|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November IVF/ICSI
5.11.2008 20:01:01   
Goldy
WP - jaz bi počivala, čeprav imam pisarniško delo, bi imela boljš filing. Držim pesti za user posted image . Pa pozitivno naprej!!!

(odgovor članu Tina1)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
5.11.2008 20:01:09   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Blančka najina avatarčka tolk pašeta skupaj....iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii živele vijole!!!!!!

ma k sma tolk qjut k sma rozauser posted image

prave rozike.....user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
5.11.2008 20:01:20   
DaisyE

IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

O DaisyEka zdravo...kak si moja prognozerka? A bi ti men napovedala kdaj bom user posted image , ha?????

decembra!

2008, ne?             pa to mi delaj!!!!!!!!!!user posted image

Pa normalno! 2009 boš pa živčna razvalina, ker boš mela novorojenčka doma. user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
5.11.2008 20:02:08   
Tina1
Daisy jutr mam uz.

Na zdravje

user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
5.11.2008 20:02:46   
blanč
Deisye, zarjica in vse ostale pridne bit, ker pes mjavka in hoče v šetnju. Saj veste RADA VAS MAM čeprav ni bilo odgovora
ZAKAJ SE PIJE KOPRIVOV ČAJ v postopku??

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
5.11.2008 20:03:03   
zarja1

O DaisyEka zdravo...kak si moja prognozerka? A bi ti men napovedala kdaj bom user posted image , ha?????

decembra!

Pa normalno! 2009 boš pa živčna razvalina, ker boš mela novorojenčka doma. user posted image user posted image user posted image

a ne bo dvojčkov? Me je zadnjič Koninintrebuh šokiral!!!!!!

Pa ti draga? Ti boš pa men dajala nasvete, kr me boš glih en mesec šila v vzgajanju.....user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
5.11.2008 20:03:27   
miska73
Blanche zdle maš pa vlko srečo, da si mi sicer zelo simpatična...
ker s temle M. (še priimka ne morem več napisat fej, fuj, bljak)... zlo treniraš mojo mero tolerance...

Šuka hvala user posted image
Sam un čokoladni je pa mal prevč oblečen...
A ta drugi čokoladni je bolš... user posted image
Tale (Brad) u postli k tko lepo gleda... user posted image Blanč pajzka se da obrit.
Šuki, tale fuzbeler je pa jao ... cel za pojest user posted image
... ne zmorem vseh fortk pokomenitrat...
ampak punca svaka ti čast za tole stimulacijo

Zarja saj ne da je Orlando švoh... ampak se pa glih ne palim na njega...

Blančka ti raje Murkota glej...je tvoja operacija komi za tabo.....

He, he, he ... dobr si tole povedala, kaj ga pa gor lima... enako velja za pikovitko

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
5.11.2008 20:04:00   
želvica99
Ja Zarja maš prov, evo meuser posted image . Sem mogla vse prebrat, pa je bla dolga.

No sj vam je Gretka že poročala, je taka prijazna dečva. V glavnem tale Menopur mi je prinesu velik slabši pridelek kot prejšnič Gonaluser posted image , je pa čudno, da me tko vse boli, pa tko mal foliklov-ena zmeda u glavnem.

Vidm, da mamo novo nosečkouser posted image anci banci to je definitivno +, pa še dva pingvinčka za kasnejuser posted image super

Shukca pa zgleda noro razganja (no pa še kakšno - ala Blančiuser posted image ). Sem bla prepričana, da te med nosečnostjo vse mine, ampak očitno SPLOH NI TKOuser posted image - ane Shukauser posted image

Pika.po super za folikle in stopko, navijamo naprejuser posted image

Kicski bravo za dva srčka, bodi lepo.

Gigi, Jazzz, Grethy, Tina,....hvala za navijanje

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
5.11.2008 20:04:06   
Tina1
zarja1 upam da ne no. Se pa bojim kaj bo k mi pivo postaja všeč k ga pa prej vidt nisem mogla.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
5.11.2008 20:04:16   
zarja1

Deisye, zarjica in vse ostale pridne bit, ker pes mjavka in hoče v šetnju. Saj veste RADA VAS MAM čeprav ni bilo odgovora

Blančka lepo se sprehodita. Za čaj sorry nimam pojma, verjamem pa da je blek blek.....jaz še ingver komaj spije....

Horny Teddy

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
5.11.2008 20:04:49   
DaisyE

Kje si kaj ti ta koprivov čaj našla!? user posted image user posted image user posted image  Na forumu življenje s prostato? user posted image user posted image user posted image  Malo te moram je.bčkatuser posted image user posted image user posted image  Drži se.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
5.11.2008 20:05:22   
želvica99
Miška, Zarja te je z mano zamešala, ti ga kar meni pusti, bom zlo zadovoljnauser posted image

(odgovor članu želvica99)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
5.11.2008 20:06:52   
DaisyE

decembra!

a ne bo dvojčkov? Me je zadnjič Koninintrebuh šokiral!!!!!!

Pa ti draga? Ti boš pa men dajala nasvete, kr me boš glih en mesec šila v vzgajanju.....user posted image

Ja saj dva novorojenčka. Kar se pa mene tiče, bomo pa po moje še malo počakali. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
5.11.2008 20:07:02   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: miska73
Zarja saj ne da je Orlando švoh... ampak se pa glih ne palim na njega...

Zarjek je zdaj zmeden....user posted image  Čaki kdo pa je tvoj? Ti nisem Blooma zadnjič lepla?!? Pa saj ni švoh...

Horny Teddy

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
5.11.2008 20:08:20   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: želvica99

Miška, Zarja te je z mano zamešala, ti ga kar meni pusti, bom zlo zadovoljnauser posted image

sem vedla....MIŠ-ŽELVICA.....podobne živalce, a tu gori čist drugačne pupe....se opravičujem!!!!!!

Horny Teddy

(odgovor članu želvica99)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
5.11.2008 20:08:43   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: Tina1

zarja1 upam da ne no. Se pa bojim kaj bo k mi pivo postaja všeč k ga pa prej vidt nisem mogla.

Pol boš pa tako fejst ko js. user posted image user posted image user posted image

Jutri naj bo pa kar črno od foliklov!

(odgovor članu Tina1)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
5.11.2008 20:08:49   
jazzz27

Punce sam to je živleje!!! jajce pa pir za zajtrk pol pir za malco, jace + pir za kosilo, popoldanska malca in večerja pa spet pir in to še brez usake slabe vesti.
Jessssssssss life is life na na na na

blančika...pa vetrove si pozabila...prdenje po domačeuser posted image user posted image user posted image uuuu kakšn lajf. Moj se je že čist navaduuser posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
5.11.2008 20:09:22   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Tina1

to je prvi stranski učinek rr-jevk. Je žal neizbežen. DOBRODOŠLA!!!!!! Zdaj si čistokrvna rrjevka. Diplomo dobiš na skupnem srečanju....user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Tina1)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
5.11.2008 20:11:30   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

Četrtek, 6.11.
Shuka - 3D UZ
Sabsa - UZ

Četrtek, 06.11.
netka 34 - ET
Tina1 - UZ

user posted image

user posted image user posted image user posted image  navijam kot zmešana!!!!! user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: lara light
Zarji, bom šla v akcijo, mormo babnco razkrinkatuser posted image

kaj sem spregledala??????user posted image

Ja uno, k drži Mattovo premoženjeuser posted image  nujno morava prit stvari do dnauser posted image !

Mmmm, Shuki, da celo štruco štrudla za črnčkauser posted image , lepota prelepauser posted image  
Zarji, te jaz pospremim, da te ga ne bo strah, ni panike, ti bo teta Lara pokazala, kako to greuser posted image

Wp, borba do konca

Sonček, lepa lepa sobicauser posted image

Ajsi, sem ti rekla, itak, HB, zelo sem vesela zateuser posted image user posted image user posted image

Daisika, kako si srce?

Blanči, tvoj okus mi je blizu, pripelji kakega takega kuharja na obisk, nama bo kej pripravil za pod zob user posted image  sam ne jajcauser posted image user posted image

Želvica, pridna si bila, user posted image  za jajčka!user posted image

Bolj berem, več strani se mi izpiše spodaj, počakte nouser posted image

Pidem še potemuser posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
5.11.2008 20:12:00   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

WP - jaz bi počivala, čeprav imam pisarniško delo, bi imela boljš filing. Držim pesti za user posted image . Pa pozitivno naprej!!!

Punce, sm se odločila, da bom šla jutr delat, po službi pa bom šla na krvnega v ZD, da vidim na čem sem..Seveda, če ne bom več krvavela. Morm se zamotit z delom, da ne bom tolk mislila na to... V bistvu nam po ET pripada samo nekje 3 bolniške, men pa zarad policijskega dela dajo vse dni do testa. Ampak glede na to, da je šef rekel, da bom v pisarni, ne more biti nč narobe....

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
5.11.2008 20:14:04   
miska73
Kicsi bravo za srčka

Anci banci čestitke naša frišna nosečka

Ajsi veš kolk sem vesela zate user posted image user posted image user posted image user posted image

WP  joj ko bi le ne blo vsega konec. Veš kolk držim pesti lubica moja.
Jst bi na tvojem mestu šla v službo že zato, da boš lažje odmislila za pol dneva vse skupaj.
Ampak naredi tako kot se tebi najbolje zdi.

Blanč Bravo za akcijo. A ni za sluznico čaj krvomočnice? Pa BREZALKOHOLNO pivo...

Dejzi ti tudi brezalkoholno...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
5.11.2008 20:14:07   
DaisyE
Je.bemti!!!!!!!! user posted image

Sam še en alkoholen pir mam!
Sem vedela, da bi mogla zamenjat tole razmerje user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
5.11.2008 20:15:44   
jazzz27

Četrtek, 6.11.
Shuka - 3D UZ
Sabsa - UZ

Četrtek, 06.11.
netka 34 - ET
Tina1 - UZ

user posted image  

jaz tud navijam za jutri..user posted image

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
5.11.2008 20:17:04   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Dejzi ti tudi brezalkoholno...

Evo lubica, takoj ko mi alkoholnega zmanjka... user posted image user posted image user posted image  Moram malo zamotit moja jajca, da bojo pozabila, da se iz principa slabo delijo. Kaj veš, mogoče bodo pa pod vplivom alkohola tako hiperaktivne kot sem jaz, pa bojo že tretji dan do blastociste prilezle. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
5.11.2008 20:17:28   
zarja1
 Tina1 dans ga še malo s pivom zalivaj.....jutri pa naj bo čimveč foliklov.

Netka draga otročki te čakajo. Saj veš, več vas je lepše je. Naj se trdno primeta in počakata na poletje.

Shuki moj jutri pa le dobro poglej, a bo spiderman ali baletka...... 
Sabsa ti pa lepo pozdravi srčka.
 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......