|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November IVF/ICSI
6.11.2008 9:30:46   
Tina1
Ma sej jz upam, da mi bojo podalšal, k sem u tork govorila z Drobničem glede ketonala, pa sm ga še uprašala če se da še kej narest, pa je reku da mam tko visoko dozo, pa da pač rastejo počas. Tuki mam pa upanje, da bo vseen odobril nadaljevanje. Je pa odvisen zdej kaj bo pokazu estradiol.
Mam pa mešane občutke, k ne vem al nej se psihično prpravem na konc, al pa na nadeljevanje. Čeprou bolj se nagibam v nadaljevanje, ampak žal mi živčki mešajo občutke.
Sej bo kmal 11ura  pa bomo vidl kje smo. Je pa bad k smo šle iz uz pa so vse tko nasmejane k jim jajčka rastejo, jz pa user posted image .

(odgovor članu mateja_goljev)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
6.11.2008 9:31:22   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Dobro jutro punce.
Dan se je slabo začeluser posted image  upam, da se na bolje obrne.

Pa še kako res jeuser posted image . Že 5 minut sedim za računalnikom in sploh ne morem besed dat ven, žalostna semuser posted image . Vsem, ki ste izgubile pikice ali še posebej tistim, ki so izgubile malo večje miškeuser posted image , žal mi jeuser posted image user posted image user posted image

Gigica tebi pa želim vse dobro in čez par dni nas razveseli z veselo novičko, prav.   Žal vas zadnje čase nisem spremljala in ne vem kaj se kaj dogaja, zato tudi ostalim, ko čakate na pluske naj bodo pluski in naj ostanejo pluski še 8 mesecev.

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 6.11.2008 9:32:39 >

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
6.11.2008 9:31:33   
lana08
Punce, ki hodite na gk lj, bi bila katera prijazna in napisala seznam zdravnikov ki delajo Uz za november. Hvalaaa.

Neposredna povezava do sporočila: 1203
6.11.2008 9:40:19   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

user posted image  Točno to, se je zgodilo, da nimajo Menogona na zalogi na Fernetičih, zdej me je zapisala in me pokliče, ko ga dobijo. Ne vem, ali naj prekličem še lekarne po Trstu? A ima mogoče katera kakšno škatlico za prodat. Malo sem gledala tudi po internetu, da bi kupila tablete v tujini, upam, da jih najdem. Našla sem ene, vendar je 10 škatel skupaj. Bom vidla, mogoče jih naročim, pa jih potem prodam naprej...

V postu kjer so napisani datumi akterk imaš link do vseh lekarn ob meji, tako da lahko začneš klicati prav vse.
Na MON-u ena prodaja, če že ni prodala pa jo kontaktiraj.

Sej bo, do postopka boš mela Menogon. user posted image user posted image user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
6.11.2008 9:40:48   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

no, da se na hitro javim
smo opravili, vse ok, kaže pa na fantka user posted image  očitno sem se motila user posted image  tveganje je minimalno, za Downa je nekje 1:4800, ostala dva še manj. naslednji pregled bo 3.12.

je pa res super pregled, vse se je videlo, moj je bil kar raznežen user posted image

no, grem zdaj pakirat, jutri mam letalo ob 6.46 user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
,pa seveda navijam za vse današnje akterkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
6.11.2008 9:41:10   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

WomanPolice  me je pooblastila, da vam sporočim, da je definitivno dobila menstro in da je nekaj dni ne bo gor na rr, ker rabi mal časa, da preboli.

WP drži se.

user posted image user posted image WP - drži se, me smo s tabouser posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
6.11.2008 9:43:54   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: Tina1

Ma sej jz upam, da mi bojo podalšal, k sem u tork govorila z Drobničem glede ketonala, pa sm ga še uprašala če se da še kej narest, pa je reku da mam tko visoko dozo, pa da pač rastejo počas. Tuki mam pa upanje, da bo vseen odobril nadaljevanje. Je pa odvisen zdej kaj bo pokazu estradiol.
Mam pa mešane občutke, k ne vem al nej se psihično prpravem na konc, al pa na nadeljevanje. Čeprou bolj se nagibam v nadaljevanje, ampak žal mi živčki mešajo občutke.
Sej bo kmal 11ura  pa bomo vidl kje smo. Je pa bad k smo šle iz uz pa so vse tko nasmejane k jim jajčka rastejo, jz pa user posted image .

Tina1 - evo navijamo, da bodo jajčka vseeeno zrastla, da bo postopek stekel do konca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tina1)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
6.11.2008 9:45:39   
mojsonček
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Najprej navijam z modificirano zarjino verzijo:

Tina1 ..... čimveč foliklov.

Netka draga otročki te čakajo. Saj veš, več vas je lepše je. Naj se trdno primeta in počakata na poletje.

Shuki le dobro poglej, a bo spiderman ali baletka...... 

Sabsa ti pa lepo pozdravi srčka.
 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj ko smo to opravili, naj vas pa na hitro in veselo pozdravim
user posted image user posted image user posted image
preden se mi šiht začne in mi sodelavka čez ramo špega. user posted image user posted image user posted image

Važna sem kot ne vem kaj user posted image
Reško mi je rekel, da sem hitra. Reku je, da se znam zelo hitro slečt in oblečt. user posted image Kaj takega!? Mislim, da mi lepše pohvale ne bi mogu dat. user posted image user posted image user posted image  Zdaj bom pa cel dan čisto naduvana okol hodila.

Lep dan vsem, pa same lepe novičke, da slišimo.

se podpišem pod navijanje, DAISY ti si res svetska faca!

WP user posted image samo obupat ne...

Eh... preden pridem do konca spet novičke z negativnim pridihom... TINA upam, da tvoji foliklčki vseen zrastejo in ne bo treba prekinit postopka

Upam na lepše nadaljevanje današnjega dne...

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
6.11.2008 9:47:13   
blanč
Dejzika in Blanči koprive so dobre (men tu za pit ) za odvajanje vode in na splošno čiščenje telesa. Za endometrij je pa krvomočnica.
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Podganca evo ti stimulacije  user posted image
user posted image

user posted image prva stimulacija, ki bo tudi na moje folikle uplivala. Gigi midve bi se pa za dede teple, to se mi pa ne zgodi pogosto...

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
6.11.2008 9:47:55   
mojsonček
ŠUKI kako tvoj spajdermenček... se tut veseli današnjega pregleda, ko ti bo lahko pomahal?

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
6.11.2008 9:49:04   
pikovit
Punce sem prišla mal pogledat in vidim slabe noviceuser posted image

Wp drži se punce moja.
Tina držim pesti,da bo šlo na blje in da ti ne bo treba prekinit postopka.
Dejzi a pol si hitra.Ja tole pa je pohvala od Ata.Ne dobi je vsakuser posted image Pridna punca.Pa naj te še kdaj pohvali z čim drugim.
Žiži kako je pri tebi kaj?
Mismis pa kje si ti noooooooo???????

Evo zdej pa počasi odhajam,peljem našega na polokliniko.

Aja pa Murko vas pozdravlauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
6.11.2008 9:50:02   
mojsonček
BLANČI bi mi tvoji copati včasih zelo prav prišli... bi nekatere pol z veseljem v rit nabasala... Si jih predlagala Murčijevi ženi, če jih že nima doma?

Neposredna povezava do sporočila: 1212
6.11.2008 9:51:16   
mateja_goljev
razpored za november
03.11-09.11 ZORN
10.11.-16.11 DROBNIČ
17.11-23.11 BOKAL
24.11-30.11 POŽLEP

razpored za december
01.12-7.12 RIBIČ
08.12-14.12 VOGLER
15.12-21.12 TOMAŽEVIČ
22.12-04.01 po razporedu

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
6.11.2008 9:56:01   
blanč
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

user posted image  Točno to, se je zgodilo, da nimajo Menogona na zalogi na Fernetičih, zdej me je zapisala in me pokliče, ko ga dobijo. Ne vem, ali naj prekličem še lekarne po Trstu? A ima mogoče katera kakšno škatlico za prodat. Malo sem gledala tudi po internetu, da bi kupila tablete v tujini, upam, da jih najdem. Našla sem ene, vendar je 10 škatel skupaj. Bom vidla, mogoče jih naročim, pa jih potem prodam naprej...

nč ne jokat, Reš ima vedno kako varjanto na zalogi. Ko sem jaz zadnjič povedala da ne dobim menogona mi je dal terapijo s klomifenom in menopurjem, ki bi mi ga on prodal po 200 eur, v avstriji je pa menopur 375 eurov. Sicer je menopur mal dražji samo je tudi močnejši, tako da Ata Reš se bo že česa spomniluser posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
6.11.2008 9:56:43   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček

ŠUKI kako tvoj spajdermenček... se tut veseli današnjega pregleda, ko ti bo lahko pomahal?
Me je zbudil, tko da sem vstala pred 9h, zdej glih malca mandarince, pa je miren, kaj pa vem mama je bl živčna, upam, da bo vse OK. Sej bo, vem da bo, mislm ne vem, ampak upam, ker živahno je že, čist po očiju, ne more bit pri miruuser posted image user posted image user posted image

Kako si ti?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1215
6.11.2008 9:58:47   
zarja1
Dobro jutro srčice.....mam gužvo....

WP hudo mi je zate.user posted image user posted image user posted image

Tina jaz držim pesti, da še zrastejo.
Ajsi za fantka!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Moja Shuki se je že kaj javla?

Pa Netkič naš?

Lara lubčka vsem trem......

teta Grethy kako si pupek?

Gigi itak bo user posted image user posted image !!!!!! Mam tak dober filing.user posted image

pikice se javim še pol...pa pridne bit!!! Ne Blanči, Mišek 73 in Želvica....

Horny Teddy

Neposredna povezava do sporočila: 1216
6.11.2008 10:02:26   
mojsonček
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček

Me je zbudil, tko da sem vstala pred 9h, zdej glih malca mandarince, pa je miren, kaj pa vem mama je bl živčna, upam, da bo vse OK. Sej bo, vem da bo, mislm ne vem, ampak upam, ker živahno je že, čist po očiju, ne more bit pri miruuser posted image user posted image user posted image

Kako si ti?user posted image

Mami, ti nč bit živčna, vidš kolk je pridn, k ti pusti, da se naspiš... pol pa cel dan telovadi iiiii, kolk je to lep občutek... komaj čakam, da mine tole kritično obdobje in da naša pikica zraste v korenjaka pol pa če me po cele dneve šutira, ne bom nč hudauser posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
6.11.2008 10:06:13   
jazzz27
Šuki in Žiži..imata ZS!! Help.

Neposredna povezava do sporočila: 1218
6.11.2008 10:08:42   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: želvica99

Shukca pa zgleda noro razganja (no pa še kakšno - ala Blančiuser posted image ). Sem bla prepričana, da te med nosečnostjo vse mine, ampak očitno SPLOH NI TKOuser posted image - ane Shukauser posted image

Sem ti dolžna obrazložitev, v nosečnosti so hormoni čist podivjani, nič ne mine, še bolj se stopnjuje, jest se prov matram user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu želvica99)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
6.11.2008 10:13:11   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Moja Shuki se je že kaj javla?

Evo meuser posted image

sam novičke bojo pa šele popoldan ker mam popoldan UZuser posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
6.11.2008 10:19:38   
womanpolice
Hvala vam punce za podporo.... Res sm full na tleh...

Miško73 sm pooblastila, ker nism vedela, ali bom prišla zjutraj do računalnika; in sm... kot lahko vidite.

ne vem kaj se to zdaj dogaja. Ponoči je menstruacija, čez dan je ni... Tko da sm dans utropizdoran kr pustila doma...

Če do konc službe ne bo nč krvi, bom šla vseen na krvnega, da vidim, kaj je zdaj to, ker to ni več normaln za moje živce ... al naj skoz lije user posted image  al pa me naj tud ponoč pri miru pusti...

(odgovor članu Tina1)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
6.11.2008 10:21:37   
Abra
Punce, sploh ne vem kaj naj rečem .... ker ni še nobena sporočila, bom kar jaz.
naša Dajamaja je izgubila svojega miška user posted image srček ne utripa več user posted image user posted image user posted image
mene je čist sesulo, si ne predtavljam, kaj mora ona spet prestajat. Res ni fer! Ne vem, kako se narava lahko z enimi in istimi tako poigrava. Kako je lažje minus gledat, kot it še enkrat čez to ... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
6.11.2008 10:23:42   
womanpolice
DAJAMAJA Ne morm verjet... sej si ne morm niti predstavljat, da bi bila na tvojem mestu.. Rajši dvakrat minus kot pa enkrat plus in čez tole iti. ZELO MI JE ŽAL!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
6.11.2008 10:24:00   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: Abra

naša Dajamaja je izgubila svojega miška user posted image srček ne utripa več user posted image user posted image user posted image
mene je čist sesulo, si ne predtavljam, kaj mora ona spet prestajat. Res ni fer! Ne vem, kako se narava lahko z enimi in istimi tako poigrava. Kako je lažje minus gledat, kot it še enkrat čez to ... user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ma ne no user posted image

To res ni fer user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
6.11.2008 10:26:52   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: Abra

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   
Ne morem ....ne najdem besed...

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 6.11.2008 10:27:09 >

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......