|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November IVF/ICSI
6.11.2008 22:03:06   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Valjda da se mi lušta... Zanč na Vranskem sm glih na okus prišla...
Čeprav je pa tole jutri bolj kot ne neizvedljivo zame...

Nč bat, bomo pa ponovili. Kar je dobro, nej slabo.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
6.11.2008 22:03:30   
zofka7
Oj, pupe!

Šele zdajle sem uspela prebrat kaj se danes dogajalo. Pa je res črni četrtek, ampak naj bo zadnji!!!user posted image

WP, tako hudo mi je zate, ampak šele jutri boš vedela za ziher kaj se dogaja. Držim pesti zate in za pikico!

Dajamaja, z besedami ne znam napisat, kako mi je hudo zate. Dolgo čakaš, furaš postopke, požreš vse, kar pride zraven, se sprijazniš z vsem živim, kar moraš delat in preživljat, potem pa tako razočaranje. Pa ni razočaranje tisto najhuje, najhujša je praznina, ki pride za njim. Bulšit!!!!  Ko se boš zjokala in pregrizla iz tega, ti pa želim samo eno: eno pikico, ki bo dorasla v zdravega dojenčka in živahnega otročka, ki ti bo delal tono sivih las!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mlinčkova, žal mi je, da se je tako izteklouser posted image . Naj vama vsaj pivo danes teče v potokih (preverjena terapija!!!user posted image user posted image user posted image ).

Anci banci, sploh ti še nisem čestitala za user posted image user posted image user posted image user posted image

Netka, čestitam za dva smrkavčka!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Go, girl!!!!

Gigi in Lučka, držta seeeeeeeeee! Jaz sem tudi danes tako-takouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kadar greš v svet, pazi na promet, primi se koga za roko in držita se skupaj.

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
6.11.2008 22:04:16   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Pa še malo audiostimulacije ala Murko, sicer nikamor ne paše, pa glih zato!

http://www.youtube.com/watch?v=I-XU9OI9tUE

user posted image

Jaz že treniram za naslednje srečanje. user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
6.11.2008 22:04:19   
blanč

Kak zoprn dan, dobr, da je že večer in ga bo kmalu konec. Miška a se ti lušta mal črnega homorja z mlinčko in daisye zganjat?
deisy pršepn kolko foliklov si danes na UZ vidla?

Jaz nikol nč ne vidim. Reško je reku, no, saj jih je veliko, pol je pa enga zmeru, menda je 15 velik, Menogona bo več kot dovolj, kaj je not, pa nuben ne ve.

Bemti, tebe pa ata zmeri pohval, sem kr mal fouš:).

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
6.11.2008 22:05:33   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: pinjolca

Ob današnjih bednih novicah sem dolžna tudi jaz ukrepati. Dolgo vas že spremljam in sem vaša skrita (no zdej odkrita) fenica, ker ste VSE ful face. Še posebej moji Mlinčka+Mlinčko ter Daysika rodbino moja. Ker se stvari ne odvijajo kot bi se morale, pozivam k skrajnemu ukrepu-to je srečanje v gostilni pri Avseniku na gorenjskem koncu:
1. tam imajo prehrano, ki blagodejno vpliva na kvaliteto in količino sperme,
2.ta ista hrana spodbuja rast foliklov, oploditev, vgnezditev, rast in delitev celic in podobno,
3.imajo dosti kvalitetnega hmeljevega napitka, ki vse našteto zabetonira za 9 mesecev.

Stvar je preverjena in znanstveno dokazana (3 leta stara Pinjolca). Jst lahko zgolj organiziram in rezerviram, če pa me sprejmete, se tudi pridružim.

Upam, da nisem preveč vsiljiva user posted image

O še ena ta prava je znamiuser posted image user posted image user posted image user posted image .Dobrodošla Pinjolca.Želim ti,da vama čimprej rata in da ga čim več prežuraš z nami.user posted image

(odgovor članu pinjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
6.11.2008 22:06:30   
blanč

Pa še malo audiostimulacije ala Murko, sicer nikamor ne paše, pa glih zato!

http://www.youtube.com/watch?v=I-XU9OI9tUE

user posted image

Jaz že treniram za naslednje srečanje. user posted image user posted image user posted image

A jo bova z najinim velikim glazbenim znanjem in izkušnjam zapeleuser posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
6.11.2008 22:06:48   
miska73

Kak zoprn dan, dobr, da je že večer in ga bo kmalu konec. Miška a se ti lušta mal črnega homorja z mlinčko in daisye zganjat?

Jaz nikol nč ne vidim. Reško je reku, no, saj jih je veliko, pol je pa enga zmeru, menda je 15 velik, Menogona bo več kot dovolj, kaj je not, pa nuben ne ve.

To je sam zato, ker se tko lepo/hitro slači in oblači...user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
6.11.2008 22:07:15   
DaisyE

Ma, to se mi malo oddolži za vso kreganje. user posted image user posted image user posted image  haska pa itak nobenga od mojih foliklov in jajc. Samo kup slikic boljših in slabših morulc in malo spominov na take in drugačne podvige.

Pikovitka, saj res, kdaj bo srečanje?

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
6.11.2008 22:08:31   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Ob današnjih bednih novicah sem dolžna tudi jaz ukrepati. Dolgo vas že spremljam in sem vaša skrita (no zdej odkrita) fenica, ker ste VSE ful face. Še posebej moji Mlinčka+Mlinčko ter Daysika rodbino moja. Ker se stvari ne odvijajo kot bi se morale, pozivam k skrajnemu ukrepu-to je srečanje v gostilni pri Avseniku na gorenjskem koncu:
2.ta ista hrana spodbuja rast foliklov, oploditev, vgnezditev, rast in delitev celic in podobno,
3.imajo dosti kvalitetnega hmeljevega napitka, ki vse našteto zabetonira za 9 mesecev.

Stvar je preverjena in znanstveno dokazana (3 leta stara Pinjolca). Jst lahko zgolj organiziram in rezerviram, če pa me sprejmete, se tudi pridružim.

O še ena ta prava je znamiuser posted image user posted image user posted image user posted image .Dobrodošla Pinjolca.Želim ti,da vama čimprej rata in da ga čim več prežuraš z nami.user posted image

Pinjolca, dobrodošla.
Mislim, da se tu vsiljivost šteje kot pozitivna lastnost.
Tak da si kr prvoš.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
6.11.2008 22:09:32   
blanč
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Sej bi se jaz zudi, pa je tolk majhna kabina, da se kar naprej u tist stol zaoletavam pa spodbijam....
deisye me boš naučilauser posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
6.11.2008 22:10:22   
Tina1

No, pa dajmo res malo navijat!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Petek, 07.11.
obayifo - UZ
vijolica30 - UZ
Želvica99 - UZ
pika.po - punkcija

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Punce naj se kar nebo stemni od črnine foliklov, pika, tebi pa veliko lepih in kvalitetnih jajčk ob čim manj boleči punkciji.

Se podpišem in navijam za jutri.

Dajmo pupe!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
6.11.2008 22:10:48   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

O je.bemti, kako je pa meni tole ratalo sfalit!? Rodbino moja user posted image user posted image user posted image  Jaz te kuj vzamem na srečanje.

Pikovitka, jaz ji tud želim, da jima čimprej rata, samo ta dva se morta samo odločit, pa se prime. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
6.11.2008 22:11:18   
pika.po
Pupe moje! Hvala za navijanje! Jutri poročam kak je šlo!

Zdaj se grem pa še malo banjat, pol pa v mižule!

Pridne mi bodite, pa žur tak zrihtajte, da se ga bom lahk udeležila! user posted image user posted image user posted image

Nočko!

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
6.11.2008 22:12:14   
blanč
IZVIRNO SPOROČILO: Tina1

No, pa dajmo res malo navijat!

Petek, 07.11.
obayifo - UZ
vijolica30 - UZ
Želvica99 - UZ
pika.po - punkcija

Punce naj se kar nebo stemni od črnine foliklov, pika, tebi pa veliko lepih in kvalitetnih jajčk ob čim manj boleči punkciji.

Se podpišem in navijam za jutri.

Dajmo pupe!!!!!!!!!!!!!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image
jaz tudi

(Mark Twain)

(odgovor članu Tina1)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
6.11.2008 22:13:32   
DaisyE

Sej bi se jaz zudi, pa je tolk majhna kabina, da se kar naprej u tist stol zaoletavam pa spodbijam....

Kot prvo, kabina je tam samo za okras. Z njo se sploh ne ubadaš, samo gate pol nazaj na stol vržeš. user posted image user posted image user posted image  Če zadaneš ok, če ne pa ne. user posted image user posted image user posted image

Jaz sem ga dons skor malo odrinila, ko sem se v troskoku pognala na mizo.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
6.11.2008 22:13:36   
pikovit
user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
6.11.2008 22:14:24   
zofka7
A pri Avseniku u Begnah al na koseški tržnici?

Jest bi šla tut na pir!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image  Ampak jutri ne morem, ker nimam varstva, deca ni doma!!user posted image user posted image

Kadar greš v svet, pazi na promet, primi se koga za roko in držita se skupaj.

(odgovor članu pinjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
6.11.2008 22:14:49   
miska73

Kot prvo, kabina je tam samo za okras. Z njo se sploh ne ubadaš, samo gate pol nazaj na stol vržeš. user posted image user posted image user posted image  Če zadaneš ok, če ne pa ne. user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
6.11.2008 22:14:57   
sonček85
lahko noč user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
6.11.2008 22:15:10   
blanč

user posted image troskok. Pa kak se nisem že prej tega spomnalauser posted image

< Sporočilo je popravil blanč -- 6.11.2008 22:16:25 >

(Mark Twain)

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
6.11.2008 22:16:04   
miska73
Pikovitka user posted image Kolk pa znaš ti polepšat dan...

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
6.11.2008 22:18:46   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: zofka7

A pri Avseniku u Begnah al na koseški tržnici?

Jest bi šla tut na pir!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image  Ampak jutri ne morem, ker nimam varstva, deca ni doma!!user posted image user posted image

Pinjola nam organizira srečanje v begunjah, jutri bom pa jaz mlinčko probala na koseško tržnico spravit. Če ne bo za, grem pa drugam. Pinjola a maš kake plane? Sem slišala, da bo otrok pri starih starših...

(odgovor članu zofka7)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
6.11.2008 22:19:40   
DaisyE
Enga še dimnem, pol pa grem.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
6.11.2008 22:19:50   
blanč
Pikovit UAUUUUUUUUUUUUuser posted image  nikakor, da se spat spravim, zdej morm pa kr it, ker se bojim, da bom ob pogledu na te gate v riti še v nezavest padlauser posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
6.11.2008 22:21:50   
pikovit
No tisto gor je bila replika Mlinčkuuser posted image user posted image user posted image
Pinjolca kaj pa čakaš,ajde akcija hitro se odločit.user posted image
Miška,Blanč vaju moram pozdravit.

Mi rač. nagaja in je ful počasen al pa se mi strani sploh ne odpirajouser posted image ,pa še Murkote mi limauser posted image ,saj ga bom dala popravit.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oblika penisa je pomembnejša od velikosti
Ste vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......