|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
6.11.2008 15:42:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2851
   RE: Julijske čveke 2008, III. del
6.11.2008 15:46:33   
Majuska
zimska, 10 kil??? Uau, krasno napredujete! user posted image user posted image user posted image

Evo midva sva prej glih lepo prišla s kratkega sprehoda, eno urico sva bila zunaj, pa je začelo rosit ... doma pa hitro dojit in nagajat mamici user posted image   ne vem, zadnje čase se zgleda zmrduje nad dojenjem, večinoma mu je bolj zanimivo norčije zganjat kot jest. Mulček presneti, očitno se je razvadil s flaškami.

Ker stalno čivkal tamle v dnevni sobi, sem si ga prinesla v kabinet poleg računalnika. Zdaj je malo bolj miren, ko me ima zraven, lepo se igra na ležaniku in me gleda, kaj počnem.

Punce, ful lepe fotke popate z lepimi otročki! Bodite ponosne na svoje sončke user posted image

< Sporočilo je popravil Majuska -- 6.11.2008 15:58:59 >

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2852
6.11.2008 15:49:34   
Anonimen
tinky je pa že v novi hiši user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zimska, o madona 10 kil user posted image

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 2853
   [Brisano sporočilo]
6.11.2008 15:49:43   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2854
6.11.2008 15:51:24   
24julij
u madona zimska ker dec je tale tvoj mišolinuser posted image user posted image user posted image user posted image bravo za pridobljeno tezo le tako naprej

Neposredna povezava do sporočila: 2855
6.11.2008 15:51:45   
Anonimen
sam ej, zimska, pa ne zgleda da bi mel 10 kg no. cart mali user posted image tak pametno gleda 

Neposredna povezava do sporočila: 2856
6.11.2008 16:01:14   
3jeMi
joj, teli pogledi naših sončkov... a kdaj pomislite kaj si ta mali človeček misli, ko te pogleda...

naš je končno malo zaspal... je cmizdril, pa sem se na masažni stol vsedla z njim v naročju, vklopila masažo hrbta (tudi mene malo daje, tudi jaz user posted image  nosim po stopnicah dol pa gor, sicer samo 2. štuk, pa se mi že to včasih zdi preveč) in evo 2 minuti pa že spi... hvala oči in mami za tale stol user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
   [Brisano sporočilo]
6.11.2008 16:14:44   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2858
6.11.2008 16:15:49   
Anonimen
jst sm tut ustanovni član! mojcek user posted image user posted image user posted image sam zgleda, da me julijčki ne bo velik članov user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2859
6.11.2008 16:16:45   
Majuska
3jeMi, mi smo tudi 2. štuk ... user posted image

evo sem mulčka malo prej ujela (tazadnja fotka)

user posted image

user posted image

user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2860
6.11.2008 16:42:34   
sončika84
blacky, patronažna bi mogla prit ja pa je zbolela. sem ji povedala po telefonu kaka je situacija-da ima 4 mesce(no,to me je ona vprašala kok je str), da ne dojim več že 1,5mesca in da semi zdi,da bi rad jedel še kaj drugega kot mleko. pa je pol rekla,da ja glede na vse to,lahko začnem počasi. jabolko sem mu dala pa iz firbca,da vidim,če ga res zanima,pa očitno ga. tut po žlički ni mel nobenih problemov papat. zaletavalo se mu ni,ok,valda nekaj je šlo ven iz ust,ampak je pa večino pojel. ker slinček je bil ar čist. drug tedn pride patronažna pa bomo pol vidle kak dalje. sam zgleda,da je on pripravljen,ker če ne bi itak vse vn spluval pa se preč obračal. bomo vidli kak bo še s kakico. ampaka dna ponoč je kakal normalno.

jooj,matija je pa tut ta prav tič za spat!! katastrofa. tle v ležalniku je čist gotov,že skor spi in sitnari,pol ga nesem pa v postlo pa joka.pa že čist gotov. očke ma tko rdeče ko d bi si jih s čilijam mazal. pa že skor zaspi pa se kr zbudi in joka. nikukr spat. pol pa je sitn. pa jest bi mogu-spet si roko deva v usta,pa tut ura je že-nazadnje je jel ob 13h,pa še to je pojel samo 80ml. ma neče jest. hjoo,groza. vsaki dan isto!!

mirjam, ja,jaz nimam tistega kužka.

Neposredna povezava do sporočila: 2861
6.11.2008 16:55:55   
dzanika
mirjam mi še nimamo pametnega kužka ampak ga bomo zagotovo v kratkem kupili. Mogoče ga bomo pa za dedka mraza naročili. user posted image   Sem ga pa pri sestrični vidla in se mi ful dopade.
Todi jaz sem glasovala za nečakinjo od tvojega kolega! user posted image

lunica jaz ne morm verjet ko vidim bratranca od Jana. Jan nikoli ni bil tko majhen. Ne boste mi verjele da ga komaj upam v roke prijet. user posted image   Kolk hitro človek pozabi.
Lan čestitke za 4 mesece. Res si velik korenjak ti! user posted image

majar, mirjam, zimska, majuska luštnt so vaši čmrlji!

Neposredna povezava do sporočila: 2862
   [Brisano sporočilo]
6.11.2008 16:57:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rovar_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2863
6.11.2008 17:10:27   
dzanika
midva sva tut zdej eno urco spala. Joj k mi gre na živce to vreme ker ne morem ven.user posted image   No sej kakšno urco sva bila dopoldne. Sicer sam pred hišo ampak dobr. Vsaj mal zraka je dobil. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2864
6.11.2008 17:11:01   
netki
almera.....kosilo? ob tej uri?user posted image user posted image  no pa dober tek

glede tega kužeka.....men je ful dobr k včasih men ni treba čvekat pa pet, pol k bo sam pritisku bo še večje veselje

jaz morm pa mal začet pazit kaj jem in kolk pojem....treba bo hujšat....pa sploh ne vem kje naj začnem. Najprej bom rekla adijo sladkarije (japaja), pa kruh, pa večerja po 18. uri in take fore.......men za tiste diete ni glih....
kaj predlagate?

Neposredna povezava do sporočila: 2865
6.11.2008 17:27:42   
sončika84
jooj,netki,tut jaz morma začet kej hujšat.
jutri bom imela en prečiščevalni dan in bom samo na zelenem čaju,brez cukra of course. pol pa pač manj jest. pa fuuuuuul pit. zvečer po 18 uri,oziroma vsaj 3 ur epred spanjem pa nič jest. pa manjše porcije bom prbala jest za južžno in to. pa redna prehrana...... da mi to rata!!

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 2866
6.11.2008 17:37:24   
majar.
zimska: s čim pa vi vašga hrante??? sem parv prebrala.10100g??? naša jih je pri 3h mesecih komaj 5kg nabralauser posted image dobri ste
pa res pametno gleda
BEJBITI: VSI STE FUL LUŠTKANI!!!! JA ITAK ČE STE MA JULIJČKIuser posted image

majuska: u mater kako frizurco ma tvoj maliuser posted image

hujšat: to bi blo pa res treba počas uvedit

Neposredna povezava do sporočila: 2867
   [Brisano sporočilo]
6.11.2008 17:40:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 2868
6.11.2008 17:49:59   
dzanika
netki jaz sem hujšala po ločevalni dieti in sem v manj kot enem mesecu dala dol 7kg. Zdej sem mela pa 14 dni mal pavze in ta teden sem začela znova. user posted image   Ni prehudo!  Mogoče samo tisti sadni dnevi so mal težji. Sam se navadiš. Al pa tut če se na sadni dan mal pregrešiš pa kaj poješ. Jaz sem včasih kaj.

Neposredna povezava do sporočila: 2869
6.11.2008 17:51:08   
netki
men je pa dons tko dolgčas....pa še tuki je zatišje

sva s tilnom sama doma, mali zdej spi...jst pa bog ne daj da bi šla mal zadremat, lahko kej zamudim....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2870
6.11.2008 18:00:02   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: dzanika

netki jaz sem hujšala po ločevalni dieti in sem v manj kot enem mesecu dala dol 7kg. Zdej sem mela pa 14 dni mal pavze in ta teden sem začela znova. user posted image   Ni prehudo!  Mogoče samo tisti sadni dnevi so mal težji. Sam se navadiš. Al pa tut če se na sadni dan mal pregrešiš pa kaj poješ. Jaz sem včasih kaj.

7 kg....to se dobr sliš user posted image user posted image user posted image

sam kje naj staknem to dieto....sem mela knjigo pa ne vem kam je šla user posted image

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 2871
6.11.2008 18:00:35   
dzanika
netki men je tut dolgcajt. Ne vem kam bi se dala. 

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 2872
6.11.2008 18:01:48   
netki
ilatic......javi seeeeeeeeeeee

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 2873
6.11.2008 18:03:36   
dzanika
netki jaz imam knjigo. Če rabiš mi povej ti jo lahko tut posodim al pa dam za skopirati. Ker jaz ne kuham več po knjigi ampak po svoje sam da pač jem tisti dan tisto kar lahko. Npr. ko je meso ga naredim po svoje...  Nekaj receptov je dobrih v knjigi, velik je pa tut čist kr neki. Sem naredila par stvari iz te knjige k se je dobr slišal sam k sem pa nardila je blo pa ful zanič. user posted image Skratka če boš rabla povej pa si bom sam kakšna dva recepta ven prepisala in ti jo lahko posodim.

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 2874
6.11.2008 18:05:31   
glugluglu
Jaz sem pa danes lupila revijo Vitko Anjo, da malo pogledam diete, pa jih je toliko notri, da na koncu res ne veš kaj bi, mislim, groza. user posted image
Prvo treba res sladkarije ukinit, pa več gibanja, pa nič po 18.00 uri jest, potem pa še kaj drugega.

Dzanika, ali imaš to ločevalno dieto v elektronski obliki? Če jo imaš, mi lahko pošlješ?

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Lega posteljice v nosečnosti
luri

Kje ste imele v nosečnosti pritrjeno posteljico (placento)?

na sprednji strani (17%)

na zadnji strani (25%)

spredaj in zgoraj (50%)

drugo (8%)

Število vseh glasov: 12

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!