|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 6.11.2008 19:01:17
|
|
|
|
Blacky30
|
Oj! Mi smo končno doma. Mater sem utrujena. Upam, da me bo zdaj kavica k sebi spravila. Torej, izvidi krvi so super, izvidi blata kažejo na kri v blatu, kar je verjetno posledica ranice ob trdem kakanju. Za to smo morali kupiti kremico, da mu mažemo noter v danko, v lekarni mi je dala Bepanthen Plus, ker baje odlično celi. No, dobili smo napotke za prehrano, da mora jesti čimveč sadja, zelenjave, veliko piti, to, kar tak vsi vemo, kaj je dobro za boljšo prebavo. Pa dala nam je sirup Prorektal, da ga bo sproti pucalo. Pa seveda ab za začetek angine al kaj pač to ima, da ima vnete mandlje, čeprav je bris žrela negativen. Na ORL pa smo izvedeli, da bo treba odstranit mandlje. Čakalna doba bi naj bila nekje 1 leto, tak da drugo leto enkrat bi prišli na vrsto. Ker je imel letos že 6 angin, skoraj zaporedoma, in zdaj ima že začetek sedme, ima mandlje katastrofalne in kronično vnetje bezgavk. Kot posledico tega tudi ne sliši več dobro šepetanja na levo uho. Kot skoraj najbolj verjeten razlog bolečega trebuščka pa so otečene bezgavke v trebuščku, ki so nastale zaradi nezdravljenja angin takoj na začetku. Namreč, on ima t.i. "tihe angine", ki nimajo spremljajočih znakov in midva sploh prav ne veva, da ima angino, dokler ne začne čudno govorit, ker so mandlji tako otečeni, samo to je pa že par dni mimo, ko bi morali že zdraviti. Bova se morala navadit, da mu vsak teden pogledava v grlo, da vidimo, kakšno je stanje. Ti ab bi naj zdaj postopoma odpravili bolečine v trebuščku. Upam, da res, ker imamo že dovolj neprespanih noči. No, to je poročilo o našem zdravstvenem stanju, zdaj pa grem otroka dat spat.
|
|
|