Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 6.11.2008 22:03:25
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Ja katjusa no, da jo pač poje...ni higienično se kopat v čokoladi in pol še isto čokolado jest... Kaj pa veš kake bacile vse lahko dobiš??? kaj pa je dosn še higijenično raje jem čokolado k se jst not namakam kot pa da kdo drug kej not namaka....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 6.11.2008 22:04:12
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy nočko punce...bodite v cvetju...oz. v čokoladi kak lepo..... tudi ti pa lepo si spočij jutri pade nova partija čvekanja lepe sanje
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 6.11.2008 22:04:43
|
|
|
|
sunny24
|
Kam bi pa kdo drug kej namakal?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 6.11.2008 22:05:50
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Kam bi pa kdo drug kej namakal? punca kje ti je domišlija nehi zdej spraševat podrobnosti k ne bom več čokolade jedla
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 6.11.2008 22:09:37
|
|
|
|
sunny24
|
Ah, sej jst točno vem kdo naj bi kaj kam namakal....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 6.11.2008 22:11:54
|
|
|
|
Balonchy
|
Tut jaz vam želim čokoladno noč... Se tipkamo jutri...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 7.11.2008 8:30:31
|
|
|
|
cati
|
Dobro jutro Evo čisto sveža kavica
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 7.11.2008 8:30:51
|
|
|
|
cati
|
Tako da mi neboste lačne
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 7.11.2008 8:48:18
|
|
|
|
Katjusa
|
Dobro jutro... Mi bi mogl bit zdle brez elektrike ampak je na mojo srečo dež in jo imamo Dobim pa kmal obisk tak da morem še florčija oblečt pa da se še najema prej k drgač ne bo nič jedu.... lepo dopoldne če se slučajno več ne javim IZVIRNO SPOROČILO: cati Tako da mi neboste lačne o hvala sam jst bom dons vseen jedla žemlco in navadni jogurt se mi tak lušta
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 7.11.2008 8:54:50
|
|
|
|
boma2
|
Dobro jutro.... Kako ste kaj danes.... Katjuša... vidim, da si ž v popolni pripravljenosti za sprejem obiskov... :) vsem želim eno lepo jutro... :)
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 7.11.2008 8:55:19
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: cati Dobro jutro Evo čisto sveža kavica mljask... cati....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 7.11.2008 9:01:32
|
|
|
|
Urša08
|
Dobro jutro! Cati hvala za zajtrk, mjamsi je pasalo Kako ste? Jaz sem kar polna energije. Imam pa namen par strojev oprat, mal polikat,...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 7.11.2008 9:06:24
|
|
|
|
cati
|
Kako ste? Jaz sem kar polna energije. Imam pa namen par strojev oprat, mal polikat,... Potem pa še prideš k men to naredit
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 7.11.2008 9:14:27
|
|
|
|
petrap
|
Jutro....PETEK Ej sem ena smotka, sam petki so tko fini, ker lahko pol 2 dni spim ...pa še jutri nam pridejo montirat vrata v hodnik, tko da bomo končno zaprti...in bova res imela k svoje stanovanje...sam še to upam, da bo tašča kmalu dobila prenosnika, da še na računalnik ne bo več gor hodila ... No jutri mate pa kavico pa tortice...škoda k me ne bo . Morm pa nujno čez vikend dokončat osnutek, da ga pošljem mojmu asistentu, da ga pregleda, pa da se zmeniva kaj je okej in kaj je treba popravit. Saj bo itak dež čez vikend, no razen v nedeljo bo suho, tko da morm bit v soboto pridna, pa vse skupi spravit, v nedeljo bova šla pa mal do naših domou...no sem vam razkrila vse plane za ta vikend... ... no danes sem začela že 28. teden ...kmalu imam pa tudi pregled (še dobr tedn), do takrat morm pa malo pazit kaj pojem, da se ne bom prevel zredila..da me ne bojo kregal no mal delat treba, pa še zajtrk si morm narest, bojo kosmiči
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 7.11.2008 9:21:30
|
|
|
|
kayica24
|
hey Katjuša! a si ti že poslala kengurujčka?Sam za informacijo Nosečkice bodite pridne in se ne obremenjujte z otrokovimi gibi, ke štetje tistih 10 pride na vrsto zadnji esec,največ dva...Glavno da ga čutite da še miga,pa če je to tu in tam....ima pač zdolgočasen dan in se mu nič ne da-kot nam kdaj ne.... pazite nase!
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 7.11.2008 9:33:25
|
|
|
|
Čebel@
|
jutro čveke!!!! sem kar neki časa porabila da sem vse prebrala petrap.......čestitke za 28t ........jaz te ne dohajam vsem ki imate preglede-držim pestke katjuša.........sem dobila na mail....hvala k meni pa popoldne pride sošolka-se bova skupi učile matematiko(delale vaje),jutri greva pa z mojim na pohištven sejem a nobena ne ve:če je za celovec potrebna vinjeta???????
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 7.11.2008 9:37:23
|
|
|
|
brkn83
|
jutro čvekice. cati - hvala za zajtrk - je prav pasalo. majchy - vem samo, da če greš na mejni prehod Šentilj, potem jo rabiš, ker takoj naprej od prehoda je avtocesta. Sej cena 10 - dnevne vinjete je okoli 8 eur. Če pa obstaja kaka druga možnost, da greta po stari cesti, tega p žal ne vem. Midva kadar greva, greva kr v gradz, za tja jo pa itak rabiva.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 7.11.2008 9:39:11
|
|
|
|
brkn83
|
jutro čvekice. Js se zdele tak pridno trudim in pišem, ko pa pošljem pa mi napiše errror!!!! joj kak sem jezna.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 7.11.2008 9:52:30
|
|
|
|
Čebel@
|
brkn........hvala......bova šla čez Šentilj ja tko da najboljš da grem na bencinsko in jo kupim da ne bova imela težav s sosedi
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 7.11.2008 10:21:52
|
|
|
|
piskot
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 brkn........hvala......bova šla čez Šentilj ja tko da najboljš da grem na bencinsko in jo kupim da ne bova imela težav s sosedi glih tole berem.... v celovec bosta sla cez sentilj? pa stanujeta v okolici ljubljane? ej, ce gres cez ljubelj je ne rabis. ce gres cez tunel karavanke pa ja.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 7.11.2008 10:24:06
|
|
|
|
piskot
|
drugace pa dober dan. vcasih mal preberem, pa zmanjka casa za komentarje. saj veste kako je. to sem si zapomnila, da moram za ajvi drzat pesti da dobijo lepo, poceni stanovanje za najem cim prej. drugace so pa meni po 5 dneh bolecin v trebuhu postavili diagnozo. vnetje mehurja. drama. zdaj se nalivam z vodo in cakam na izvide bakterij. ce bo se katero bolelo: tam, kjer bi sicer morali biti jajcniki, je zdaj mehur. jajcnike imamo menda nekje pod rebri .
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 7.11.2008 10:34:09
|
|
|
|
Shuka
|
Vidm, da cati spet skrbi za moj zajtrk hvala ti Včeraj se je naša štruca skrivala pred nadležnim UZ(fotoaparat) in ni hotel/a nič pokazati, rokico pred obrazčkom, nogice prekrižane, skratka trmasto dete, tko da zdej bomo pa šele pri porodu izvedeli kaj bomo dobili. Važno od vsega tega pa je bilo, da je rekel g. da je vse OK z otročkom. Ja včeraj se je Ikea v Celovcu odprla, je že katera bila? Skratka pupe petek je, vreme pri nas bolj kislo, preživite ga vseeno lepo.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 7.11.2008 10:43:36
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: piskot IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 brkn........hvala......bova šla čez Šentilj ja tko da najboljš da grem na bencinsko in jo kupim da ne bova imela težav s sosedi glih tole berem.... v celovec bosta sla cez sentilj? pa stanujeta v okolici ljubljane? ej, ce gres cez ljubelj je ne rabis. ce gres cez tunel karavanke pa ja. a veš da nisem več prepričana kje bova šla-verjetno tam kjer je najbližje........sem si pa na listek napisala kje rabiš in kje ne in nej se moj odloči kje bo pelu pa je
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 7.11.2008 11:11:43
|
|
|
|
petrap
|
majchy - vidm, da morš pr vas tud ti že vse naprej pripravit, če se kam gre...moj je tud tak lenuh glede tega...včasih ga je vsaj kaj v povezavi z avtom veselilo, zdaj pa še to ne...morm jaz iskat radkape, pa jaz hodim okrog avtoličarjev in kleparjev, da sprašujem kolk bi me pršlo, če dam odbijač popravit...to bi pa res lahko on delou, se vam ne zdi ...no mal sem ga mogla ošimfat...ker me je zdaj po telefonu razjezu...sem mu rekla, da bom radkape naročila, pa mi pravi, ja sam jih boš ti plačala ...ponavadi je nareč on skrbel za avto...in stroške povezane s tem...zdaj morm očitno kar za vse jaz dat (posoda, oprema za otroka, hrana, položnice, no zdaj pa še avto)...pa saj se ne gre za par evrou ampak princip.... mi je že lažje pr srcu hvala k me poslušate
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?