|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 2.del...
6.11.2008 18:49:00   
sunny24
Joj, meni je pršut ta najboljša stvar za jest, takoj za njim pa pica...user posted image  
Ga ne delamo sami, mama od mojega ga dobi full v službi (je tajnica direktorja in dobi full "daril"), pol pa ima na leto enih 20 kil sam pršuta in nam ga itak da...user posted image  Znajdi se...Da bi ga pa kupovala...Sej bankrotiram takoj! Res je drag ko user posted image !

Kaj pa moreš prebrat? Joj, je tudi moja naj frendica bla na teološki in je mela full dela...Zdej pa jo čaka samo še diploma.

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4601
6.11.2008 18:50:13   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

evo mene iz šole.......no poročilo:slovnico sem pisala5,književnost pa 4 in ker nam more samo eno oceno napisati nas je spraševala katero oceno smo si po naše zaslužili in sem ji rekla da sem skos bila na predavanjih in da si zaslužim 5.......in je rekla da se me spomni(čeprav nas je okoli 40) in mi zaključila 5!!!!!!!!!!hvala ker ste držale pestkeuser posted image

ti ti ti piflarka malauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4602
6.11.2008 18:50:24   
Urša08
Ojla čvekiceuser posted image

No današnji pregled je za mano. Vse ok, poslušala srčka, ki je lepo bil user posted image , trebušček pridno raste( obseg mam že 106). Čez 4 tedne imam spet pregled, čez 5 pa ultrazvok. Sem vas pa prej brala, da boste mogle ta ultrazvok plačatuser posted image  Zakaj pa? Saj nam pripada okol 30 tednauser posted image  No jaz ga mam zastonj, pa tud pr Nejcu sem ga mela.

Aha za seznamček naslednji pregled 4.12, ultrazvok pa 12.12.

Pridno čvekejte, jaz grem pa mal hladilnik napastuser posted image

papauser posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4603
6.11.2008 18:51:04   
Urša08
Maychi23 čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image  Kar tako naprejuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4604
6.11.2008 18:54:58   
brkn83
čao punce.

No js se vam šele sedaj oglašam, ker prej ni bilo časa. Danes sem imela predstavitve seminarskih nalog, in bilo je super,ocena pa 10. Sem zelo zadovoljna.

Zdej sva bila pa z mojim v trgovini, sva kupila zavese za otroško sobo, in še nekaj malenkosti za stanovanje. Morem rečit, da sem prav utrujena in da bom danes šla kr mal prej v postlo.

majchy - čestitamuser posted image user posted image user posted image za odlično oceno pri slovenščini.

barbara - doborodošla med nami. Če imaš v soboto čas, pa lahko prideš na srečanje v Celje.

spps - lepo, da se vsake toliko časa malo javiš.

nisem vseh pokomentirala, ker grem šele zdele za nazaj brati.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4605
6.11.2008 18:55:29   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Ojla čvekiceuser posted image

No današnji pregled je za mano. Vse ok, poslušala srčka, ki je lepo bil user posted image , trebušček pridno raste( obseg mam že 106). Čez 4 tedne imam spet pregled, čez 5 pa ultrazvok. Sem vas pa prej brala, da boste mogle ta ultrazvok plačatuser posted image  Zakaj pa? Saj nam pripada okol 30 tednauser posted image  No jaz ga mam zastonj, pa tud pr Nejcu sem ga mela.

Aha za seznamček naslednji pregled 4.12, ultrazvok pa 12.12.

Pridno čvekejte, jaz grem pa mal hladilnik napastuser posted image

papauser posted image

super za pregleduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja v nosečnosti zdravstvo plača 2 UZ in se pač ta tretji plača (jst ga bom plačala 33,3€) mi je pa tud zdej delal UZ pa nisme plačala sam to pač če on presodi da je potreba ga ni treba plačatuser posted image user posted image user posted image edino mal mi je glupo da bom 5.1 mela plačljivi UZ februarja bom pa tak al tak štručko v roke dobla

Gibi jst jih nikakor ne naštejem 10user posted image user posted image user posted image user posted image naš res malo brca pa verjetno več ponoči ker vedno ko grem na WC in ko pridem nazaj ajat me ene 10 minutk brca..... Kak točno s eto šteje kolk časa more pretečt med enim in drugim gibom? To mi nikol ni blo jasno pa mi še zdej ne bouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4606
6.11.2008 18:56:25   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83
nisem vseh pokomentirala, ker grem šele zdele za nazaj brati.

uživajuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4607
6.11.2008 18:57:42   
sunny24
Ursa, super za pregled!!!
Pa kaj jst vem, ZZZS ti plača (po zakonu) sam 2 UZ-ta prvega in morfo, ostalo plačaš sam oz je dobra volja tvojega G da ti ga ne računa. Zdej eni G so pač face in ne zaračunajo, drugi so pa mal user posted image  in ti dajo račun za 30 evrov...Bravo za tvojga G, da ti ga nardi zastonj! user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4608
6.11.2008 18:59:52   
rebeka84
cao! jaz sem zdaj prišla iz pregleda, najin fantek je vredu, kg rastejo. naslednji pregled imam 19.11.
jaz sem do zdaj imela 4 uz, nič ne vem o plačevanju pregleda z uz.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4609
6.11.2008 19:12:45   
sunny24
brkn, tudi tebi čestitke, k si tko pridna v šoli! user posted image user posted image user posted image

rebeka, bravo tudi za tvoj pregled! user posted image  

Ma to s plačili UZ je pomojem tko, da če G misli, da je potrebno več UZ, ti jih ne bo zaračunu, če ti bo pa delu kaj ekstra na željo, pa ti bo dal račun. Meni je tudi na začetku nardila ene 4 UZ, pol sm mela NS, morfo in še 3D. Drugače je pa kar ustaljena preksa pri G, da ti ta 3. uradni UZ zaračunajo.

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 4610
6.11.2008 19:26:21   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

brkn, tudi tebi čestitke, k si tko pridna v šoli! user posted image user posted image user posted image

rebeka, bravo tudi za tvoj pregled! user posted image  

Ma to s plačili UZ je pomojem tko, da če G misli, da je potrebno več UZ, ti jih ne bo zaračunu, če ti bo pa delu kaj ekstra na željo, pa ti bo dal račun. Meni je tudi na začetku nardila ene 4 UZ, pol sm mela NS, morfo in še 3D. Drugače je pa kar ustaljena preksa pri G, da ti ta 3. uradni UZ zaračunajo.

Mislm, da ni čist tko da bi bili neplačlivi UZji po potrebi. Ubistvu zdravstvo krije samo 2 UZja, ampak eni ginekologi so ful prijazni in ti jih naredijo več. Drugi pa jih naredijo sam tok kot je nujno potrebno.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4611
6.11.2008 19:28:41   
brkn83
2. SREČANJE TREBUŠČARK
KDAJ: Sobota 7.11.08 OB ???? -
KJE: CELJE, Hotel Evropa

1. Brkn83
2. Katjuša in Florjan
3. Vesnozaver + mozek
4. Ajvy.....če me bo htela katera LJ vzet v avto
( sem oprana, oblečena v sveže oprane cunje, cepljena in mirna po karakterju )
5. Deja + možek (če bo dobil prosto)
6. Cita + Laura

TISTE, KI STE NA SEZNAMU PROSIM NAPIŠITE KDAJ VAM NAJBOLJ USTREZA!!!!

Punce, dajte se še na seznam, da nas ne bo tak malo!!!!
No ka zdej ne bo nobena več prišlauser posted image user posted image user posted image user posted image

Ka zdej, a ni nobena več za srečanje, namreč sem vidla, da ni nobena predlagala ure kdaj bi se dobile!!! No dajte mal več energije od sebe in napišite. PROSIM!!!

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4612
6.11.2008 19:30:10   
brkn83
no sem res kr neki časa porabila, da sem vas prebrala. Sem se kr utrudilauser posted image

Ampak sej vas je fajn brati.

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4613
6.11.2008 19:31:51   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

Joj, meni je pršut ta najboljša stvar za jest, takoj za njim pa pica...user posted image  
Ga ne delamo sami, mama od mojega ga dobi full v službi (je tajnica direktorja in dobi full "daril"), pol pa ima na leto enih 20 kil sam pršuta in nam ga itak da...user posted image  Znajdi se...Da bi ga pa kupovala...Sej bankrotiram takoj! Res je drag ko user posted image !

Kaj pa moreš prebrat? Joj, je tudi moja naj frendica bla na teološki in je mela full dela...Zdej pa jo čaka samo še diploma.

Blagor tvoji mami in tebuser posted image  Ja, valda da se boš znajdla, sej jst tud tko marsikero dobro stvar dobim, tako za pojestuser posted image
Moram prebrat eno interpretacijo Svetga pisma. Knjigica debela okol 120 strani ampak morm kar vedet zakaj se gre. Do zdej sem še vedno brala na troli k se furam ene pol ure, tko da sem na 56. strani. Sam na žalost je blo to tako površno branje. Sam mam tak način, enkrat površno branje, pol pa podrobno z izpisovanjem. Tko da mam še kr neki dela, kolokvij pa čez točno 14 dni.
Nč, grem brat, če ne spet ne bo nč od meneuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4614
6.11.2008 19:36:00   
claud
Katjuša-ja men je rekla da bi mogla za uz plačat 60 eurouuser posted image

Kar swe tiče štetja brcik je pa tko....ko začne brcat pa če brca 10 minut skup se to šteje za en gib....pol pa umes mal spi pa lahko je to 10 minut al pa pol ure pa pol spet začne se to šteje za drugi gib....itd....

rebeka----user posted image user posted image user posted image user posted image za pregled in vse brezplačne uz.

Sunny in ostale- a vi v nosečnosti jeste suhe salame in to.....pr men je to edina stvar ki se jo držim in ne jem....sicer se tok ne pazim pr hrani da ne bi nč jedla....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4615
6.11.2008 19:39:09   
Čebel@
hvala za čestitke.......nisem piflarka ampak sem mela user posted image  srečouser posted image user posted image user posted image user posted image
brkn...........bravouser posted image user posted image user posted image user posted image  razturašuser posted image
vsem čestitke za uspešne pregledeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
zdej grem pa pod tuška potem pa še malo pred tv.........se še kasneje tipkamo
aja.....katjuša........učeri  je pa una rekla da nej biuser posted image  čutil 10x na dan samo po moje je to bolj tko tko ker eni user posted image  so bolj lenuščki........premor pa lahko traja samo  tri minute in se naslednji premiki spet štejejo.......je pa tko da če siaktiven in v premikanju načeloma sploh ne opaziš premikov tko da se nebi zdej kera obremenjevala da njenuser posted image  pa tok malo brca......no samo tok da nebi bilo nepotrebne panikeuser posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4616
6.11.2008 19:41:13   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: claud

Kar swe tiče štetja brcik je pa tko....ko začne brcat pa če brca 10 minut skup se to šteje za en gib....pol pa umes mal spi pa lahko je to 10 minut al pa pol ure pa pol spet začne se to šteje za drugi gib....itd....

no precej boljš  razložen kot pa z moje straniuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4617
6.11.2008 19:41:32   
rebeka84
Jaz tudi vse jem (salame, majonezo itd.) Ne morem si pomagat da ne bi.

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4618
6.11.2008 19:44:24   
claud

no precej boljš  razložen kot pa z moje straniuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image hvala, hvala-sm res študirala kako naj bl na simpl razložim da ne bomo spet pršle do kakšnega kompliciranja kot je carski praženec pa čežanauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4619
6.11.2008 19:47:14   
claud
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84

no jst majoneze itak ne maramuser posted image , mam pa zato pršut pa kj podobnega tok rajšiuser posted image
in se tkole na kakih praznovanjih kr težko uprem....user posted image

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 4620
6.11.2008 19:49:37   
Katjusa

user posted image user posted image user posted image hvala, hvala-sm res študirala kako naj bl na simpl razložim da ne bomo spet pršle do kakšnega kompliciranja kot je carski praženec pa čežanauser posted image user posted image user posted image

hvala vama punce sam jst jih 10 pomoje ne naštejem razn če bi več ležala.... panike tud ne delam k vem da je blo pr florjanu tud tako da sem ga malo čutla.... pač če se mi zdi da dolgo ni odziva grem lepo mal se vležt in počakam mal ga pretresem in s ejavi in vem da je vse OKuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4621
6.11.2008 19:51:20   
Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84

no jst majoneze itak ne maramuser posted image , mam pa zato pršut pa kj podobnega tok rajšiuser posted image
in se tkole na kakih praznovanjih kr težko uprem....user posted image

jst tud majoneze ne jem mam pa rada suhe izdelke in jih tud jem sicer se jih ne nažiram pač tak k vedno sej veste kolk si lahko prvošmo teh dobrot.... zdle za praznike si bomo ziher mal več moja2 ponavad za božič kupta cel pršut in pol par dni kr dol jemouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4622
6.11.2008 19:52:45   
claud
Ma ja pol pa itak....sj ti maš pa že izkušnje kako zgleda nosečnost......zelenci pa še mal štejemouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4623
6.11.2008 19:54:22   
BarbaraGS
birdy, kolikor sem razumela si teologinja?! Midva z mozem tudi (uni program lj). Kaj pa ti? Kako je svet majhen hehe. Ce rabis kaksno gradivo al pa pomoc kar povej, ker je moz absolvent in imava doma shranjeno kar precej gradiva in knjig.
Kot vidim nisem edina, ki bo imela samo 2 ultrazvoka, oziroma sem ju ze imela. Malo me je ze skrbelo, da samo moj ginekolog skrtari, ker so okoli mene tri znanke pred kratkim sle skozi nosecnost in imele ultrazvok na vsakem pregledu. Pa se preglede so imele na 4 tedne, mene pa naroca na 6 tednov.
Mali vztrajno brca, tak da ne stejem brc...jih je veliko...je pa res, da je bolj aktiven pozno zvecer, cez noc in zjutraj.
Kaj vasi malcki so ze pravilno postavljeni? Moj je se vodoravno (cutim, da me se nic ne brca v zelodec in rebra) in me zanima v katerem tednu se je vam pravilno postavil in do kdaj naj bi se, ce se seveda odloci za to hehe.

lp

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4624
6.11.2008 19:59:28   
claud
jaz ne vem točno kako je postavljena pa se mi tud zdi da je bl vodoravno....ampak sj zdj to še ni važn....baje da tm nekje od 32 tedna naj bi se obrnil....

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 4625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?