|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
5.11.2008 21:54:53   
Dali*
Lepo, sladko, toplo in mirno noč vam želim...

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 4501
5.11.2008 22:22:52   
KOKICA32
Uffffffff, ste se ponovno razpisale... Komaj vas dohajam z branjem. Klepetulje!!!!
No, razčistili smo kaj so bobiči. Bom poskusila narediri po primorksem recptu. Ja, spps, tudi meni je stric Google, najboljši stric. Ampak tokrat si me prehitela.
Tasa_m - čestitam na novem PC-ju. Vem, kako je, ko ne dela tako kot bi moral ali si pa (beri še huje) odvisem od drugih.
Glede mojega zdravja- sem že boljša, ponovno se mi je vrnil voh, kašljam še fulll, nahoda je že tudi manj.
sirup iz smrekovih vršičkov- ne vem če sem že vprašala a me zanima, če ga in koliko ga lahko zaužijemp. Mislim na tistega narejenega doma in ne kupljenega.
Tako sedaj pa grem še jaz pod veke gledati, še prej pa mojega lubija malo na kavč pocartat.
Lahko noč in prijetne sanje vam želim.

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 4502
5.11.2008 22:29:47   
PERSIDA
Čer!
Sem vas brala nazaj,pa sem še hotela nekaj napisat ,pa sem vse pobrkala.Zato vam želim le prijetno noč in sladke sanje.user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4503
5.11.2008 22:43:48   
mkkl
imeli mf...smo zdravi, živahni in vse ok...naslednji pregled imam 8.12. zredila sem se za +3kg od začetka, trebušček ima pa še en cm več:)

tak lažji je vse, ko veš, da je vse ok...

bom pa morala na ta test za diabetes...zaradi družine...

aja, nam pa ni hotel pokazat kdo je:):) je nagajivček...že zdaj:)

lahko nočko vsem:)

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4504
5.11.2008 22:47:04   
mkkl
aja, a mi lahko ktera pove za jogo za nosečke v lj...če je kje in kdaj? prosim:)
no,

papa

(odgovor članu mkkl)
Neposredna povezava do sporočila: 4505
6.11.2008 6:37:18   
spps
Dobro jutro beybe!!!!

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu mkkl)
Neposredna povezava do sporočila: 4506
6.11.2008 6:49:29   
buksi
dobro jutro!

Se po dolgem času oglašam. Sem zopet v sluzbo po 14 dneh in se moram spet mal navadit na zgodnje vstajanje... ko pridem domov sem pa ze cist aut. Me je prejsnji dan tako trtica bolela, da je bilo kar grozn. No zdaj je pa boli ze. To pa naredi če moraš toliko časa počivat zaradi prehlada.

drgač pa je tudi meni rekla G, da na naslednjem pregledu mi bodo preverili sladkor. rekla je samo kdaj naj pridem in da moram biti tešča.

me pa nekaj zanima. Zdaj sem začela malo razmišljati.
Meni so čisto na začetku nosečnosti (približno 2. teden) naredili laporoskopijo. Niso vedeli, da sem normalno noseča in so mislili , da gre za izvenmaternično. To pa samo zato, ker sem imela pred tem fuč čudno menstruacijo. Sicer pa sem očitno ravno takrat zanosila.  Me je zelo presenetilo. To se je dogajalo točno en teden pred najino poroko. V bistvu pa niso nič ugotovili. So mi pa rekli, da so me vsaj pregledali, da je vse v redo z jajčniki itd... Bila sem pa čist out. ker je bila to nasploh moja prva operacija in ležanje v bolnišnici, pa tako nahitro.
Zdaj pa me zanima glede na to, da sem bila pod narkozo a mislite, da je to kaj škodilo otročku? KOker mi je takrat zdravnik rekel , da če sem noseča v redu, če ne pa tud.  Na NS pa je bilo tudi vse v redu. Ravno tako vsi pregledi do zdaj.

Mogoče malo kompliciram ampak se mi je začelo porajati to vprašanje.

Ok, zdaj moram it pa delat, ker so ze prisli prvi učenci v varstvo.

pozdravček in čim lepši dan!

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4507
6.11.2008 7:15:43   
Dali*
                                            MARČEVKE 2009

PDP    Ime            (št. user posted image , št. user posted image )    Pregledi, kraj,spol,+ kg, cm buši

user posted image

27.02. 
chichinchek
(28)        (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)              

01.03.  
jjasna85 
(23) 

(št.1 user posted image , št. user posted image 0) 26.11., Izola,  user posted image  , +6 kg 
Anonimna user posted image (32)  (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)      
cita (27)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 12.11, CE, user posted image +9 kg
02.03
ada2 
(29)                    (št. 3 user posted image , št. user posted image 2) 17.11., ?, user posted image  

hedviga (34) user posted image user posted image      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 07.11., LJ user posted image user posted image
03.03. 
=jasna=
(26)              (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)
24.11. , LJ, user posted image +1 kg, 105cm
Miša99 (33)                (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)     
SanjaB                        (št. ? user posted image , št. user posted image ?)   
04.03.  
mihaela01 (27)           (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 19.11., Ptuj, user posted image +3,8 kg, 85 cm 
05.03. 
Linda25
(28)              
(št. 1 user posted image , št. user posted image 0)          
06.03. 
Grahec (30)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 12.11., LJ, user posted image +2,5 kg, 99 cm   
07.03. 
spps
(26)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 3.12., CE, user posted image
+7,5 kg, 95cm
Steffi (32)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 22.11., ?, user posted image +3 kg, 92 cm
08.03. 
yania
(29)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 11.11.,
LJ, user posted image +3kg, 85cm
Lolita23 (23)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 9.12, CE , user posted image +6,7kg
11.03. 
petrcaK
(25)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) ?, CE, user posted image +6 kg,100 cm
 mama_milchy (27)       (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 03.12., Izola, user posted image +4,5 kg
12.03. 
michell
(28)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)
PERSIDA (32) user posted image  user posted image (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)11.11., MB,user posted image user posted image +4,8 kg,104 cm
helimaša                      (št. 3 user posted image , št. user posted image 1) 21.11., LJ, user posted image    -3,5kg, 93 cm
mizi
13.03.
imam
(24)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)
trezika (24)                   (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 19.11., Ptuj, user posted image +9 kg
an_angel (28)               (št. 1user posted image , št. user posted image   0)  ?, ?,  user posted image  +8 kg
bskrle                            (št .4user posted image  , št.user posted image  3 )
14.03. 
juli@
(24)                     
(št. 2 user posted image , št. user posted image 0)  
trinity22 (30)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)  
škratka (23)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)             
*TEJČI* (24)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) ?, ?, user posted image  , +5 kg  

15.03. 
lejca
(32)                     
(št. 2 user posted image , št. user posted image 0) 24.11., ITA user posted image  +7 kg, 100 cm 
tina_r                           (št. ? user posted image , št.  user posted image ?)
bsklre                         (št. 4 user posted image , št. user posted image ?)
16.03.
dana
(30)                      (št. 2 user posted image , št.  user posted image 1) ?, LJ, user posted image +4kg

Infinity1 (26)            (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 01.12., NM, user posted image  + 1,8kg, 113 cm 
babyg                         (št. 1user posted image   , št.  user posted image 0) 12.12., CE, user posted image   +9kg, 94 cm 
17.03. 
mediuhec
(29)
            (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 11.11., MB, user posted image   +3,5 kg, 85 cm
18.03. 
Dali*
(28)                     
(št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 20.11., CE, user posted image
+4 kg, 85 cm
buksi                             (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0) 25.11., PO, user posted image +2 kg
tasa_m (25)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 11.11., MB, user posted image +4 kg, 98cm
20.03.
KOKICA32
(32)             (št. 2 user posted image , št. user posted image 0) 18.11, MB, user posted image +5 kg, 91 cm
evica23                         (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)
gaja (28)                        (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)
pocka (29)                    (št. 2 user posted image , št. user posted image   1) 04.12., Izola, user posted image  +7 kg,90cm 
21.03. 
_andreja_
  (23)          (št. 2 user posted image ,št. user posted image 1)18.11.,TRB, user posted image +0,5kg,118 cm     
sanna                             (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)  
mojčika (32)                  (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) ?, LJ, user posted image
+2,5kg, 88cm
pupa7 (28)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 7.11., CH, user posted image +2 kg, 104 cm
jadrnica                         (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 24.11., LJ, user posted image +4kg, 88cm
čebeica maja                 (št. 2user posted image , št. user posted image  1) 11.11., NM  user posted image +4 kg, 86 cm
22.03.
pikapoka12345 (26)     (št. 2user posted image , št.user posted image 0) 11.11., LJ, user posted image +3kg
peugeot (34)                  (št. 1 user posted image , št.user posted image 0)  ?, ?  user posted image +5kg
23.03.
Zasanjana
(26)              (št.3 user posted image , št. user posted image 2) ?, FRA, user posted image
+8 kg, 105 cm
1hruska (24)                  (št. 1 user posted image , št.  user posted image 0) ?, LJ, user posted image
pondelak (19)                 (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0) 26.11., MS, user posted image +6 kg 
25.03.
piamaria
                        (št. 4 user posted image , št. user posted image 2) ?, LJ, user posted image
+5 kg
MONIKQ                         (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 10.11., MS, user posted image  + 2 kg, 96 cm
štručka** (25)               (št. 2 user posted image , št. user posted image 0)
marec2009 (31)             (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)         
27.03.
lotoska

(št. 2user posted image , št. user posted image 1 )
SRCCEK (28)                   (št. 2user posted image , št. user posted image 1 ) ???
novo (29)                        (št. 3 user posted image ,  št. user posted image 0) 12.11., CE, user posted image +5 kg, 90 cm
Sončnica1                       (št. 1 user posted image ,  št. user posted image ?) 07.11. user posted image

28.03.
Nina00
(35)                    (št. 2 user posted image , št.  user posted image 1) 18.11, LJ, user posted image   +4 kg
suncicica (29) user posted image  user posted image      (št. 2 user posted image , št.  user posted image 0) ?, Ptuj, user posted image +5kg
Tejči H                            (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0) 12.11., LJ, user posted image +1 kg
mkkl (23)                      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 8.12., LJ, user posted image  +3 kg, 94cm

29.03.
mikroB
(25)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 20.11.,SG-CE,user posted image
+6 kg, 97 cm
30.03.
janaja
(25)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 18.11., KR, user posted image  
-0,1 kg,108cm
31.03.
Naja30
(30)                  
(št.2 user posted image , št. user posted image 1) 10.11., LJ, user posted image +2 kg
frulica                            (št. ? user posted image , št. user posted image ?)  
Irena 83                        (št. ? user posted image , št. user posted image ?)    

xx.03. 
julam 
(33)                      (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)                

anonimnauser posted image (29)       (št.  2user posted image ,  št. user posted image 1)     
kayica24 (24)                 (št. 1 user posted image ,  št. user posted image 0) 
03.04
Piruri (30)                       (št. 2user posted image , št. user posted image 1) 18.11., PO, user posted image , 87 cm

user posted image  - 12 fantkov
user posted image  - 6 punčk
user posted image  - 57 presenečenj

Trentno je 75 nosečk!

user posted image

user posted image  

Z nami so pot začele:
user posted image   fragola , Nikita,  zasavka, pikica36 user posted image

user posted image    MAŠKA, ajja, enkratna   user posted image  

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image  NOSEČNOST                user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image  NOSEČNIŠKI KALK.     user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image  MAMA.SI                      user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo

TUKAJ                          TUKAJ

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1     priloga S-1
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2        Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
Priznanje očetovstva
Kako do otroškega dodatka?
Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 4508
6.11.2008 8:22:08   
tasa_m
dobro jutro cvekice,...
kako smo spali? Jaz po dveh dneh odlicnouser posted image , se vidi da sem doma na svoji postelji. Zdaj pa grem si user posted image skuhat pa yajtrk naret pa se pol se kaj cujemo. Moram malo pospravit,..wikend se bliza in s tem obiski...

lepo jutro, ko je tak soncekuser posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 4509
6.11.2008 8:24:46   
jjasna85
IZVIRNO SPOROČILO: spps

Dobro jutro beybe!!!!

Dobro jutrooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo spps!! user posted image  ... in vse bejbe, ki ste že budne...

IZVIRNO SPOROČILO: Dali*
Jst pa pa zdejle pogledala malega vrageca na Kanalu A in joj me joj. Sama sem sicer takšno izkušnjo že doživela, ampak takrat sem imela rosnih 19-24 let in sem dobr spelala. Zdej nevem, če bi še imela živce, heh.

Dali* js sm si rekla, da teh oddaj ne bom gledala več, ker me čisto v depresijo spravijo... pol mam full paranojo, da tudi js ne bom znala nič in, da me bo froc okoli obračal alpa metal stvari vameuser posted image  ampak včeraj me je pa spet potegnla oddaja pa sm jo mogla pogledat do konca... ampak gro-za kaj delajo s staršev...

IZVIRNO SPOROČILO: Dali*
Punce, kaj pravite. Kaj nrdimo z unimi "ne preveč pridnimi", "lumpimi" (beri komunikativnimi)?

Eeeemmm.. js nočem bit preveč nesramna, ampak anonimne po moje lahko brez panike zbrišemo (tako kot je =jasna= rekla: zdej pa res ni potrebe bit več anonimen.. pa vse marčevke smo fajn tako da res ni potrebe se skrivatuser posted image ). Kar se pa tiče tistih, ki niso že dolgo pisale... če res veš, katera ni pisala že doooolgo (ma po moje vsaj več kot 1 mesec alpa 2 (ker lahko se pokvari računalnik pa pač ne moreš pridet do njega... in ni lepo, da jo zaradi tega eliminiramo)... ampak tiste, ko se ne oglašajo že 3 mesce... po moje jim ni kej preveč v interesu ta naš "čveketalnik" user posted image  ... po moje no!

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4510
6.11.2008 8:50:06   
pocka
jutro punce, sem prebrala par strani, ostajata mi še dve user posted image ...tako,da komentirat še vedno ne morem kaj dosti!
Moj prehlad je še vedno tu, pa vroče mi je za znoret, vročine še nimam,ampak je blizu, ma groza no, pa še moj dela spet cel dan.user posted image
Sem prav slabe volje, sem peljala tamalo v vrtec po enem tednu, ampak še vedno šmrka, samo kaj ji čem, enostavno se tale prehlad ne neha...in so me gledale vzgojiteljice kot enega krminalca, kao sem doma in jo vozim v vrtec prehlajeno....ma ne vem a sem res tako slaba mama?...cele dneve me sprašuje po vrtcu, zdej je pa zaradi enega šmrkla ne bom peljala, pa še jaz sem kot bi me kaj povozilo in se moram malo spočit. Povejte no, a sem jaz čudna, ali res ni prav,da sem jo peljala???

Vidim,da je srečanje super uspelo, naja30 prosim, če mi lahko pošlješ geslo za slikice, plissss!

Vidim,da ste ugotovile kaj so bobiči...sem šele zvečer videla,da sem sprožila celo akcijo glede tega user posted image user posted image user posted image .

Grem, moram dat prat, pol pa grem so dr. zaradi bolniške...aja sem se smenila včeraj z G, da grem delat po 4 ure.če mi bo komisija odobrila, upam...

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 4511
6.11.2008 8:51:01   
Piruri
Dobro jutro Marčevke!!!!

A ni fajn vreme za domača opravila? Ali pa za ustvarjanje? Ali pa za....lenarjenje?
Oh...jaz sem tako polna energije danes...z en kup načrti in idejami...

IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85

Dali* js sm si rekla, da teh oddaj ne bom gledala več, ker me čisto v depresijo spravijo... pol mam full paranojo, da tudi js ne bom znala nič in, da me bo froc okoli obračal alpa metal stvari vameuser posted image  ampak včeraj me je pa spet potegnla oddaja pa sm jo mogla pogledat do konca... ampak gro-za kaj delajo s staršev...

Jasna...mislim, da te bo vrtel okoli prsta neglede ali boš gledala to ali ne user posted image user posted image user posted image ...kdo se lahko upre tistim okicam, ki te gledajo kot filmski igralci in zdraven poblendajo malo...pa tista šobica, ki se naredi....samo malo povesiš glavo, pa že vejo, da te imajo okoli prsta...user posted image  user posted image ...mislim, da so otroci dosti bolj pametni, kot si sploh upamo priznat....

Neaktivne user posted image ...in anonimne...po moje jih komot lahko brišeš...če kateri ne bo prav, pa naj se ponovno prijavi...lahko da je kakšna vmes, ki je izgubila pikico, pa ji ni do tega, da pove...lahko, da so kateri mogli narediti splav, pa ji je preveč hudo...lahko so se preselile na drug forum (tako kot jaz k vam user posted image )...

Teme za danes:

- bolečine v trebuhu in križu...so minile?....
- Kaj boste kuhale?
- to temo smo začele na srečanju....pa bi bilo fajn, če bi jo še ostale delile z nami...kako, kdaj, kje sta se s partnerjem spoznala in odločitev za user posted image  (načrtovano ali ne?)

www.by-ab.si

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 4512
6.11.2008 8:56:45   
Piruri
IZVIRNO SPOROČILO: pocka

Sem prav slabe volje, sem peljala tamalo v vrtec po enem tednu, ampak še vedno šmrka, samo kaj ji čem, enostavno se tale prehlad ne neha...in so me gledale vzgojiteljice kot enega krminalca, kao sem doma in jo vozim v vrtec prehlajeno....ma ne vem a sem res tako slaba mama?...cele dneve me sprašuje po vrtcu, zdej je pa zaradi enega šmrkla ne bom peljala, pa še jaz sem kot bi me kaj povozilo in se moram malo spočit. Povejte no, a sem jaz čudna, ali res ni prav,da sem jo peljala???

Ne se sekirat...jaz sem jo dve leti po vsakem prehladu ali bolezni peljala šele po treh tednih v vrtec...tako, da se je ziher pocajtala...in kaj sem dobila v zameno za to??...ko sem jo eno obdobje imela vpisano samo za štiri ure in sem zamudila pet minut...pet minut...mi je vzgojiteljica rekla "Gospa, prosim, da se to ne ponavlja, ker čene vam bomo pisli dodatno uro in boste mogli več plačat!" DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD????????????? od enx????...od takrat jo ob prehladu pustim doma dokler ta hudo ne mine...to je tri...max pet dni...in se požvižgam, kako me gleda, ker kakšenx imam občutek, da jo nalašč izpostavljajo situacijam, da se prehladi, ker je naša najbolj občutljiva...Ma, sej so plačane...
Oh...danes imamo govorilne in sem zgleda prav v formi, da jim povem ene dve štiri....user posted image user posted image

www.by-ab.si

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4513
6.11.2008 9:03:53   
jjasna85
Pocka po moje ni kej preveč narobe, če je samo še malo prehlajena... če te je ona spraševala za vrtec, potem je to po moje najboljše kar si zanjo lahko nardila... eno je, če bi bla prow bolana ampak očitno to ni več. Ne se sekirat zaradi vzgojiteljic... ti morš delat to, kar misliš, da je najboljše za tvojega otročka.. in če te cel teden že sprašuje za vrtec PO MOJE nisi nardila prow nič narobe! Poleg tega si pa še noseča in rabiš dosti počitka...

IZVIRNO SPOROČILO: Piruri

IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85

Jasna...mislim, da te bo vrtel okoli prsta neglede ali boš gledala to ali ne user posted image user posted image user posted image ...kdo se lahko upre tistim okicam, ki te gledajo kot filmski igralci in zdraven poblendajo malo...pa tista šobica, ki se naredi....samo malo povesiš glavo, pa že vejo, da te imajo okoli prsta...user posted image  user posted image ...mislim, da so otroci dosti bolj pametni, kot si sploh upamo priznat....

Ja ja.. sej vem.. sej lih tega se bojimuser posted image
čeprav vseeno je nekaj, če pač parkrat popustiš alpa, če te mali tako obrnejo, da so oni ''starši in ti otrok''.. poglej si kdaj to oddajo, pa ti bo povsem jasno o čem govorimuser posted image

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 4514
6.11.2008 9:06:37   
pocka
ma ja,saj to je to, plačamo 200€ vrtca, zato,da je pol doma pol meseca, če bom za vsak šmrkelj gledala, pol do poletja ne bo šla v vrtec, ne vem no...saj bolane je valda ne bom tja vozila, saj nisem fu...ena,ampak,če ji palo z nosa teče, pa ne vidim problema, ker so tam VSI prehlajeni!user posted image Tudi,če jo pozdravim čisto do konca, bo čez dva dni isto...to je bilo namreč pred 3 tedni, smo jo pocajtali in evo, čez dva dni ista pesem....ma škoda besed, nisem od volje glih danes

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 4515
6.11.2008 9:20:42   
Piruri
Pocka...mi smo dobesedno dve leti plačevali vrtec še za enega otroka...oz. sem se na začetku leta na roditeljskem sestanku malo zlobno pohecala, ko je vzgojiteljica nakazala, da so jim igralnice opremili s klimami...no jaz sem rekla, da sej lahko, če smo jim jih mi plačali...od tega, da niso imeli nič dela z našo...
Veš kaj, gledam starše, ki vozijo svoje otroke s svečkami do kolen, pa se niti najmanj ne sekirajo...zato se tudi jaz ne več...je preveč stresno...pa tako se bo mogoče bolj utrdila...

Jasna...sej sem parx gledala to odajo, ko je bila naša Mia v fazi neizmerne trmoglavosti (pri okoli 2 letih)...in mislim, da so določene stvari res pogojene s popustljivostjo staršev...ampak, otroci rabijo določeno obdobje zato, da spravijo iz sebe ves pritisk...in menim, da je to vse posledica pomankanja časa, katerega naj bi starši preživeli s svojim otrokom...Zdaj vem, da je bila naša takrat mali upornik, ker sem jaz hodila v službo in ker je bilo vse stresno, ona pa mi je to pokazala tako, da se je upirala...zdaj se ji dosti bolj umirjeno lahko posvetim in vse razložim, tako da so takšni trenutki le še izjeme...

www.by-ab.si

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4516
6.11.2008 9:26:33   
jjasna85
Jasna...sej sem parx gledala to odajo, ko je bila naša Mia v fazi neizmerne trmoglavosti (pri okoli 2 letih)...in mislim, da so določene stvari res pogojene s popustljivostjo staršev...ampak, otroci rabijo določeno obdobje zato, da spravijo iz sebe ves pritisk...in menim, da je to vse posledica pomankanja časa, katerega naj bi starši preživeli s svojim otrokom...Zdaj vem, da je bila naša takrat mali upornik, ker sem jaz hodila v službo in ker je bilo vse stresno, ona pa mi je to pokazala tako, da se je upirala...zdaj se ji dosti bolj umirjeno lahko posvetim in vse razložim, tako da so takšni trenutki le še izjeme...

Ja, sej to se pa strinjam...
meni se zdi, da kar dosti poberem iz teh oddaj.. mislim...
vidiš kako starši v resnici odreagirajo in potem še kako bi mogli... verjetno sebe bolj težko oceniš, da delaš narobe.. oz. KAJ delaš narobe... in ta oddaja mi je res dosti stvari pokazala... samo kaj ki pozabljam vse sprotiuser posted image user posted image

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 4517
6.11.2008 9:54:15   
tasa_m

Teme za danes:

- bolečine v trebuhu in križu...so minile?....
- Kaj boste kuhale?
- to temo smo začele na srečanju....pa bi bilo fajn, če bi jo še ostale delile z nami...kako, kdaj, kje sta se s partnerjem spoznala in odločitev za user posted image  (načrtovano ali ne?)

moje bolecine v krizu, kr nocejo minit. Sem vceraj glih mojega sprasevala, kaj se le bo, ce me ze zdaj po urci sedenja ali stanja kriz tako boli, da hocem umret od bolecinuser posted image

kuhanje - danes bodo cufti pa pire krompir za mojga user posted image , jaz pa si bom privoscla verjetno spinaco. Mi cufti ne lezijo prevec..ocitno smo jih v vrtcu preveckrat jedli in mi se zdaj ne gredo dol... user posted image

midva sva se z mojim spoznala v gostilni user posted image ,..oni so delali AC od Mb-Lendave, jaz pa sem bla za sankom in mislim, da je iskrica takoj priskocla kr pri obema.. pol pa smsi,mmsji user posted image , srecanja,..in to je to. Verjetno bi najina pesem lahko bila od Konecnika- gostilna je moj dom..user posted image
Edino kar je manjkalo je bilo, da se preselim k njemu, ker je imel svoje stanovanje. In ko sva en cas bila ze skupaj, sva se zacela pogovarjat o user posted image . Pa sva probala, ce se bo prijelo,..pa se nikak ni hotelo. Pa sva opustila misel na to kao ko bo cas za to pa bo ze ratalo. In sreca se nama je nasmehnila junija user posted image . Tak da zdaj pa je kaj je in nestrpno pricakujemo vsako brciko in vsak pregled nasega user posted image . Verjetno moj se najbolj pricakuje naslednji pregled, ker bi na vsak nacin rad izvedel spol..

Joj zdaj pa sem se razpisala,...

pardon se enkrat, da nimam sumnikov ampak saj baje zvecer ze bodo...

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 4518
6.11.2008 9:54:40   
Naja30
Dan...

Na obali dežuje. In verjetno je vreme krivo, da imam nizek pritisk, glava me boli, vrti se mi... za nikamor drugam kot na kavč nisem. user posted image

jjasna, jaz sem tudi večkrat v tej igralnici s tamalo, ko sem v Lj, pa za enkrat (trkam!) še ni bilo kaj takega. Kako že zgleda boleze umazanih rok?

Seznam - po moje je najboljše, da se take, ki se niso javile že od začetka, brišejo. Kaj pa vem, če bodo hotle spet čvekat, se jih pa nazaj vpiše. Sej to je vedno tako, da na začetku je ogromno punc, potem pa vedno manj. Boste vidle čez leto ali dve, kako malo nas bo ostalo.

buksi, ne skrbi. Nič ni narobe zarad narkoze. Če bi bilo kaj narobe, bi se to pokazalo v prvem 3-mesečju.

pocka, sem ti poslala zs.
Kar se tiče vzgojiteljic, se ne sekiraj. Večinoma imajo otroci vso zimo smrklje iz nosa in to one dobro vejo. Naša je čisto zdrava, ampak vsako jutro ji s pumpico malo ven potegnem in s fiziološko našpricam. Ampak sam zjutraj, čez dan ni nič.

Piruri, gremo h tvojim temam user posted image : bolečine v križu so še prisotne, vendar manj, ker me je dragi včeraj zmasiral. user posted image  Skuhano imam še od včeraj makaronovo meso tak da bo že drugi dan isto kosilo, sam da ne bodo makaroni ampak špageti user posted image  in namesto zelene solate, rdeča pesa.
Spoznala sva se midva v enem lokalu, ko sem prišla nekaj kupit (ups, cigarete. Ja, takrat sem še kadila) in smo punce še nekaj spile. In je beseda dala besedo in so fantje s sosednje mize prišli bližje... To je bilo pred 7-imi leti. 2 leti sva pa poročena. Vse otroke sva več ali manj planirala. user posted image  Sploh Tijo.

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 4519
6.11.2008 9:56:37   
Naja30
Tista oddaja na a kanalu meni ni všeč. Mislim, da izberejo res najbolj krute primere. Dosti bolj mi je všeč Varuška, od tam se pa res lahko kaj naučiš. user posted image
jjasna85 ne skrbi, ti boš imela enega luštnega fantka, takega srčka, ki bo našim punčkam zmešal glavo. user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4520
6.11.2008 10:06:46   
jjasna85
IZVIRNO SPOROČILO: Naja30

Tista oddaja na a kanalu meni ni všeč. Mislim, da izberejo res najbolj krute primere. Dosti bolj mi je všeč Varuška, od tam se pa res lahko kaj naučiš. user posted image
jjasna85 ne skrbi, ti boš imela enega luštnega fantka, takega srčka, ki bo našim punčkam zmešal glavo. user posted image

Ja ja... lep bo itak...user posted image user posted image
ma bomo vidli, če bo tudi pridenuser posted image

je pa res, da lepe punce ljubijo barabe... tako, da ne vem kaj si bolj želim... al da bo lep in ne bo mel nobene.. al da bo baraba in bo mel vse po vrstiuser posted image user posted image
haha... sori, ma malo heca more bituser posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4521
6.11.2008 10:08:31   
KOKICA32
Ojla,
moje zdravje je že tudi boljše. Nahod in kašelj še, pa bom kot nova. user posted image
Sem zjutraj bila v laboratoriju, so mi delali glukozni test. MAter, je sladko to. Se mi je zdelo, kot da pijem razredčeno sladko smetano. Bljek. No, prestala sem. Sedaj še samo upam, da bodo izvidi okej, tudi kar se tiče železa, ker sem morala popiti 5 flašk sirupa. Upam, da bo nivo sedaj višji.

Midva vsa par že 15 let. Spoznala sva se na kopališču in ker sem pozbala kar nekaj njegovih prijateljev so me povabili na peko koruze (avgust leta 1993), kjer se je začekla najina življenska zgodba. Ker oba zelooo rada uživava v življenju, potujeva, se voziva z motorjema, etc. se prej nisva odločila za otroka. Ker pa že kar nekaj časa, ne jem kontrac. tabletk, sva na začetku pazila, potem pa kar ne več. No in meseca junija letos se je na dopustu zgodilo to, kar se je zgodilo in nas sedaj vse povezuje na tem forumu!
Ecco!

Toliko od mene...Aja, kuhala, pa bom kislo repo, pire krompir in kranjsko klobaso!

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4522
6.11.2008 10:30:00   
Naja30
KOKICA, vem kako je ta tekočina zanič. Sem že veteran na tem področju. user posted image  Ti si verjetno delala 50g test, predstavljaj si 100g, kjer je pol litra te tekočine za spit. Ampak jaz si vzela s sabo limono in spila odlično limonado! user posted image

Grem še malo knjigo brat. Dali, veš kaj berem? Prebujna domišljija Olivie Jules. user posted image user posted image  Ma res ima bujno domišljija! user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4523
6.11.2008 10:30:53   
Pupa7
Hojla punce,

sm mogla kr hitr napisat drgač me boste še brisale, ker se že lep čas nisem uspela oglasit user posted image Ma vam pošiljam prov lepe pozdravčke iz deževne švice :) Jutri imam še enkrat MF (sem šla v Lj kar na samoplačniško, ker me je tko firbcalo kaj bomo meli, hehe) pa me ni strah samo veselim se da bom spet vidla našega razgrajača, tako brca da včasih kar zaboli, juj kaj šele bo ko se še malo poredi (in ravno je brcnil zgleda mi bere misli user posted image user posted image user posted image )

drugače pa me neki matra išijas čeprav ne hudo, tako na obroke včasih kar šepam, spet drugič kot da ni nič.

Jutri ali pa v soboto gremo kupit sobico (no ja previjalno mizo in pa postlco), sem bila pridna in napisala seznam kaj moram vse kupit (in ravno sem ga hotla pretipkat) in ugotovila da sem ga trapa pozabila v Lj.user posted image hahaha, tale nosečniška demence, zdej pa jovo na novo... No zdaj grem obesit perilo potem pa v trgovino (je bolj prazen hladilnik, se vidi da je bil moj lubi neki časa sam doma)...

bodite fino in naj bušiji rastejo pa fejst jih božejte!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4524
6.11.2008 10:37:05   
dana
HOjla !

Kako vam zavidam tistim ki ste doma. Se tkole pogovarjate kaj boste kuhale. Jaz prihajam domov ob 17. uri, tko da nimam niti energije da bi še kuhalauser posted image  K sreči mam dobro taščo, da poskrbi za moža. Jaz imam namreč toplo malico v službi in potem še kako malenkost pojem.
Pa zato čez vikend ustvarjam pa še kako sladico spečemuser posted image  za vse.

Meni pa čedalje večje probleme dela prebava. In prav čutim ko 2,3 dne grem na veliko potrebo, kako mi vse pritiska pod rebra. Pa vsak dan na tešče pojem jabolko, nato spijem jogurt - pa nič. Sladkarij se izogibam, pri kosilu pojem veliko solate.
Jaz kar mislim da mi delajo železove tablete te probleme.

Bom res mogla kake suhe slive začet namakat pa take stvari.

Vidim da se tudi ostale, ki imate otroke v vrtcu, srečujete z enakimi problemi kot mi glede prisotnosti v vrtcu.
Jaz ga vedno pozdravim do konca, sam kaj ko nekateri pa redno vozijo bolane otroke v vrtec. Včasih vidiš takega otroka ki se komaj skup drži, pa ga pripeljejo v vrtec. In to taki starši pri katerih bolniška ni problem.
Naš je bil v oktobru prisoten samo 3 dni. Pri položnici je bilo pa odbitka samo 13€ za hranouser posted image .

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?