Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 5.11.2008 12:53:07
|
|
|
|
Čebel@
|
akvalina ........jaz nič kriva katjuša.........midva imava veliko placa-ko bosta od mojga starša umla bo ta hiša tudi najina tko da bomo imeli 2 orenk hiši-zato pa imava lahko 3 otroke
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 5.11.2008 12:53:10
|
|
|
|
Katjusa
|
mi mamo tud sončka pa bojda je ob morju tud sonček sta moja starša bla dons dol.... mi je kr mičkeno žal da sem mela ravno danes pregled ker drgač bi šla polek je mel moj ati v valdoltri slikanje.....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 5.11.2008 12:53:16
|
|
|
|
akvalina
|
petrap- veš saj jaz morm glihtko k ve vstajat zgodej, zbudi me budilka z imenom ŽAN-on vstaja ob 7:00 ker ima vrtec.Pa še tip otroka je k ne zna poležavat, on reče : mami vstan k ni več nočke
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 5.11.2008 12:54:46
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa akvalina zate in za vse nas k se ne smemo več veliko redit Kolk pa to dobr zgleda Čeprov jest bi kak sendvič raj pojedla, mam sadje zmer za zajtrk.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 5.11.2008 12:55:51
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: akvalina petrap- veš saj jaz morm glihtko k ve vstajat zgodej, zbudi me budilka z imenom ŽAN-on vstaja ob 7:00 ker ima vrtec.Pa še tip otroka je k ne zna poležavat, on reče : mami vstan k ni več nočke Kolk lepa budnica
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 5.11.2008 12:56:54
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 akvalina ........jaz nič kriva katjuša.........midva imava veliko placa-ko bosta od mojga starša umla bo ta hiša tudi najina tko da bomo imeli 2 orenk hiši-zato pa imava lahko 3 otroke mi mamo pa ful malo v bistvu prostora sam si pač želim imet vsaj 3 otroke in jih bom imela smo pa tud v hiši in če bo res sila se da al kaka soba dogradit al pa ...... no je pa res da zgoraj je še staramama tak da smo not 4 generacije in ne da komu kej želim ampak na žalost noben ni večen in ko bo potreba bomo že mel še kako sobo dokler so pa otroci mali se je pa tak luštno mal stiskat k kmal se ne bodo več pustil..... men je glavno da mamo vsak svojo posteljo in da imama z možem svojo sobo kakorkoli ločeno od otroške.... igrajo s epa lahko v dnevni na terasi ali zunaj tak da imajo vse pogoje za zdrav in brezskrben razvoj in lepo otroštvo.... na svoje se nam pa ne splača it pa še varsta pol nebi mel tak pa lahko kadarkoli pošlem otroke mal k mamici in mi jih počuva
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 5.11.2008 12:58:00
|
|
|
|
Katjusa
|
shuka kaj nas spravljaš v skušnjave
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 5.11.2008 12:59:52
|
|
|
|
akvalina
|
shuka kr sama ga pojej jaz sem zdele eno banano pojedla ker se mi je kr zdel da boš ti kej takega poslala.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 5.11.2008 13:00:40
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa shuka kaj nas spravljaš v skušnjave ja kriva sem pa pol jaz
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 5.11.2008 13:00:50
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: akvalina petrap- veš saj jaz morm glihtko k ve vstajat zgodej, zbudi me budilka z imenom ŽAN-on vstaja ob 7:00 ker ima vrtec.Pa še tip otroka je k ne zna poležavat, on reče : mami vstan k ni več nočke Kolk lepa budnica florjan pa men reče mami zdej je že mal svetl ka so face takih bi človek mel 100
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 5.11.2008 13:02:31
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa shuka kaj nas spravljaš v skušnjave ja kriva sem pa pol jaz ja nisi ti prej struklje omenjala.... mene pa po bananah ful kislina matra sam jih je moj dons ful kupu sta šla v lidl pa so ble neki okol 60 centov in jih je 2 vreči prnesu tak da bom reskirala ker jih mam rada bom pa pol spila liter radenske
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 5.11.2008 13:03:00
|
|
|
|
sunny24
|
UAU, jst bi pa uno sadje kar vse skupi v sok zmiksala...NJAMSI! Sej zdej se pa futram z unim "novim" (ne vem če je prov nov) sokom od Fructala, k je drag ko žafran...Smoothie. Sem si včeraj enga kupla, da vidim, kak je in je full njamsi...Sam 1,35 evra za 2,5 deci...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 5.11.2008 13:03:36
|
|
|
|
akvalina
|
florjan pa men reče mami zdej je že mal svetl ka so face takih bi človek mel 100 katjuša jaz bi ga včasih kr pojedla tolk je srčkan, ampak k je pa žleht je pa od
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 5.11.2008 13:03:55
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa shuka kaj nas spravljaš v skušnjave Nisem se mogla zadržat, k dons ga sanjam že cel dan, sam lase si še posušim pa grem v štacuno po material, dons ga morm jest (joj težka je ta nosečniška)
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 5.11.2008 13:05:11
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: akvalina shuka kr sama ga pojej jaz sem zdele eno banano pojedla ker se mi je kr zdel da boš ti kej takega poslala. Ampak če bolje pogledaš je polnovreden obrok, ima OH, beljakovine, maščobe in zelenjavo. Pol pa rečte če ne skrbim za zdravo prehrano
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 5.11.2008 13:05:18
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Sam 1,35 evra za 2,5 deci... to že moreš pa doma denar delat
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 5.11.2008 13:05:29
|
|
|
|
petrap
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: akvalina petrap- veš saj jaz morm glihtko k ve vstajat zgodej, zbudi me budilka z imenom ŽAN-on vstaja ob 7:00 ker ima vrtec.Pa še tip otroka je k ne zna poležavat, on reče : mami vstan k ni več nočke Kolk lepa budnica se popolnoma strinjam...te pa tko lepo pokliče, da ne morš drugače kot vstat....
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 5.11.2008 13:05:39
|
|
|
|
akvalina
|
caw se tipkamo zvečer, grem mal ležat!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 5.11.2008 13:05:45
|
|
|
|
Čebel@
|
sunny.......res je drag tist sok ......samo zato ga ne kupim ker sem preškta katjuša......a sem lušte nardila s štrukli vam ne bom več nič povedala kaj jem
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 5.11.2008 13:06:02
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa shuka kaj nas spravljaš v skušnjave ja kriva sem pa pol jaz ja nisi ti prej struklje omenjala.... mene pa po bananah ful kislina matra sam jih je moj dons ful kupu sta šla v lidl pa so ble neki okol 60 centov in jih je 2 vreči prnesu tak da bom reskirala ker jih mam rada bom pa pol spila liter radenske Štruklji ja joj mam apetit kot volk
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 5.11.2008 13:07:10
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: akvalina caw se tipkamo zvečer, grem mal ležat! spočij se
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 5.11.2008 13:07:52
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 UAU, jst bi pa uno sadje kar vse skupi v sok zmiksala...NJAMSI! Sej zdej se pa futram z unim "novim" (ne vem če je prov nov) sokom od Fructala, k je drag ko žafran...Smoothie. Sem si včeraj enga kupla, da vidim, kak je in je full njamsi...Sam 1,35 evra za 2,5 deci... Pol je pa res že bolje če si sama svojo mešanico narediš, je že res, da je dela več, je pa vsaj 100% naravno, pa veš kaj si notri dala. moj sokovnik že neki časa ni bil v uporabi, bo treba res v šoping po zalogo.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 5.11.2008 13:08:38
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: akvalina caw se tipkamo zvečer, grem mal ležat! lepo si spočij
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 5.11.2008 13:10:07
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa shuka kaj nas spravljaš v skušnjave ja kriva sem pa pol jaz ja nisi ti prej struklje omenjala.... mene pa po bananah ful kislina matra sam jih je moj dons ful kupu sta šla v lidl pa so ble neki okol 60 centov in jih je 2 vreči prnesu tak da bom reskirala ker jih mam rada bom pa pol spila liter radenske Am ja kaj naredite k vas zgaga peče? Mene tko proti večeru, če pozno jem, al pa po sladkih stvareh, komaj zaspim, po 18h sploh ne upam jest ker me zmer tolk matra pa če velik al pa malo jem zmer mi gre gor, komi zaspim. Bi probala s toplim mlekom k naj bi bil odličen za zgago pa ne upam k me zmer tolk matra. No sej še 3 mesece
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 5.11.2008 13:10:25
|
|
|
|
sunny24
|
Pa dej nehite s to hrano, no...Jst bi tudi štruklje in to une z jagodami...Joj, kje naj jih dobim zdej???? Ah, uni sok je res drag. Jst sem ga učeri prvič kupla, sam da provam, kak je. Full dober, ampak rajš kupim sadje, si ga vržem v sokovnik in mam tega soka ene 2 litra za par evrov... Shuka, res je, imaš ta prav, polnovreden obrok, tko, da ne skrbi...
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?