|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 2.del...
6.11.2008 19:59:30   
Ajvy
Večer...vidim, da ste bile spet uspešne čveke....

Majchy...max oz. nekje zlata sredina je 11-13 kg user posted image user posted image
Čestitke za 5 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BArbaraSG...čestitke za user posted image , dobrodošla med februarske trebuškarce user posted image user posted image user posted image

Sunny naše zdravstvo je pa res eno najboljših..user posted image user posted image .kaj pa ti veš....

Urša...čestitke za super lep pregled user posted image user posted image user posted image

Brkn...čestitke za 10-tko user posted image user posted image user posted image

Rebeka...čestitke za dober prregled user posted image user posted image user posted image

tko...zdej grem pa gledat mojo nadaljevanko....detektivkouser posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4626
6.11.2008 20:10:15   
petrap
majchy - user posted image user posted image user posted image kar tako naprej, da bo še veliko 5k

brcike - jaz jih nč ne štejem, sam se mi zdi, da se kar velik premika...me za enkrat nč ne skrbi, mislim pa da je naš otrok tud vodoravno...vsaj po brcikah sklepam...

brkn - user posted image user posted image user posted image tudi tebi čestitke

barbara - dobrodošla...user posted image

ajvy - ja men so tud tko rekli glede kg, je pa to odvisno od veliko dejavnikov in od vsake posameznice...user posted image

pregled - sam da je vse okej z otročki a ne? ma blagor vam, ki ste imele danes pregled...user posted image user posted image user posted image

ampak ste pa spet načvekale pounu...bo treba mnde že kar danes odpret 3. del user posted image user posted image user posted image

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4627
6.11.2008 20:35:35   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS

birdy, kolikor sem razumela si teologinja?! Midva z mozem tudi (uni program lj). Kaj pa ti? Kako je svet majhen hehe. Ce rabis kaksno gradivo al pa pomoc kar povej, ker je moz absolvent in imava doma shranjeno kar precej gradiva in knjig.
Kot vidim nisem edina, ki bo imela samo 2 ultrazvoka, oziroma sem ju ze imela. Malo me je ze skrbelo, da samo moj ginekolog skrtari, ker so okoli mene tri znanke pred kratkim sle skozi nosecnost in imele ultrazvok na vsakem pregledu. Pa se preglede so imele na 4 tedne, mene pa naroca na 6 tednov.
Mali vztrajno brca, tak da ne stejem brc...jih je veliko...je pa res, da je bolj aktiven pozno zvecer, cez noc in zjutraj.
Kaj vasi malcki so ze pravilno postavljeni? Moj je se vodoravno (cutim, da me se nic ne brca v zelodec in rebra) in me zanima v katerem tednu se je vam pravilno postavil in do kdaj naj bi se, ce se seveda odloci za to hehe.

lp

Ja, pa sem res teologinja, a vidva pa tud???user posted image  A sta se na faksu spoznalauser posted image ?
Zaenkrat gradivo še mam, ko mi bo pa manjkal pa te res kontaktiramuser posted image  Jst sem tud uni, enopredmetni v Ljubljani seveda.
Sicer sem jst šele prvi letnik, tretjič. Prvo leto sem zabluzila, drugo leto sem mela porodniško, letos pa končno packam skupi tale letnik. In upam da mi ga bo uspel letos narest. Ker res ne bi bla še četrtič vpisana.
Ker letnik si pa ti, verjetno že zelo na konc, kak peti? A je blo težko, kako se ti zdi?
Ja, svet, sploh pa Slovenija je majhna in kar hiter koga tkole spoznaš.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 4628
6.11.2008 20:36:13   
Maksi1
Majchy in Brkn - čestitke za odlično oceno. Kar tako naprej.

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 4629
6.11.2008 20:39:47   
brkn83
hvala vsem.

Joj kok se men zdele nič več ne da. Mislim, da bom počasi se kr odpravila pod tuš in ajat.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4630
6.11.2008 20:45:34   
cvetka13
bARBARAGB
POZDRAVLJENA!
Moj pikc je bil 2 tedna nazaj na glavo obrnjen, danes pa se mi tudi zdi, da je pocez cez trebuh---sklepam glede na brcike.

NO uglavnem, klicala sem v ambulanto, ker je malcek bolan in ju3 moja pediatrinja ne gleda bolnih otrok---kljub temu, da mu po svecki in 5 ml Calpola temperatura ni padla. Cisto je prizadet, pa sme ga ka rna inf. kliniko peljala. Nic posebnega niso pogruntali, ce bo ju3 slabse pa greva ponovno dati kri. Celo popoldne je spal, vrocina ponovno 39. Ubogi je. Po sirupu je v eni urici koncno padla vrocina in s eje celo malo nasmejal in pojedel. Kmalu je omagal v svoji poseljici. Ju3 ob 9 do G, potem pa s emalega v laboratorij.....

Prebrala sem vas le nahrtro, nisem imela casa. ste pa klepetulje!!!!!

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4631
6.11.2008 20:52:51   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: cvetka13

bARBARAGB
POZDRAVLJENA!
Moj pikc je bil 2 tedna nazaj na glavo obrnjen, danes pa se mi tudi zdi, da je pocez cez trebuh---sklepam glede na brcike.

NO uglavnem, klicala sem v ambulanto, ker je malcek bolan in ju3 moja pediatrinja ne gleda bolnih otrok---kljub temu, da mu po svecki in 5 ml Calpola temperatura ni padla. Cisto je prizadet, pa sme ga ka rna inf. kliniko peljala. Nic posebnega niso pogruntali, ce bo ju3 slabse pa greva ponovno dati kri. Celo popoldne je spal, vrocina ponovno 39. Ubogi je. Po sirupu je v eni urici koncno padla vrocina in s eje celo malo nasmejal in pojedel. Kmalu je omagal v svoji poseljici. Ju3 ob 9 do G, potem pa s emalega v laboratorij.....

Cvetka, bogi otroček user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . A tvoj je star 14 mesecev če mam prov v glavi?
Moja je stara pa 15 mesecev in je skoz bolna, sem pa vesela ker do zdaj še ni mela resne vročine (nad 37,5stopinj)

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu cvetka13)
Neposredna povezava do sporočila: 4632
6.11.2008 21:01:07   
Ajvy
Tako..ulovili smo kriminalca..user posted image ..zdej pa gremo naprej

Petrap...to pa nisem vedla glede kg...sem misnla da to na splošno vse velja....

Barbarasg...moja pupa v prvi nosečnosti je bila kar nekaj časa vodoravno..potem pa se je postavila na glavo....sicer pa ne vem kdaj user posted image

Cvetka...ta je pa mal smešna...kako ne gleda bolanih otrok...pa saj je vendar vikend....pelji ga zvečer na Metelkovo, če je tak bogi

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4633
6.11.2008 21:18:26   
brkn83
zdej sem zaključila z delom na računalniku, tako da grem pod tuš, nato pa na zaslužen počitek, ki ga čakam že cel dan. Sem danes prav utrujena, tako, da se bo prilegel počitek.

Lep večer še naprej vam želim, pa se beremo zopet jutri.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4634
6.11.2008 21:18:43   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

user posted image user posted image user posted image

Ajvyca ti si faca...

No jaz mam pa zdej pred sabo nutelo in notr grisine "namakam"... A za to hrano je tut kak strokovni izraz??? user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4635
6.11.2008 21:19:34   
sunny24
Čer!

birdy, ne moja mama, mama od mojega oz kvazi tašča... Ja, kako pa je Neli?

Naša je verjetno še zmiri prečno, vsaj po brcikah sklepam...so levo in desno...user posted image  Lih zdej ma akcijo user posted image  So pršle madarine in frtalja do nje in se ji verjetno dopade...user posted image

Ajvy, res, naše zdravstvo je mega...Če koga poznaš, je vse OK, drugače pa čakaš in čakaš in čakaš...user posted image

Aja, glede teh pršutov, salam, majonez...jst jem vse, je pa res, da jem sam tisto kupljeno v trgovinah in ne domače. Ker je v trgovnah bolj pregledano. Pa toxo sem že prebolela...Drugače se pa izogibam morskim sadežem, ker tam pa res ne veš, če je sveže al je blo že 10X odtaljeno in spet zmrznjeno, pa se ne bi radakej zastrupla!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4636
6.11.2008 21:21:17   
Balonchy
brkn - čestitke za 10-ko...user posted image

majchy - teb čestitke za 5 - ko...user posted image

Urša in rebeka - vama pa čestitke za uspešen pregled!!!user posted image user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4637
6.11.2008 21:24:07   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy

Ajvyca ti si faca...

No jaz mam pa zdej pred sabo nutelo in notr grisine "namakam"... A za to hrano je tut kak strokovni izraz??? user posted image

ja...redilna bomba

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4638
6.11.2008 21:26:12   
birdy
Sunny, ups, moj lapsususer posted image  Včasih kej ne preberem glih natančen, važen pa da sem pomen zadelauser posted image  Vsaj to, če že nč druzga.
Neli je čez dan super, še boljš volje kot ko je zdravauser posted image  Res, ma tak veselko, to ne moreš verjet. Edin včer zvečer ga nama je srala ampak je pol kljub vsemu v svoji pojstli spala skor do sedmih.
Pršute pa vse ostalo pa tud jst jem, sem isto prebolela tokso. Školjk pa biftka pa tko al tko ne maram.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4639
6.11.2008 21:27:30   
Balonchy

user posted image

user posted image

PDP   Ime (starost)    (št.user posted image , št.user posted image )       Spol   Pregledi/Porod.
user posted image   2.2. smokvica72      (št.user posted image 3, št.user posted image 0)    user posted image   LJ               
user posted image   2.2. TEDIGO (30)        (št.user posted image  2, št.user posted image 0)    user posted image  17.11.      
user posted image   3.2. mamutka             (št.user posted image  3, št.user posted image 2)    user posted image    ?
user posted image   3.2. bara10                (št.user posted image  2, št.user posted image  0)    user posted image   ?
user posted image   3.2. LaraS                   (št.user posted image  x, št.user posted image x)     user posted image   ?
user posted image   5.2. Ajvy                     (št.user posted image  2, št.user posted image  1)    user posted image   26.11.  LJ
user posted image   5.2. nina 166              (št.user posted image  2, št.user posted image 1)     user posted image    ?
user posted image   5.2. Nusa30 (30)         (št.user posted image 2, št.user posted image  1)    user posted image    ?
user posted image    5.2. petrap (24)         (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image    17.11.  PO
user posted image  5.2. claud (22)              (št.user posted image  1, št.user posted image  0)   user posted image       1.12.
user posted image   6.2. kk85                     (št.user posted image 2, št.user posted image 1)      user posted image   ?
user posted image   6.2. RAISA (35)             (št.user posted image  2, št.user posted image  1)   user posted image    ?  LJ
user posted image    7.2. witto (29)             (št.user posted image  1, št.user posted image 0)     user posted image    3.12.  IZ 
user posted image   7.2. carmar                  (št.user posted image 2, št.user posted image  1)    user posted image   ?
user posted image   8.2. reckova (24)        (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image   17.11. MB 
user posted image   8.2. timy (28)              (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image    2.12.  CE
user posted image   8.2. Nea                      (št.user posted image  4, št.user posted image  2)    user posted image   ?
user posted image   8.2. diamantina (23)    (št.user posted image 1, št.user posted image 0)    user posted image     9
.12. MB
user posted image  8.2. Pupka (24)            (št.user posted image   2 št.user posted image  1)    user posted image     7.11. PT
user posted image  10.2. cati (28)              (št.user posted image  3, št.user posted image 0)     user posted image    2.12.  MB
user posted image 10.2. kolumbo              (št.user posted image  x, št.user posted image  1)   user posted image     3.12.
user posted image 10.2. Shuka                  (št.user posted image 3, št.user posted image  0)    user posted image     26.11.
user posted image 10.2. Katjusa (27)        (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image    8.12. CE
user posted image  10.2. orto2 (28)           (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image    7.11. LJ
user posted image  10.2. barbyka (32)        (št.user posted image 3, št.user posted image 1)     user posted image     ?  LJ
user posted image  12.2. rebeka84              (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image     19.11.  LJ
user posted image  13.2. izidora                  (št.user posted image  5, št.user posted image  2)    user posted image    ?
user posted image  14.2. Kranjcanka          (št. user posted image x, št.user posted image  x)    user posted image    ?
user posted image  14.2. Maša29               (št. user posted image 1, št.user posted image 0)    user posted image     ?   JES
user posted image  14.2. Kaška (33)          (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image    ?  CE
user posted image  15.2. micamuca            (št.user posted image 1, št.user posted image  0)     user posted image    ?
user posted image  15.2. SALT (23)            (št.user posted image   2, št.user posted image  0)   user posted image     ? CE 
user posted image  16.2. birdy                    (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image    ?
user posted image  16.2. kayica24 (24)       (št.user posted image  1, št.user posted image  0)      user posted image    19.11. PT
user posted image  16.2. vesnozaver (27)  (št.user posted image  1, št.user posted image  0)      user posted image        MB
user posted image  16.2. mala* (23)             (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image    ?    KR
user posted image  17.2. julija 30 (30)        (št.user posted image  1, št.user posted image  0)      user posted image     ?    PT
user posted image  17.2. tanci29 (31)            (št.user posted image  2, št. user posted image  1)    user posted image    2.12.
user posted image  18.2. naia (25)               (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image      ?     LJ
user posted image  18.2. Želva                      (št.user posted image  2, št.user posted image  1)   user posted image      ?
user posted image  18.2. *Nelly* (27)           (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image     ?
user posted image  19.2. zorica (30)             (št.user posted image  1, št.user posted image   0)   user posted image       ? MS
user posted image  20.2. maja83 (24)          (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image     ?    SG
user posted image  20.2. mrka                      (št.user posted image  x, št.user posted image  x)     user posted image     ?
user posted image  20.2. macka27 (25)        (št.user posted image  1, št.user posted image  0)     user posted image     ?  KR/LJ
user posted image  21.2. Cvetka13               (št.user posted image  2, št.user posted image  1)    user posted image    1.12.
user posted image  21.2. Maksi1                   (št.user posted image  x, št.user posted image  x)     user posted image   7.11.
user posted image  21.2. Alter_ego               (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image     ? 
user posted image  22.2. Pikica5 (21)       (št.user posted image  2, štuser posted image  0)  user posted image user posted image   11.11. MB
user posted image  22.2. glen (28)           (št.user posted image  5, št.user posted image  1)   user posted image   12.11. IZ
user posted image  22.2. bad girl (24)           (št.user posted image  4, št.user posted image   1)     user posted image    ?
user posted image  22.2. Deja (25)       (št.user posted image 1, št.user posted image  0)    user posted image    10.11.  CE
user posted image   22.2. lea88            (št.user posted image 1, št.user posted image   0)  user posted image     ?     PO/NG
user posted image  23.2. brkn83 (25)           (št.user posted image  1, št.user posted image 0)  user posted image   17.11.  CE  
user posted image  23.2. antonia (32)          (št.user posted image 3, št.user posted image  0)   user posted image    12.11.  PO
user posted image   23.2. majchy23 (23)         (št.user posted image  1, št.user posted image 0)   user posted image    2.12.  LJ
user posted image  23.2. Anonimen                 (št.user posted image  x, št.user posted image   x)   user posted image    ?
user posted image  24.2. sunny24 (27)           (št.user posted image  2, št.user posted image  0)    user posted image   10.11.  PO
user posted image  24.2. Luca (29)                 (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image    ?  LJ
user posted image  25.2. delfinkica                (št.user posted image  x, št.user posted image  x)     user posted image     ?
user posted image  25.2. boma2 (31)            (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image   14.11.  LJ
user posted image  25.2. lilcha (28)                (št.user posted image  1, št.user posted image  0)     user posted image      1.12.  LJ
user posted image  26.2. sazi (32)                 (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image   ?  LJ
user posted image  26.2. piskot (33)              (št.user posted image  2, št.user posted image  1)      user posted image      KR
user posted image  26.2. akvalina (27)          (št.user posted image  3, št.user posted image   1)    user posted image     8.12.  LJ
user posted image  26.2. BarbaraGS (28)      (št.user posted image  1, št.user posted image  0)     user posted image   10.11./18.11.
user posted image  27.2. kristina5 (30)          (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image    ?  NM
user posted image  28.2. dita7                       (št.user posted image  x, št.user posted image  x)      user posted image    ?

user posted image user posted image user posted image    VSEH NOSEČK = 71   user posted image user posted image user posted image

user posted image  = 15
user posted image  = 13
 user posted image  = 44

user posted image       user posted image     user posted image

Z nami so pot začele:   

user posted image user posted image user posted image user posted image
kalaxy, nicnic, anonimna, loveforever - junija pričakuje user posted image   user posted image user posted image user posted image , fortun, mariana, Rubin, Fargesia, Katyy26

< Sporočilo je popravil Balonchy -- 6.11.2008 21:35:06 >

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4640
6.11.2008 21:27:43   
Balonchy
ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4641
6.11.2008 21:33:11   
Balonchy

Ajvyca ti si faca...

ja...redilna bomba

A nutela redi al grisini redijo??? user posted image user posted image user posted image

Eno tako nutelino kopel si bom jaz enkrat prvoščla... Morda se mi bo potem zagravžala. Ampak dokler jo prodajajao max. v 5 kg kozarcih - pol jo bom jedla do onemoglosti... user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4642
6.11.2008 21:48:14   
sunny24
balonchy, že sam ko pogledaš v kozarc nutele z gresini se zrediš....Zato se temu reče redilna bomba...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4643
6.11.2008 21:50:16   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: cvetka13

bARBARAGB
POZDRAVLJENA!

tak je bim naš 3 dni vročina skos čez 39 do 40,2 in ko sem mu dala svečko (2 naenkrat je temparatura padna največ do 39 potem je spet naraščala.... mi2 sma bla čist fertik ponoč sma se vsake 2 ure vstajala in mu dajala obhladke mali se je držal kot da nč ni čeprav  je bil skos v visoki vročini čez dan sem ga večkrat kopala v vodi okoli 28°C in tretji dan po kopanju in svečkah je vročina padla na 38,5.... potem pa je počasi padala tak da 4 dan je dobil še tiste pikice po prsih k se psustijo malčkom po taki vročini in potem je blo vredu..... k zdravniku nismo šli smo pa klical in so rekl da če v 3 dneh ne pade nej pridemo in ko smo misli da bomo šli je padla.....
Upam da bo pr vas tud vse vredu in da bo ju3 že bojši.....

(odgovor članu cvetka13)
Neposredna povezava do sporočila: 4644
6.11.2008 21:53:53   
Ajvy
O Balonchy....pa kje jemlješ te slastne slike....še dec bi moral biti notr...pa bi bilo fenomenalno....čokoladomanija user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4645
6.11.2008 21:54:25   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24
Naša je verjetno še zmiri prečno, vsaj po brcikah sklepam...so levo in desno...user posted image  Lih zdej ma akcijo user posted image  So pršle madarine in frtalja do nje in se ji verjetno dopade...user posted image

jst sem tud misla da je bolj prečno pa sem včeraj vpršala pa je reku da je že na gavico čeprav brcike mam pa tak zmešane da sem bla 100% da je prečnouser posted image user posted image user posted image user posted image je pa reku da zdej je še tok prostora da se lahko še poljubno obrne in še ni čas da bi že mogu bit na glavo.....
eni se obrnejo tud v 37 tednu sam takrat že bolj težko in s eto pomoje ornk čuti..... drgač pa ja kot je ena rekla do nekje 32 tedna se vsi več ali manj obrnejo v položaj za prihod na svet.....

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4646
6.11.2008 21:57:12   
Katjusa

user posted image

zakaj ima ta enska čokolado v rokiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4647
6.11.2008 21:59:46   
Katjusa
jst sem mela pa včasih rada nutelo pa bobi palčkeuser posted image user posted image user posted image user posted image mmmm to že dolgo nisem jedlauser posted image
ve se tle o nuteli in o čokoladi mente jst pa samo vodo pijemuser posted image user posted image user posted image user posted image se morem res mal pazit zdej kak mesec k pol zadnja 2 sem tak pečenauser posted image user posted image user posted image user posted image najprej božič pol mam pa še rd po novem letuuser posted image user posted image user posted image bo ziher kaka dobra južna in sladica padla mami mi vedno kej fajnega skuhauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4648
6.11.2008 22:01:09   
sunny24
Ja katjusa no, da jo pač poje...ni higienično se kopat v čokoladi in pol še isto čokolado jest...user posted image  Kaj pa veš kake bacile vse lahko dobiš???user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4649
6.11.2008 22:01:31   
Ajvy
nočko punce...bodite v cvetju...oz. v čokoladiuser posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?