|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November IVF/ICSI
4.11.2008 15:32:15   
anna1
Zdravo! Preživela punkcijo in to zelo dobro. Sploh ni tako hudo, kot se sem si predstavljala in sem bla psihično prpravljena na huje! Punkcijo je delala dr. Bokal in je bla prav super. Moram napisat, da še daleč ni takšna, kot jo nekatere opisujejo na forumih, mesarka in podobno. Pridelala sem 9 celic, foliklov je blo pa okoli 12. Full mi je blo o.k. to, da sem vse spremljala na ekranu, zdravnica mi je vse sproti razlagala.

Hval, hvala vsem navijačicam in vsem tisti, ki ste mi nesebično ponujale ketonal. Sem ga potem dobila od kolegice in mislim, da je bla to kar prava poteza, da sem ga na lastno pest vzela zgodaj zjutraj. Se mi zdi, da je blo od vsega zgoraj naštetega hujše včerajšnje kakanje po odvajalu, ki se je nadaljevalo še zjutraj.

Se tipkamo....

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 676
4.11.2008 15:41:27   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: anna1

Zdravo! Preživela punkcijo in to zelo dobro. Sploh ni tako hudo, kot se sem si predstavljala in sem bla psihično prpravljena na huje! Punkcijo je delala dr. Bokal in je bla prav super. Moram napisat, da še daleč ni takšna, kot jo nekatere opisujejo na forumih, mesarka in podobno. Pridelala sem 9 celic, foliklov je blo pa okoli 12. Full mi je blo o.k. to, da sem vse spremljala na ekranu, zdravnica mi je vse sproti razlagala.

Hval, hvala vsem navijačicam in vsem tisti, ki ste mi nesebično ponujale ketonal. Sem ga potem dobila od kolegice in mislim, da je bla to kar prava poteza, da sem ga na lastno pest vzela zgodaj zjutraj. Se mi zdi, da je blo od vsega zgoraj naštetega hujše včerajšnje kakanje po odvajalu, ki se je nadaljevalo še zjutraj.

Se tipkamo....
Super za punkcijo in jajčka, me veseli, da ti ni bilo tako grozno.

No zdaj naj se združijo jajčka in atijevi plavalčki in ET pričakuješ kdaj? 9.11?

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu anna1)
Neposredna povezava do sporočila: 677
4.11.2008 15:43:37   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25
zarja, a vidva sta se poročila 7.7.? A mogoče 7.7.2007? Moje dva prijatelja sta se poročila 7.7.2007 ob 7h zvečer.user posted image

jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......sred travnika...

Iiiiii lepo. pa takrat je bil tako lep dan, nebo nebeško moder, brez oblačka,... Ja, lep spomin imata, ni kaj.user posted image
še malo pa bo user posted image  in nato user posted image  user posted image . user posted image  user posted image

mismis, si pa res pridna. Ampak če boš toliko delal boš zaslužila veliko več kot samo za pasje brikete..user posted image

dajamaja, ti kar še naprej lepo crkljaj in hrani svojega podnajemnika.user posted image

netka, mora biti pa tvoj biznis lep. jaz tudi uživam, ko kaj rišem, ustvarjam. Apak zdaj sem to kar mal zanemarila. Škoda. Pa saj si dam tud mal duška v službi, ko ustvarjam z ali za otroke. Pa lepo, da delaš prekvalifikacijo. A veš, da vse, ki so pri nas delale prakso za prekvalifikacijo, sem jim bila mentorica in prav vsem mi je uspel zrihtat službo. Mam srečo, da dobim same super punce. Ravno zdej imam 2 na praksi, ampak sta redni dijakinji.

biba, ja pa saj to ni res. ta palčka je pa res od hudiča. Pa zakaj največkrat prav me kupimo teste, ki so pokvarjeni in ne kažejo user posted image user posted image . Ampak mislim, da bodo za nas fosilke počasi odprli nov oddelek s teszi, ki kažejo same user posted image user posted image , da nas končno vidijo skakat do stropa. user posted image

shuka, a potem vsi cilajo na pupo? Jaz sem pri svakinji od prvega trenutka ugotovila, da bo imela fantka, pa so vsi zatrjevali, da bo punčka (onedva sta vedla in pridno čuvala skrivnost). Tako, da sem edina ugotovila.user posted image  Bova pa midva mogla imet pupo, ker so v naši familiji sami fantje.

Tina, so že punce imele bolj počasne folikle, pa se je potem dobro izteklo. Upam, da se bodo tvoji z+budil in hitreje začel rasti. Sem pa jaz v 1. jemala menogon (2 doza) 17 dni. Žal potem nisem dobro reagiral, ampak v drugo pa sem imela menopur (3.doza) in sem ga jemala 11 dni. Naj o 6.11. lep dan in lep pogled na UZ.

gigi, kako si kaj moja sogrelka, pa zofi tudi? A mata dobro zakurjeno? Jaz kurim na polno, da mi pikici ne uideta.

mami26user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kruce Fiks, a potem je res ta klomifen bolj pesek v oči. Upam, da se v četrtek dobro zmenite, da bo konec teh težav in gresta tako takoj lahko v postopek IVF.

Darja, bravo za user posted image  user posted image  in dva pingvinčka. 17.11. pa en lep user posted image user posted image .user posted image  user posted image

anna, bravo za 89 celic. Zdaj naj se pa vse lepo oplodijo, da bo izbira res velika. user posted image  user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 678
4.11.2008 15:43:38   
ledenka
anna user posted image user posted image user posted image  čestitke za lep pridelek, naj se lepo oplodijo!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 679
4.11.2008 15:47:49   
Shuka
user posted image     user posted image       user posted image

AKTUALNO V TEM TEDNU   

Torek, 04.11.
Tina1 - UZ
Darja* - ET
anna1 - punkcija

Sreda, 05.11.
pika.po - UZ
želvica99 - UZ

Četrtek, 06.11.
netka 34 - ET
Tina1 - UZ

Petek, 07.11.
obayifo - UZ
vijolica30 - UZ

Nedelja, 09.11.

anna1 - ET

Sreda, 12.11.
BEBII -
pregled hormonov
Bumo -
UZ pred postopkom
Shadow -
UZ pred postopkom
Bambi75 -
Gonal/menopur
sapi - UZ

user posted image PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V NOVEMBRU  

Sreda, 05.11.
Ledenka - NS
Kicsi - UZ

Četrtek, 6.11.
Shuka - 3D UZ
Sabsa - UZ

Torek, 11.11.
Stijan - Pregled

Sreda, 12.11.
Zvezdica - pregled
mandreja - pregled

Četrtek, 13.11.
Goldy - pregled
jazzz27 - pregled

Ponedeljek, 17.11.
LaraLight - pregled

Torek, 18.11.
LaraLight - NS

Torek, 25.11.

sonček85 - pregled

Sreda, 26.11
Shuka - pregled

Četrtek, 27.11.
Dakec - pregled
 user posted image PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V DECEMBRU  

Ponedeljek, 01.12.
dajamaja - NS

user posted image user posted image user posted image
OBJEMČKI
          user posted image   Miška73, mami26  user posted image

user posted image T R E P E T A L K E user posted image
(beri TESTI)

zivalica greje user posted image user posted image test 05.11.2008
anci banci greje user posted image user posted image test 06.11.2008
womanpolice greje user posted image user posted image test 11.11.2008
n74 greje user posted image test 11.11.2008
 mlinčkota grejeta user posted image user posted image   test 12.11.2008
daisy
23 greje
user posted image test 12.11.2008
Lučka25 greje user posted image user posted image test 13.11.2008
Gigi greje user posted image user posted image
test 13.11.2008
zofka7 greje user posted image user posted image
test 13.11.2008
mateja_goljev grejeuser posted image user posted image
test 15.11.2008
Darja* greje
user posted image user posted image test 17.11.2008

user posted image    user posted image   user posted image user posted image   user posted image user posted image
user posted image  KANDIDATKE  user posted image    V  POSTOPKUuser posted image

• DaisyE (dr. Reš, 23.10. snif snaf Superfact)
  • netka34 (3.ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Mateja.goljev (2. IVF/ICSI)
  • Gigi (2. ICSI, GK LJ, dr. Vogler)
  • Mlinčka (2. IVF, 30. let, dr. Drobnič)
  • Lučka25 (2. IVF, dr. Reš)
  • Lana08 (1.IVF/ICSI, GK LJ, dr. Zorn)
  • womanpolice (2. ICSI, GK LJ)
  • Jazzz27 (1.IVF, dr. Reš,)
  • Kalina (2. IVF, dr. Merlo)
  • Zarja1 (1. IVF, MB, dr. Vlaisavljevič, zmrznjenčki)
  • anci banci (1.ICSI, dr. Reš)
  • Reby (1.IVF/ICSI, dr. Reš, november)
  • Tina1 (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Želvica99 (2. IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Sapi (2.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • anna1 (1. IVF, GK LJ)
  • Jill (1. ICSI, MB)
  • Barbarella77 (2. ICSI, MB)
  • Lučka25 (2. IVF, dr. Reš)
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB, femoden, 29.10. Dipherline)
  • N74 (1. IVF/ICSI, dr. Reš, PO)
  • Darja* (3.IVF/ICSI)
  • Vanja44 (PO, dr. Reš)
  • Daisy23 (PO, dr. Reš) 
  • BEBIII (GK LJ, dr. Pinter, 12.11. pregled)
  • Serendipity (1. IVF, MB)
  • Citrončica (4. IVF)
  • Bumo (1. IVF, MB)
  • Shadow (2. IVF, MB)
  • 11122379b (1. IVF, LJ)
  • vijolica30 (3.IVF, Dr. Bokal, GK LJ)
  • UPČI (1. IVF)

• user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image   
  • M.L.B.K. (3. IVF, dr. Reš)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • Sisy* (3. IVF, dr. Reš, zmrznjenčki)
  • mala81 (2. IVF/ICSI, dr. Reljič, MB) 
  • Ozone (5. IVF, MB dr. Reljič)
  • Obayifo (IUI, Graz)
  • Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • Pika74 (34 let, 5. IVF/ICSI, dr. Drobnič)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa,  1 UZ - 15.1.2009, kratek postopek+ femoden)
  • bbpikica (5. IVF/ICSI, PO, dr. Reš, januarja v nov boj)
  • Pikovit (6. IVF, MB, femoden, akcija januarja)
  • Nikita***(3. IVF, GK LJ, dr. Zorn)
  • Reni70 (6.ICSI,PO, dr.Reš)
  • mismis (2.IVF;LJ,dr.Drobnič)
  • Zarja1 (1. IVF, MB, dr. Vlaisavljevič, zmrznjenčki)
  • gospodarica (3. IVF, dr. Reš)
  • Paddy (2.ICSI, MB, zamrznjenčki)
  • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič, novembra zamrznjenčki) 
  • Marjetka Cvetka (1.ICSI, dr. Reš, PO)
  • zup2(dr. Reš, PO)
  • Sulfinija (GK LJ, dr. Zorn)
  • Oktavija (MB, 3. IUI)
  • neni (7. IVF, dr. Reš)
  • T1979 (3. IVF, PO,dr. Reš, Menogon) 
  • Blanč (4. IVF, dr. Reš, november)
  • Kiwi (1. IVF, MB)
  • Pija76 (4. IVF, PO, dr. Reš)
  • Baci (1. IVF, MB, dr.Milan Reljič,dr.Gavrič)
  • Kajsica (2. IVF, GK LJ)
  • miška73 (2. IVF, GK LJ)

• user posted image user posted image user posted image

sayuri 
       user posted image  user posted image , pfuser posted image , Gloriauser posted image Ameliauser posted image , Goldfishuser posted image , Anime  user posted image  user posted image , Mijavček  user posted image  user posted image

Hope2user posted image user posted image , dakec user posted image user posted image , Koninauser posted image   user posted image user posted image , Zvezdicauser posted image user posted image , Pinki36user posted image , Abra user posted image user posted image , Sonček33 user posted image user posted image , Julija30user posted image , Orto2user posted image , Hedvigauser posted image user posted image user posted image , Shukauser posted image , Linda25user posted image , Nokesuser posted image user posted image user posted image , Rožica29user posted image , Jadrnicauser posted image user posted image , Sonček85user posted image , Dobrovoljčicauser posted image , Ledenkauser posted image , Bozzauser posted image , LaraLightuser posted image , Stijanuser posted image , Dajamajauser posted image , mojsončekuser posted image , martin6user posted image , Mandrejauser posted image , Kicsiuser posted image , Goldyuser posted image , Sabsauser posted image , Jazzz27user posted image

Špelka12 user posted image , Libi user posted image , Grethy user posted image

Mlinčekuser posted image , Folikel09 user posted image , Krucefiksuser posted image    

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
    Znaki hiperstimulacije: http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
    Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
         user posted image NOVE NOSEČKE NOVEMBER user posted image

user posted image   Lana08 (LJ) 

user posted image    Kalina (PO)

< Sporočilo je popravil Shuka -- 4.11.2008 15:57:21 >

(odgovor članu Darja*)
    Neposredna povezava do sporočila: 680
    4.11.2008 15:54:50   
    anna1
    Pozabila napisat, ET imam v nedeljo 9.11.

(odgovor članu Shuka)
    Neposredna povezava do sporočila: 681
    4.11.2008 15:58:02   
    Shuka

sej sem si mislila pa sem vseeno raje počakala na tvoj dopis.

Super si na seznamu in že navijamouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anna1)
    Neposredna povezava do sporočila: 682
    4.11.2008 16:12:47   
    alekasandra
    jaz sem danes dobila tablete femoden, ki bo jih najverjetneje začela jesti prihodnji teden, hkrati sem si kupila tudi folno kislino - centramed mami. ne morem verjeti da se bo začelo, malo straha, predvsem pa veliko pričakovanja in vznemirjenja, tudi moj fant je zelo nervozen. ne vem kako bodo reagirali najini domači, ker sem jaz brez zaposlitve.
    moj fant dela, pred kratkim sva si kupila svoj prvi domek. tako da bi bil dojenček še pika na i.

otroci so naše največje bogatstvo

(odgovor članu Zvezdica)
    Neposredna povezava do sporočila: 683
    4.11.2008 16:17:21   
    Darja*

user posted image user posted image user posted image user posted image
    zdaj pa počivaj,....in pazi nase

(odgovor članu anna1)
    Neposredna povezava do sporočila: 684
    4.11.2008 16:49:20   
    zarja1
    Anna1 in Darja super sta to zrihtale....user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Darja*)
    Neposredna povezava do sporočila: 685
    4.11.2008 16:50:56   
    mojsonček
    Sončice moje in sončki!!!!

En lep deževen pozdrav z gorenjskega konca! Sej ni blo šans se javit prej... preberem nekaj strani in si rečem ok, jutr še kaj napišem... in pol pogledam naslednji dan in spet nove in nove strani! Vidim je blo veliko lepih in tudi manj lepih dogodkov... Sem bla z vami v lepem in hudem...
    Če sem iskrena si kaj preveč nisem zapomnila v detajle teh 50-60 strani, tale prometrium mi dobesedno kuri sive celice... Hvala za navijanje in pozitivne misli... so mi prišle še kako prav... ŠUKI srce, me daš k Dajimaji na seznamček tut jst mam 1.12. NS, naš mali srček je tako razbijal, da se je moj user posted image  čist raznežnil, ko sva zapustila ata... zaenkrat vse lepo kaže, hematom se je zmanjšal, druga vrečka pa je prazna in ata pravi, da bo že izginila (upam, da brez težav)... sicer pa mi je moja G obljubila, da naslednjič narediva vse nosečniške preiskave (kri, voda...) ker je do sedaj samo spremljala stanje preko UZ. Je bla veliko bolj pesimistična kot ata glede na stanje, ki ga je videla v moji maternici, čeprav se strinja, da je bila na drugem pregledu slika veliko boljša in bolj vzpodbudna. Punce moje, jst sm bla do zdej že 4 x na UZ, dvakrat pri atu in 2x pri moji G... ni čudn, da sem včasih čist nablojena... Torej do 12 tedna me moja G smatra kot rizično nosečnico, jst pa upam, da bo vse tako kot mora bit. Izračunali smo tudi PDP, ki je 12.6.2009 (čeprav sem ga jst še pred pozitivnim testom šla čekiratuser posted image user posted image ).
    Ekola, tolk sem uspela spesnit... bom bla zdej 2 dni doma pa bom bolj ažurno spremljala dogodke na RR, oblubm!
    Nove nosečke iskrene čestitke, trepetalke čim bolj mirne živčke in ne prehitevat s testi (WP, tititiuser posted image ) ostale borke in akterke pa veliko volje in pozitivne energije! Zdej pa šibam, doma je k v štali, ni druge k pljunit v roke user posted image !

Koš poljubčkov!!!! (ne upam nč limat, da me ne flikne vn)

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu Darja*)
    Neposredna povezava do sporočila: 686
    4.11.2008 17:12:30   
    Goldy
    mojsonček - super za srčka, noro lepo!!user posted image  Jaz imam PDP 18.6.2009, malo za teboj.user posted image

(odgovor članu mojsonček)
    Neposredna povezava do sporočila: 687
    4.11.2008 17:17:05   
    mojsonček
    GOLDY nas je blo cel kup oktobra, smo kar natlačene v juniju 09... da bi se le tko nadaljevalo za nas in vse ostale, ki to še bodo (srečke user posted image )

(odgovor članu Goldy)
    Neposredna povezava do sporočila: 688
    4.11.2008 17:26:38   
    gloria
    zivalica greje test 05.11.2008
    anci banci greje test 06.11.2008
    womanpolice greje test 11.11.2008
    n74 greje test 11.11.2008

mlinčkota grejeta test 12.11.2008
    daisy23 greje test 12.11.2008
    Lučka25 greje test 13.11.2008
    Gigi greje test 13.11.2008
    zofka7 greje test 13.11.2008
    mateja_goljev greje test 15.11.2008
    Darja* greje test 17.11.2008

user posted image user posted image user posted image ....navijam za vas.....user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 689
    4.11.2008 17:28:15   
    zarja1

mojsonček odlično za srčkauser posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Goldy)
    Neposredna povezava do sporočila: 690
    4.11.2008 17:35:26   
    lara light
    IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

mojsonček odlično za srčkauser posted image user posted image user posted image

uuuuu, super, verjamem, da sta si oddahnila...obilo veselja še naprej!user posted image user posted image user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
    Coelho

(odgovor članu zarja1)
    Neposredna povezava do sporočila: 691
    4.11.2008 17:36:49   
    lara light

Se tipkamo....

user posted image super izpeljano! Pridnauser posted image ...naj bo kmalu 9. in čimveč lepih zarodkov in pingvinov!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
    Coelho

(odgovor članu anna1)
    Neposredna povezava do sporočila: 692
    4.11.2008 17:38:28   
    mojsonček
    No, srčija gledamo že 2 tedna ampak učeraj smo ga prvič slišal... vse sem že pozabla... več kot 10 let je dolga od prve nosečnosti...

(odgovor članu zarja1)
    Neposredna povezava do sporočila: 693
    4.11.2008 17:40:54   
    miska73
    Ajsi  tebe pa čaka jutri en velik pomemben pregled. Naj bo vse tako kot mora biti.

Dajamaja, kako šiht? Se je že kej umirilo? Ti kar ubogaj podnajemnika, saj si tko suhcena, da lahko pridobiš tudi kak dodaten kg.

Sončka kje sta bla dons? Tako tumorno vreme, da ni za nikamor. Jst sem se vlekla ko megla...

Kajši si že šla k frizerju? Že maš novo spodnje perilo?... seveda vse za tvojega dragega

Šuki
    kaj ti res uspeš zdržat in ne vprašaš za spol. Jaz sem tko firbčna, da mi to ziher ne bi ratalo.

Biba jst sem se odločla, da bom na CB lulala samo +. Do takrat pa lulam samo na FS teste (so pač najcenejši), pa še to samo izredno.
    Treba se je mal zamotit pa ne štet tolk teh dnevov, pa potem prekmal teste delat...

Tina, saj veš jajčka pa pir za rast. Pa če rabš kako fotostimulacijo, povej na kerga pališ, pa ti bomo ob večerih kej mesnatega nalimale...

Lana, ti kar ostani na tej temi, tu se kar naprej nekaj dogaja. Ko v kaki mehiški nadaljevanki z ogromno igralci in ogromno scenaristi.

Gigi, nič spricat, lepo za nazaj prebrat. Pa ne tolk delat. Je dobr, če si vzameš vsak dan kej časa za peglanje desnega boka.

Mami26 user posted image Ti kar daj vse solze iz sebe. Pa čimprej naberi novih moči.

Darja user posted image user posted image user posted image Dobr si zrihtala.

Anna Ti si tud dobr zrihtala. Dobra kokoška, pa 9 je pravljično število.

Mojsonček super za srčka. Pa če te tretirajo kot rizično nosečo bodi lepo doma in počivaj. Pospravljanje in ostalo pa prepusti moškemu delu družine.

WP Sprehod, pa kr nej tvoj gre mal s tabo. Jutri bo ziher kolkr tolk lepo vreme.

Midva bova pa ta mesec spet naravno varianto delanja otrok udarila. Ne bojo samo pri Kajšici potresi... user posted image

< Sporočilo je popravil miska73 -- 4.11.2008 17:54:19 >

(odgovor članu lučka 25)
    Neposredna povezava do sporočila: 694
    4.11.2008 17:46:23   
    mojsonček
    MIŠKA73 rizična je pač zaradi hematoma, kar pomeni, da samo sexat ne smemo... ata, pušenjak in tudi moja G pravijo, da z ležanjem se ne da nič kaj rešit, v službi se itak ne naprezam, ker sem pisarniški molj, doma pa sta fanta res pridna in mi stojita ob strani... likanja jima res ne morem prepustit... se ne pretegnem kaj preveč, sej vidiš, sm rekla, da šibam mal reda narest pa poglej me kaj počnem.user posted image user posted image

(odgovor članu miska73)
    Neposredna povezava do sporočila: 695
    4.11.2008 17:52:31   
    miska73
    IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček

MIŠKA73 rizična je pač zaradi hematoma, kar pomeni, da samo sexat ne smemo... ata, pušenjak in tudi moja G pravijo, da z ležanjem se ne da nič kaj rešit, v službi se itak ne naprezam, ker sem pisarniški molj, doma pa sta fanta res pridna in mi stojita ob strani... likanja jima res ne morem prepustit... se ne pretegnem kaj preveč, sej vidiš, sm rekla, da šibam mal reda narest pa poglej me kaj počnem.user posted image user posted image

Ko sem prebrala, da boš red delala, sem si predstavljala da boš vse živo doma postorila... pa sem te morala mal okregat...
    Če je pa tko, pa je vse OK. Meni je likanje skoraj relaksacija. Imam odličen izgovor, da se zraven TV-ja nagledam.

Neposredna povezava do sporočila: 696
    4.11.2008 18:33:17   
    gigi1
    Anna user posted image  user posted image  user posted image  super si tole zrihtala. In pohvale Bokalovi za nebolečo punkcijo. Lepo je, da jih tudi pohvalimo user posted image

Mami 26user posted image user posted image user posted image žal mi je, da se ti zgodba ponavlja. Glavo gor in gremo naprej. Naslednjič ma da rata!

Mojsonček nate sem pa tolk mislila. JUHEJ sam da ste okej user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Podganca moja ravno zaključujem šiht. Bom pa verjetno še doma zvečer mogla kej narest. Se mi je kar zagužvalo v službici. Ma sej je OK. Vsaj zamotim se.  Tale desni bok pa pri meni bolj slabo dela user posted image . Ej dušo, kaj pa če te povabim na obisk? Ti se boš s peglanjem relaksirala, jaz pa s Šlosijem user posted image . Heeec. Hvala ti ker misliš name user posted image

Lučka lepo, da mirkaš nase v službi. Glej, da ne bo iz tega previjanja ratalo še dvigovanje. Jst sm OK. Mi čreva plešejo čačača... Zadnjič sem zmazala pol kozarca kislih kumarc user posted image . Pa sam špehija bi jedla, pa pršut...se kumi nazaj držim user posted image  (no mal pa sem piknila priznam user posted image )

Zofka moja kaj dogaja? Si čist bizi?

Miška srce si s5 v šoli? A je prišla teta O na obisk? Danes bojo pa potresi južno od LJ user posted image

Ajsika moja jutri bom pa skoz nate mislila. Kdaj imaš pregled?

Šukica še malo pa bo tudi tvoj pregled. Zdej je pa res skrajnji čas da pokaže kaj ma med nogam user posted image

Abra kako sta vi2? A si tolk v šopingu al spet kaj bolj intenzivno dela? Te pogrešam user posted image

Noooookiiiiii kje si mi ti? Upam, da je vse OK.

Želvi gužva šele pride. Men se pa dozdeva, da bo bogat pridelek user posted image

Pija zlato kaj si pa delala? Preveč nočne telovadbe? Al premalo? Brez heca...upam, da je hrbet bolje. Pejd na Bownovo ali na kakšno drugo terapijo.

Zarjica kdo je rekel štrudel? A boš spet pridna?

Kajši sonček moj. Hvala user posted image . Za Tuheljske vem le, da so isti lastniki in delajo podobne stvari, kot v Olimju. So pred kratkim renovirali in še nisem bila tam. Mislim, da je ceneje, ker je na hrvaški strani. Vseeno priporočam Olimje, pa skočta čez mal pogledat za naslednjič.

WP kako si?

Netkič moj sam, da si ti men spet pri luft.

Mlinkota kako se držita? Še malo...še malo...user posted image .

Jazzzy kaj dogaja?

Glorija ti si naš sonček user posted image . Tolk maš dela, pa redno hodiš navijat za nas. Ta velizga lupčka tebi in Niku. Kako je s krči? Upam, da boljš, pa kej več spite user posted image

Sončici zlati tud če ne sijeta zunaj pa tukaj obvezno. Lav ju user posted image

Pikovitka kako je dragi? Pa ti?

Blanči, Gretka sosedki dragi. A sta kej kofetkali?

Kruce kaj je Merlo rekel za izvide od laparo?

Srčice in srčki zdej pa pokam..
    Ne mi zamert, k ne morem vseh "obdelat"

Papa

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 4.11.2008 18:34:15 >

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
    Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu miska73)
    Neposredna povezava do sporočila: 697
    4.11.2008 18:35:22   
    biba007
    IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

biba, ja pa saj to ni res. ta palčka je pa res od hudiča. Pa zakaj največkrat prav me kupimo teste, ki so pokvarjeni in ne kažejo user posted image user posted image . Ampak mislim, da bodo za nas fosilke počasi odprli nov oddelek s teszi, ki kažejo same user posted image user posted image , da nas končno vidijo skakat do stropa. user posted image

Joj, Lučka, Miškica, punci moji, pa če vidve nista posrečeniuser posted image . Ja, da bi prav res vzela en permanent marker, pa hop nad testerčke z dvema črticama, tkole za spremembo, da se mal navadim. Ja, sej me bo drugač kr kap, ko bo enkrat zares + Se ni za hecat, vaja dela mojstra, pa mal treninga tud prov prideuser posted image

(odgovor članu lučka 25)
    Neposredna povezava do sporočila: 698
    4.11.2008 18:47:13   
    mismis
    Žižek, danes nimam šole, sem doma in malo pripravljam stvari za petek...

teta O je bila včeraj, še dobro, ker je šel naš danes na poslovni pot do jutri

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
    Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu biba007)
    Neposredna povezava do sporočila: 699
    4.11.2008 18:49:19   
    Abra
    Lara, hvala, še vedno sem super user posted image počasi mi malo energije primanjkuje, kadar sem fizično bolj aktivna pride malo za mano user posted image

Kruce, mogoče se pa endo vseeno še ni tko razpasla, včasih se tudi take menstrualne bolečine kar zgodijo. Prometrium je malo sluznico odebelil, v kombinaciji z že bolečo user posted image pa je mogoče še malo potenciral. Lahko, da je malo tudi psiha naredila, ko se začneš neki zdravit, se nam marsikaj dogaja. Za plusek to ni ovira user posted image sicer pa tuki vedno vzpodbujamo, aja, tut po nagi riti tepemo, če je treba user posted image obupujemo pa ne user posted image

Anna user posted image user posted image zdej so pa že lepo oplodili

Lučka, kako ti gre? Se v službi kaj šparaš user posted image

Gigi, kje si? Te moram malo lovit user posted image upam, da na sprehodu (to sem napisala, preden sem refresh pritisnila in vidla tvoj post) ... se mi je kar zdelo, da si še v službi user posted image pa kisle kumare že dišijo user posted image
    Danes nč ne šopingiram, jutri user posted image pa v šolo hodim user posted image včeraj sem na GK vidla tiste prostore za IVF, sem šla tja na wc. Majngod, to je šele bolnica Franja. Jaz sem se za Reševe skoz hecala, tam je vse 5* v primerjavi s tem ...

Mojsonček, super user posted image s hematomom bodi še kar previdna, vse delo lahko počaka. Če boste malo manj polikani, pa tudi ne bo škode. Druga pikica ti pa ziher ne bo delala težav, tudi pri meni je kmalu ni blo več videt.

Biba, tut testi se enkra utrudijo in nehajo minuse kazat user posted image

Mišmiš, Zarja, Shukec, Gloria, Miška, Pija, Daisy, Mlinčkota in vsi ostali prav lep pozdrav

Jutri pa dan uz user posted image pika.po in želvica naj bo jutri vse črno foliklov
    Ledenka in Kicsi bosta pa gledali svoji pikici user posted image user posted image
    Ledenka, jutri popoldne, kajne? Uf, bomo čakali user posted image naj bodo same lepe slikce in mere!

(odgovor članu lara light)
    Neposredna povezava do sporočila: 700
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
    Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
    Kako čim prej zanositi?
    Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Brrrr...
    пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......