|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 07
6.11.2008 16:13:41   
bačko
Češnca ja kje pa ti živiš?Ja groza no!
Mene je tudi strah kako bom jaz z dvema doma.Žana ne hodi v vrtec in če bomo dobili tokrat odobreno bo šla še le s septembrom 2009 v vrtec. Upam, da mi bo uspelo.Tako kot uspeva kapici.user posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3351
6.11.2008 16:18:13   
NoviOčka
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

ajvy eh, si je že parkrat priškrnila prstke, pa nič kaj ne zaležeuser posted image sej je res, da si jih ni tolk fejst, sam a si more res zlomit tistlovni cajt, jst bi se tud nekam spravla, da bi sam zjutri de krempl sitn, da bo zaleglouser posted image a ktera ve, kakšna varovala (kje) se najbl splača kupit?

Tole je pa najbolj zmeden odstavek, kar sem jih prebral zadnje čase. Prstki, tistlovni cajt?, de krempl?, varovala...
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3352
6.11.2008 17:18:55   
Češnca
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Češnca ja kje pa ti živiš?

V idiličnem mestecu pod Alpami. user posted image

Prej sm čist pozabla napisat tebi ajvy da boste ziher našli boljše stanovanje - pa še nižje bo, da ne boš dveh srčkov po stopnicah nosila! user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3353
6.11.2008 19:41:20   
Ajvy
Večer...

KApica...malo te pa lahko pohvalim....sej je treba trud priznat...kolkr sem rekla...dobra si.....

Freycha...super za krvodajalsko...pa si še tak poskočna...jst po krvodajalski samo spim user posted image

Ulla..a res, da je tak trmaste glede regalov...pol pa res najboljš da nabaviš varovala...sam res nič ne vem o njih....
Super...kar v šolo bi šla....ti pa verjamem, da se ti ne ljubi....

Češnca...to sem pa slišala ....groza.....vsa Amerika bo prišla v Slovenijo....
Upam, da te ni preveč s tira vrglo.....verjamem pa da je grozno.....
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala vsem za lepe želje glede stanovanja....res ste zlate....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 3354
6.11.2008 21:32:27   
Ajvy
nobene ni....nočko punce....

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3355
6.11.2008 22:19:33   
madejka
Ajvy ti hočeš pa vedno met zadnjo besedouser posted image
Jaz še čakam na možka. Sem gledala CSIje na compu... bi mogla it likat, pa se mi ne dauser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3356
7.11.2008 8:31:54   
bačko
Jutro!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kava, čaj, kapučino in kakav!
Spet smo bile na drugi strani.Kaj je zdaj to?user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3357
7.11.2008 8:39:26   
SANEK1
Dobro jutro...

bačko, danke za kapučino...ful je doberuser posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3358
7.11.2008 8:40:58   
bačko
Sanek malenkost.Kako si kaj?

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 3359
7.11.2008 9:29:16   
Freycha
Dober dan!

samo malo se javim, da nas dvignem iz druge strani...

nekam turobno vreme je in temu primerno tudi moje počutje. Bo že user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3360
7.11.2008 9:29:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Madejka...se mi zdi, da ti bo glede hrane Ulla najbolj pomagala..ona je na tem področju najbolj picajzlastauser posted image user posted image
Jst nisem oz. ne jem-..pršuta (pečenega in kuhanega si prvoščim), bifteka (ker ga ne maram)...za ostalo pa nimam pojma....razem tega da je treba zelenjavo in sadje še bolj pazljivo oprat.....

user posted image user posted image user posted image

jst se izogibam živil, ki niso termično obdelana oz. zamrznjena.in pa seveda vse sadje in solata res dobr oprano. ne vem pa zakaj nebi smela malinuser posted image

sm spregledala tole včeriuser posted image

češnca ja đizs nouser posted image svašta....

novi očka joj kok sm se narežala zdejleuser posted image user posted image user posted image ma fora je, k mi mi kar preskakuje sama od sebeuser posted image pišem, pol pa kr skoči gor nekam sred že napisanga in je totalna zmedauser posted image morm ful pazit, sam tule očitno nisemuser posted image
evo, tkole bi se mogu glasit moj umetniški sestavek :

ajvy
eh, si je že parkrat priškrnila prstke, pa nič kaj ne zaleže sej je res, da si jih ni tolk fejst, sam a si more res zlomit tist krempl sitn, da bo zaleglo a ktera ve, kakšna varovala (kje) se najbl splača kupit?

tolk da nauš misli da sm res čist ubrisanauser posted image user posted image miš je, ne jstuser posted image

tak. dete že spi, jst pa še ne vem kaj naj s sabouser posted image

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3361
7.11.2008 9:31:45   
SANEK1
Hvala, vedno boljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Slabosti pojenjajo oz. ji skoraj več ni, energija se vrača (valda, če zaspim že pred 9 in spim kot polhek do 6,7user posted image user posted image user posted image ), edino kar me jebuser posted image  je faks in moja diplomska, ampk bomo tudi to urediliuser posted image
Sem si čist sama kriva, kaj pa nisem nardila tkrat ko je bil cajt za touser posted image user posted image user posted image user posted image

Pa tiuser posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3362
7.11.2008 9:37:02   
SANEK1
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

Dober dan!

samo malo se javim, da nas dvignem iz druge strani...

nekam turobno vreme je in temu primerno tudi moje počutje. Bo že user posted image

Ma Freycha, kako slabo počutje, če pa je petekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No, saj meni je itak vseeno, ker mi je vsak dan istiuser posted image , samo za vas delovne ljudi pa je praznikuser posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3363
7.11.2008 9:42:42   
bačko
Sanek v katerem tednu si ti?Glede dnevom pa se strinjam s teboj.Meni so vsi enaki, ker sem doma.Včasih moram prav poštudirati kateri dan je!Meni je slabo samo še prosti večeru.Sem pa bolj utrujena kot v prvi nosečnosti.

< Sporočilo je popravil bačko -- 7.11.2008 9:43:35 >

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 3364
7.11.2008 9:50:00   
SANEK1
Bačko, sem v zečetku 15 tuser posted image
Saj ne morem verjet, da gre cajt tak hitro (kljub temu, da sem domauser posted image ), še zima mine pa bomo že 4user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3365
7.11.2008 9:54:37   
bačko
Oh jaz sem šele v 9 tednu in komaj čakam da te slabosti izginejo in tudi komaj čakam, da imam drugi pregled.In upam, da bom vsaj na drugem pregledu videla svojega otročička.user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 3366
7.11.2008 13:00:53   
corfu
dan babuške user posted image  kako ste?

Bačko saj slabosti bodo minile če ne prej, ko boš rodila user posted image user posted image user posted image  potem bodo pa druge user posted image user posted image user posted image  drži se, vem da ni lušno, sem dala že dvakrat skozi, pa še enkrat grem v boj user posted image user posted image user posted image

danes sem pa prav dobre volje, najbrž zato, ker je petek user posted image user posted image user posted image

Pridne bodite!!!!

Uživaj življenje...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3367
7.11.2008 13:22:19   
Češnca
Daaaaan! Petek je in jst sm že domaaaaa!!! Jupiii! user posted image  Pa sestradana sm... Hmmm, le kaj naj skuham? user posted image  Imate kako idejo?

Joj, nosečke, verjamem, da ne veste, kateri dan je. user posted image user posted image  Jst vem še preden dobro odprem oči - vsak dan namreč začnem drugje in ob različnih časih (pon., sreda, pet. mam predure). Je res potreben dober spomin in disciplina - in seveda napisan urnik! user posted image

Komi čakam, da grem po Anžeja, mi je ful čudno, da sm sama doma. user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 3368
7.11.2008 15:08:33   
madejka
Jaz se na hitro javim predn sem mi derčka zbuditauser posted image
Sem bila cel dop. do zdaj na čveku s prijateljico in je taaaaaaaak pasalo! Že res dolgo nikjer nisem bla brez otroka.user posted image

Ulla men so rekli, da maline lahko sprožijo porod oz. splav... nekaj o mehčanju materničnega vratu in širjenju žil al nekaj takega...user posted image Nisem preverjala, ampak pač ne izzivam, je tolko boljšega sadja za jestuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 3369
7.11.2008 19:43:04   
Ajvy
Večer.....
no, pa smo zboleli....včeraj je še bolj kašljala...vse je plo še na slabše...zjutraj je bila taka čudna...pa je kar vztrajala, ad ona gre pa-pa...pa sva šli....sem vzgojiteljici povedala, da je tak čudna. da naj me takoj pokliče če bo kaj narobe (sem imela tak slab feeling..ne vem zakaj ga butara nisem upoštevala)...no, pa so nas klicčali da ima vročlino...ko smo prišli po njo je mela 37,5...ko smo prišli do doma 38..in čez eno uro 39....popoldne smo imeli zdravnika....vnet ušes....dali kri in dobili antibiotik....zdej bo z menoj doma cel teden...čeprav je rekla ,da načeloma gre lahko v vrtec user posted image ...itak ,da bo z menoj doma..to bo veselica user posted image
Zdejle je zakuhala totalno...sva dala Calpol..ob desetih dobi prvi antibiotik....kako se mi smili....se mi pa pozna,da sem utrujena ( sva bili skoraj cel dan sami, ker je moj dežuren), ker mam čist trd trebuh...bom zdejle en magnezij spila...pa bo bolj....

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3370
7.11.2008 19:47:53   
Ajvy
MAdejka...ne da hočem imet zadnjo besedo..jst sem kulturna pa vam zaželim lepo noč user posted image user posted image

Bačko...jah, premalo klepetašuser posted image user posted image

Freycha...a ti si še zmeram bogica, kar se počutja tiče...a te zato nič ni gor??

NOsečke...upam, da res slabosti čimprej izginejo in začnete uživat v drugi nosečniških tegobahuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3371
7.11.2008 21:27:31   
Ajvy
Spet nobene nikjer user posted image ,....jst moram pa počakat do 22 ure da damo TArji antibiotik...pol pa spat....

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3372
8.11.2008 9:28:27   
Ajvy
sej ne morem verjet user posted image

še kar nobene ni user posted image user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3373
8.11.2008 9:41:02   
Ajvy
nočka je bila kar v redu....Panatus ji je pomagal zaspati, Calpol ji je znižal vročino....potem pa je sredi noči zakuhala....ojoj...je kar bledla....in se pogovarjala....sme čakala ,da se vsaj malo prebudi, da ji magar spet dam Calpol...samo je kar samo od sebe vse šlo nazaj.....revčka moja....
Zjutraj pa vsa čila...tak da zgleda počasi zdravilčka prijemajo.....še dobr da je P rekla za Panatus..nisem vedla,da ga smejo že tak mali....

midve sva tudi spet sami...je imel moj že ob šestih zjutraj prvo intervencijo...za posrat...kaj folk vse ne meče  v te avtomate.....bi jih človek kar malo zbutal....

< Sporočilo je popravil Ajvy -- 8.11.2008 9:44:49 >

(odgovor članu angel_rebelde)
Neposredna povezava do sporočila: 3374
8.11.2008 9:44:28   
Ajvy
Samogovori...hvala....

Sej ne morem verjet..ko sem vam povedla za user posted image  je bilo 200 pa še velik dni  dni....zdej pa še samo 89 user posted image user posted image user posted image  kam čas beži.....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
BLOG: Nakupovanje ni "čas za mamo"
Tuširanje ne bi smel biti odmor, nakupovanje in pregled pri zdravniku prav tako ne. To so osnovne potrebe, ampak izgleda...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?