|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
7.11.2008 12:43:50   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri

Dobrodošla...ma, jaz vem, da nosim bolj v križu (bokih in stegnih user posted image user posted image ), sem že v prvi nosečnosti, zato se s tem ne ubadam...mi je fajn, ker mi do zdaj ni bilo potrebno kupovati nosečniških hlač...naš je pa "baje" kar velik...že na NS in pri G, sta me spraševali, če sem slučajno imela švoh M, da bi mogoče že prej zanosila...pa mislim, glede na to, da sva oba velika in visoka, da je otrok temu primerno podoben nama...ne razumem, zakaj nekateri G strašijo mlade mamice, da je njihov plodek mičken, ko jim nasproti sedi mamica, ki je 150 cm visoka, poleg nje pa mož od 160 cm???user posted image  Torej otrok bi moral biti Guliver??...

ja, nama je G. rekla na NS da je premali. In pol nisem spala in sem vso noc prejokala, ker me je tak sprestrasla. Sama sem velika 165, moj pa nekje 175cm, tak da res ne more bit najin user posted image velikan.. Ali pa pac,..jebuser posted image ga pac ne ustreza vsem tabelam itd.
Ampak ti znajo ful dneve pokvarit zarad tega...sploh ce je prva user posted image in verjames vse kar to recejo.

Ydaj pa grem papat, sem si nardila dooosti mesane solate pa testenine. Mljask, mljask..user posted image

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 4651
7.11.2008 13:04:11   
Piruri
Sušilec...to je tako zlata investicija...še posebaj, če imaš dojenčka...z vsemi plenicami in pobruhanimi bodiji...zjutri opereš- popoldan že zlagaš v omaro...cunje, da ti jih ni potrebno likati, moraš takoj po končanem sušenju zložit-dokler so še tople...pa brisače in nogavice so vedno mehke...si sploh ne predstavljam več, kako je bilo brez tega super stroja...

Tasa_m...teto od mojega so celo nosečnost strašili s tem majhnim plodom...in ona je bila tako zelo panična, seveda je bila noseča tik pred 40. letom...in to prvič...pol sta jo doma še mama in sestra masirale s tem, da se mi je reva prav smilila...oba sta majhna in suha...in pol se jima je rodil zdrav fantek, ki je sicer res imel le 2700 g...ampak mu danes pri 2,5 letih ne manjka čisto nič...je še vedno drobižek in neješč, samo žilav in razposajen kot user posted image ...
Midva pa sva jaz 175 cm, moj pa 180 cm...naša prva je bila 51 cm ob rojstvu in je imela 3300 g...tako, da tudi ni bila nevem kako velika...ta pa mislim, da bo velik, ker že po naravi je vsak naslednji malo večji...vsaj pri nas je bilo tako, ki smo trije, moja sestra je imela 2900 g...jaz pa tretja 4100 g...vmes je pa bil brat okoli 3500 g...

www.by-ab.si

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4652
7.11.2008 13:10:46   
trezika
deeeeeeeeeeeeež user posted image user posted image user posted image
Sn tk slabe volje že od zjutrajuser posted image ...sn hodla od trgovine do trgovine, iskala zase kakšno bundo ali jakno, pač nekaj za zimo pa mi nič ni prav...no, prav mi je že, sam z nobeno trebuha ne pokrijem user posted image zdaj pa res vidim, kako me je že razgnalo... če pa sn probala kakšno bolj veliko številko, pa sn mela rokave pri tleh user posted image mislim, da si bom mogla kakšen pončo nabavit al kaj user posted image

aja, lolita čestitke za diplomo še z moje straniuser posted image user posted image user posted image  Upam, da bo meni tudi uspelo... če ne vse, pa vsaj veliko večino...

kar se pa tiče prsi in izcedka... pri meni tega sicer še ni, opažam pa zadnje dni neko rdečico na prsih, okol kolobarja... se kateri sanja kaj bi to lahk pomenilo kr moj že neko paniko zganja js pa glih ne mislim neki paničarit...sam ni pa prijetno če ne veš kaj bi to lahk pomenlo....drugač me nič ne bolijo ali pa srbijo...no, zrasle so pa kr tk da starih modrčkov ne spravim več gor...

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 4653
7.11.2008 13:11:40   
KOKICA32
Ojla,
sem bila na kontroli pri osebni zdravnici, pa sem ji rekla naj mi bolniško (ki sem jo imela ta teden) kar zaključi.user posted image Pa me je pogledala in rekla: " A je ne rabite?" Ne, seveda, ne, jaz grem delati v ponedeljek.
Pa res se mi več ne da biti doma, ker vem da bo v službi štala ko pridem in vse me bo počakalo. Pa še stranke imam kar v ponedeljek. Jupi. Sicer pa še samo kašljam in imam malo nahoda. Tudi med. sestra se mi je čudila, da grem delati, ker so baje že vse nosečke na bolniški.
Eh, če pa bo slabše zdravje pa bom pla tak nazaj na boniško. To ni debate!!!

kosilo- jaz ravnokar pripravljam svinjske zrezke v zelenjavno-smetanovi omaki, zraven bodo pa ocvrti svaljki in motovilec solata, za sladico pa bom neredila carski praženec, ki je bil včeraj na RR recept dneva. Ta zadnje tak vem, da bom sama pojedla, ker moj user posted image ne je sladic. user posted image

Tasa Sem našla nekaj otroških pesmic, vendar ne tistih, ki sem jih iskala. user posted image

Grem mešati omako.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4654
7.11.2008 13:32:20   
pocka
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri

Sušilec...to je tako zlata investicija...še posebaj, če imaš dojenčka...z vsemi plenicami in pobruhanimi bodiji...zjutri opereš- popoldan že zlagaš v omaro...cunje, da ti jih ni potrebno likati, moraš takoj po končanem sušenju zložit-dokler so še tople...pa brisače in nogavice so vedno mehke...si sploh ne predstavljam več, kako je bilo brez tega super stroja...

se strinjam, ne vem kako bi preživela brez sušilca, sem se tako razvadila...res super zadeva

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 4655
7.11.2008 13:45:58   
jjasna85
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... kakšen daaan... po moje sm delala danes tolko kot nism delala cel teden skupaj.. imam končno 3 minute, da vam kej napišem, pol pa končat kar mam za nardit in domov!!

Danes sm tako razdražljiva, da se ljudje kar 15 metrov stran držijo, ker zgleda, da se mi vidiuser posted image
komaj čakam, da pridem domov in da se grem malo uležt, ker ta teden je  bil čisto preveč naporen za naju... tudi brc že cel teden ne čutim več tako kot sm jih čutla zdej 2 tedna vsak dan... mislite, da je to lahko samo od utrujenosti al je možno, da je kaj narobe?? morem se malo več pazit.. sam kaj čem ko mam tako službouser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: dolči

Lep pozdrav še od mene!
Jjasna 85:sem pokukala v tvoj album.Me samo zanima kje si kupila kavbojke (tam ko si miss buši),ker so mi blazno všeč,ker so čisto ozke? Ali so nosečniške?

Lep deževen dan od še ene nove!!!!

Dolči dobrodošlauser posted image user posted image

Drugače te hlače niso moje... so nas oni tam oblekli... samo če se ne motim, so hlače iz Emporiuma, ma niso nosečniške (so mi kr normalne fliknli gor... itak takrat še nism mela kej preveč trebuhauser posted image ).

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4656
7.11.2008 13:50:14   
Naja30
Pozdravček še od mene. user posted image  

Danes sem sanjala, da imam majico vso mokro od mleka. user posted image  In potem preberem post od yanie, da ji že ven teče! user posted image user posted image  No, v resnici mi ne teče še, so pa tudi moje trde, velike, pečejo in špika me notri. Modrca s kostjo že dolgo ne nosim več, ker me je preveč stiskal spodaj.

KOKICA, če bi prej rekla, bi ti zapekla cd s temi komadi, Jaz sem vse snela preko muleta. user posted image

dolči, midve imava pa isti pdp! user posted image

janaja, midva bova tudi dala matične celice v javno banko. Na rr je kar nekaj napisanega o tem. Svoje mnenje sem pa že napisala nekje 100 strani nazaj user posted image  in to je, da zgubit itak nimaš kaj, če jih daš shranit.

Sušilec - sem tudi jaz te dni razmišljala, da je to najina najboljša investicija. Nabavla sva ga, preden sem rodila in ga vso zimo na veliko uporabljam. Poleti pa sušim vzunaj.

jjasna85, ti pa pojdi res počivat. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4657
7.11.2008 13:51:16   
buksi
Končno doma in končno petek!! ter vikend

glede izcedka iz prsi sem že napisala. Me pa zanima, kakšno nego uporabljate za prsi, oziroma kako skrbite za njih?
Tiste, ki pa ze mate otrocke, pa lahko napisete, ce se vam je v prejsnih nosečnostih tudi pojavil prej izcedek in če ste potem imele kakšne težave?

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 4658
7.11.2008 13:52:45   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Naja30

KOKICA, če bi prej rekla, bi ti zapekla cd s temi komadi, Jaz sem vse snela preko muleta. user posted image

Hvala! user posted image Je že zrihtano....

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4659
7.11.2008 14:18:27   
trezika
joj, kako je danes nek tečen dan...user posted image user posted image
sn glih eno stogramsko milko z lešniki zmazala, pa še biuser posted image user posted image

pa neki za diplomo tipkam sam se mi nekak ne da najbolj...

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4660
7.11.2008 14:27:49   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: buksi

Končno doma in končno petek!! ter vikend

glede izcedka iz prsi sem že napisala. Me pa zanima, kakšno nego uporabljate za prsi, oziroma kako skrbite za njih?
Tiste, ki pa ze mate otrocke, pa lahko napisete, ce se vam je v prejsnih nosečnostih tudi pojavil prej izcedek in če ste potem imele kakšne težave?

Ko sem bila noseča s Tijo sem imela enkrat izcedek okoli 19t, če se ne motim. Vem, da je bilo kar zgodaj in potem nič več dokler nisem rodila.
Mažem se kar z isto kremo kot trebušček - dm-ovo.

(odgovor članu buksi)
Neposredna povezava do sporočila: 4661
7.11.2008 14:45:14   
mediuhec
ocvrti svaljki in motovilec

njami. zdej so se mi sline pocedile.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4662
7.11.2008 14:47:24   
Piruri
Buksi...jaz v prvi user posted image  nisem imela izcedka...edino, če sem fajn stisnila, se je neki prikazalo...se mi je pa še pol leta po prekinitvi dojenja cedilo mleko...medu pa od nikjer user posted image user posted image user posted image ...

Joj kako sem pa bila jez danes produktivna, se moram kar malo pohvalit...tri kovtrčke sem zašila...pa moji sestri predpasnike za službo...pa vse sem posesala in pomila...zdaj še kosilo in sem končala svoj delavnik user posted image  user posted image ...

Naja...glede reklame z deklico...GROZA....mislim ????, dvomim, da bo kakšnemu alkoholiku to prišlo do živega...prej meni...in se ne bom več usedla v avto...ma, včeraj sva tudi gledala forenzike...in so raziskovali umor enega fantka????user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image ...ma, jaz ne morem več gledat teh reči...kjer je vpleten kakšen otrok, kar obrnem proč...

www.by-ab.si

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4663
7.11.2008 14:58:12   
pikapoka12345
Živjo,

samo, da vas lepo pozdravljam. Trenutno imam precej pestro, ker je v službi kar norišnica. Pripravljamo že nagrade za konec leta, pa novoletno zabavo, dedka mraza, pa eno poslovilni, pa še plače, pa tisoč enih želja.... Tko, da dogaja.

Enostavno nimam niti časa vsega prebrati kar ste natipkale, ste bile zelo, zelo pridne oz. klepetave user posted image !!!

Čestitke novim in čestitke za diplomo... verjamem, da se ji je kar kamen od srca odvalil... user posted image .

Vidim, da ste uvedle že teme dneva. Pridne ste!

Pozdravček vsemuser posted image  in tudi user posted image !!!!

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4664
7.11.2008 15:11:03   
spps
jp mama_m,zdaj je to že drugič,da me ljubljanska sodnija preganja.sem bila skor 2 ure na telefonu,malo morje številk in kr naprej so me nekam vezaliuser posted image  potem pa sem obupala,ko sem videla,da sama ne bom nič uspela zrihtat,pa sem šla na naše okrajne sodišče,da je ena gospa klicala v mojem imenu-v 15 min je bilo vse rešeno(ni klical navaden civilist),da so ugotovili,da imajo napačno osebo v obdelavi.zopet se gre za moškega s katerim so me dve leti nazaj zamenjali.

danes sem čist uničena,volje nobene,utrujena,ko se spomnim na naše sodstvo mi pa gre na kozlanje.

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu pikapoka12345)
Neposredna povezava do sporočila: 4665
7.11.2008 15:28:37   
SRCCEK
Ojla

V enem dnevu napišete tolk, da vas komaj preberem user posted image  
Tole vreme tud že mene počasi ubija, sem mislila, da bomo šli jutri mal na sejem pogledat v LJ, pa se je moj user posted image  odloču, da bo vseeno šel na Krk s kolegom, da mu bo pomagal nekej delat pri apartmaju user posted image  user posted image  user posted image  in sm ful žalostna, ker so se mi plani podrli za vikend-mojga ne bo cel vikend. In nimam pojma kaj naj z malim počneva cel vikend? Vreme bo grozno, tak da mali ne bo mogu vn....ma bomo videli kako bo.
PRSI jaz v prvi user posted image  nisem imela nobenega izcedka in tudi sedaj ga nimam. Nosim še vedno modrce s kostjo in podložene, ampak me že kar malo moti tale kost. Sm bla v H&M na Rudniku, pa sm si mislila kupit mal večji modrc, pa so mi bili vsi premajhni, katerega sem probala user posted image  user posted image . Ma katera kakšno idejo, kje ga naj kupim?

SPOL vemo, vendar ga ne mislim okol raznašat, ker se mi zdi, da pol ni nobenega presenečenja, ko rodiš-sej itak vsi vejo kaj bo. Upam, da bo tudi naš mali ostal tiho. No zdej k vemo spol, se še debatiramo okrog imen, ker imamo dva favorita in se mormo vsi 3je uskladiti.

Imejte se maksimalno lepo čez vikend in pustite se cartat!

28.1.2005 MUCEK 1
31.03.2009 MUCEK 2

(odgovor članu pikapoka12345)
Neposredna povezava do sporočila: 4666
7.11.2008 15:56:23   
helimaša
joj babe pa sej ste čist nore.....kok ste spet naklofotaale.....
jst sm bla včer čist fertik....sm ful bruhala....pol kr naenkrat nism več mogla dihat....mislm kr neki me je usekal....sm klicala mojga da je pršu k men domov....pa me je hotu  kr na urgenco odpelat....sm nism hotla....ma itak bi čakala k luda tm....pol bi pa rekl....sej ni nč....tko da brezveze.....
dons sva se pa z mojim mal potepala k sm mal bolš.....tko da me je pol tud na južno odpelu.....zdej gremo še v šoping....bova jutr martinovo večerjo nardila....pa da vidmo kako nm bo rataluser posted image user posted image .....
sm rekla da bom pol še eno sladico nardila....ma že ful dooolg cajta nism nč nardila sladkega....pa skoz bi kej papcala.....

grem zdele s tamalo še risanke gledat k mi teži....

se tipkamo kej zvečer

papa

(odgovor članu SRCCEK)
Neposredna povezava do sporočila: 4667
7.11.2008 16:03:09   
dolči
Vsem hvala za vzpodbudne besede.

Drugače sem bila pa danes cel dan aktivna. Sem pekla peciva,ker dobimo obiske in sem prav zadovoljna sama s seboj,ker mi je vse tako lepo uspelo.
Sedaj pa počivam in prebiram vaše poste. Joj res ste pridne za pisat. Pa saj kaj pametnega se na ta turoben dan že ne da počet. Prava mora tale vreme.
O vidim,da že kupujete modrčke. Jaz še vztrajam pri starih, vendar sem ravno  ta teden ugotovila,da bom mogla kupit nekja večjega. Sedaj pa čakam,če bomo šla z mojim kaj proti Ljubljani,da tam pogledam (kakšen leclerc in H&M),ker mi je škoda dat cca 30,40 EUR za en modrček.

A morda veste kje bi našla rabljeno zibko? Sem že po netu iskala pa nič ne najdem. Bi jo rada imela v dnevni sobi,na vrhu v spalnici pa posteljico. Ostalo bom kupila novo,le zibko bi pa najraje kar rabljeno.
No toliko za sedaj od mene.

(odgovor članu SRCCEK)
Neposredna povezava do sporočila: 4668
7.11.2008 16:04:56   
mama_milchy
Lolita, jaz sem v prvi user posted image  imela kremo od Avona in je bila kr OK, me ni nič peklo; sedaj pa ta prsa kr bolijo, pečejo tako da bo treba res s čim mazat oziroma masirat tako kot pravi moj user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: pocka

mama milchy - saj za HM se lahko kdaj zmenimo, pa gremo kdaj skupaj, lahko jaz vozim, ni panike, samo če me bo moj pustil,da grem spet zapravljat user posted image
bobiči - user posted image user posted image user posted image , sem videla prej,sem se začela tako smejat

ja, mogoče tam v decembru bi pa res lahko skočle čez do HM-a , sej takrat bo druga plača že, sej moj user posted image  včasih neki pojamra kot češ kaj spet graš zapravljat ampak jaz dobra ženica mu kupim vedno kaj pol je pa tiho user posted image user posted image

bobiči, user posted image user posted image user posted image user posted image  kr popularni so ratali; jih bom mogla še sama en dan skuhat

spps; ma ti povem, da jaz bi ji tožla zaradi vznemiranja; se mi zdi neumno da si lahko eno sodišče privošči tako malomarnost.

evo,jaz pridno delam user posted image , danes pa res še malo in grem domov oziroma na rojstni dan od hčerkice od bratove punce.

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4669
7.11.2008 16:11:16   
mama_milchy

Sem pekla peciva,ker dobimo obiske in sem prav zadovoljna sama s seboj,ker mi je vse tako lepo uspelo. KAJ SI PA PEKLA? JAZ ZELO RADA PEČEM, IMAŠ KAKŠEN DOBER RECEPCT MORDA?

O vidim,da že kupujete modrčke. Jaz še vztrajam pri starih, vendar sem ravno  ta teden ugotovila,da bom mogla kupit nekja večjega. Sedaj pa čakam,če bomo šla z mojim kaj proti Ljubljani,da tam pogledam (kakšen leclerc in H&M),ker mi je škoda dat cca 30,40 EUR za en modrček. JAZ SI ZDAJ KUPIM KAKŠNEGA KR V SPARU 15-20€ , KER JE RES ŠKODA DAT 30,40€ ZA NEKAJKRAT GA PONOSIT.

A morda veste kje bi našla rabljeno zibko? Sem že po netu iskala pa nič ne najdem. Bi jo rada imela v dnevni sobi,na vrhu v spalnici pa posteljico. Ostalo bom kupila novo,le zibko bi pa najraje kar rabljeno. ČE GREŠ V LJ, POJDI SO SMRKOLINA OZIROMA JIH LAHKO KR POKLIČEŠ www.smrkolin.eu AL PA POGLEJ NA www.bolha.com, ČE JE KAKŠEN OGLAS?

(odgovor članu dolči)
Neposredna povezava do sporočila: 4670
7.11.2008 16:36:30   
pocka
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

IZVIRNO SPOROČILO: pocka

mama milchy - saj za HM se lahko kdaj zmenimo, pa gremo kdaj skupaj, lahko jaz vozim, ni panike, samo če me bo moj pustil,da grem spet zapravljat user posted image

ja, mogoče tam v decembru bi pa res lahko skočle čez do HM-a , sej takrat bo druga plača že, sej moj user posted image  včasih neki pojamra kot češ kaj spet graš zapravljat ampak jaz dobra ženica mu kupim vedno kaj pol je pa tiho user posted image user posted image

ja,ja saj bi tudi meni bolj pasalo decembra, takoj po plači, ker ta mesec sva že pustila tam kar nekaj evrčkovuser posted image
se bomo že sproti zmenile...

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4671
7.11.2008 17:10:51   
dolči
Delala sem breskvice,kinder pingvin in en biskvit,ki smo mu dali im zamorček.
Ja če rabiš kak recept noben problem za dobituser posted image .

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4672
7.11.2008 17:19:55   
helimaša

njami....kam se lahko povabimo.....user posted image drgač pa jst bi tud recepte

(odgovor članu dolči)
Neposredna povezava do sporočila: 4673
7.11.2008 17:23:32   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša

njami....kam se lahko povabimo.....user posted image drgač pa jst bi tud recepte

jaz bi se tudi povabla user posted image user posted image user posted image  ti bom pa hvaležna za recept, če mi ga pošlješ lahko kar za vsa tri peciva; a imaš tudi kakšno slikico od teh peciv?

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 4674
7.11.2008 17:34:59   
Infinity1
Zivjo vsem pridnim user posted image , ki ste toliko napisale, da že dve uri sedim za tole kišto, me že pošteno vse boli user posted image Sem vzela kar list papirja in svinčnik, si zapisujem kaj vse moram odpisat user posted image user posted image

Prvo Dolči - dobrodošla user posted image

Terezika - tudi naš fantek bo Lovro, no vsaj mami se je zapičla v to ime, očka se sprva ni strinjal, se mi pa zdi da mu je čedalje bolj všeč. Tudi Maks je ful lepo ime, poznam enega res čudovitega fantka Maksa, ki je oktobra napolnil eno leto.

Yania - tale carski praženec mora bit res dober, še posebaj  ko se jabolka razpustijo ...mmmmmmm, mljac mljac, jaz sem tudi prepisala recept.

Kako sva se spoznala - bom napisala tako, kot sem napisala za našega malčka v dojenčkov album - kratko in jedrnato, saj so bile samo štiri vrstice na razpolago: "Očka sem spoznala v bolnišnici kjer delam. Po zanimivem spletu okoliščin me je še isti večer 26. aprila 2004 peljal na zmenek, iz katere se je razvila prelepa ljubezen. To sva ovekovečila z zakonom 26. aprila 2008."

Lolita23 - tudi jaz še nosim podložene mordčke, iste kot pred nosečnostjo, zaenkrat je še vse OK.

Zenkrat LP, če pa se še kaj spomnim, se pa oglasim.

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?