit okoli. dzanika se dobr d maš zvonec pokvarjen! hahaha mojcek1 kaj pr vs so normalni vrtat ob taki uri?? upam,da so kmal končali. ma njim bi blo treba kej zvrtat
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.11.2008 21:51:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 6.11.2008 21:52:19
|
|
|
|
TODI
|
Dober večer!! Jaz imam pa en problem in sicer kaj kupiti gospe, ki gre v pokoj in nas je povabila na "fešto" ob upokojitvi??
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 6.11.2008 21:54:14
|
|
|
|
frutka_
|
Kakšno lepo rožico ali pa svileno ruto, denarnico... Blacky kaj je bilo????
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 6.11.2008 21:54:53
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 Ja, netki, mal sem se hecala s prevodom Pravis, da zvecer dodajas - kako pa Tilen je zvecer? Normalno? Enako dolgo kot pri obrokih cez dan? Al cutis, da imas zvecer manj? Sam pravis, da zjutraj imas pa ful, ne? Hm ... Kaksen mlekec mu pa dodajas? zvečer sva imela kr probleme....je hotu vlečt pa mu ni ratal, zraven je jokal...včasih zaspal lačen.....če pa že je jedel, je zelo malo sej mleka imam najbrž dost, sam vseen se mi zdi da je zvečer mal krize, al mu pač ni več dovolj...pa glede na to da ni pretirano težek. do jutra se pa ful napolni tako da iam dost za cel dan dodajam pa hipp 1
|
|
|
Ali ste imele pri dojenčku pomoč partnerjaendrinane, ker nimam partnerja (
6%)
ne, ker ni hotel pomagati (
4%)
da, pomagal je ko sem mu rekla (
40%)
da, pomagal mi je brez da bi mu rekla (
50%)
Število vseh glasov: 313Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!