kapica
|
Zvesta, to je od utrujenosti, tako da nic se ne sekiraj. Ko bos utegnila, bos ze kaj pokomentirala, sicer pa sploh ni tako pomembno . Cesnca, res groza no, verjamem da te prizadene. Ajvy, men se zdi da tebe Tarja ze navaja na novi ritem ponoci, ki ga bos imela z dojenckom . Rumba, ja, sem bila fejst sivana in sem tud veliiko prelezala dva tedna, sploh ker je moja mama bila tu in je rekla, d aje ona imela vnete sive in da je to groza. tako da mi ni pustila vstajat. Zatp sem pa mislila, da nekam dolgo traja, ker jih se vedno cutim pri hoji. Kot bi me nekaj ribalo not . Ampak danes je bilo res ze boljse. Glede plenic, pa imam res pamperske ja, ampak sedaj ko sem mazala z Babivalom, se mi zdi da je kancek boljse. Bom se pocakala, da vidim ce imajo mlecni izdelki kaksno vezo, pol pa plenicke. Pa babica jutri pride, pa jo bom vprasala kaj se njej zdi. Naj pogleda. Baja, Dino spi se kaksni 2 urci na dan, opoldne, 2krat na dan ne spi ze kaksna 2 meseca, ker ni bil dovolj utrujen. Jaz sem bila danes prvic sama z obema otrockoma, morem rect da sem se najprej zjokala ko je mama odsla. Potem je bilo v redu, smo bili dopoldan in popoldan zunaj. Ampak mislim da 2 krat dnevno ne bom vec hodila ven, ker mi ej prevec. Pa dino cisto nic zunaj ne poslusa, po svoje hodi, na vsaka vratca bi se obesil, grooza. Pa tak lepo sem ga navadila hodit, sedaj pa me 2-3 tedne ni bilo, pa taka katastrofa .