Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 6.11.2008 18:49:00
|
|
|
|
sunny24
|
Joj, meni je pršut ta najboljša stvar za jest, takoj za njim pa pica... Ga ne delamo sami, mama od mojega ga dobi full v službi (je tajnica direktorja in dobi full "daril"), pol pa ima na leto enih 20 kil sam pršuta in nam ga itak da... Znajdi se...Da bi ga pa kupovala...Sej bankrotiram takoj! Res je drag ko ! Kaj pa moreš prebrat? Joj, je tudi moja naj frendica bla na teološki in je mela full dela...Zdej pa jo čaka samo še diploma.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 6.11.2008 18:50:13
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 evo mene iz šole.......no poročilo:slovnico sem pisala5,književnost pa 4 in ker nam more samo eno oceno napisati nas je spraševala katero oceno smo si po naše zaslužili in sem ji rekla da sem skos bila na predavanjih in da si zaslužim 5.......in je rekla da se me spomni(čeprav nas je okoli 40) in mi zaključila 5!!!!!!!!!!hvala ker ste držale pestke ti ti ti piflarka mala čestitam
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 6.11.2008 18:50:24
|
|
|
|
Urša08
|
Ojla čvekice No današnji pregled je za mano. Vse ok, poslušala srčka, ki je lepo bil , trebušček pridno raste( obseg mam že 106). Čez 4 tedne imam spet pregled, čez 5 pa ultrazvok. Sem vas pa prej brala, da boste mogle ta ultrazvok plačat Zakaj pa? Saj nam pripada okol 30 tedna No jaz ga mam zastonj, pa tud pr Nejcu sem ga mela. Aha za seznamček naslednji pregled 4.12, ultrazvok pa 12.12. Pridno čvekejte, jaz grem pa mal hladilnik napast papa
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 6.11.2008 18:51:04
|
|
|
|
Urša08
|
Maychi23 čestitke Kar tako naprej
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 6.11.2008 18:54:58
|
|
|
|
brkn83
|
čao punce. No js se vam šele sedaj oglašam, ker prej ni bilo časa. Danes sem imela predstavitve seminarskih nalog, in bilo je super,ocena pa 10. Sem zelo zadovoljna. Zdej sva bila pa z mojim v trgovini, sva kupila zavese za otroško sobo, in še nekaj malenkosti za stanovanje. Morem rečit, da sem prav utrujena in da bom danes šla kr mal prej v postlo. majchy - čestitam za odlično oceno pri slovenščini. barbara - doborodošla med nami. Če imaš v soboto čas, pa lahko prideš na srečanje v Celje. spps - lepo, da se vsake toliko časa malo javiš. nisem vseh pokomentirala, ker grem šele zdele za nazaj brati.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 6.11.2008 18:55:29
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Ojla čvekice No današnji pregled je za mano. Vse ok, poslušala srčka, ki je lepo bil , trebušček pridno raste( obseg mam že 106). Čez 4 tedne imam spet pregled, čez 5 pa ultrazvok. Sem vas pa prej brala, da boste mogle ta ultrazvok plačat Zakaj pa? Saj nam pripada okol 30 tedna No jaz ga mam zastonj, pa tud pr Nejcu sem ga mela. Aha za seznamček naslednji pregled 4.12, ultrazvok pa 12.12. Pridno čvekejte, jaz grem pa mal hladilnik napast papa super za pregled ja v nosečnosti zdravstvo plača 2 UZ in se pač ta tretji plača (jst ga bom plačala 33,3€) mi je pa tud zdej delal UZ pa nisme plačala sam to pač če on presodi da je potreba ga ni treba plačat edino mal mi je glupo da bom 5.1 mela plačljivi UZ februarja bom pa tak al tak štručko v roke dobla Gibi jst jih nikakor ne naštejem 10 naš res malo brca pa verjetno več ponoči ker vedno ko grem na WC in ko pridem nazaj ajat me ene 10 minutk brca..... Kak točno s eto šteje kolk časa more pretečt med enim in drugim gibom? To mi nikol ni blo jasno pa mi še zdej ne bo
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 6.11.2008 18:56:25
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 nisem vseh pokomentirala, ker grem šele zdele za nazaj brati. uživaj
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 6.11.2008 18:57:42
|
|
|
|
sunny24
|
Ursa, super za pregled!!! Pa kaj jst vem, ZZZS ti plača (po zakonu) sam 2 UZ-ta prvega in morfo, ostalo plačaš sam oz je dobra volja tvojega G da ti ga ne računa. Zdej eni G so pač face in ne zaračunajo, drugi so pa mal in ti dajo račun za 30 evrov...Bravo za tvojga G, da ti ga nardi zastonj!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 6.11.2008 18:59:52
|
|
|
|
rebeka84
|
cao! jaz sem zdaj prišla iz pregleda, najin fantek je vredu, kg rastejo. naslednji pregled imam 19.11. jaz sem do zdaj imela 4 uz, nič ne vem o plačevanju pregleda z uz.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 6.11.2008 19:12:45
|
|
|
|
sunny24
|
brkn, tudi tebi čestitke, k si tko pridna v šoli! rebeka, bravo tudi za tvoj pregled! Ma to s plačili UZ je pomojem tko, da če G misli, da je potrebno več UZ, ti jih ne bo zaračunu, če ti bo pa delu kaj ekstra na željo, pa ti bo dal račun. Meni je tudi na začetku nardila ene 4 UZ, pol sm mela NS, morfo in še 3D. Drugače je pa kar ustaljena preksa pri G, da ti ta 3. uradni UZ zaračunajo.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 6.11.2008 19:26:21
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 brkn, tudi tebi čestitke, k si tko pridna v šoli! rebeka, bravo tudi za tvoj pregled! Ma to s plačili UZ je pomojem tko, da če G misli, da je potrebno več UZ, ti jih ne bo zaračunu, če ti bo pa delu kaj ekstra na željo, pa ti bo dal račun. Meni je tudi na začetku nardila ene 4 UZ, pol sm mela NS, morfo in še 3D. Drugače je pa kar ustaljena preksa pri G, da ti ta 3. uradni UZ zaračunajo. Mislm, da ni čist tko da bi bili neplačlivi UZji po potrebi. Ubistvu zdravstvo krije samo 2 UZja, ampak eni ginekologi so ful prijazni in ti jih naredijo več. Drugi pa jih naredijo sam tok kot je nujno potrebno.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 6.11.2008 19:28:41
|
|
|
|
brkn83
|
2. SREČANJE TREBUŠČARK KDAJ: Sobota 7.11.08 OB ???? - KJE: CELJE, Hotel Evropa 1. Brkn83 2. Katjuša in Florjan 3. Vesnozaver + mozek 4. Ajvy.....če me bo htela katera LJ vzet v avto ( sem oprana, oblečena v sveže oprane cunje, cepljena in mirna po karakterju ) 5. Deja + možek (če bo dobil prosto) 6. Cita + Laura TISTE, KI STE NA SEZNAMU PROSIM NAPIŠITE KDAJ VAM NAJBOLJ USTREZA!!!! Punce, dajte se še na seznam, da nas ne bo tak malo!!!! No ka zdej ne bo nobena več prišla Ka zdej, a ni nobena več za srečanje, namreč sem vidla, da ni nobena predlagala ure kdaj bi se dobile!!! No dajte mal več energije od sebe in napišite. PROSIM!!!
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 6.11.2008 19:30:10
|
|
|
|
brkn83
|
no sem res kr neki časa porabila, da sem vas prebrala. Sem se kr utrudila Ampak sej vas je fajn brati.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 6.11.2008 19:31:51
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Joj, meni je pršut ta najboljša stvar za jest, takoj za njim pa pica... Ga ne delamo sami, mama od mojega ga dobi full v službi (je tajnica direktorja in dobi full "daril"), pol pa ima na leto enih 20 kil sam pršuta in nam ga itak da... Znajdi se...Da bi ga pa kupovala...Sej bankrotiram takoj! Res je drag ko ! Kaj pa moreš prebrat? Joj, je tudi moja naj frendica bla na teološki in je mela full dela...Zdej pa jo čaka samo še diploma. Blagor tvoji mami in teb Ja, valda da se boš znajdla, sej jst tud tko marsikero dobro stvar dobim, tako za pojest Moram prebrat eno interpretacijo Svetga pisma. Knjigica debela okol 120 strani ampak morm kar vedet zakaj se gre. Do zdej sem še vedno brala na troli k se furam ene pol ure, tko da sem na 56. strani. Sam na žalost je blo to tako površno branje. Sam mam tak način, enkrat površno branje, pol pa podrobno z izpisovanjem. Tko da mam še kr neki dela, kolokvij pa čez točno 14 dni. Nč, grem brat, če ne spet ne bo nč od mene
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 6.11.2008 19:36:00
|
|
|
|
claud
|
Katjuša-ja men je rekla da bi mogla za uz plačat 60 eurou Kar swe tiče štetja brcik je pa tko....ko začne brcat pa če brca 10 minut skup se to šteje za en gib....pol pa umes mal spi pa lahko je to 10 minut al pa pol ure pa pol spet začne se to šteje za drugi gib....itd.... rebeka---- za pregled in vse brezplačne uz. Sunny in ostale- a vi v nosečnosti jeste suhe salame in to.....pr men je to edina stvar ki se jo držim in ne jem....sicer se tok ne pazim pr hrani da ne bi nč jedla....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 6.11.2008 19:39:09
|
|
|
|
Čebel@
|
hvala za čestitke.......nisem piflarka ampak sem mela srečo brkn...........bravo razturaš vsem čestitke za uspešne preglede zdej grem pa pod tuška potem pa še malo pred tv.........se še kasneje tipkamo aja.....katjuša........učeri je pa una rekla da nej bi čutil 10x na dan samo po moje je to bolj tko tko ker eni so bolj lenuščki........premor pa lahko traja samo tri minute in se naslednji premiki spet štejejo.......je pa tko da če siaktiven in v premikanju načeloma sploh ne opaziš premikov tko da se nebi zdej kera obremenjevala da njen pa tok malo brca......no samo tok da nebi bilo nepotrebne panike
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 6.11.2008 19:41:13
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Kar swe tiče štetja brcik je pa tko....ko začne brcat pa če brca 10 minut skup se to šteje za en gib....pol pa umes mal spi pa lahko je to 10 minut al pa pol ure pa pol spet začne se to šteje za drugi gib....itd.... no precej boljš razložen kot pa z moje strani
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 6.11.2008 19:41:32
|
|
|
|
rebeka84
|
Jaz tudi vse jem (salame, majonezo itd.) Ne morem si pomagat da ne bi.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 6.11.2008 19:44:24
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: claud Kar swe tiče štetja brcik je pa tko....ko začne brcat pa če brca 10 minut skup se to šteje za en gib....pol pa umes mal spi pa lahko je to 10 minut al pa pol ure pa pol spet začne se to šteje za drugi gib....itd.... no precej boljš razložen kot pa z moje strani hvala, hvala-sm res študirala kako naj bl na simpl razložim da ne bomo spet pršle do kakšnega kompliciranja kot je carski praženec pa čežana
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 6.11.2008 19:47:14
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84 Jaz tudi vse jem (salame, majonezo itd.) Ne morem si pomagat da ne bi. no jst majoneze itak ne maram , mam pa zato pršut pa kj podobnega tok rajši in se tkole na kakih praznovanjih kr težko uprem....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 6.11.2008 19:49:37
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: claud Kar swe tiče štetja brcik je pa tko....ko začne brcat pa če brca 10 minut skup se to šteje za en gib....pol pa umes mal spi pa lahko je to 10 minut al pa pol ure pa pol spet začne se to šteje za drugi gib....itd.... no precej boljš razložen kot pa z moje strani hvala, hvala-sm res študirala kako naj bl na simpl razložim da ne bomo spet pršle do kakšnega kompliciranja kot je carski praženec pa čežana hvala vama punce sam jst jih 10 pomoje ne naštejem razn če bi več ležala.... panike tud ne delam k vem da je blo pr florjanu tud tako da sem ga malo čutla.... pač če se mi zdi da dolgo ni odziva grem lepo mal se vležt in počakam mal ga pretresem in s ejavi in vem da je vse OK
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 6.11.2008 19:51:20
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84 Jaz tudi vse jem (salame, majonezo itd.) Ne morem si pomagat da ne bi. no jst majoneze itak ne maram , mam pa zato pršut pa kj podobnega tok rajši in se tkole na kakih praznovanjih kr težko uprem.... jst tud majoneze ne jem mam pa rada suhe izdelke in jih tud jem sicer se jih ne nažiram pač tak k vedno sej veste kolk si lahko prvošmo teh dobrot.... zdle za praznike si bomo ziher mal več moja2 ponavad za božič kupta cel pršut in pol par dni kr dol jemo
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 6.11.2008 19:52:45
|
|
|
|
claud
|
Ma ja pol pa itak....sj ti maš pa že izkušnje kako zgleda nosečnost......zelenci pa še mal štejemo
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 6.11.2008 19:54:22
|
|
|
|
BarbaraGS
|
birdy, kolikor sem razumela si teologinja?! Midva z mozem tudi (uni program lj). Kaj pa ti? Kako je svet majhen hehe. Ce rabis kaksno gradivo al pa pomoc kar povej, ker je moz absolvent in imava doma shranjeno kar precej gradiva in knjig. Kot vidim nisem edina, ki bo imela samo 2 ultrazvoka, oziroma sem ju ze imela. Malo me je ze skrbelo, da samo moj ginekolog skrtari, ker so okoli mene tri znanke pred kratkim sle skozi nosecnost in imele ultrazvok na vsakem pregledu. Pa se preglede so imele na 4 tedne, mene pa naroca na 6 tednov. Mali vztrajno brca, tak da ne stejem brc...jih je veliko...je pa res, da je bolj aktiven pozno zvecer, cez noc in zjutraj. Kaj vasi malcki so ze pravilno postavljeni? Moj je se vodoravno (cutim, da me se nic ne brca v zelodec in rebra) in me zanima v katerem tednu se je vam pravilno postavil in do kdaj naj bi se, ce se seveda odloci za to hehe. lp
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 6.11.2008 19:59:28
|
|
|
|
claud
|
jaz ne vem točno kako je postavljena pa se mi tud zdi da je bl vodoravno....ampak sj zdj to še ni važn....baje da tm nekje od 32 tedna naj bi se obrnil....
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?