|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke 2008, III. del
6.11.2008 18:06:16   
dzanika
a vam neki povem??  Tašča je kljukala naša vrata so pa zaklenjena.  user posted image   Mam izgovor da sva šla z malim mal zadremat in sva se zaklenila. Na srečo je pa mali tut zdej bil čist tiho tko da ne more vedit da sva pokonci. user posted image

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
6.11.2008 18:07:25   
dzanika
glugluglu na žalost nimam v elektronski obliki te knjige. Edino če ti jo dam skopirat pa ti jo pošljem...

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
6.11.2008 18:07:37   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: dzanika

netki jaz imam knjigo. Če rabiš mi povej ti jo lahko tut posodim al pa dam za skopirati. Ker jaz ne kuham več po knjigi ampak po svoje sam da pač jem tisti dan tisto kar lahko. Npr. ko je meso ga naredim po svoje...  Nekaj receptov je dobrih v knjigi, velik je pa tut čist kr neki. Sem naredila par stvari iz te knjige k se je dobr slišal sam k sem pa nardila je blo pa ful zanič. user posted image Skratka če boš rabla povej pa si bom sam kakšna dva recepta ven prepisala in ti jo lahko posodim.

no ja, očitno kakšna elektronska oblika ne obstaja, jaz tudi ne bi rabila kakšnih posebnih receptov, samo sistem in kaj pride v poštev tisti določen dan.

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 2878
6.11.2008 18:09:15   
glugluglu

glugluglu na žalost nimam v elektronski obliki te knjige. Edino če ti jo dam skopirat pa ti jo pošljem...

ti javim, predtem bom še malo pobrskala po netu

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 2879
6.11.2008 18:11:31   
dzanika
glugluglu evo tole pa lahko ješ:

PROTEINSKI DAN/BELJAKOVINSKI DAN
kuhano ali dušeno meso nemastne perutnine (tudi govedina, svinjina, kunec ali puran, ribe ali morski sadeži). Namesto mesa lahko pojeste tudi 2 jajci ali sir ali skuto v enaki količini kot meso. Mlečne izdelke prištevamo k beljakovinam, zato se lahko jedo samo na ta dan. Zraven si lahko pripravite veliko sveže solate in druge zelenjave, ki jo lahko tudi podušite ali popečete, da ostane hrustljava. Juho morate obvezno popiti ob koncu obroka. Ne kombinirajte različnih proteinov (meso in mlečni izdelki, meso in jajca, jajca in mlečni izdelki)

ŠKROBNI DAN
jeste lahko fižol, grah, sojo ,lečo, čičeriko, riž ali krompir, vse obvezno kuhano ali podušeno na čim manj maščobe. Ta dan se lahko poje tudi kos kruha, solato in različnih vrst zelenjave in zelenjavno prikuho. Dovoljen je 1 kos kruha. V dneh ko je na vrsti škrob, naj bo jušna osnova iz zelenjavne juhe ali zelenjavne kocke ali vode.

OH dan
kuhane testenine z dodatkom začimb ali pica s paradižnikovo polivko, včasih je lahko polivka z dodatki različne zelenjave in začimb, ali katerokoli drugo slano pecivo v velikosti pice. To so lahko preste, slaniki ali druge vrste peciva iz vzhajanega testa ali palačinke, seveda brez jajc in mleka. V jedilnik tega dne sodijo tudi ajda, ječmen, proso in druga žita. Za večerjo pa si privoščite kos torte ali 3 manjše kose poljubnega peciva in obvezno 1 rebro jedilne čokolade.

VITAMINSKI DAN
uživajte sadje - kombinacija je lahko poljubna. Dovoljeno je suho sadje, semena in oreščki. Sadje je najbolj zdravo surovo in z lupino, dovoljeni so tudi kompoti, čežane, sadne juhe, pečeno sadje. Lahko uporabljate sladilo. Če vam sadje ne tekne, ga kombinirajte s svežo zelenjavo.

VODNI DAN
enkrat mesečno omrate imeti vodni dan (vsak 29.dan), ki mora obvezno slediti vitaminskemu (sadnemu). Na vodni dan pijete le vodo! (če je res hudi, pa lahko spijete tudi popolnoma čisto juho)

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 2880
   [Brisano sporočilo]
6.11.2008 18:14:39   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 2881
6.11.2008 18:15:40   
netki
dzanika....jaaaaaaaauser posted image  bi te lepo prosila

bom najprej vse preiskala če jo najdem, drugač ti pa javim

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 2882
6.11.2008 18:20:51   
netki
kje naj kupin fredov obroč...kje je najcenejši? user posted image user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 2883
6.11.2008 18:25:06   
dzanika
ja netki ni blema, če boš rabla mi javi.
Fredov obroč pa sem jaz kupila v baby centru pa je bil neki čez 20€.

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 2884
6.11.2008 18:28:41   
Majuska

a vam neki povem??  Tašča je kljukala naša vrata so pa zaklenjena.  user posted image   Mam izgovor da sva šla z malim mal zadremat in sva se zaklenila. Na srečo je pa mali tut zdej bil čist tiho tko da ne more vedit da sva pokonci. user posted image

odlično!!! user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 2885
6.11.2008 18:31:20   
159lila
Vidim,da že kupujete fredov obroč a boste šle z malimi že na bazen?Mi bi že ful šli pa nevem če je že dovolj velik naš sonček.

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 2886
6.11.2008 18:33:21   
dzanika
lila mi smo že bli enkrat na bazenu. Bom pa v kratkem še šla.

(odgovor članu 159lila)
Neposredna povezava do sporočila: 2887
   [Brisano sporočilo]
6.11.2008 18:39:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu majar.)
  Neposredna povezava do sporočila: 2888
6.11.2008 18:40:23   
netki
naš bo v nedeljo star 4 mesece in najbrž se bomo šli kopat v soboto.....drug teden pa gremo na dopust in itak da se bomo kopali....če mu bo le pasalo

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 2889
6.11.2008 18:42:52   
glugluglu
O Dzanika, hvala!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 2890
6.11.2008 18:44:58   
dzanika
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

IZVIRNO SPOROČILO: majar.

joj punce, meni se pa prav smilte k vas vaši sončki tko matrajo. pa da od 3h zjutri pa do 5ih nočjo zaspat, ma to vas pa res okrog prsta vrtijo, samo da se crklajo
pol pa jst jokam, da mi popolndne niti urce frej ne da, pr vas pa berem, da so ponoč pokonc, popoldne pa za 15minut očke zaprejo.
matr mamo nekateri srečouser posted image

majar...ce ti povem da je naša še 2 tedna nazaj spala od 21.30 do 5h, se najedla, spala do 7h in potegnila do 9h, ti bo šlo na jok, ko se boš zavedla da se lahk tud teb iz ene noči na drugo vse obrne...

ja tega je mene strah. user posted image Zato pa nikol nočem nič rečt. Če me kdo vpraša rečem zaenkrat je tko, kaj pa bo bomo pa vidli. Ej HD kaj pa če jo zobki kaj matrajo. A je kej tečkasta ko se zbudi al se čist tko ko ponavad zbudi... Ma res ne vem kaj bi še lahko blo drugega.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2891
6.11.2008 18:45:43   
dzanika
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

O Dzanika, hvala!user posted image user posted image user posted image

ni kej. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2892
6.11.2008 18:48:19   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

IZVIRNO SPOROČILO: majar.

joj punce, meni se pa prav smilte k vas vaši sončki tko matrajo. pa da od 3h zjutri pa do 5ih nočjo zaspat, ma to vas pa res okrog prsta vrtijo, samo da se crklajo
pol pa jst jokam, da mi popolndne niti urce frej ne da, pr vas pa berem, da so ponoč pokonc, popoldne pa za 15minut očke zaprejo.
matr mamo nekateri srečouser posted image

majar...ce ti povem da je naša še 2 tedna nazaj spala od 21.30 do 5h, se najedla, spala do 7h in potegnila do 9h, ti bo šlo na jok, ko se boš zavedla da se lahk tud teb iz ene noči na drugo vse obrne...

ja tudi pri nas je taka zgodba

Neposredna povezava do sporočila: 2893
6.11.2008 18:51:34   
metuljcek321
Hej!

Kako ste kaj? Vidim, da pridno cvekate. Upam, da ste se tudi ve uspele izognit deznim kapljam in prebiti vsaj nekaj casa na zraku. Midve z Anjo sva bili zunaj 2 urci, pol je blo pa k sodni dan in sva leteli notri.

dzanika, aha, si prakticirala vrata. Kako pa ju3? Ponovno?

Jan & bratranec - OMG, a novorojencki so res tko majceni? Noro, noro! Jan je pravi korenjak zraven. Kolk pa je star bratranec?

mirjam, mi tud se nimamo tega magicnega kuzka ... decembra ga bo ocitno zmanjkal po vseh trgovinah. To bo biznis!

lunica, bravo za finisiranje knjigice. Ves, da bomo nabavle & bo biznis stekel sto na uro.

GR, ne obupuj, jaz ti prerokujem ene fletne ceveljce za novo leto ... in lahek korak:-)

Bravo za dobro opravljene posvetovalnice, za prvo 10 kg+ ter za prekrasne slikice - julijke in julijci so preprosto NAJLEPSI, to drzi kot pribito.

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 2894
6.11.2008 18:52:55   
metuljcek321
Joj, punce, ne me strasit s temle o nenadni spremembi ritma, ker mi smo totalno razvajeni glede spanja!

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 2895
   [Brisano sporočilo]
6.11.2008 18:56:00   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2896
6.11.2008 18:57:02   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

Joj, punce, ne me strasit s temle o nenadni spremembi ritma, ker mi smo totalno razvajeni glede spanja!

jaaaaa.....pazi seeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hec

Neposredna povezava do sporočila: 2897
   [Brisano sporočilo]
6.11.2008 18:57:39   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2898
   [Brisano sporočilo]
6.11.2008 18:58:23   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2899
6.11.2008 18:58:27   
sončika84
dzanika,bravo!! pa č bi se zčnu mali kej oglašat in bi tašča slišala? kaj bi pol naredla? jaz se ravn tega bojim. k vem,da ne bo tiho,ker itak kar naprej neki,al se krega al pa se meni in smejčka-ma večkrat krega. sem pa danes prov čakala kdaj bo nona gor pršla,ker sem bla naštelana da ji povem,da ne maram da hodi vsak dan gor.itak ga v petkih čuva,tko d ji res ni potrebno vsak dan gor hodit.

Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Katero ime izbrati za punčko?
mmmv

Kaj vam je lepše

Maša (63%)

Tjaša (37%)

Število vseh glasov: 257

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!