Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 6.11.2008 22:26:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Zdaj ko imam preveč časa sem razmišljala kako fajn bi bilo, če bi se posti kar sami objavljali brez gumba osveži kot na klepetalnicah. To bi nam ful olajšalo klepetanje. Da ne omenjam koliko bi načvekale. Še več, ker bi šlo hitreje. Grem si pritisk merit, ker se mi že drugič danes tako vrti, da bi lahko s stola padla. Ja to bi blo super. Men se pa kr večkrat na dan vrti Ne vem kaj bi to bilo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 6.11.2008 22:28:05
|
|
|
|
barbaw
|
Anitka pa še nemške teste imaš tukaj klik klik
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 6.11.2008 22:31:07
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil estrella, katy, jaz jutri nimam kaj delat, pa bi se kr pridružla čveku, če ne boste lih na drugem koncu slovenije. Verjeto se dobiva v Logatcu, za uro pa Katy vprašaj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 6.11.2008 22:31:12
|
|
|
|
barbaw
|
Pritisk je ok? Sem zdaj en sladoled pojedla, mogoče bo boljše. Kje pa je ****?
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 6.11.2008 22:31:12
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Zdaj ko imam preveč časa sem razmišljala kako fajn bi bilo, če bi se posti kar sami objavljali brez gumba osveži kot na klepetalnicah. To bi nam ful olajšalo klepetanje. Da ne omenjam koliko bi načvekale. Še več, ker bi šlo hitreje. Grem si pritisk merit, ker se mi že drugič danes tako vrti, da bi lahko s stola padla. Ja to bi blo super. Men se pa kr večkrat na dan vrti Ne vem kaj bi to bilo Mogoče nizek pritisk . Probej si kdaj zmert.
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 6.11.2008 22:33:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Zdaj ko imam preveč časa sem razmišljala kako fajn bi bilo, če bi se posti kar sami objavljali brez gumba osveži kot na klepetalnicah. To bi nam ful olajšalo klepetanje. Da ne omenjam koliko bi načvekale. Še več, ker bi šlo hitreje. Grem si pritisk merit, ker se mi že drugič danes tako vrti, da bi lahko s stola padla. Ja to bi blo super. Men se pa kr večkrat na dan vrti Ne vem kaj bi to bilo Mogoče nizek pritisk . Probej si kdaj zmert. Pa ne vem,je bil zmer ok Mah jest sm mal čudna
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 6.11.2008 22:34:05
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Zdaj ko imam preveč časa sem razmišljala kako fajn bi bilo, če bi se posti kar sami objavljali brez gumba osveži kot na klepetalnicah. To bi nam ful olajšalo klepetanje. Da ne omenjam koliko bi načvekale. Še več, ker bi šlo hitreje. Grem si pritisk merit, ker se mi že drugič danes tako vrti, da bi lahko s stola padla. Kaj pa je s tvojim pritiskom???Hoch oder nidrig?? Ja to bi bilo faj, da bi se samo updatalo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 6.11.2008 22:34:57
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Zdaj ko imam preveč časa sem razmišljala kako fajn bi bilo, če bi se posti kar sami objavljali brez gumba osveži kot na klepetalnicah. To bi nam ful olajšalo klepetanje. Da ne omenjam koliko bi načvekale. Še več, ker bi šlo hitreje. Grem si pritisk merit, ker se mi že drugič danes tako vrti, da bi lahko s stola padla. Ja to bi blo super. Men se pa kr večkrat na dan vrti Ne vem kaj bi to bilo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 6.11.2008 22:35:52
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Zdaj ko imam preveč časa sem razmišljala kako fajn bi bilo, če bi se posti kar sami objavljali brez gumba osveži kot na klepetalnicah. To bi nam ful olajšalo klepetanje. Da ne omenjam koliko bi načvekale. Še več, ker bi šlo hitreje. Grem si pritisk merit, ker se mi že drugič danes tako vrti, da bi lahko s stola padla. Ja to bi blo super. Men se pa kr večkrat na dan vrti Ne vem kaj bi to bilo Hm na to pa nisem pomislila
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 6.11.2008 22:36:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Zdaj ko imam preveč časa sem razmišljala kako fajn bi bilo, če bi se posti kar sami objavljali brez gumba osveži kot na klepetalnicah. To bi nam ful olajšalo klepetanje. Da ne omenjam koliko bi načvekale. Še več, ker bi šlo hitreje. Grem si pritisk merit, ker se mi že drugič danes tako vrti, da bi lahko s stola padla. Ja to bi blo super. Men se pa kr večkrat na dan vrti Ne vem kaj bi to bilo ne to pa še ne.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 6.11.2008 22:36:09
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Pritisk je ok? Sem zdaj en sladoled pojedla, mogoče bo boljše. Kje pa je ****? Evo si ravno sms-java. Omar, mož in Samija so precej bolani in nima časa za rr
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 6.11.2008 22:37:17
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Naju z malo pa dones čaka tko naporen dan,imava ob pol treh okulista in kasneje morva še prespat na P ker imava snemanje.Močno upam da se nama je refluks popravil pa da nama ne bo treba več tolk ranitala jemat.Prosila bi vas za mal pozitivne energije ki mi jo ful manjka najbrž še vreme vpliva.Pa še mala se mi smili k vem kaj jo čaka pa k vem da je to za njeno dobro in da mora to čez dat sam še vedno me boli k vem da bo jokala. Sej se pol jutr itak z Estrello dobim pa vem da mi bo dala ful energije k je res energična ženskica Nč grem počas mal stvari pripravt Aja še to:a je P res že preseljena v novi del jst nč ne vem?Mi je moj reku da moramo iti v novi del pa mi ni nč jasno Aha, tole je današnji post od katy82... sem čisto spregledala, da bosta danes prespali na pediatrični... Veliko za Laro!!!!!!!!!!! Sem katy poslala sms, upam,da me ne bo fentala, ker je tako pozno...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 6.11.2008 22:37:40
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Pritisk je ok? Sem zdaj en sladoled pojedla, mogoče bo boljše. Kje pa je ****? Evo si ravno sms-java. Omar, mož in Samija so precej bolani in nima časa za rr Ojoj boga ****. Upam da se njeni čimprej pozdravijo
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 6.11.2008 22:37:41
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Zdaj ko imam preveč časa sem razmišljala kako fajn bi bilo, če bi se posti kar sami objavljali brez gumba osveži kot na klepetalnicah. To bi nam ful olajšalo klepetanje. Da ne omenjam koliko bi načvekale. Še več, ker bi šlo hitreje. Grem si pritisk merit, ker se mi že drugič danes tako vrti, da bi lahko s stola padla. Ja to bi blo super. Men se pa kr večkrat na dan vrti Ne vem kaj bi to bilo Jaz ne, ker premalo . Sicer dovolj, da bi lahko bila, ampak kar pozabi. Moj pritisk je čisto normalen. Je moj rekel, da če bi bila noseča, da bi šla na splav, jaz pa nisem tako prepričana. Upam, da se mi ne bo treba nikoli odločat.
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 6.11.2008 22:38:47
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Pritisk je ok? Sem zdaj en sladoled pojedla, mogoče bo boljše. Kje pa je ****? Evo si ravno sms-java. Omar, mož in Samija so precej bolani in nima časa za rr Ej, jaz bi ji tudi poslala sms, pa pojma nimam, koliko sploh stanejo sms-i v Egipt k njihovemu naročniku?? A slučajno veš?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 6.11.2008 22:39:48
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Zdaj ko imam preveč časa sem razmišljala kako fajn bi bilo, če bi se posti kar sami objavljali brez gumba osveži kot na klepetalnicah. To bi nam ful olajšalo klepetanje. Da ne omenjam koliko bi načvekale. Še več, ker bi šlo hitreje. Grem si pritisk merit, ker se mi že drugič danes tako vrti, da bi lahko s stola padla. Ja to bi blo super. Men se pa kr večkrat na dan vrti Ne vem kaj bi to bilo ne to pa še ne. Ja maš , da si tako sigurna, ker vzdržna sigurno nisi bila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 6.11.2008 22:40:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Katy
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 6.11.2008 22:40:51
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Pritisk je ok? Sem zdaj en sladoled pojedla, mogoče bo boljše. Kje pa je ****? Evo si ravno sms-java. Omar, mož in Samija so precej bolani in nima časa za rr Ej, jaz bi ji tudi poslala sms, pa pojma nimam, koliko sploh stanejo sms-i v Egipt k njihovemu naročniku?? A slučajno veš? Ne ne vem, kolikor je meni znano se sms obračunava po tarifi domačega operaterja.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 6.11.2008 22:41:00
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Pritisk je ok? Sem zdaj en sladoled pojedla, mogoče bo boljše. Kje pa je ****? Evo si ravno sms-java. Omar, mož in Samija so precej bolani in nima časa za rr Boga. Pa vse smo boge. za vse, ki jih rabimo
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 6.11.2008 22:41:49
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Pritisk je ok? Sem zdaj en sladoled pojedla, mogoče bo boljše. Kje pa je ****? Evo si ravno sms-java. Omar, mož in Samija so precej bolani in nima časa za rr Ej, jaz bi ji tudi poslala sms, pa pojma nimam, koliko sploh stanejo sms-i v Egipt k njihovemu naročniku?? A slučajno veš? Ne ne vem, kolikor je meni znano se sms obračunava po tarifi domačega operaterja. In to je A mogoče katera ima kaj pojma?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 6.11.2008 22:42:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Zdaj ko imam preveč časa sem razmišljala kako fajn bi bilo, če bi se posti kar sami objavljali brez gumba osveži kot na klepetalnicah. To bi nam ful olajšalo klepetanje. Da ne omenjam koliko bi načvekale. Še več, ker bi šlo hitreje. Grem si pritisk merit, ker se mi že drugič danes tako vrti, da bi lahko s stola padla. Ja to bi blo super. Men se pa kr večkrat na dan vrti Ne vem kaj bi to bilo ne to pa še ne. Ja maš , da si tako sigurna, ker vzdržna sigurno nisi bila Mela par dni nazaj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 6.11.2008 22:42:26
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Naju z malo pa dones čaka tko naporen dan,imava ob pol treh okulista in kasneje morva še prespat na P ker imava snemanje.Močno upam da se nama je refluks popravil pa da nama ne bo treba več tolk ranitala jemat.Prosila bi vas za mal pozitivne energije ki mi jo ful manjka najbrž še vreme vpliva.Pa še mala se mi smili k vem kaj jo čaka pa k vem da je to za njeno dobro in da mora to čez dat sam še vedno me boli k vem da bo jokala. Sej se pol jutr itak z Estrello dobim pa vem da mi bo dala ful energije k je res energična ženskica Nč grem počas mal stvari pripravt Aja še to:a je P res že preseljena v novi del jst nč ne vem?Mi je moj reku da moramo iti v novi del pa mi ni nč jasno Aha, tole je današnji post od katy82... sem čisto spregledala, da bosta danes prespali na pediatrični... Veliko za Laro!!!!!!!!!!! Sem katy poslala sms, upam,da me ne bo fentala, ker je tako pozno... Katy za Laro..
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 6.11.2008 22:42:44
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Zdaj ko imam preveč časa sem razmišljala kako fajn bi bilo, če bi se posti kar sami objavljali brez gumba osveži kot na klepetalnicah. To bi nam ful olajšalo klepetanje. Da ne omenjam koliko bi načvekale. Še več, ker bi šlo hitreje. Grem si pritisk merit, ker se mi že drugič danes tako vrti, da bi lahko s stola padla. Ja to bi blo super. Men se pa kr večkrat na dan vrti Ne vem kaj bi to bilo ne to pa še ne. Ja maš , da si tako sigurna, ker vzdržna sigurno nisi bila Moj recept za Mireno je že zastaral. Še vedno sem na NIČ.
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 6.11.2008 22:44:33
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Pritisk je ok? Sem zdaj en sladoled pojedla, mogoče bo boljše. Kje pa je ****? Evo si ravno sms-java. Omar, mož in Samija so precej bolani in nima časa za rr Ej, jaz bi ji tudi poslala sms, pa pojma nimam, koliko sploh stanejo sms-i v Egipt k njihovemu naročniku?? A slučajno veš? Ne ne vem, kolikor je meni znano se sms obračunava po tarifi domačega operaterja. In to je A mogoče katera ima kaj pojma? Mislim, pa nisem 100% da ima mobitel nekje okrog 10-11 centov. Tušmobil pa okrog 9 centov.
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 6.11.2008 22:45:08
|
|
|
|
špelin@
|
Tako, jaz za danes zaključujem, ker me vztrajno preganja dol... Imate domačo nalogo: poiskati zame ceno sms-a v Egipt k njihovemu naročniku Mirno noč želim vsem
|
|
|
Izbira imenaKatero ime vam je lepše za punčko?Trina (
67%)
Tarja (
33%)
Število vseh glasov: 171Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!