|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November IVF/ICSI
4.11.2008 19:02:51   
zarja1
Vidim same nove nosečke bodo......Gigi že zdaj na daleč voha štrudl....
katera ga je res spekla?

Mismis sta fejst ružla? Mi bomo danes..ne bo samo pri Kajsici in Mišku73 ružlo....user posted image user posted image

Larči, Shuki lubčka.....

teta Grethy že delaš?

Želvica jutri pa bo...glej da boš hitro javla...

pa Abra vidim se je javla......

Ajsi lepo pozdravi jutri pikico od rr tetk....

Kruce jaz sem mela orng bolečine in močno user posted image  zdaj po estrofemu, ki debeli sluznico.....mogoče tud pri vama ni kr endo....Zdaj bolj študirajta nove poze, pa škorne nabavit,......user posted image user posted image user posted image

grem se mal sfrizirat........se beremo kasneje, če bom še pri močeh........

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 4.11.2008 19:03:33 >

Horny Teddy

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 701
4.11.2008 19:06:29   
zofka7
Anci banci,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Lepo nosečnost in zdravega otročka ti želim.

Mami 26user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Gigi, Lučka, kako vama gre?

Kadar greš v svet, pazi na promet, primi se koga za roko in držita se skupaj.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 702
4.11.2008 19:08:05   
zarja1
A je katera opazla, da so nam rr zrihtali tega Murka za destimulacijo?????????? A to oni nam nazaj na Matta, Jonnya, Milkota, Toma, Bruca,........mislim....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 703
4.11.2008 19:09:35   
sonček33
gloria - kako ste??

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 704
4.11.2008 19:22:06   
n74
 mami26-user posted image user posted image user posted image , vem da je hudo, ti se kar potolaži. Saj je tri mesece hitro naokoli in potem v nov boj. Ampak vseeno, kdaj bi pa morala test delati? A ni user posted image  prišla veliko prehitro?

Darja*-user posted image user posted image user posted image  za dva srčka in dva pingvinčka

anna -user posted image user posted image user posted image  tudi tebi za 9 celic, naj te počakajo vsaj štirje zarodki, dva za noter, dva za zmrznit
Tina - jaz sem imela tud tri folikle, sam sem že pred uz-jem jedla jajca in pila pivce pa so bili kar veliki, tko da kar navaliuser posted image

Za jutri, pa punce čim več frnikolc

Sreda, 05.11.
pika.po - UZ
želvica99 - UZ

user posted image

(odgovor članu mami 26)
Neposredna povezava do sporočila: 705
4.11.2008 19:29:19   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

A je katera opazla, da so nam rr zrihtali tega Murka za destimulacijo?????????? A to oni nam nazaj na Matta, Jonnya, Milkota, Toma, Bruca,........mislim....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kako ne bi opazila, sej zarad tega manj sem prihajamuser posted image
kako lepota moja? a bo kakšen recept za štrudl padu?user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 706
4.11.2008 19:33:20   
lara light
Abra, a ti kej slišiš Hope? Nič ne vem, kako je z njo. Če jo katera, naj jo lepo pozdravi! Hvalauser posted image

Gloria, pozdravček, kako je Nik, krči minili? Lubčka!user posted image

N74, kako si ti? Čas ti šiba? Navijamuser posted image

Še 1x jutrišnje akterke, fajn opravite!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 707
4.11.2008 19:33:59   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: n74

Sreda, 05.11.
pika.po - UZ
želvica99 - UZ

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 708
4.11.2008 19:43:38   
mojsonček
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

IZVIRNO SPOROČILO: n74

Sreda, 05.11.
pika.po - UZ
želvica99 - UZ

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

še jst se švercam in seveda navijam 

user posted image

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 709
4.11.2008 19:49:47   
Shuka
navijamo skupaj jutri za :
Sreda, 05.11.
pika.po - UZ
želvica99 - UZ

in za nosečkice:
Sreda, 05.11.
Ledenka - NS
Kicsi - UZ

user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 710
4.11.2008 19:50:55   
Shuka
Murko tud mene čist odvrača od forumauser posted image user posted image user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 711
4.11.2008 19:51:12   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

kako ne bi opazila, sej zarad tega manj sem prihajamuser posted image
kako lepota moja? a bo kakšen recept za štrudl padu?user posted image

ja draga tebe res moram zadnje čase po drugih temah lovit, še z otroci si tolk hitra-a nič ne bremzajo?.......a važno je, da te skoz najdem.user posted image

Za štrudl pa res ne rabi nobena recepta.....čeprav tete na Dunaju so majstorke..in ja ena mi je zaupala kuho čežane-tega pa ne smem izdat....user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

Neposredna povezava do sporočila: 712
4.11.2008 19:53:40   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

Murko tud mene čist odvrača od forumauser posted image user posted image user posted image

mislim...a ne da.....in kak naj pol user posted image ................ko cel dan buljim "nehote" v butca nad vsemi butci.......dela pa v gostilni zravn naše stavbe, kelner nesposobni.... tu pa neka svetovanja tala.....

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 4.11.2008 19:55:07 >

Horny Teddy

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 713
4.11.2008 19:56:38   
zarja1
Tassi kaj tdaj ..nič nam dobro za kofe ne kaže....user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 714
4.11.2008 19:59:52   
zarja1

Sreda, 05.11.
pika.po - UZ
želvica99 - UZ

in za nosečkice:
Sreda, 05.11.
Ledenka - NS
Kicsi - UZ

user posted image

še jaz...user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 715
4.11.2008 20:01:51   
lučka 25
mojsonček, super za srčka, ki sta ga sedaj tudi slišala.

miška, jaz bi tudi, pa ne smem. A pol bodo bolj v vašem koncu potresni sunki. user posted image

gigi, obljubim, da bom merkala.user posted image  Mene tudi tako mika sama prepovedana hrana. Prej sploh ne, ampak zdaj p noro. Kot pravijo, prepovedano je najslajše.

biba, jaz tudi razmišljam kako bo, ko bom zagledala +. Imam občutek, da sem zdaj pa res blizu temu dogodku. Po moje bom ali jokala in skakla od sreče, al pa obstala kot kip in gruntala al sanjam al je res. No, na marker se pa še nisem spomniloa. Bo treba res tud mal za trening kdaj narisat še drugo črtico. user posted image

Abra, a ti si pa bila v bolnici Franja. user posted image  Ja Reš ma res lepše urejeno, pa tu v Dravljah tudi malo prenovljeno. Pa ti, kakos si?

zarja, ojla. Poljubčka tudi tebi. Pa lepo se sfriziraj. user posted image . A ja, še to. Ja Murko je pa res zakon.Moj nadimek je konj, ker se za mano praši.user posted image

zofka, dobro mi gre. Mal me špika tam doli, predvsem na levi strani. Napihnjena sem pa itak še zmeraj. Kako pa si ti?

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 716
4.11.2008 20:02:00   
lučka 25

Sreda, 05.11.
pika.po - UZ
želvica99 - UZ

in za nosečkice:
Sreda, 05.11.
Ledenka - NS
Kicsi - UZ

user posted image

Navijam tudi jaz. Naj bo jutri en lep dan, poln lepih novic. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 717
4.11.2008 20:02:06   
lučka 25

mislim...a ne da.....in kak naj pol user posted image ................ko cel dan buljim "nehote" v butca nad vsemi butci.......dela pa v gostilni zravn naše stavbe, kelner nesposobni.... tu pa neka svetovanja tala.....

jaz sem pa mislila, da živi od glasbe in medijev. Vsaj tako on trdi. user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 718
4.11.2008 20:03:26   
sonček85

Sreda, 05.11.
pika.po - UZ
želvica99 - UZ

user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 719
4.11.2008 20:06:21   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

Sreda, 05.11.
pika.po - UZ
želvica99 - UZ

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jz tut, jz tut

Zarjica ...
evo glih letim v nočno akcijo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 720
4.11.2008 20:13:51   
mojsonček

Sreda, 05.11.
Ledenka - NS
Kicsi - UZ

user posted image

ufffff.... in pozabim na nosečkice... čist nehote

itak da sm zravn

user posted image

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 721
4.11.2008 20:33:03   
n74
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

N74, kako si ti? Čas ti šiba? Navijamuser posted image

Men se pa tako počas vleče. Krvavtev se ni ponovila, me pa spodaj šraufa, ampak samo popoldan, po šihtu. Sumim, da so to bolj živčki, ker v službi nimam časa razmišljat o tem.
Test pa sigurno pade za vikend, če user posted image  ne prekriža načrte.

Neposredna povezava do sporočila: 722
4.11.2008 20:35:34   
mismis

Za jutri pa navijamo za GRANDE USPEH na UZ-jih: pika.po in Želvica99, dobro opravita, naj bo vse črno od foliklov
user posted image

Ajsi
, ti pa dobro opravi na nuhalni, mogoče pa že izveš ali nosiš miško ali miška user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Kicsi, seveda tudi tebi želim na jutrišnjem UZ...  VELIKO SREČE

user posted image user posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

Neposredna povezava do sporočila: 723
4.11.2008 20:36:31   
želvica99
Hvala lubice za navijačke in navijačiceuser posted image rada vas mam.

Zarja Murko jauser posted image  sem ga vidla in glih hotla pisat komentar, pa sem prej že vaše prebralauser posted image . Dons bomo nujno rable eno stimulacijo, da da kontra. No ampak kot veste želva ne zna popat slikcuser posted image .

Jutri bom do večera okrog bluzilauser posted image , ne me kregat no, taka sem, sj me že poznate. Bom prosila Grethy da vam javi, če bo kje v bližini računalnika, ji morm zdj zs poslat. Ker drugač me boste po user posted image , sj vemuser posted image

Shuka ti kr vprašaj za spol, sj veš, da smo tetke firbčneuser posted image

Tina saj vem, da se ti ne da dolg špikat, ampak mogoče je še bol da rastejo počasi in na ziher, kot pa da podivjajo. Pa jajčka+pirčka - jest se kr držim - mam pa brezalko piruser posted image . Sicer pijem, ko nisem v postopku alkoholnega aneuser posted image , da ne bo pomote.

Darja bravo za dvauser posted image user posted image , pa še dva pingvinčka maš - zakon.

Netka sam, da se ti dogaja, bodi pridna in vesela.

anna super za 9 celicuser posted image

Gigi ti kar veselo papcaj, si mormo mal duška dat ane. Že tko nas matrajo. Upam tud jest, da bo kj črnega.

Grethy ti grem zs napisat zdj dečva.

Neposredna povezava do sporočila: 724
4.11.2008 20:37:42   
DaisyE
kako ste bejbe in bejbota? Ne grem nazaj brat, kr bom prej zaspala, preden mi uspe...

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......