Maja T.
|
Hallo mamice! Pa to ni res, pišem spet malo po dolgem času in si zbrišem tekst, ne da bi prej naredila copy past . Bom na hitro povzela, koliko se še spomnim. Prvo čestitke za vse čudovite fotke avgustovčov , kako lepi otroci so tile naši čmrlji . Gajka, Rok je tako cart , super ste to naredili Pa Zoja Miška in Tinka, kaj si nor kake dobre fotke, pave lušte sem dobila da grem spet malo vandrat. Tejkaz jaz sem z Zaro praktično non-stop, samo se mi že malo maščuje, ker če gremo kam, prvo prestrašeno gleda, potem pa če jo odložim ali jo vzame kdo drug, se dere, da joj , pa je doma full taki dobrovoljček. Matejchi mer od Zare še ti ne morem sporočit, ker smo se pri P tako drli (bila je cepljena), da smo se potem samo spokali domov. Uh, zdaj pa se ne spomnim več, kaj bi še komentirala . Aja, glede GH, mi začnemo decembra, bom prvo začela z zelenjavo-korenček. Me pa zanima, kako sploh začeti? Začneš prvo s kosilom, ostali obroki so še joškica oz. steklenička, potem pa daš GH že tudi za malico-dopoldan/popoldan. Lahko mamice, ki imate že prakso malo bolj natančno o tem kako rečete. Upam, da niste o tem že pisale. Lepo se imejte na srečanju , bi full prišla, samo mi je vseeno malo predaleč.