Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 6.11.2008 22:45:13
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Pritisk je ok? Sem zdaj en sladoled pojedla, mogoče bo boljše. Kje pa je ****? Evo si ravno sms-java. Omar, mož in Samija so precej bolani in nima časa za rr Ej, jaz bi ji tudi poslala sms, pa pojma nimam, koliko sploh stanejo sms-i v Egipt k njihovemu naročniku?? A slučajno veš? Ne ne vem, kolikor je meni znano se sms obračunava po tarifi domačega operaterja. In to je A mogoče katera ima kaj pojma? Ko sem bila n Nemčiji in sem pošiljala sms-e so bili popolnoma enako obračunani kot v sloveniji. Za sms je enotna cena. Koliko pa **** plača pa ne vem.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 6.11.2008 22:45:48
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Tako, jaz za danes zaključujem, ker me vztrajno preganja dol... Imate domačo nalogo: poiskati zame ceno sms-a v Egipt k njihovemu naročniku Mirno noč želim vsem Nočko!
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 6.11.2008 22:46:04
|
|
|
|
valentina2006
|
katy82, ****:
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 6.11.2008 22:46:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Nč,grem jest spat. NOČKO
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 6.11.2008 22:47:06
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Nč,grem jest spat. NOČKO Nočko
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 6.11.2008 22:49:26
|
|
|
|
barbaw
|
Ko sem štartala na majčicah nisem imela niti 100 postov. Mislim, da jih je bilo okrog 60. Pa me zdaj poglejte. Čisto se mi je zmešalo. Občudujem pa Anitko. Koliko jih ima naklofanih. Juhu! A ste šle že vse spat?
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 6.11.2008 22:49:29
|
|
|
|
Estrella*
|
barbaw: jaz mam mireno dober mesec in imam skoz Bom pop....Če ne bo bolje po naslednji jo bom dala ven, ker to je pa tooo much. 14 dni
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 6.11.2008 22:49:34
|
|
|
|
valentina2006
|
Tud jest grem ... NOČKO...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 6.11.2008 22:49:47
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Pritisk je ok? Sem zdaj en sladoled pojedla, mogoče bo boljše. Kje pa je ****? Evo si ravno sms-java. Omar, mož in Samija so precej bolani in nima časa za rr Ej, jaz bi ji tudi poslala sms, pa pojma nimam, koliko sploh stanejo sms-i v Egipt k njihovemu naročniku?? A slučajno veš? Ne ne vem, kolikor je meni znano se sms obračunava po tarifi domačega operaterja. In to je A mogoče katera ima kaj pojma? Ko sem bila n Nemčiji in sem pošiljala sms-e so bili popolnoma enako obračunani kot v sloveniji. Za sms je enotna cena. Koliko pa **** plača pa ne vem. Mislim da je tako če si v domačem omrežju ne glede na to kam pošiljaš sms je cena taka kot da ga pošlješ nekomu v Slo. Če si pa v tujini in pošiljaš sms potem se ti zaračuna cenasms-a+ še gostovanje po ceniku operaterja.
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 6.11.2008 22:51:02
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw: jaz mam mireno dober mesec in imam skoz Bom pop....Če ne bo bolje po naslednji jo bom dala ven, ker to je pa tooo much. 14 dni Mene je pa minilo, da bi si jo dala vstavit zaradi tistega zdrsa in sem šla malo brat in je kar veliko možnih težav. Sem razmišljala kar o klasičnem obročku ali pa bom šla nazaj na tablete po koncu dojenja, ker z njimi nisem imela težav. Le vsake 3 mesece se mi ne da po tablete hodit.
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 6.11.2008 22:51:17
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Ko sem štartala na majčicah nisem imela niti 100 postov. Mislim, da jih je bilo okrog 60. Pa me zdaj poglejte. Čisto se mi je zmešalo. Občudujem pa Anitko. Koliko jih ima naklofanih. Juhu! A ste šle že vse spat? Jaz sem štartala na M ne pričakujeno septembra s parimi posti in mi je ratalo zanosit prvi mesec, tako da sem bila s posti približno tako kot ti, mogoče kakih 100, sedaj pa sem čez 3600
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 6.11.2008 22:52:25
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw: jaz mam mireno dober mesec in imam skoz Bom pop....Če ne bo bolje po naslednji jo bom dala ven, ker to je pa tooo much. 14 dni Jaz nimam nič , nobene zaščite, pa sem imela prejšenj mesec skos . Sem mislila da se mi bo zmešalo. Dva dni neha jaz pa vsa vesela potem pa spet. Zdej je končno mir(trkam).
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 6.11.2008 22:53:23
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Ko sem štartala na majčicah nisem imela niti 100 postov. Mislim, da jih je bilo okrog 60. Pa me zdaj poglejte. Čisto se mi je zmešalo. Občudujem pa Anitko. Koliko jih ima naklofanih. Juhu! A ste šle že vse spat? Jaz sem štartala na M ne pričakujeno septembra s parimi posti in mi je ratalo zanosit prvi mesec, tako da sem bila s posti približno tako kot ti, mogoče kakih 100, sedaj pa sem čez 3600 Jaz pri Jaku nisem bila nekaj aktivna, potem pa sem se Majčicam pridružila komaj mislim da novembra, ko sem šla na bolniško. Prej niti časa nisem imela niti se nisem spomnila na RR. zdaj pa je to moja druga družina.
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 6.11.2008 22:54:17
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw: jaz mam mireno dober mesec in imam skoz Bom pop....Če ne bo bolje po naslednji jo bom dala ven, ker to je pa tooo much. 14 dni Mene je pa minilo, da bi si jo dala vstavit zaradi tistega zdrsa in sem šla malo brat in je kar veliko možnih težav. Sem razmišljala kar o klasičnem obročku ali pa bom šla nazaj na tablete po koncu dojenja, ker z njimi nisem imela težav. Le vsake 3 mesece se mi ne da po tablete hodit. Men tablete ne sedejo, ker jih pozabljam vzet, klasičen obroč sem imela, pa sem imela kar boleče , z mireno imam skoz , kondomov ne prenesem, še manj pa da bi bila . Tako mi ostane samo še nič
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 6.11.2008 22:54:21
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Ko sem štartala na majčicah nisem imela niti 100 postov. Mislim, da jih je bilo okrog 60. Pa me zdaj poglejte. Čisto se mi je zmešalo. Občudujem pa Anitko. Koliko jih ima naklofanih. Juhu! A ste šle že vse spat? Jaz sem štartala na M ne pričakujeno septembra s parimi posti in mi je ratalo zanosit prvi mesec, tako da sem bila s posti približno tako kot ti, mogoče kakih 100, sedaj pa sem čez 3600 jaz tudi, sam v postih me pa kar konkretno šišaš.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 6.11.2008 22:55:55
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Ko sem štartala na majčicah nisem imela niti 100 postov. Mislim, da jih je bilo okrog 60. Pa me zdaj poglejte. Čisto se mi je zmešalo. Občudujem pa Anitko. Koliko jih ima naklofanih. Juhu! A ste šle že vse spat? Jaz sem štartala na M ne pričakujeno septembra s parimi posti in mi je ratalo zanosit prvi mesec, tako da sem bila s posti približno tako kot ti, mogoče kakih 100, sedaj pa sem čez 3600 Jaz pri Jaku nisem bila nekaj aktivna, potem pa sem se Majčicam pridružila komaj mislim da novembra, ko sem šla na bolniško. Prej niti časa nisem imela niti se nisem spomnila na RR. zdaj pa je to moja druga družina. No mslim, da sem jaz že totalno zasvojena in se bo mož ločil, ker ga vztrajno vskodnevno varam Kaj pa tiste tablete ko jih jemlješ skoz in jih tudi ko dojiš lahko. Mislim, da jih ima edinaos?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 6.11.2008 22:57:40
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Ko sem štartala na majčicah nisem imela niti 100 postov. Mislim, da jih je bilo okrog 60. Pa me zdaj poglejte. Čisto se mi je zmešalo. Občudujem pa Anitko. Koliko jih ima naklofanih. Juhu! A ste šle že vse spat? Jaz sem štartala na M ne pričakujeno septembra s parimi posti in mi je ratalo zanosit prvi mesec, tako da sem bila s posti približno tako kot ti, mogoče kakih 100, sedaj pa sem čez 3600 Ja kaj pa šparaš jezika Saj v živo ga kar fejst vrtiš, tako, da ne bi smelo biti ovire na RR. A ti si tudi bila na M ne pričakujemo????Jaz se spomnim samo Naty in Tamare jaz tudi, sam v postih me pa kar konkretno šišaš.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 6.11.2008 22:58:16
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw: jaz mam mireno dober mesec in imam skoz Bom pop....Če ne bo bolje po naslednji jo bom dala ven, ker to je pa tooo much. 14 dni Jaz nimam nič , nobene zaščite, pa sem imela prejšenj mesec skos . Sem mislila da se mi bo zmešalo. Dva dni neha jaz pa vsa vesela potem pa spet. Zdej je končno mir(trkam). Jaz je še sploh nisem dobila . Je nič ne pogrešam. Mogoče se bo zdaj kaj javila, ko smo imeli malo prekinitve v dojenju ali pa tudi ne, ker je danes v bistvu bila normalno dojena. Kakorkoli, ne rabim je več. Nič ? To pa ne verjamem. kondomov pa tudi jaz po drugem porodu ne prenesem več.
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 6.11.2008 22:58:29
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Ko sem štartala na majčicah nisem imela niti 100 postov. Mislim, da jih je bilo okrog 60. Pa me zdaj poglejte. Čisto se mi je zmešalo. Občudujem pa Anitko. Koliko jih ima naklofanih. Juhu! A ste šle že vse spat? Jaz sem štartala na M ne pričakujeno septembra s parimi posti in mi je ratalo zanosit prvi mesec, tako da sem bila s posti približno tako kot ti, mogoče kakih 100, sedaj pa sem čez 3600 Jaz pri Jaku nisem bila nekaj aktivna, potem pa sem se Majčicam pridružila komaj mislim da novembra, ko sem šla na bolniško. Prej niti časa nisem imela niti se nisem spomnila na RR. zdaj pa je to moja druga družina. No mslim, da sem jaz že totalno zasvojena in se bo mož ločil, ker ga vztrajno vskodnevno varam Kaj pa tiste tablete ko jih jemlješ skoz in jih tudi ko dojiš lahko. Mislim, da jih ima edinaos? CERAZETE jaz sem jih imela ko sem dojila. Smotan je ko jih moraš skos jemat, ni 7-dnevnega presledka.
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 6.11.2008 22:58:30
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw: jaz mam mireno dober mesec in imam skoz Bom pop....Če ne bo bolje po naslednji jo bom dala ven, ker to je pa tooo much. 14 dni Mene je pa minilo, da bi si jo dala vstavit zaradi tistega zdrsa in sem šla malo brat in je kar veliko možnih težav. Sem razmišljala kar o klasičnem obročku ali pa bom šla nazaj na tablete po koncu dojenja, ker z njimi nisem imela težav. Le vsake 3 mesece se mi ne da po tablete hodit. Men tablete ne sedejo, ker jih pozabljam vzet, klasičen obroč sem imela, pa sem imela kar boleče , z mireno imam skoz , kondomov ne prenesem, še manj pa da bi bila . Tako mi ostane samo še nič jaz sem bla po tabletah cela čudna in depresivna, pa za vsako piko mi je šlo na jok. kriza. ponavadi smo bila na metodi "pazi", ma odkar vem da se zanosi na ekspres - nam je ratalo v prvrm poskusu (prej tega nisem verjela) kar cvikam in sem živčna, tako da trenutno je popularen kondom. kdo bi si mislil da bom kdaj to uporabljala.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 6.11.2008 22:59:46
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw: jaz mam mireno dober mesec in imam skoz Bom pop....Če ne bo bolje po naslednji jo bom dala ven, ker to je pa tooo much. 14 dni Jaz nimam nič , nobene zaščite, pa sem imela prejšenj mesec skos . Sem mislila da se mi bo zmešalo. Dva dni neha jaz pa vsa vesela potem pa spet. Zdej je končno mir(trkam). Zakaj pa???A sumiš kaj?Sicer pri mireni naj bi bili izcedki, ampak to kar imam jaz je , ne pa izcedek
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 6.11.2008 23:02:06
|
|
|
|
sesil
|
jaz sem bla ne pričakujemo septembra na forumu mama, ko pa sem zvedela da je ratalo, sem pa bolj tle čvekala. zdej pa tja sploh več ne pogledam, sam naše majčice so aktualne. no, pa zadnje čase sem na hujšanju aktivna.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 6.11.2008 23:02:12
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Ko sem štartala na majčicah nisem imela niti 100 postov. Mislim, da jih je bilo okrog 60. Pa me zdaj poglejte. Čisto se mi je zmešalo. Občudujem pa Anitko. Koliko jih ima naklofanih. Juhu! A ste šle že vse spat? Jaz sem štartala na M ne pričakujeno septembra s parimi posti in mi je ratalo zanosit prvi mesec, tako da sem bila s posti približno tako kot ti, mogoče kakih 100, sedaj pa sem čez 3600 Jaz pri Jaku nisem bila nekaj aktivna, potem pa sem se Majčicam pridružila komaj mislim da novembra, ko sem šla na bolniško. Prej niti časa nisem imela niti se nisem spomnila na RR. zdaj pa je to moja druga družina. No mslim, da sem jaz že totalno zasvojena in se bo mož ločil, ker ga vztrajno vskodnevno varam Kaj pa tiste tablete ko jih jemlješ skoz in jih tudi ko dojiš lahko. Mislim, da jih ima edinaos? Nimam pojma. Sem nekaj slišala, ampak se niti pozanimala nisem. Jemanje tablet meni ni panike. Sicer sem kdaj pa kdaj kakšno pozabila, ampak to je bilo 2-krat letno mogoče. Bom jutri firbcala za tistimi cerazete.
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 6.11.2008 23:02:42
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw: jaz mam mireno dober mesec in imam skoz Bom pop....Če ne bo bolje po naslednji jo bom dala ven, ker to je pa tooo much. 14 dni Jaz nimam nič , nobene zaščite, pa sem imela prejšenj mesec skos . Sem mislila da se mi bo zmešalo. Dva dni neha jaz pa vsa vesela potem pa spet. Zdej je končno mir(trkam). Zakaj pa???A sumiš kaj?Sicer pri mireni naj bi bili izcedki, ampak to kar imam jaz je , ne pa izcedek Uf ne me strašit. Nič ne sme bit............ Bi bla mal kriza Ampak glede na to kolk ni nič
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 6.11.2008 23:02:43
|
|
|
|
Estrella*
|
No tolk časa sem visela na rr, da sem pozabila naročit leče Upam, da ju3 ne pozabim. Ste že vse v mižaklih???
|
|
|
Idealna razlika med sorojencijagodka7Kolikšna je po vašem idealna starostna razlika med sorojenci?1 leto (
11%)
2 leti (
45%)
3 leta (
29%)
4 leta (
7%)
5-8 let (
7%)
Več kot 9 let (
2%)
Število vseh glasov: 396Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!