|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
6.11.2008 21:05:53   
KOKICA32
Lahko nočko!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4626
6.11.2008 21:12:50   
Naja30
Lolita, čestitam za diplomo! user posted image
In zelo lepo si napisala o svojem user posted image . Sem dobila solzne oči. Kot danes že cel dan. Ste vidle tisto reklamo, kjer ena mala skodrana blond punčka joka? Sploh je ne smem videt, ker je res težka. user posted image user posted image  Za zjokat takoj. In zdajle sem gledala kmetijo in jokala zraven, ko se je teliček rodil. user posted image  Ah ti hormoni.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4627
6.11.2008 21:35:14   
Dali*
Nočko punčke...grem v mižule.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4628
6.11.2008 21:49:43   
yania
Ojla....evo mene...najprej traja ene dve uri da vas preberem, in ko že komaj sedim za računalnikom, imam preveč slabo vest, da ne izpolnim svoje vsakdanje dolžnosti user posted image user posted image user posted image  poročati  na rr....

Spoznala z mojimuser posted image ...no takole je bilo, pred 13 leti...spoznala sva se v eni diskoteki, bil je prijatelj mojega sošolca in seveda beseda mesto najde....jaz sem bila takrat malo slabše volje, ker sem pogrešala mojega nesojenega fante, ki se nisva najbolje ujela, ker je bil iz drugega kraja kot jaz, in sem ga fullll pogrešala...no in sem mu rekla, da ne bo iz tega nič...pa je rekel, da pustiva času čas...no in potem pijačka gor, pijačka dol....potem vsak dan vsaj pol urce skupaj,,,,in seveda iskrice so se delale...moj bivši je to težko sprejel, ampak njemu so tudi takrat bili več prijatelji, kot pa jaz...in sem mu vesela povedala, da to ne gre več....no in moram  reči da sva po osmih letih skoraj načrtno dobila bebiko...pol leta sva se malo igrala, nisva ravno najbolj pazila in rekla: če bo pa bo..in je bilo...takrat sem bila stara 24 let, ravno diplomirala, no vse se je ujelo..no in v čakanju pogodbe, teh dolgih 4 leta, sva se zavestno odločila da junija narediva user posted image ......in nama rata v prvo....kako je to lepo, in vam povem, da se kar zamislim, ko imam res polno ljudi okrog sebe ko imajo težave z zanositvijo in razne splave in to....tako da sem zeloooooo vesela, za brcike,,,,,komaj čakam...mojega mišičnjaka....jaz kar mislim da bo user posted image ....sem 99%....tudi moj...ime imava za fantka....za deklico pa še ne...in po mojem bova izbirala po porodu, če bo res user posted image ...je pa stvar taka...imam zlato srčkano hčerkico in res bi imela še eno, bi bila želja njena uresničena, saj si res želi sestrico, čeprav jo pripravljava na oboje...sva se odločile da dedku mrazu napiševa pismo, za babyborna-fantka........
No če zaklučim kar sem začelaŽ: imava se fuuul rada...res...neverjetno po vseh teh letih, kakšno srečo imava da oba tako čutiva in še ob moji popoldanski službi v šoli, ...vem da bo kar težko poštimati...marsikatera sodelavka pravi, da ji ne pomaga njen nič, in da je za vse sama, in da bi takoj imela še enega, pa da ni šans, ker njen noče...to je res kriza...no evo...malo romantike...
MLEKO
Jaz ne vem ali imate vi tudi napade v dojkah....mene kr zapeče ene 5x na dan, in se izlije ven...grozno...spet bo vse trdo in zabasano kot prvič?????upam da ne...oz.moj itak trdi, da bo tale najin korenjak vse pojedel, in da bo tokrat več sreče...upam, ker sem bila zelooo obremenjena z dojenjem v 1.user posted image .....izčrpati nisem mogla, ni šlo ven...vroč tuš celo poletje...grozno...prejokala sem prve 4 mesece....
Jaz nimam velikih, ampak mleka pa ful noter že zdaj, ko je že zdaj na otip trdo...očitno je kriv tudi modrček, ko je s kostjo,,,,a ga vi še nosite? Ma jaz imam tudi tiste brez, so tudi nepodloženi in potem ko me zazebe....nene, ne morem takšna v razred user posted image user posted image

Ej pupe lepo bodite...aja, L. čestitke za diplomo...ti je odleglo, a?

Lepe sanje....grem se spočit, ker sem spet od 7.30 na nogah in v polni prestavi.....res me izčrpava vse skupaj, mi je pa fajn, ko je jutri petek in imam samo 1 in pol ure pouka...jupiiiiiii....komaj čakam martinovo: račko in zelje, pa špeclje jaz naredim....

Ej a ste videle recept za jabolčni varski praženec? Sem ga prepisala, jutri dopoldan pa ga bom z mojo malo delala, bo šla kasneje v vrtec...nisva čisto nič skupaj...

papa

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4629
7.11.2008 7:31:28   
buksi
Dobro jutro!
Mislim da je ena punca napisala da ima danes v šoli samo 1 uro pa pol pouka. Ali si učiteljica? Jaz pa imam 4 ure pouka.

Sem pa včeri opazla, da se tudi meni nekaj dogaja z mojimi prsi, da nekaj izteka. Ali je to normalno, da že tako zgodaj? me je kar malo presentilo. Ali še kateri?

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 4630
7.11.2008 7:59:36   
dana
Kok ste priden s pisanjem. Vas skor eno uro berem vsako jutro. Pa saj je prav tako.

kilogrami - ne vem točno katera je pisala koliko se je že zredila. Nič se sekirat, ker bo šlo po porodu hitro dol. Jaz se zdaj v 2. nosečnosti dosti manj redim. Opažam pa da ne zatekam toliko kot sem v prvo. Rodit sem šla takrat z 19 kg plusa, iz porodnišnice sem prišla pa z 8 kg plusa. Očitno je bilo toliko plusa samo zaradi zastajanja vode.

izcedek iz dojk - jaz sem ga imela v 1. nos., zdaj ga pa še nisem opazila. Sem pa ravno danes hotela obleči en modrc, ki sem ga prej zapenjala na zadnji sponki, danes sem ga pa komaj na prvi zapela. Pa tud kar trde prsi imam.

bolniška - jaz tud razmišljam, da bi v januarju šla na bolniško, ker me 8-urno sedenje ubija. Če me ne bo hotla dat G, bom šla pa kar k osebnemu zdravniku. Tudi jaz imam do službe 25 km in si ne znam predstavljati kako bo v primeru snega al pa poledice.

Za seznam - naslednji pregled imam 9.12., pa zdaj imam že 5 kg plusauser posted image  Trebuh sem si pa spet pozabila izmeritiuser posted image  Pa sem imela meter že v roki pol me je pa tamali neki zmotu.

(odgovor članu buksi)
Neposredna povezava do sporočila: 4631
7.11.2008 8:15:46   
tasa_m
dobro jutro marcevke.
Pijem user posted image in vas berem user posted image . Nisem nek pristaskave ampak mi tak pase, da se ne morem upret.
Vceraj pa sem sla kr hitro spat, nekje 21.15 ker ne vem kaj mi je bilo. Sem bla tak naspicena, da kar mi je moj rekel, sem znala iz tega naredit stalo..user posted image hmm, hormoncki.
Se vedno nimam slo.windowsa ker je zaspal po sluzbi, tak da boste morale brat se vedno brez sumnikov user posted image ,..ko ga dobim bom vse nadoknadla..

IZVIRNO SPOROČILO: Naja30
Lolita, čestitam za diplomo!

user posted image cestitam tudi jaz...,
jaz pa sem solo dala malo na stran, ko sem zvedla da sem user posted image in mi je kr zal. Bo ze..cez 2 leti.. Leta 09 je moj na vrsti da diplomira pol pa se jaz..

Tak babuske, zdaj pa grem pospravljat, ker vceraj nisem nic nardila..

aja,kaj boste kuhale ? Jaz bi nekaj na hitro ker kuham danes sam zase, ker gre moj na kosilo z partnerji pa s sefom,..nebi pa bla na sendvicih..mi gredo gor.user posted image

se tipkamo, ker ko pridem s sesalcem do rac.da posesam pod mizico bo verjetno tolk napisano, da nebom mogla beg,..itak pa rabim pauzo zarad kriza..user posted image

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 4632
7.11.2008 8:29:37   
Lolita23
Dobo jutro!!user posted image

Hvala za čestitke!!!!Ja mi je odleglo yania,predvsem zato ker vem, da se lahko zdaj 100% sebi posvetim in moji pikici.user posted image

Prsa mene zelo srbijo, pa si mažem jih in zjutraj in zvečer, ampak srbi še zmeraj.Pa tud moj pravi, ko jih zjutraj maže, kak so mehke,zvečer pa tak trde.Sicer pa jaz še kar nosim podložene modrčke, ker imam mal večje, pa vsi pravijo, da jih je bolje imet bolj višje, da ne padejo, ne bih glih imela joške do koroške rada.user posted image So mi pa žile že malo ven stopile.

Danes dobiva voziček!!Komaj čakam, čeprav ga mislim pustit zapakiranega, ker nikol ne veš.user posted image

Lep pozdrav

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4633
7.11.2008 8:39:28   
mediuhec
dobro jutro!

lolita32: čestitke za diplomo! zdaj pa lahko razmišljaš predvsem o dojenčku!

imena: jaz sem že pogruntala, da je bolje če sploh nobenemu ne govoriš svoje predloge. potem se vedno najde kdo, ki ma kaj za povedat. tako bodo postavljeni pred dejstvo, pa bo. midva sva se kočno odločila za M in Ž ime, pa bova zdaj kar pri tem ostala. predlogi ki ste jih navedle se mi zdijo lepi (Lovro, tudi Maks- zadnjič sem videla malega dojenčka Maksa, Maruša je super, ...).

bolniška: jaz si tudi mislim, da bi se mi prileglauser posted image . po mojem bolj zato, ker potem lahko doma urediš 100 stvari, ki čakajo na tvoj čas, ki ga pa težko najdeš. podzavestno vem, da si ta čas najlaže ukradem pred porodom, ker potem bodo pomembne povsem druge reči.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4634
7.11.2008 8:40:15   
KOKICA32
Dobro jutro!
Sem že od 06.30h pokonci, samo sem nekaj iskala po netu in vas nisem prej pozdravila.
Zanima me, kje bi lahko downloadala (snela) otroške pesmice kot so Čuk se je oženil, Abraham ima sedem sinov, Lisička je prav zvita zver, Čin, čin čin drežnica.... Na partis.si ni nič...Nujno bi jih rabila danes, ko gremo na 40-letnico in bomo slavljenca oblekli v dojenčka, v ozadju bi pa morala taka glasba igrati. Pa da bi jo otroci peli, ne Romana Kranjčan in podobne?? Kakšna ideja??? Plis!!!!

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 4635
7.11.2008 8:53:59   
dolči
Lep pozdrav še od mene!

Berem vas redno,pišem pa vam danes prvič.
Nekaj o meni:
PDP 31.03.
kg +3,5
user posted image :prva
spol:user posted image  (tako je rekel Pušenjak na NS) bomo videli kako bo na morfologiji.
starost:29
obseg trebuščka: 84 (imerjen ravnokar,ker popoldan je verjetno malo večji)

Če sem še kaj pozabila pa še dopišem.
Sem na bolniški zaradi krvavitev,ki jih je bilo do sedaj že kar nekaj.

Piruri: sem gledala tvojo slikco od trebuščka in vidim,da sva nekje sPDP-ji in z obsegom kar blizu (ti imaš rok 3 dni za mano,moj otroček pa je po UZ manjši za nekje 4 dni se pravi,da sva nekje na istem). Koliko kg imaš,če ni skrivnost. Jaz sedaj 60,5 pred zanositvijo pa nekje 57,5.
Mene sedaj že par dni preganjajo skrbi zakaj tako majhen trebušček. Vsi mi pravijo: joj, saj se ti skoraj nič ne vidi. Tudi premike čutim samo kdaj pa kdaj. Pa še to kot bi mi počil kak mehurček v trebuhu.

Kaj pa menite ostale?

MF imam 21.11,do takrat pa še dooolgih 14 dni.

Jjasna 85:sem pokukala v tvoj album.Me samo zanima kje si kupila kavbojke (tam ko si miss buši),ker so mi blazno všeč,ker so čisto ozke? Ali so nosečniške?

Lep deževen dan od še ene nove!!!!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4636
7.11.2008 8:56:43   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: dolči

Lep pozdrav še od mene!

Lepo pozdravljena! Sedaj pa čvekaj z nami, da nas ne boš samo brala! user posted image

(odgovor članu dolči)
Neposredna povezava do sporočila: 4637
7.11.2008 9:11:23   
lejca
dobro jutro...

sem pokonci ze od 7. .dans nimam predavanj,tak da sem lepo doma . da se mal spocijem in se moram tud ucit. Pri nas je zlo lepo vreme,soncek sije.

Dali mi lahk pripises +10 kg in obseg 103 cm.Hvala.

Danes bomo imela za kosilo stafani pecenka ,ker mi je vceraj se ostalo od vecerje.

lp Lejca

Nihce ni tako velik, da ne bi potreboval pomoci –
in nihce ni tako majhen, da je ne bi mogel nuditi.
(kralj Salomon)

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4638
7.11.2008 9:23:48   
tasa_m

Lep pozdrav še od mene!

Berem vas redno,pišem pa vam danes prvič.
Nekaj o meni:
PDP 31.03.
kg +3,5
user posted image :prva
spol:user posted image  (tako je rekel Pušenjak na NS) bomo videli kako bo na morfologiji.
starost:29
obseg trebuščka: 84 (imerjen ravnokar,ker popoldan je verjetno malo večji)

Lep deževen dan od še ene nove!!!!

dobrodosla dolči.. user posted image kot si verjetno ugorovila smo marcevke vse zelo lapaste, tak da se samo vkluci...

Kokica32- na Partisu ni nic? Midva sva vse te potegnila dol iz Partisa..zanimivo, da nisi nicesar nasla. Kaj pa na eMule?

Jaz tudi se nosim podlozene modrce, razn ko sem doma imam samo tako sportno majcko gor, pa spim tudi v njej..

Mene sedaj že par dni preganjajo skrbi zakaj tako majhen trebušček. Vsi mi pravijo: joj, saj se ti skoraj nič ne vidi. Tudi premike čutim samo kdaj pa kdaj. Pa še to kot bi mi počil kak mehurček v trebuhu.

Premike sem jaz tudi zacela cutit kr pozno,..zdaj sem v 22 tednu pa vec ali manj cutim premike samo ko lezim ali pa stojim pri miru.. Ne skrbi, vse je ok z tvojo pikico..

(odgovor članu dolči)
Neposredna povezava do sporočila: 4639
7.11.2008 9:28:10   
mama_milchy
Jutro,

kako smo kaj danes? Kakšno vreme imate v vaših krajih? No, tukaj sicer ne dežuje ma tudi sončka ni. Evo, pa sem se tudi danes naspala; Je Žiga spal pri mojih in zjutraj ga je v vrtec peljala moja mama.

Kosilo: uuuu, jaz moram pohitet z kosilom; grem že nekaj čez 12-to od doma na pijačko s kolegico, ki je tudi user posted image  in pol veselo na delo. Bom pa nardila krompirjevo solato in morskega psička. No, moj user posted image  mi bo pa pomagal user posted image .

Lolita, čestitke ob diplomi, sedaj pa lahko samo na user posted image  misliš, zanj kupuješ in pripravljaš.
Jaz sem svojo diplomo pisala z Žigcem, ko je bil še mali dojenček in zagovarjala pri njegovem prvem letu.

spps, ma kakšne se tebi dogajajo. Prvo ta noga in cel kup samoplačniških pregledov, sedaj pa še to da te zamenjajo z nekom, groza user posted image

prsa, mene tudi pečejo in bolijo, morda je čas za druge modrček. Ena je napisala, da si jih maže, s čim pa?

imena; midva že pri Žigcu nisva povedala z a zbrana imena in tudi sedaj ne bova čeprav jih je Žiga zbral in mu sem pa tam kaj zbeži ma itak ga vsi ne razumejo kaj govori tako da ni straha; tudi za spol če bi vedela, ne bi povedala žlahti.

joj, jaz dolgujem e zgodbo kako sva se spoznala, jo napišem pol v službi.

vse nove user posted image  dobrodošle, pa hitro z nami klepetat, ne nas samo brat

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 4640
7.11.2008 9:59:45   
janaja
Zdravo babuške,

joj ste se razpisala zadnje dneve... ( sej je prav sam že od osmih nas prebiram user posted image user posted image )

Kosilo - danes ga ne bo, jaz bom hamala v službi moj ma pa tud eno praznovanje v službi

Spoznanstvo- to je pa res zanimivo.

No midva sva se dejansko spoznala, ko sem bila jaz še user posted image  in prvič na morju.
Najini starši so bili bežni znanci in so se srečali na morju, moj je bil stra 8 let jaz pa user posted image  user posted image . Pravijo da nekje obstaja slika ko me on pestuje user posted image  jo bi tako rada videla, sam ne vejo kdo je slikal takrat.
No potem smo bili še velikokrat skupaj na avto sejmih, pa ga jaz nikoli nisem opazila ( mogoče usoda ker sem bila premlada).
Nato sem bila jaz štirileta v zvezi z enim kre...enom ( pijača, varanje...), po teh letih sem zvezo prekinila in bla čist out, sploh pa 100% prepričana da so vsi moški eni user posted image  (user posted image ). No in me kolegice spravjo ven v Lipo ( znana diskoteka) in me začne osvajati kolega od mojega zdajšnega možka. Ta kolega je pri nas v avtohiši kupoval avto in non stop težil za testno vožnjo. Ravno naslednji vikend pa sem jaz imela ta avto v uporabi in sem rekla da se lahko naslednji teden dobimo na pjači pa ga gre preizkusit. No in smo se dogovorili za točen dan in uro. Jaz pa kakršna sem, sem na to čisto pozabila ( najbrž zato k je bil ta kolega res en smešn tip user posted image ). In prišel je tisti vikend, jaz čisto pomotoma grem v ta kafič ( tri ure po tistem ko smo bili dogovorjeni - ups ) čist slučajno k je bil tam en kolega in je klical če pridemo na pjačo. Stopim skozi vrata in vidim tega kolega in mojga pri šanku. Onadva sevede k meni in " a si končno pršla?!" user posted image user posted image . Pa smo šli na testno vožnjo in me je moj celo vožnjo ko je kolega vozu gledal.
Vožnjo smo zaključili in jaz sem šla po svoje žurat s kolegicami.
No naslednji dan ko sem bla na kofetu pri prjatlci sva se pogovarjali o moških pa rečem, da me je včeraj en mal tko sumljivo gledal ( al kako naj se izrazim user posted image ) pa ji rečem :" Še ta prepotentnež naj pride do mene potem je pa očitno da same kretene privlačim!!"
No čez dva dni me je poklical in sva šla na zmenek, od takrat naprej sva ( s tem prepotentnim user posted image user posted image user posted image  moškim ) nerazdružljiva.

Matične celice - včeraj mi je sodelavka razlagala da sta jih dala od tamale spravt, kakšno mnenje imate vi o tem, jaz bi jih dala ampak v splošno banko ( mislim da obstaja brezplačna) pa da je na voljo vsem. Upam da se bo smer razvijala v to.

Bolečine- tudi mene boli v križu ko user posted image , sva bila včeraj v kinu ( Viharna noč super film, sam moj je reku da bo mel travme ko je un na konc umrl user posted image )in sem se cel film prestavljala sem pa tja....

SPOL-  je moj rekel da hoče na vsak način vedet ( ker je tak tip da ne mara presenečenj) drugač ne bova kupila novega vozička pa ne sobe ( user posted image  izkoriščevalec)

lp

janaja

moja sreča

Val Leon Rebeka in možek Jernej

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4641
7.11.2008 10:09:45   
Dali*
                                            MARČEVKE 2009

PDP    Ime            (št. user posted image , št. user posted image )    Pregledi, kraj,spol,+ kg, cm buši

user posted image

27.02. 
chichinchek
(28)        (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)              

01.03.  
jjasna85 
(23) 

(št.1 user posted image , št. user posted image 0) 26.11., Izola,  user posted image  , +6 kg 
cita (27)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 12.11, CE, user posted image +9 kg
02.03
ada2 
(29)                    (št. 3 user posted image , št. user posted image 2) 17.11., ?, user posted image  

hedviga (34) user posted image user posted image      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 07.11., LJ user posted image user posted image
03.03. 
=jasna=
(26)              (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)
24.11. , LJ, user posted image +1 kg, 105cm
Miša99 (33)                (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)     
04.03.  
mihaela01 (27)           (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 19.11., Ptuj, user posted image +3,8 kg, 85 cm 
05.03. 
Linda25
(28)              
(št. 1 user posted image , št. user posted image 0)          
06.03. 
Grahec (30)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 12.11., LJ, user posted image +2,5 kg, 99 cm   
07.03. 
spps
(26)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 3.12., CE, user posted image
+7,5 kg, 95cm
Steffi (32)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 22.11., ?, user posted image +3 kg, 92 cm
08.03. 
yania
(29)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 11.11.,
LJ, user posted image +3kg, 85cm
Lolita23 (23)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 9.12, CE , user posted image +6,7kg
11.03. 
petrcaK
(25)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) ?, CE, user posted image +6 kg,100 cm
mama_milchy (27)       (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 03.12., Izola, user posted image +4,5 kg
12.03. 
michell
(28)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)
PERSIDA (32) user posted image  user posted image (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)11.11., MB,user posted image user posted image +4,8 kg,104 cm
helimaša                      (št. 3 user posted image , št. user posted image 1) 21.11., LJ, user posted image    -3,5kg, 93 cm
13.03.
imam
(24)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)
trezika (24)                   (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 19.11., Ptuj, user posted image +9 kg
an_angel (28)               (št. 1user posted image , št. user posted image   0)  ?, ?,  user posted image  +8 kg
bskrle                            (št .4user posted image  , št.user posted image  3 )
14.03. 
juli@
(24)                     
(št. 2 user posted image , št. user posted image 0)  
trinity22 (30)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)  
škratka (23)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)             
*TEJČI* (24)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) ?, ?, user posted image  , +5 kg  

15.03. 
lejca
(32)                     
(št. 2 user posted image , št. user posted image 0) 24.11., ITA user posted image +10 kg, 103 cm 
16.03.
dana
(30)                      (št. 2 user posted image , št.  user posted image 1) 9.12., LJ, user posted image
+5 kg
Infinity1 (26)            (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 01.12., NM, user posted image  + 1,8kg, 113 cm 
babyg                         (št. 1user posted image   , št.  user posted image 0) 12.12., CE, user posted image   +9kg, 94 cm 
17.03. 
mediuhec
(29)
            (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 11.11., MB, user posted image   +3,5 kg, 85 cm
18.03. 
Dali*
(28)                     
(št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 20.11., CE, user posted image
+4 kg, 85 cm
buksi                             (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0) 25.11., PO, user posted image +2 kg
tasa_m (25)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 11.11., MB, user posted image +4 kg, 98cm
20.03.
KOKICA32
(32)             (št. 2 user posted image , št. user posted image 0) 18.11, MB, user posted image +5 kg, 93 cm
evica23                         (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)
gaja (28)                        (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)
pocka (29)                    (št. 2 user posted image , št. user posted image   1) 04.12., Izola, user posted image  +7 kg,90cm 
21.03. 
_andreja_
  (23)          (št. 2 user posted image ,št. user posted image 1)18.11.,TRB, user posted image +0,5kg,118 cm     
sanna                             (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)  
mojčika (32)                  (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) ?, LJ, user posted image
+2,5kg, 88cm
pupa7 (28)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 7.11., CH, user posted image +2 kg, 104 cm
jadrnica                         (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 24.11., LJ, user posted image +4kg, 88cm
čebeica maja                 (št. 2user posted image , št. user posted image  1) 11.11., NM  user posted image +4 kg, 86 cm
22.03.
pikapoka12345 (26)     (št. 2user posted image , št.user posted image 0) 11.11., LJ, user posted image +3kg
peugeot (34)                  (št. 1 user posted image , št.user posted image 0)  ?, ?  user posted image +5kg
23.03.
Zasanjana
(26)              (št.3 user posted image , št. user posted image 2) ?, FRA, user posted image
+8 kg, 105 cm
1hruska (24)                  (št. 1 user posted image , št.  user posted image 0) ?, LJ, user posted image
pondelak (19)                 (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0) 26.11., MS, user posted image +6 kg 
25.03.
piamaria
                        (št. 4 user posted image , št. user posted image 2) ?, LJ, user posted image
+5 kg
MONIKQ                         (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 10.11., MS, user posted image  + 2 kg, 96 cm
štručka** (25)               (št. 2 user posted image , št. user posted image 0)
marec2009 (31)             (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)         
27.03.
lotoska

(št. 2user posted image , št. user posted image 1 )
SRCCEK (28)                   (št. 2user posted image , št. user posted image 1 ) 27.11., LJ user posted image  +5 kg
novo (29)                        (št. 3 user posted image ,  št. user posted image 0) 12.11., CE, user posted image +5 kg, 90 cm
Sončnica1                       (št. 1 user posted image ,  št. user posted image ?) 07.11. user posted image
28.03.
Nina00
(35)                    (št. 2 user posted image , št.  user posted image 1) 18.11, LJ, user posted image   +4 kg
suncicica (29) user posted image  user posted image      (št. 2 user posted image , št.  user posted image 0) ?, Ptuj, user posted image +5kg
Tejči H                            (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0) 12.11., LJ, user posted image +1 kg
mkkl (23)                      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 8.12., LJ, user posted image  +3 kg, 94cm
29.03.
mikroB
(25)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 20.11.,SG-CE,user posted image
+6 kg, 97 cm
30.03.
janaja
(25)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 18.11., KR, user posted image  
-0,1 kg,108cm
31.03.
Naja30
(30)                  
(št.2 user posted image , št. user posted image 1) 10.11., LJ, user posted image +2 kg
dolči (29)                        (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 21.11., ?, user posted image +3,5 kg, 84 cm
xx.03. 
julam 
(33)                      (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)                

anonimnauser posted image (29)       (št.  2user posted image ,  št. user posted image 1)     
kayica24 (24)                 (št. 1 user posted image ,  št. user posted image 0) 
03.04
Piruri (30)                       (št. 2user posted image , št. user posted image 1) 18.11., PO, user posted image , 87 cm

user posted image  - 12 fantkov
user posted image  - 7 punčk
user posted image  - 51 presenečenj

Trentno je 70 nosečk!

user posted image

user posted image  

Z nami so pot začele:
user posted image   fragola , Nikita,  zasavka, pikica36 user posted image

user posted image    MAŠKA, ajja, enkratna   user posted image  

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image  NOSEČNOST                user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image  NOSEČNIŠKI KALK.     user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image  MAMA.SI                      user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo

TUKAJ                          TUKAJ

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1     priloga S-1
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2        Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
Priznanje očetovstva
Kako do otroškega dodatka?
Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

< Sporočilo je popravil Dali* -- 7.11.2008 10:10:22 >

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 4642
7.11.2008 10:12:49   
Dali*
IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

Seznam - tkole punce, glede na splošno mnenje vseh nas, sem se odločila, da s seznama brišem tiste za katere smo imele napisan samo PDP in ime brez drugih podatkov. Tudi spomnim se ne, da bi se oglasile kaj več kot takrat, ko so se pofočkale.

Torej izbrisane so: SanjaB, mizi, tina_r, frulica in Irena83 - punce, če to berete se oglasite nazaj, ker ste vsekakor dobrodošle, ampak z vsemi podatki.

ajam27 in MalaČebelica - dobrodošli! Takoj, ko bosta sporočili vse potrebne podatke bosta vpisane na seznam. Nč bit skrivnostne user posted image  

dolči - dobrodošla. Zelo lepo si napisala podatke, tako, da si že na zgornjem seznamu.

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 4643
7.11.2008 10:17:25   
Dali*
Punce, ma zdej sem se pa prow nasmejala. user posted image user posted image user posted image
Danes je na RR recept dneva...ne boste verjele....BOBIČI!!!user posted image user posted image user posted image

Se jim jih je zaluštalo, ko smo se tolk o njih pogovarjale.

< Sporočilo je popravil Dali* -- 7.11.2008 10:18:09 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4644
7.11.2008 10:19:21   
Lolita23
Živjo!!!

Mama_milchy prsa si mažem z kremo proti strijam od afrodite, saj veš tista dnevna in nočna varijanta(prav za nosečnice), sicer draga 17e oboje.Si pa mislim tam febrauarja kupit kremo od Multi-mam, ki je prav za bradavice, preprečujejo vnetja, razpoke.

Dolči dobrodšla.Pa ne skrbi glede trebuška mogoče nosiš bolj nazaj.Meni se sicer lepo vidi, sam ko pa rečem da sem v 23 tednu mi pa rečejo premalo.Pa sem pogledal v materinsko in mi piše po morfo. da nosim bolj nazaj.pa imam tudi punčko.

caw

(odgovor članu janaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4645
7.11.2008 11:57:15   
pocka
Dobro jutro punce oz. je že dober dan user posted image , danes sem tako v elementu,da sem šele zdaj prišla za računalnik...me je prijela volja,sem že vse spucala, pa kopalnico zglancala, pol sem šla pa Taji sobico urejat (slikam na steno, pa sem malo v zaostanku), no zdej me je pa začel hrbet bolet. Mene pa ne boli križ, ampak me gor med lopaticama peče kot user posted image .

mama milchy - saj za HM se lahko kdaj zmenimo, pa gremo kdaj skupaj, lahko jaz vozim, ni panike, samo če me bo moj pustil,da grem spet zapravljat user posted image
dolči - dobrodošla, pa še kaj napiši user posted image . Glede trebuščka se pa ne sekiraj, vsaki se drugače pozna, jaz sem lani srečala eno znanko, pa jo gledam v trebuh, pa kar nisem upala vprašat,če je noseča, ker je bil bolj mičken, pa pol ne veš, če se je samo zredila. No, in pol moj kar naenkrat vpraša, kdaj bodo zibali in ona reče čez 2 tedna imam rok!!! Tako,da ne se sekirat!

bobiči - user posted image user posted image user posted image , sem videla prej,sem se začela tako smejat

matične celice - ma jaz ne vem, sem malo brala o tem in se mnenja ful razlikujejo, je celo ena varijanta, da baje, ko je otrok večji oz. ko dejansko oseba pride do neke starosti, ko začne zbolevat (res,da so izjeme in lahko zboliš že zelo mlad) so te shranjene celice že tako oslabljene, da niso več dovolj dobre,da bi se dalo z njimi karkoli pomagat. Nimam pojma, se ne spoznam na te zadeve...z mojim še nisva o tem nič govorila tako,da user posted image ...

prsi - zaenkrat ni nobenega izcedka, niti v prvi nosečnosti ga nisem imela, pa sem imela pol toliko mleka, da sem ene 5 x fasala mastitis user posted image . Modrček nosim še vedno s kotjo, ravno zaradi tega, ker tisti športni so tako švoh, da mi bodo do kolen visele, ker so takoooo velike, pa še podloženi niso...mogoče pol,ko bom lahko oblekla pulover (če ga sploh bom letos, kot kaže bomo kmalu spet kopalke rabili user posted image )

kosilo - danes bo kisla repa, pečenice in vrejetno kar kruh zraven, ker se mi ne da krompirja kuhat

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 4646
7.11.2008 12:10:20   
Grahec
dolči dobrodošla! Pa če je še kaka nova seveda tudi!!!

Hmm, a se bo pridružila še kakšna s PDP 6.3? Jo čakam. user posted image

Ej, smo pa tu na RR res pomembne in vplivne - bobiči! user posted image user posted image user posted image

samo jaz si še vedno ne upam kaj takega jest. Ima kdo kako idejo, ker moram na malico -sem že res lačna, pa sploh ne vem kaj bi. Res ne bi rada, da bi mi bilo slabo. Tako, da prosim, prosim hitro predloge za kako lahko, okusno jed, da imajo v trgovini ali pa v skoraj vsaki restavraciji.

Ljubezen je iznajdljiva do neskončnosti.
(sv. Vincencij Pavelski)

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4647
7.11.2008 12:14:40   
pondelak
živjo babnice!
dobrodošla nova user posted image !!
kosilo-midve s taščo sma pa danes naredile zrezke v omaki,popečen krompir in solato,za posladek pa palačinke.ni čudno da sem že ko user posted image !user posted image user posted image
izcedek-za zdaj nisem opazla še ničesar,modrčke tudi nirmalne nosim,pa sploh ni nobenih sprememb...

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4648
7.11.2008 12:32:14   
Piruri
Lolita...čestitam za diplomo...user posted image ...si že dojela?....jaz šele sedaj po pol leta končno uspevam odmislit breme, ki sem ga imela s to diplomo...in mogoče je bilo to breme krivo, da nisem tako dolgo zanosila...saj nama je takoj po zagovoru  uspelo v prvo user posted image ...ČESTITKE...zdaj pa lahko posvetiš vso pozornost svojemu prihajajočemu user posted image

Piruri: sem gledala tvojo slikco od trebuščka in vidim,da sva nekje sPDP-ji in z obsegom kar blizu (ti imaš rok 3 dni za mano,moj otroček pa je po UZ manjši za nekje 4 dni se pravi,da sva nekje na istem). Koliko kg imaš,če ni skrivnost. Jaz sedaj 60,5 pred zanositvijo pa nekje 57,5.

Dobrodošla...ma, jaz vem, da nosim bolj v križu (bokih in stegnih user posted image user posted image ), sem že v prvi nosečnosti, zato se s tem ne ubadam...mi je fajn, ker mi do zdaj ni bilo potrebno kupovati nosečniških hlač...naš je pa "baje" kar velik...že na NS in pri G, sta me spraševali, če sem slučajno imela švoh M, da bi mogoče že prej zanosila...pa mislim, glede na to, da sva oba velika in visoka, da je otrok temu primerno podoben nama...ne razumem, zakaj nekateri G strašijo mlade mamice, da je njihov plodek mičken, ko jim nasproti sedi mamica, ki je 150 cm visoka, poleg nje pa mož od 160 cm???user posted image  Torej otrok bi moral biti Guliver??...
Tenutno imam 74 kg...pred zanositvijo pa 73 kg...in mislim, da bom tudi tokrat prilezla do nekaj nad 80 kg...sem se pred nosečnostjo načrtno zredila, ker sem enx v poročilih zasledila, da mamice, ki pred zanositvijo hujšajo, da imajo user posted image ...tiste, ki so pa normalno ješče, pa user posted image ...v prvo je bilo res tako...in me je zanimalo, če bo tudi tokrat res user posted image  user posted image ...vse kaže, da ja...ker nam je napovedala user posted image ...čet 10 dni pa upam na potrditev...

Kosilo - danes mi je moja Mia pozabila svetovat...oh?!...pol si je pa tatko zaželel pire, špinačo in piščančka...tako da to bo to...jutri pa k moji mami na njoke z golažom...njamiiiiii...

IZVIRNO SPOROČILO: janaja

Matične celice - včeraj mi je sodelavka razlagala da sta jih dala od tamale spravt, kakšno mnenje imate vi o tem, jaz bi jih dala ampak v splošno banko ( mislim da obstaja brezplačna) pa da je na voljo vsem. Upam da se bo smer razvijala v to.

Ma mene tudi to mika...predvsem, ker ima moj in njegova familija vse sorte raznih bolezni (sladkorna, ulcerozni, levkemija, ...)...samo mi je kolegica, ki študira farmacijo rekla, da so baje uporabne samo nekaj nad 10 let...tako, da ne vem...bodo mogli podati malo več informacij, da bi bila pripravljena plačati....če bi bilo free pa bi se odločila...

Prsi...jupi...končno so malo večje...no, moj mi je zadnjič rekel, da so že malo prevelike...klofuta...pa tak plohec kot sem ponavadi...mi pa sedaj paše bit brez moderčkov...

www.by-ab.si

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4649
7.11.2008 12:41:38   
PERSIDA
Lep pozdrav vsem.

Dobrodošlica vsem novim.
Lolita23 -ja čestitke za diplomo.

Sem se vam ,kar nasmejala.Ste polne dogodivščin.
Pri men je te dni malo manj pestro.Vsak dan se lotim nečesa,kar se tiče generalke stanovanja.Danes sem oprala zavese,ker mi je včeraj zmanjkalo časa.Skoz okna se tud lepo vidi ,če ravno je zunaj tak čudno.Ostane mi še čiščenje hladilnika in kuhinjske nape to kar najraje delam user posted image user posted image .
=jasna=  ti znaš spucat te stvari do sijaja nebi mi ti to prišla mal pokazat,jaz ,pa ti tvojega malega bavca tačas pazim.
Ja ,pa še to vam povem,kar verjetno že ve skoraj vse imate.Včeraj sem si kupila sušilni stroj,če se slučajno z marcem ne bodo cote folgale sušit.Si je treba stvari olajšat.Če ,pa veliko ljudi pravi ,ko imajo sušilce,da zelo malo stvari likajo.Jaz ,pa norc babji vse razen zoknov.No ,pa da vidimo.
To zaenkrat še pol nekaj napišem me pralni stroj kliče.

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 4650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?