|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 5.11.2008 20:24:40
|
|
|
|
neboglasnica
|
lunica24: pojma nimam glede krčev, naj bi se okoli 3. meseca nehali metuljček321: piš me v uh, mene noga še vedno zaj.... boli k sam vrag. Zaenkrat sem še v natikačih, kaj bom, ko bo pritisnil mraz, pa ne vem. Me je strah sploh čevlje obut. Pa ne da bi jaz kakšne ozke čevlje kdaj nosila, nikoli, ker sem vedno športno oblečena in posledično tudi tako obuta. In ja, prebrala tvoj post, saj ga vedno tudi od blacky30 in prav uživam. anikab.d: 64 kg, si se zatipkala. blacky30: upam, da bodo našli vzrok za Nejčeve težave. Kolegičina punčica, ki je zbolela...no, baje je to posledica viroze. zimska: razmišljala sem, zakaj se ti ponavljajo mastitisi. Pri prvih dveh sem tudi spala z modrcem in imela mastitise, sam da me je kdo malo grše pogledal. Pri Stašu že od prvega dne spim brez, na začetku sem si dajala plenico, zdaj pa ni potrebe. Poskusi še to, lepe dojke gor ali dol. široko povijanje: če bi jaz imela deklico, bi jo tudi na široko povijala, kljub oceni 1 A. Klinc, nekoč bo morala roditi, kajne? almera in nanka: hvala za piksne populis: hvala za družbo, sem šla potem kar v McDonalds, mnjami RA: no, bil je pohvaljen, ker je samo dvakrat pojokcal, kljub temu, da je bil lačen. Na začetku so me spraševali kot da so pri CII v službi, same take reči, ki smo jih povedale že stokrat. Nato sem ga slekla in se je začelo. Zdravnica ga je obračala...telovadila, vse živo, pokazala sto in en način držanja, vaje.. Sploh si nisem nič zapomnila. Ko sem jo vprašala, če imajo kakšne slikice, mi je kazala knjigo Andreje Semolič:Igriva vadba za dojenčka spodbuja uspešen gibalni razvoj. In menda ni tako hudo z njim. Naslednji datum: 04.02.09. srečanje LJ: Vidim, da ni še nobena nič napisala. Bilo nas je 6: Todi, Tims, Nanka, Almera, Populis in jaz ter naši križi in težave so pridno ležali v vozičkih. Kakšne smo videti: no ja, zanalašč se nismo slikale, da vas bo firbec naslednjič pripeljal do LJ. In glugluglu - naslednjič ne bo ob sredah, ker ti ne moreš. Sem prijazna kaj? Ob četrtkih tudi ne, ker almera ne more, ob torkih ne, ker jaz ne morem, torej nam preostanejo ponedeljki ali petki. No, kdo ima zdaj dolg post???
|
|
|