|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki - 4.del
6.11.2008 22:04:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mya26

Nove mere: 8500g, 68cm, OG:43cm

Kasso: Jaz v bioresonanco ne verjamem. Hvala za namig. Sem prebrala tud dost o tem kako to delajo in da so precej ljudi nategnl.

Katy: Kako sta opravli?

Špelin@: user posted image user posted image user posted image za gregija.

Lahko noč!

user posted image user posted image user posted image   za mere.

Veš pri Naty je pa to fajn pomagal,je že več kot en teden Žan brez krčev,ker se drži diete kar so ji tm rekel da ne sme. Zgubit nimaš kej,razen pridobiš lahko.Se boš pa seveda sama odločila.

(odgovor članu mya26)
  Neposredna povezava do sporočila: 651
6.11.2008 22:04:17   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Špelin@ kr prid pa ti ga pobarvam,ni problemauser posted image . Sam če ne bo vredu,da me ne boš pol z valjarjemuser posted image user posted image .

Slabše kot naredim sama, ne moreš narest user posted image

evo jaz sem tud kandidatka za farbanjeuser posted image  Se že nisem od marca letosuser posted image user posted image user posted image

Ojej Estrella ta je pa že huda od marca. Kr v akcijo.

A si se kar mal potolažla???user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 652
6.11.2008 22:04:39   
barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006

user posted image user posted image user posted image Sedaj si me pa nasmejala. Zgleda , da je škofjeločankam všeč ime Matevž, a ne VALENTINA?

Ja, ja... tle na vas mamo še par kandidatov za ta ime... user posted image

Sem prej pozabla omenit, da mi je ful luškan avtaruser posted image

barbaw: a sedaj si kaj črpaš mleko? Jaz sem obupala nad tem in očitno so dnevi dojenja pri nas štetiuser posted image

Sem si sčrpala ja, da ne bi bilo prevelikega upada. Danes je kar lepo pojedla, čeprav se je meni zdelo, da ni. Količinsko ne vem koliko, se je pa dojila vse skupaj 4-krat plus en mlečni desert s keksom. Malo bolje je, samo ne vem zakaj samo na večer tuli. Čez dan ni tako hudo. Pa tale kašelj jo matra. Pa vsakič ko se hoče dojit ali pa ko ji dam dudo jo potisne ven, kot da bi jo kaj bolelo v ustih. Grlo ali dlesni? Nisem toliko pametna. user posted image

Farbala sem se pa jaz 2 tedna nazaj. Pred tem pa avgusta. To je edino, kar mi ne uide. user posted image  počasi bom si nohte malo uredila, da ne bom tako "zanemarjena". Mazat se mi pa ne da. To pa mi nikoli ni bilo v krvi. Za službo se pa moram obvezno. Tam naravni makeup ni dovolj. user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 653
6.11.2008 22:04:46   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: tally
Uf špelin@ tole pa ni prijetno, pa kaj je s to mularijo?

Meni se poraja drugo vprašanje: kaj je z njihovimi starši?! user posted image user posted image

Ja se strinjam.
Sam ne vem pa kolk bo kej policija pomagalauser posted image Sej veš kako je to žal pri nas,najprej se mora nekaj zgoditi potem pa šele ukrepajo. Žalostno,sam tko je.
Starši bojo pa itak rekli naš pa že ni bil zravenuser posted image

Če ne bodo ukrepali policaji, bom ukrepala sama. Verjemi, da ne bo to prvi smrkavec, ki ga bom zašamarila user posted image  Ko se meni strga, sem satan v človeški podobi. Pa če se njegovi ta stari na glavo postavijo! Ni ravno za hvalit - že 2x sem zaradi tovrstnega incidenta skoraj kasirala kazen sama. No, na srečo imajo policaji tudi kaj zdrave pameti... Za varnost mojega otroka bom naredila vse, tudi na robu zakonitosti...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 654
6.11.2008 22:04:49   
barbaw
Špelin@ veš kaj je najbolj žalostno pri taki mulariji. Da tudi če kaj rečeš staršem teh otrok, bi ti kako tako rekli nazaj, da bi te vrglo na rit. Nekje so pobrali to. Čeprav pa se včasih zgodi, da imajo otroci dobre starše, sami pa delajo bedarije iz meni neznanega razloga.
Moj nečak je mojo sestro enkrat silno razočaral. Ni vedel, da ga sliši pa je mel take izjave, da od takrat naprej moja sestra nič več ne trdi zanj, ker ne verjame več, da ni mogoče, da bi kaj slabega rekel ali naredil. Pred tem dogodkom pa bi dala roko v ogenj zanj.

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 655
6.11.2008 22:05:05   
valentina2006
špelin@: Tole je prov grozn... se popolnoma strinjam z nino7... policija pri nas ukrepa, ko je že prepozn user posted image ...

nina7: Še ena kandidatkia za barvanje user posted image .

Anitka: Jest sem mu v stajico dala kr igralni center... neki časa se že zaigra, predvsem ga pa pustim brez skrbi, ker vem, da ne mor vn padt.

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 656
6.11.2008 22:07:23   
valentina2006

user posted image user posted image user posted image za mere.

(odgovor članu mya26)
Neposredna povezava do sporočila: 657
6.11.2008 22:07:58   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: sesil

na, zdej sem te pa še preimenovala, sorry

user posted image user posted image user posted image če mi ne bi povedala, še opazaila nebi. Jaz sem kar prav prebralauser posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 658
6.11.2008 22:08:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

špelin pa saj človek nima besed. Pravilno si ukrepala in prijavila policiji.

nina nekam nam ne paše to mleko. Midva sma imela težave tudi z Hippovim mlekom (bio mleko) ni hotel pit, pil je samo Hipp probiotično. Sem slišala, da je to Babylove mleko podobno Aptamilu, mogoče mu zato ne paše, ker ga je po Aptamilu tudi zvijalo kot revčeka in sma zato prešaltala na Hipp.  Drugače pa imama Tommee tippee flaške. Saj ne vem kaj naj nardim, mislim, da bom mogla nazaj na Hippovo mleko, ker se mi bo zazijal drugače. user posted image user posted image  Nič ne bomo prišparali.

Jutri me ne bo na čvek, ker grem v Lj na sejem. user posted image user posted image  Pa da me slučajno ne bo katera pogrešalauser posted image . Ja ja sanja svija o kuruzi.user posted image

Lahko noč.

Če mu ne paše je pol res bolje da ostaneta na Hippu. Kok je pa podoben aptamilu pa ne vem,ker ga nismo probal.

(odgovor članu hijenca)
  Neposredna povezava do sporočila: 659
6.11.2008 22:09:07   
barbaw

Meni se poraja drugo vprašanje: kaj je z njihovimi starši?! user posted image user posted image

Ja se strinjam.
Sam ne vem pa kolk bo kej policija pomagalauser posted image Sej veš kako je to žal pri nas,najprej se mora nekaj zgoditi potem pa šele ukrepajo. Žalostno,sam tko je.

Če ne bodo ukrepali policaji, bom ukrepala sama. Verjemi, da ne bo to prvi smrkavec, ki ga bom zašamarila user posted image  Ko se meni strga, sem satan v človeški podobi. Pa če se njegovi ta stari na glavo postavijo! Ni ravno za hvalit - že 2x sem zaradi tovrstnega incidenta skoraj kasirala kazen sama. No, na srečo imajo policaji tudi kaj zdrave pameti... Za varnost mojega otroka bom naredila vse, tudi na robu zakonitosti...

Da ne boš na konci kasirala kazen za kršitev javnega reda in miru. user posted image  Ne bi bila prva.

Jaz grem cunje zložit, ker so se posušile, pa upam da mi ne pobegnete vse.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 660
6.11.2008 22:09:21   
Anitka
Špelin@ ne vem kam vse to vodi.user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

Neposredna povezava do sporočila: 661
6.11.2008 22:10:12   
Anitka
Valentina hvala za namig glede stajice.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 662
6.11.2008 22:10:24   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw
Da ne boš na konci kasirala kazen za kršitev javnega reda in miru. user posted image  Ne bi bila prva.

Se dobro zavedam, da tvegam to.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 663
6.11.2008 22:10:43   
Anitka
Jaz grem pa pod tuš in potem v mrzlo posteljouser posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 664
6.11.2008 22:11:07   
špelin@
Estrella*, a sem pravilno zasledila, da se jutri dobiš s katy82??? Lepo, lepo jo pozdravi!!!!!!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 665
6.11.2008 22:11:27   
Anonimen

Ja se strinjam.

Se kr strinjam s tabo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 666
6.11.2008 22:12:01   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006

Fejst dedec user posted image

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 667
6.11.2008 22:14:26   
Estrella*

Estrella*, a sem pravilno zasledila, da se jutri dobiš s katy82??? Lepo, lepo jo pozdravi!!!!!!

Ja je rekla, da me pokliče. Imava pa pober uržah- antilop stolčekuser posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 668
6.11.2008 22:15:55   
Estrella*
Grem še jaz pod tuš in se vrnem, če bo še kaka čveka tuuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 669
6.11.2008 22:18:02   
sesil
estrella, katy,  jaz jutri nimam kaj delat, pa bi se kr pridružla čveku, če ne boste lih na drugem koncu slovenije.

Neposredna povezava do sporočila: 670
6.11.2008 22:22:00   
barbaw
Evo mene. Sem vse zložila, jutri pa v omare.

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 671
6.11.2008 22:23:29   
tally

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu mya26)
Neposredna povezava do sporočila: 672
6.11.2008 22:23:49   
valentina2006
Anitka: Testi avtosedežev... TUKI

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 673
6.11.2008 22:23:53   
barbaw
Zdaj ko imam preveč časa sem razmišljala kako fajn bi bilo, če bi se posti kar sami objavljali brez gumba osveži kot na klepetalnicah. To bi nam ful olajšalo klepetanje. Da ne omenjam koliko bi načvekale. Še več, ker bi šlo hitreje.

Grem si pritisk merit, ker se mi že drugič danes tako vrti, da bi lahko s stola padla.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 674
6.11.2008 22:26:23   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Zdaj ko imam preveč časa sem razmišljala kako fajn bi bilo, če bi se posti kar sami objavljali brez gumba osveži kot na klepetalnicah. To bi nam ful olajšalo klepetanje. Da ne omenjam koliko bi načvekale. Še več, ker bi šlo hitreje.

tole bi bilo  fajn ja.

Grem si pritisk merit, ker se mi že drugič danes tako vrti, da bi lahko s stola padla.

Dobr si me spomnla jaz si ga tudi moram.

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

ime za pupo
resnavesna07

Kaj se vam zdi lepše od teh dveh imen?

Sabrina (51%)

Vanesa (49%)

Število vseh glasov: 223

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!