|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke 2008, III. del
5.11.2008 14:31:02   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80

danes sem pa tak razkurjena, da bi kar enga na g....user posted image user posted image user posted image user posted image
smo imele pregled kolkov (ki so ok sedaj) in je bla ena sestra tam tok pametna, da bi ji kar eno primazala. je bla moja pupa ful zaspana ze takrat in seveda tulila, pa je začela: dajte ji dudo, potolažite jo no, sklonte se k njej, dajte ji flaško, govorte ji la bla bla...user posted image user posted image user posted image kot da ne znam potolažit svojga otroka.
povrh vsega je ugotovila da jo že cele tri mesece narobe povijam - mi je pol pokazala čisto drugač ko so mi v porodnišnici)..

drgač vas pa nimam cajta brat...smo v fazi rasti in jemo na dve uri ponoči, čez dan pa včas tud na enouser posted image sem kot cunja.
tiste ki ste ble v podobni situaciji...kolko časa to traja????

kje pa si bila na Uz kolkov, ker tole mi je nekam znanouser posted image , ..."sklonte se k njemu, dejte mu flaško, govorite mu, potolažte ga..." - isto!
Jaz sem se počutila ko en štor, ki ne zna potolažit svojega otroka. Imajo kar flaše tam zraven UZ pripravljene in potem sem morala eno vzet, da sem mu dala tisti smešni cucelj - ko ga je videl, je bilo še hujeuser posted image - V Porodnišnici Postojna je to bilo.

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
5.11.2008 14:34:51   
Netta
ja, tudi jaz sem bila v Postojni. povijat moram pa še en mesec, ko imamo še eno kontrolo, čeprav sta oba kolka 1a...nč jasnuser posted image

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
5.11.2008 14:37:56   
sončika84

.hahah,same here-Postojna!  pa ena mlada punca je bla,ko je drgač ful prijazna.

< Sporočilo je popravil sončika84 -- 5.11.2008 14:38:42 >

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 2603
5.11.2008 14:41:34   
glugluglu
user posted image user posted image Sončika84, mirjam80, škoda, da se nismo srečale na UZ-ju, ampak jaz sem bila že 15.09. naročenauser posted image .user posted image .
Tudi Tian je imel oba 1a in je rekla, da široko povijanje še do 3 meseca, potem pa ni treba in brez kontrole, je pa še dodatno pisalo na izvidu, da so na eni strani vidna jedrca, na drugem kolku pa niso bila vidna. Mogoče je bilo potrebno zato še povijanje?

Meni je pa soseda kmalu po porodu pokazala pravilno široko povijanje z dvema pleničkama, (ker sem malo pozabila) in sem za pregled lepo vse zlikala, zložila in pripravila, tako, da je bilo zgledno in sem videla, da je zdravnica pogledala kako imam pripravljeno. Drugače pa nisem bila tako pridna glede širokega povijanja. Sploh ko je bilo vroče poleti.

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 2604
5.11.2008 14:45:06   
Netta
ma ja, sej ni take panike jo široko povijat...sem pa sedaj res upala, da ne bo treba več. predvsem zato, ker bi se mala že ful rada obračala in ji zaradi teh presnetih plenic nikakor ne uspe.
sem pa danes premišljevala, da če sem jo ves čas narobe povijala in so se kolki kljub temu izboljšali, pol tud ni take panike, če jo sedaj čez dan pustim tudi kdaj brez kajne??

nč, zdaj grem pa tortilje pečt..hehe sem vam nardila lušte??????user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2605
   [Brisano sporočilo]
5.11.2008 14:46:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 2606
   [Brisano sporočilo]
5.11.2008 14:47:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Netta)
  Neposredna povezava do sporočila: 2607
5.11.2008 15:13:26   
Anonimen
ojla

madona kak dan, ta mali je vpil od bolečin, ne vem al krči al kaj, sem ga nosla cel dan okoli... že spet joka, grem...

KDAJ HUDIČA SE BOJO NEHALI TI KRČI NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2608
5.11.2008 15:19:49   
24julij
mojcek...joj kolk ste lepi,se lepšo smejckate ja spanje je lahko posledica cepljenja a temperature ima kej?

Neposredna povezava do sporočila: 2609
5.11.2008 15:22:22   
24julij
zimska krst imamo to nedelo iz kje si ti?a si mi ze enkat pisala mogoce?

Neposredna povezava do sporočila: 2610
5.11.2008 15:27:35   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

Mojcek, si ji uturila flaško??? Jaz ji ne bi. Sem že tolkokrat povedla, pa bom še enkrat. Spanje je veliko bolj pomembnejše od hrane. Otrok bo povedal, kdaj potrebuje hrano in ga zato ne silit, razen, če je prelahek in noče jest. Ti tudi, če si kdaj koma utrujena in ne moreš več niti gledat, kak bi ti pasalo, da bi ti nekdo začel žlico v usta tiščat, na zdaj pa jej, da boš potem dalj časa spala in te lakota ne bo zbudila??user posted image  Čudno, ne? Meni je zadnjič jedla ob 18.30, ob 21h sem ji dala še zadnjo dozo pred spanjem, da poje, kolkor pač bo, je pojedla 100ml, 60ml je pustila. Sem shranila v hladilnik in jo dala spat. Se je res zbudila ob 3h, da sva pojedli in zaspali dalje, samo zaradi tega se ji ni ritem zrušil. Je danes ponoči spet spala od 21.30 do 6h.

ajajaj, blacky pa ne bere, lalala user posted image user posted image user posted image

jutrček.

naša noč - mirna. user posted image  zvečer se je hitr pol sama zbudila, pojedla vse do konca in zaspala do pol 4, em ji dala mal dudike in je zaspala do 4, pojedla in spala do pol 8, potem sem jo pa k seb vzela in sva dremali še do pol 9. edino v joku se je zbujala, to je bla razlika.
upam, da bo danes bolje, da ne traja več kot en dan.

hvala za odgofvore včeraj. ampak sem jo nahranila do konca in šla z njo spat. sem bla tolk utrujena, da mojga nisem niti registrirala, k je pršu za mano spat.

zdaj pa deeeeeeeeeeeeeeeež vse dni... men se bo spipal notri z malo k oče spat kr tko. v ozeku je ok, doma pa....

user posted image user posted image  Ne, ne, Blacky že vse prebere. Edina moja težava je v tem, da sproti komentiram, ker ne sfolgam vsega naenkrat prebrat in zato včasih vprašam nekaj, kar kasneje najdem odgovor. Sorryyyy.....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2611
   [Brisano sporočilo]
5.11.2008 15:28:07   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2612
   [Brisano sporočilo]
5.11.2008 15:35:56   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2613
   [Brisano sporočilo]
5.11.2008 15:36:38   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2614
5.11.2008 15:41:21   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

zimska, je boljš mastitis????

mah isto sranje. vse me boli, vročina je 38, jemljem AB in lekadol, ful pijem, samo mleko mi spet kar kopni. Mali joka, ker je skoz lačen. Iz bolane joške pumpam, me dojenje preveč boli pa kri mi teče če on vleče, komaj bogih 130ml ven priteče. Zeksa flaško pol pa celo roko zatlači v usta in jo cuza in joka. Ga pristavim še na desno, potem se umiri, obe joški pa čisto prazni. user posted image  

Zdej sem mojemu naročila naj mi kupi sezam. Dela. Sem prosila, če gre lahko na dopust, ker ne zmorem sama. In seveda ne more, imajo gužvo. Zjutraj sem imela 39 vročine, komaj sem se do wc ja prišlepala, Lana pa sploh nisem mogla dvignit, kar tema se mi dela ko vstanem. Sem ga kar na naši postelji umila, preoblekla, trajalo je skor 1 uro.
Bolna sem, se smilim sama sebi in razmišljam kak ste smotane vse tiste, ki šimfate svoje mame in tašče. Lahko ste srečne, da jih imate in da vam lahko pomagajo. Pojma nimate kako je grozno, ko si bolan in sam, otrok joka pa ga tud dvignit ne moreš. Kaj bi dala, da bi imela kako tečno taščo, mamo al pa tetko, da bi prišla vsaj za 2 urci... user posted image

Podpišem, takoj. Pri Sari moj tudi ni mogel iz službe in sva cele dneve preležali, njegova teta mi je pa hrano nosila in mi jo podajala skozi okno.

Neposredna povezava do sporočila: 2615
   [Brisano sporočilo]
5.11.2008 15:43:53   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2616
5.11.2008 16:05:48   
majar.
IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80

danes sem pa tak razkurjena, da bi kar enga na g....user posted image user posted image user posted image user posted image
smo imele pregled kolkov (ki so ok sedaj) in je bla ena sestra tam tok pametna, da bi ji kar eno primazala. je bla moja pupa ful zaspana ze takrat in seveda tulila, pa je začela: dajte ji dudo, potolažite jo no, sklonte se k njej, dajte ji flaško, govorte ji la bla bla...user posted image user posted image user posted image kot da ne znam potolažit svojga otroka.
povrh vsega je ugotovila da jo že cele tri mesece narobe povijam - mi je pol pokazala čisto drugač ko so mi v porodnišnici)..

drgač vas pa nimam cajta brat...smo v fazi rasti in jemo na dve uri ponoči, čez dan pa včas tud na enouser posted image sem kot cunja.
tiste ki ste ble v podobni situaciji...kolko časa to traja????

tudi pri men je blo tako, in da ne boš mislila, sem bila obdrena od zdravnika in sestre kako narobe previjam, sem se kar tresla od jeze ko sem prišla ven s pregleda.
jaz nisem mogla verjet!!!
in sedaj jo moram samo zaradi ene glupe patronažne do 5ega meseca previjati s 5imi plenicami po sredini!!! veš kak se mi mala smiliuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 2617
5.11.2008 16:08:48   
majar.
IZVIRNO SPOROČILO: flower

zimska kaj 130ml iz ene joške? Pa to je ful dosti. 

sej ne da se bi hvalila, js iz ene stisnem tud 170ml
z desne pa komaj 30mluser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2618
5.11.2008 16:09:02   
Blacky30
Mojcek, kak je Živa luštna pupika.user posted image

Pa ta nadaljevanka Lepo je biti sosed ni tak slaba, no. Jaz sem tudi takrat tisti prvi del gledala, ko je bila poanta vsega, da sta onadva ta nova bila brez postelje, ker jima jo dostavijo jutri. Ta stara soseda pa sta svojo posteljo prodala in tudi nista hotela več spati na njej. Pa sta onima dvema ponudila svoj kavč, samo sta tudi onadva morala tam spat, na koncu pa ugotovijo, da sta tanova kupila posteljo ravno od njiju in jo pridejo jutri iskat.user posted image  Men je blo smešno.user posted image

Zdaj pa še poročanje od zdravnika.
Bila je nadomestna zdravnica, starejša gospa. Me je skregala, da bi mu morala one ab dat, ker ima grlo vneto, tak da bo menda spet kak začetek angine. Sicer pa je rekla, da ima kronično vnete bezgavke, ki kar čakajo, da se jih kaj prime in zato vedno takoj dobi angino. Letos jih je imel že nekje 5-6. Mandlje ima katastrofalne, neko sranje 3. stopnje, kar je še samo za operacijo, je rekla. user posted image Trebušček pa lahko boli od nepravilne prehrane, preveč monotone, zato potem slinavka ne dela dobro in začne bolet, lahko je začetek zaprtja, če bolj trdo kaka. Vedno mora jesti veliko zelenjave, še v sendviču al pa vsaj kumarice zraven itd. Ko ga je prešlatala, ni nič trznil, tak da ga menda ni bolelo. Ritko mu je pogledala in rekla, da bi lahko bili oni mali črveki in ne gliste, da ti pa se v blatu ne vidijo, pač pa morajo narediti prav bris danke. user posted image

No, dobili smo napotnico za laboratorij, celotno krvno sliko, celotno sliko blata, urin in bris grla za streptokok A. Če bo pokazalo angino, bo jutri začel jemat ab. Tak da zjutraj ob 7h v laboratorij, vmes domov, ob 11h k zdravnici, da vidimo, kaj je, ob 13h pa k dr. za ušesa, nos in grlo na pregled, da pove svoje mnenje glede mandljev. Dobili pa smo tudi napotnico za UZ trebuščka, kar pa ga moram naročit v bolnico.

Sem se kar slabo počutila in imela slabo vest, da mu nisem ab dala. Pa kar slabo mi je postalo, ko je omenila operacijo. Mož je imel težave z anginami, ko je bil otrok, tudi ena za drugo, pa so tudi rekli, mandlje ven. Pa se mama ni odločila. Zdaj pa je že vrsto let vredu in nima težav. HB, da ni dal takrat mandljev ven, ker bi potem pa imel bronhitise in lažje stakneš astmo. Zdaj pa je ravno tak ok. Samo se bojim, da bo jutri dr. rekel, da je treba it na operacijo. Bomo videli.

(odgovor članu Motoristka)
Neposredna povezava do sporočila: 2619
5.11.2008 16:23:50   
metuljcek321
Daaaaaaan, cvekice! Uf, spet zaostajam sto na uro.

Danes sva bili z malo 3 ure na soncku, pri frendici sem se cist prevec zaklepetala - kot sem ze omenila, mi je posodila oblekice za krst (mamo v nedeljo - vceraj sva bila z mozem kot 2 solarcka pri zupniku 2 uri (!!!), da naju je malo izprasal o krstu, zakramentih ipd. Hm, je blo kot na izpitu ...) in tako niti teoreticno nisem mogla na srecanj v Lj (smrk), ker sva prisli domov sele ob pol treh?! Joj, cajt leti, res!

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2620
5.11.2008 16:36:42   
metuljcek321
Blacky & soncica, user posted image  za nagrado!!!

netki, meni se zdi naziv "Julijske cveke" cist OK, ker se nanasa na nas, mamice, ki cvekamo. Ce bi hotli, da je v povezavi z nasimi malcki in malcicami, bi najbrz mogle poimenovat popolnoma drugace. Kaj menite ostale?

zimska, ti imas pa res smolo z mastitisi - shit, no! Jaz upam, da bos cim prej spet tipi-topi in bos uzivala v dojenju svojega malcka. Drzi se!

Thankx za vse info o krstu!

rovarka, Blacky, ... meni je tudi nadaljevanka Lepo je biti sosed tko fajn - se posebej me nasmeji Alojz Svete - on mi je zakon! Glede Svingerjev pa - OMG, meni ne potegnejo, Nina mi nikakor ne gre, se mi zdi, da se tko paci, da ni nicemur podobno. Bljak. Prisiljeno in umetelno ... moje mnenje, brez zamere, please.

Damjan Murko ima akademijo? Joj, kam gre ta svet?

kopanje - vsak 2. dan zvecer pred spanjem, 10 minut v banjci. Cebricka nimam, tako da ne morem nic komentirat, kako je.

Sestra v Postojni - groza, no, da tkole zatezi na UZ kolkov. Po moje bi mogla ene fajn dolge in zapletene krizanke resit, da bi se mal sprostila in znebila negativne energijeuser posted image

dzanika, a tasci si kaj omenila, da te moti njeno prihajanje v vase stanovanje? Ona sploh ve, da je to problem?

tinky, ni stekarja za pomivalni stroj? WTF??????

bastian, lepo, da si se javila po dolgem casu.

blacky, bogi Nejc. Pa kako, da se ne nehajo te tezave? Dobro ustimajta ju3, prav? Drzim pesti. A, se to: a mi lahko napises, kaksno kremico imas - ce prepises sestavine - me zanima. Hvala. PS: Pa user posted image  user posted image  user posted image , da si se prijavila za pregled h ginekologu. Pridna! Better late than never, a ne?

Da bi psiha vplivala name celih 5 let ---- ne vem, could be, ampak po drugi strani se mi zdi pa mal dolg, no. Pri meni je pac tko, da ni ovulacije dolg, dolg, dolg, torej tud zanosit takrat ne morem. Lahko pa ujameva glih pravi dan (1 x na vsake kvatre) in je to to. Bomo vidli! Ker bit na hormonih je drek! Pa pustmo te turobne teme ...

Kako tvoj novi notebook? Bos vidla, kolk se clovek hitro navadi na takole malo zivalcouser posted image

neboglasnica, kako potem noga? Bo?

lunica, torej kasica za zgoscevanje deluje - toooooooo!

mojcek, Almera, lunica, dzanika, 24julij - great pics, lovely babies. BRAVO!!

PS: A je to mogoce najdaljsi post v zgodovini RR-ja? Kapo dol vsem, ki ga boste prebrale v celotiuser posted image  user posted image  user posted image

(author unknown)

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 2621
   [Brisano sporočilo]
5.11.2008 16:46:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 24julij)
  Neposredna povezava do sporočila: 2622
5.11.2008 16:50:59   
metuljcek321
Help ----- pozabila, katera se spozna na Belo krajino ... da ji na ZS posljem ime frendice ...

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 2623
   [Brisano sporočilo]
5.11.2008 16:52:41   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2624
5.11.2008 16:53:16   
anikabd
Pozdravljene čvekice,

že dolgo se nisem oglasila. Danes smo imeli sistematski pregled. Naš Filip se je 7240g in je velik 64kg. user posted image Cepili se pa nismouser posted image , ker naj bi nekaj slišala na srčku in nam je dala napotnico za kardiologa. In nas je takoj potolažila, da najbrž ni nič, ampak je vseeno dobro iti pogledat. Ni mi čist jasno zakaj ne bi mogl bit cepljen, saj ni bil nič bolanuser posted image
Ima kattera izkušnje s tem?

Drugače pa tudi mi jemo na 2uri ali eno uro. Tako, da sem tudi jaz kot cunja. Mene tud zanima kdaj to mine. Ne da se mi ponoči več vstajat in ga imam kar pri sebi.
Brati redno vas tudi ne utegnem. Komaj prižgem računalnik že alarm, tak da gori računalnik v prazno.
A se vaš user posted image tudi obračajo na trebušček med spanjem. Našega sem danes najdla na trebuhu spat in me je ful šokiralo.

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Tako izgleda partnersko življenje z dojenčkom
Te zabavne ilustracije novopečenega očka vas bodo nasmejale do solz.

Se vas otrok dovolj giblje?
maca83 RR

Mislite, da se vas otrok dovolj giblje? Bi se moral vec?

Se prevec (37%)

Ravno prav (41%)

Lahko bi bil malo bolj aktiven (17%)

Sport ga sploh ne zanima (2%)

Ne vem (2%)

Število vseh glasov: 41

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!