netka34
|
Anna1, suppper si opravila. In pridelala pravljično število celic! Ja, dr. Bokalova pa je vse pohvale vredna! Tudi js sm mela srečo, je bla ful prijazna!! O, lučka, pol se bom pa kar h tebi prijavila, ko bom rabila...no, računaj čez kake 2 leti. Takrat boš že s porodniškega in js tudi!! Hobiznis je pa res lep in sm ful vesela, da sem se lotla to delat zase, ker do takrat so me pa samo izkoriščali in mastno služili na svoj račun. Aleksandra dobrodošla!! Še posebej, če imata čisto svoj domek, se nič ne sekiraj kaj si mislijo drugi, to je vajino življenje! Tudi jaz sem brezposelna, pa živimo v občinskem stanovanju, pa smo čisto ok!! Ljubezen premaga vse ovire!! Mojsonček, čestitke za dobro viden , in ITAK d bo vse ok!! Ti samo čimveč počivaj!! Podganca, lepotička, upam, da se dobo držiš in se že pripravljaš za nov boj! Velikokrat mislm nate!! Gigi, sej veš!! Mlinčkovaaaa, še en mičkin pikič, pa bo kar mora bit!! Marija, to bo veselja!! Gloria, ampak ti si pa res carica! Pri vsem delu k ga maš, še pri nas navijaš!! Pridna! In Nikec priden...Lupčka obema! navijamo skupaj jutri za : Sreda, 05.11. pika.po - UZ želvica99 - UZ in za nosečkice: Sreda, 05.11. Ledenka - NS Kicsi - UZ N74...a že pade palčka polulana??? Ja madona, kako cajt laufa!! Po vseh lepih slikcah sinočnjega žura pridem do konca(končno), pa zagledam Pikovitkino maslo!!! Matr si nesramnica. Vse mi je dol padl. Punčke, tudi tiste, ki vas nisem posebej obdelala, se zavedajte, da močno mislim na vas in navijam prav za vse!!! Poljubčke, pa pooooooouhno sončka vam pošiljam, ki pri nas že tako lepo sije!!