|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del***
6.11.2008 13:31:53   
matejchi
Anita a si šla kaj mimo kraja zločina? Bljak krvi kot na kolinah..
Zoja Miša a so Camperjevi čevlji?
Danes pa kuhamo po želji, Žiga si je zaželel, če bo slabo vreme, repo, pire in pečenico, samo Etine repe ni nikjer za dobit, ker še kao ni sezona, pa smo kupili eno domačo.. pa bomo videli..
tejkaz luštna pesmica, a gremo jutri v McDonalds??user posted image

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 126
6.11.2008 13:38:27   
matejchi
No pol je tejkaz prepoznavni znak user posted image user posted image user posted image , pa tudi Erin bi težko zgrešili in pa seveda Sayuri (z dvema pač ni vsaka druga)..
Sicer pa najbolje da en transparent izobesimo:
user posted image

RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 127
6.11.2008 13:41:52   
Maja T.
Hallo mamice!

Pa to ni res, pišem spet malo po dolgem času in si zbrišem tekst, ne da bi prej naredila copy past user posted image .

Bom na hitro povzela, koliko se še spomnim.

Prvo čestitke za vse čudovite fotke avgustovčov user posted image user posted image user posted image , kako lepi otroci so tile naši čmrlji user posted image .

Gajka, Rok je tako cart user posted image , super ste to naredili  user posted image user posted image user posted image

Pa Zoja Miška in Tinka, kaj si nor kake dobre fotke, pave lušte sem dobila da grem spet malo vandrat.

Tejkaz
jaz sem z Zaro praktično non-stop, samo se mi že malo maščuje, ker če gremo kam, prvo prestrašeno gleda, potem pa če jo odložim ali jo vzame kdo drug, se dere, da jojuser posted image , pa je doma full taki dobrovoljček.

Matejchi mer od Zare še ti ne morem sporočit, ker smo se pri P tako drli (bila je cepljena), da smo se potem samo spokali domov.

Uh, zdaj pa se ne spomnim več, kaj bi še komentirala user posted image .

Aja, glede GH, mi začnemo decembra, bom prvo začela z zelenjavo-korenček.
Me pa zanima, kako sploh začeti?
Začneš prvo s kosilom, ostali obroki so še joškica oz. steklenička, potem pa daš GH že tudi za malico-dopoldan/popoldan.

Lahko mamice, ki imate že prakso malo bolj natančno o tem kako rečete. Upam, da niste o tem že pisale.

Lepo se imejte na srečanju user posted image user posted image user posted image , bi full prišla, samo mi je vseeno malo predaleč.

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 128
6.11.2008 13:45:46   
Anonimen

...ooouser posted image , pa ste res nekam pobegnile. Prave čveke ste ni kaj user posted image . Moram prav it iskat prvi del, da še kaj preberem za nazaj.......

Super za jutrišnje srečanje v LJ! Super ste se organizirale in celo poskrbele za popestritev srečanja user posted image . Boste ustvarile najbolj simpatično gnečo user posted image , kar jih je sploh možno user posted image . Če pa to ne bo atrakcija dneva in vredna nacionalne objave v medijih user posted image , potem pa si medijske pozornosti ne zasluži še marsikaj. Si vas prav želim videt.....Nama ne znese, da bi se vam pridružila, čeprav imamo doma tudi oblačila z ušeski iz H&M in iz C&A user posted image . Je tale november poln enih obveznosti, RD, praznovanj,.....Smo bili ravno včeraj v LJ in pridemo ponovno enkrat v decembru, ko bo LJ sijala vsa lepa v prazničnih lučkah - predvsem za otroške oči. Upam, da boste dale na ogled kakšne posnetke s srečanja za nas radovedne neprišleke user posted image .

Kaj pa srečanje v CE? Nisem na tekočem. Nekaj je bilo govora o tem?! Na srečanju v CE se skoraj zagotovo lahko pridruživa!

K "ZZZZobarju" pa tudi jaz moram ta mesec. Sem naročena in grem konec meseca. Me je že sedaj groza. Pa nisem imela nikoli težav z zobmi ali z obveznimi kontrolami. Do zadnje dogodivščine izpred 10 (!) let. Ko mi je zapuščino enega starejšega živčnega zobarja prevzela "mesarka"....Pa je govora samo o eni malo bolj komplicirani legi plombe, ki se mi je odkrušila in se je nahajala nekje med dvema zoboma. Eh, in zaradi mesarke, nisem šla k zobarju že 10 let. Sedaj je pa že skrajni čas, če hočem, da se mi zob reši in popravi tako kot je treba. Če se bo sploh še dal. Sedaj bo za popravit še verjetno kaj več. Tokrat grem k enem tretjem zobarju, ki me je vzel nekako bolj preko veze, ker ima baje strašno gnečo.....Zbiram pogum!

gajka - super je vaš Rok! Mami pa tudi, ker se je potrudila izdelat in dat na vpogled filmček!

karmar - za tvorbo mleka naj bi bil tudi sezam. In verjetno res, ker sem minuli vikend "spanirala" puranje zrezke v izdatni količini sezama (malo moke + veliko sezamauser posted image ) in je bilo mleka na polno! Res pa sem spila tudi kozarec piva kozorogeca user posted image .

Zoja Miša  - user posted image , samo da se je dobro končalo! Tega je mene najbolj strah, če bi se slučajno zgodilo...........joj, ne bom klicala user posted image !

To sem samo bežno ujela in komentirala, sedaj pa grem brati, če mi bo tamiceni pustil. Še prej pa moram zlikat doboka za trening, se jim danes nekaj kamera obeta......Šibam! Samo prilepim še našega s pasenjem kravic in eno s popularnimi H&M ušeski user posted image , ki so že majčkeno na tesno.

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Carol11)
  Neposredna povezava do sporočila: 129
6.11.2008 13:53:28   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

Anita a si šla kaj mimo kraja zločina? Bljak krvi kot na kolinah..

sem samo švignila z očmi, matr ma dns policija enga dela

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 130
6.11.2008 13:54:24   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: PABLO

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image uf je to en angelček, buc buc

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 131
6.11.2008 13:54:34   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: bella02

tejkaz, z liftom greš v 1. nadstropje in ta lokal je tik ob igralnici. Ne vem, kako se imenuje, zgrešit pa ne moreš. Pa tebe bomo prepoznale, če se boš hotla potuhnit in iti mimo nas kot naključna obiskovalkauser posted image user posted image user posted image . Jaz si to tokrat še lahko privoščimuser posted image user posted image user posted image .
Zelo lep verz

Saj vem kje je, ne vem kako se mu reče. Sva se z NAty pogovarjali, da bi bilo fino, da jih že v naprej obvestimo da nas pride 15 z vozički, ker drugače bomo lep čas mize in stole štimale. Moj je z vlakom v Ljubljani, tako da se on ne more ustaviti tam in povedati.  KAko me boste pa prepoznale? Bom tazadnja prišla hihi

tejkaz luštna pesmica, a gremo jutri v McDonalds??

Fuj. Nazadnje sem bila tam v prvem letniku faksa. Sem tako bruhala po enmu burgerju, da McDonalda še od daleč ne morem videt.

PABLO, kako ste luštni. Daj večkrat se nam javi. Tebe je res lepo brati, no.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 132
6.11.2008 13:58:11   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: PABLO

user posted image

user posted image

user posted image

KAko lep fantek user posted image user posted image user posted image PA super slikce..lepe barve...bom firbec..kateri fotič imaš pa ti?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 133
6.11.2008 13:59:53   
Erin

No pol je tejkaz prepoznavni znak user posted image user posted image user posted image , pa tudi Erin bi težko zgrešili in pa seveda Sayuri (z dvema pač ni vsaka druga)..
Sicer pa najbolje da en transparent izobesimo:
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Jah mene in mojo assico boste res težko spregledale user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 134
6.11.2008 14:02:33   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: bella02

tejkaz, z liftom greš v 1. nadstropje in ta lokal je tik ob igralnici. Ne vem, kako se imenuje, zgrešit pa ne moreš. Pa tebe bomo prepoznale, če se boš hotla potuhnit in iti mimo nas kot naključna obiskovalkauser posted image user posted image user posted image . Jaz si to tokrat še lahko privoščimuser posted image user posted image user posted image .

A-AAaaaaaaaa...da nebi slučajno mim švignila user posted image user posted image user posted image

A bo katera fotič s sabo vzela???????

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 135
6.11.2008 14:03:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

KAko lep fantek user posted image user posted image user posted image PA super slikce..lepe barve...bom firbec..kateri fotič imaš pa ti?user posted image

...hvala...user posted image . Fotič pa je Cannon PowerShot S3.

(odgovor članu Erin)
  Neposredna povezava do sporočila: 136
6.11.2008 14:04:32   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

A bo katera fotič s sabo vzela???????

obvezno

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 137
6.11.2008 14:05:19   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Erin , kolk je številka tehle žabic? Lovro je imel iste...sam je št. 62 že konkretno premajhna. user posted image

Kako vam je kaj všeč zmaga Obame? Men zlo user posted image

Št žabic = 62 pa so že bolj na tesno...bom v kratkem kupila kake 3 kom št 68 ker mi bombažne prav pridejo ker ne švica toliko v njih.

Zmagal je pravi... Je pa zanimivo da so američani raje izbrali (že v predvolilnem boju) črnca kot pa žensko... Meni se to zdi mal grdo za naš spol..no če bi bilo obratno bi bili pa spet čokoladki  (da ne bom rekla nigrčki ker je to grdo)protiuser posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 138
6.11.2008 14:12:03   
bambi14
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Takole dobre volje pa je bil Rok ta vikend:
http://www.youtube.com/watch?v=LB4ldyOtaJE

je lušten,......user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 139
6.11.2008 14:15:57   
bambi14
izpit je ob 16.30. Gledam plonke in mi ni jasno kam jih bom taki kup stlačla.user posted image

Bili pri P in bili zopet kregani,....prelahki in premali- ja kaj češ,...4300 in 55, bo treba malo dodat kaj.user posted image

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 140
6.11.2008 14:21:33   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: bambi14

izpit je ob 16.30. Gledam plonke in mi ni jasno kam jih bom taki kup stlačla.user posted image

Bili pri P in bili zopet kregani,....prelahki in premali- ja kaj češ,...4300 in 55, bo treba malo dodat kaj.user posted image

držim pesti za izpit, ti bo uspelouser posted image user posted image user posted image
a samo dojiš? Ti si drobne postave?

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 141
6.11.2008 14:22:32   
Maja T.
Zdaj smo že prava baba user posted image

Moji prvi čevlji
user posted image

Kako mi je lepo user posted image
user posted image

Vadim trebušnjake user posted image
user posted image

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 142
6.11.2008 14:23:02   
matejchi
Ja Anita bo vzela fotiča a ne, če pa tako lepe slike dela..Anita to je samo predlog.

RD RR

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 143
6.11.2008 14:33:56   
anita goitan

Ja Anita bo vzela fotiča a ne, če pa tako lepe slike dela..Anita to je samo predlog.

ma lepe fotke dela moj, jaz samo občasno šklocnem za vas da mal ta malo pokažem in zihr ne bom jemala vse krame ki se mu pritiče (2 objektiva, pa sam body je tud velik)

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 144
6.11.2008 14:34:45   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: Maja T.

Zdaj smo že prava baba user posted image

Moji prvi čevlji
user posted image

Kako mi je lepo user posted image
user posted image

Vadim trebušnjake user posted image
user posted image

ooo glej jo punco user posted image user posted image , kje si ji kupila čevlce?

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 145
6.11.2008 15:12:32   
sayuri
Jaaa, obvezno MORTE FOTKIČE s seboj prnest. Jst sem še vedno brez...mojmu pa ne morm gsmja zaplent user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No, mene boste težko zgrešile. Vprašanje, če bo še kak dvojni voziček tam user posted image . Pa če me bo katera že v garaži vidla, kok prelagam lupince pa košare pa voziček, mi lahko pride pomagat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

MajaT sem te že pogrešala. Zara je prava lepotička. In kako skrbi že za linijo ravnega trebuščka user posted image user posted image user posted image

PABLO tudi tebe in tvoje lepe poste pogrešam. Daj se nam no kaj bolj pogosto javi.  Čudovitega čmrlja imaš user posted image

bambi jej jej, kaj češ. Ene punce zgleda že sedaj na linijo pazijo user posted image user posted image

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 146
6.11.2008 16:10:15   
anita goitan
kje ste čvekeuser posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 147
6.11.2008 16:30:13   
matejchi
anita pojma nimam kje so.. grem v Mengeš, a štartava skupaj jutri?

RD RR

Neposredna povezava do sporočila: 148
6.11.2008 16:34:11   
anita goitan

anita pojma nimam kje so.. grem v Mengeš, a štartava skupaj jutri?

pojma nimam kdaj si bo moj šjora zaželela jest, lulat itd, računam da za eno pol 11 grem

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 149
6.11.2008 16:35:08   
anita goitan
imam plonk z imeni da ne bom spet kiro-kirga prekrstilauser posted image

jaz pa šibam prečekirta če so mi hlače skrajšaliuser posted image

punce se beremo jutri, pa fajn spite da boste sveže v Mečkatorjuuser posted image

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 6.11.2008 16:44:35 >

Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kaj je bolezen rok, ust in nog?
Bolezen rok, ust in nog je virusna infekcijska bolezen, ki najpogosteje prizadene dojenčke in otroke. Preverite, kako jo...

ime za fantka
markicaa

Katero ime vam je bolj všeč?

Ožbi (12%)

Bit (1%)

Liam (28%)

Maj (59%)

Število vseh glasov: 601

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!