|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 2.del...
5.11.2008 12:53:07   
Čebel@
akvalina ........jaz nič krivauser posted image
katjuša.........midva imava veliko placa-ko bosta od mojga starša umla bo ta hiša tudi najina tko da bomo imeli 2 orenk hiši-zato pa imava lahko 3 otrokeuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4276
5.11.2008 12:53:10   
Katjusa
mi mamo tud sončka pa bojda je ob morju tud sonček sta moja starša bla dons dol.... mi je kr mičkeno žal da sem mela ravno danes pregled ker drgač bi šla polek je mel moj ati v valdoltri slikanje..... 

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 4277
5.11.2008 12:53:16   
akvalina
petrap- veš saj jaz morm glihtko k ve vstajat zgodej, zbudi me budilka z imenom ŽAN-on vstaja ob 7:00 ker ima vrtec.Pa še tip otroka je k ne zna poležavat, on reče : mami vstan k ni več nočkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 4278
5.11.2008 12:54:46   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

akvalina zate in za vse nas k se ne smemo več veliko redituser posted image user posted image user posted image

user posted image

Kolk pa to dobr zgleda user posted image

Čeprov jest bi kak sendvič raj pojedla, mam sadje zmer za zajtrk.
user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4279
5.11.2008 12:55:51   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: akvalina

petrap- veš saj jaz morm glihtko k ve vstajat zgodej, zbudi me budilka z imenom ŽAN-on vstaja ob 7:00 ker ima vrtec.Pa še tip otroka je k ne zna poležavat, on reče : mami vstan k ni več nočkeuser posted image user posted image user posted image user posted image
Kolk lepa budnicauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 4280
5.11.2008 12:56:54   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

akvalina ........jaz nič krivauser posted image
katjuša.........midva imava veliko placa-ko bosta od mojga starša umla bo ta hiša tudi najina tko da bomo imeli 2 orenk hiši-zato pa imava lahko 3 otrokeuser posted image

mi mamo pa ful malo v bistvu prostora sam si pač želim imet vsaj 3 otroke in jih bom imela smo pa tud v hiši in če bo res sila se da al kaka soba dogradit al pa ...... no je pa res da zgoraj je še staramama tak da smo not 4 generacije in ne da komu kej želim ampak na žalost noben ni večen in ko bo potreba bomo že mel še kako sobo dokler so pa otroci mali se je pa tak luštno mal stiskat k kmal se ne bodo več pustil..... men je glavno da mamo vsak svojo posteljo in da imama z možem svojo sobo kakorkoli ločeno od otroške.... igrajo s epa lahko v dnevni na terasi ali zunaj tak da imajo vse pogoje za zdrav in brezskrben razvoj in lepo otroštvo.... na svoje se nam pa ne splača it pa še varsta pol nebi mel tak pa lahko kadarkoli pošlem otroke mal k mamici in mi jih počuvauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4281
5.11.2008 12:58:00   
Katjusa
shuka kaj nas spravljaš v skušnjaveuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4282
5.11.2008 12:59:52   
akvalina
shuka kr sama ga pojej jaz sem zdele eno banano pojedla ker se mi je kr zdel da boš ti kej takega poslala.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4283
5.11.2008 13:00:40   
Čebel@

shuka kaj nas spravljaš v skušnjaveuser posted image user posted image user posted image user posted image
ja kriva sem pa pol jazuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4284
5.11.2008 13:00:50   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

user posted image user posted image user posted image user posted image florjan pa men reče mami zdej je že mal svetluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ka so faceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image takih bi človek mel 100 user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 4285
5.11.2008 13:02:31   
Katjusa

ja kriva sem pa pol jazuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja nisi ti prej struklje omenjala....

mene pa po bananah ful kislina matrauser posted image user posted image user posted image user posted image sam jih je moj dons ful kupu sta šla v lidl pa so ble neki okol 60 centov in jih je 2 vreči prnesu tak da bom reskirala ker jih mam rada bom pa pol spila liter radenskeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4286
5.11.2008 13:03:00   
sunny24
UAU, jst bi pa uno sadje kar vse skupi v sok zmiksala...NJAMSI! Sej zdej se pa futram z unim "novim" (ne vem če je prov nov) sokom od Fructala, k je drag ko žafran...Smoothie. Sem si včeraj enga kupla, da vidim, kak je in je full njamsi...Sam 1,35 evra za 2,5 deci...user posted image

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 4287
5.11.2008 13:03:36   
akvalina

florjan pa men reče mami zdej je že mal svetl
ka so face takih bi človek mel 100

katjuša jaz bi ga včasih kr pojedla tolk je srčkan, ampak k je pa žleht je pa oduser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4288
5.11.2008 13:03:55   
Shuka

Nisem se mogla zadržat, k dons ga sanjam že cel dan, sam lase si še posušim pa grem v štacuno po material, dons ga morm jest (joj težka je ta nosečniška)user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4289
5.11.2008 13:05:11   
Shuka

shuka kr sama ga pojej jaz sem zdele eno banano pojedla ker se mi je kr zdel da boš ti kej takega poslala.user posted image user posted image user posted image
Ampak če bolje pogledaš je polnovreden obrok, ima OH, beljakovine, maščobe in zelenjavo. Pol pa rečte če ne skrbim za zdravo prehranouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 4290
5.11.2008 13:05:18   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24
Sam 1,35 evra za 2,5 deci...user posted image

to že moreš pa doma denar delatuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4291
5.11.2008 13:05:29   
petrap
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

se popolnoma strinjam...te pa tko lepo pokliče, da ne morš drugače kot vstat....

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 4292
5.11.2008 13:05:39   
akvalina
caw user posted image  se tipkamo zvečer, grem mal ležat!user posted image

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 4293
5.11.2008 13:05:45   
Čebel@
sunny.......res je drag tist sokuser posted image ......samo zato ga ne kupim ker sem prešktauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
katjuša......a sem lušte nardila s štrukliuser posted image user posted image user posted image vam ne bom več nič povedala kaj jemuser posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4294
5.11.2008 13:06:02   
Shuka

mene pa po bananah ful kislina matrauser posted image user posted image user posted image user posted image sam jih je moj dons ful kupu sta šla v lidl pa so ble neki okol 60 centov in jih je 2 vreči prnesu tak da bom reskirala ker jih mam rada bom pa pol spila liter radenskeuser posted image user posted image user posted image

Štruklji ja user posted image

joj mam apetit kot volkuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4295
5.11.2008 13:07:10   
Čebel@

spočij seuser posted image

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 4296
5.11.2008 13:07:52   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

UAU, jst bi pa uno sadje kar vse skupi v sok zmiksala...NJAMSI! Sej zdej se pa futram z unim "novim" (ne vem če je prov nov) sokom od Fructala, k je drag ko žafran...Smoothie. Sem si včeraj enga kupla, da vidim, kak je in je full njamsi...Sam 1,35 evra za 2,5 deci...user posted image
Pol je pa res že bolje če si sama svojo mešanico narediš, je že res, da je dela več, je pa vsaj 100% naravno, pa veš kaj si notri dala.user posted image user posted image user posted image

moj sokovnik že neki časa ni bil v uporabi, bo treba res v šoping po zalogo.user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4297
5.11.2008 13:08:38   
Katjusa

lepo si spočij

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 4298
5.11.2008 13:10:07   
Shuka

Am ja kaj naredite k vas zgaga peče? Mene tko proti večeru, če pozno jem, al pa po sladkih stvareh, komaj zaspim, po 18h sploh ne upam jest ker me zmer tolk matra pa če velik al pa malo jem zmer mi gre gor, komi zaspim. Bi probala s toplim mlekom k naj bi bil odličen za zgago pa ne upam k me zmer tolk matra.

No sej še 3 meseceuser posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4299
5.11.2008 13:10:25   
sunny24
Pa dej nehite s to hrano, no...Jst bi tudi štruklje in to une z jagodami...Joj, kje naj jih dobim zdej???? 

Ah, uni sok je res drag. Jst sem ga učeri prvič kupla, sam da provam, kak je. Full dober, ampak rajš kupim sadje, si ga vržem v sokovnik in mam tega soka ene 2 litra za par evrov...

Shuka, res je, imaš ta prav, polnovreden obrok, tko, da ne skrbi...user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 4300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?