|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
5.11.2008 6:28:18   
naty13
Sem tolk notr padla v včerajšni "kreg",da sem par stvari pozabila napisat. user posted image user posted image user posted image

Spali smo klasika. Od 18h-5.30, pojedli in zdaj smo v ležalniku. Pa saj bi še spali, če našega fanta ne bi zmotili dva nadlogi: kolcanje in kakanje. user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa samo čakam, kdaj bo tavelik fant priplezal in pricapljal dol. user posted image user posted image user posted image

_____________________________

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 4751
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
5.11.2008 7:23:15   
sandra123
Jutrouser posted image user posted image user posted image user posted image , ja čisto nenaspana sem....sem komaj iz postelje prilezla po user posted image ...Matejchi, hvala za kavico, ampak jaz rabim danes duplo porcijouser posted image Taja je zaspala že ob 18.30, pa je bila budnica ob 2.30...Teja pa je zaspala ob 19.30, pa je bila budnica ob 3.40 user posted image ....no, ampak Teja se je do zdaj že 3x hranilauser posted image ...je jedla kar na dve uri ponočiuser posted image user posted image user posted image ...Ma ja, bo že...po mojem ju samo vreme malo daje...UPAMuser posted image ...
Sayuri, vidim teuser posted image ...Kako ste spali???Upam, da je bila tvoja noč kaj lepša od mojeuser posted image ...
Natyuser posted image user posted image user posted image za Jošta...ti pa si lahko v miru spočiješ ponočiuser posted image ...

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 5.11.2008 7:24:33 >


_____________________________

Lp, Sandra

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 4752
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
5.11.2008 7:48:27   
Neža7
Dobro jutrooooooooo user posted image

Naša je danes spala od 18.00 do 4:30 in potem do 7:30 user posted image

Joj mamice ne se kregat user posted image  Vsi imamo po eni stran prav. Itak ni preveč dobro iti 100% po knjigi, no mojo mnenje.

Kako danes dežuje user posted image  

Neži kliči user posted image  

Bodite nasmejani in veseli, ker samo pogleti kako lepe sončke imamo user posted image

_____________________________

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm



(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 4753
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
5.11.2008 7:58:14   
tatly
oj.a vas nebi svadlo ko bi vam negdo rekel da lazete?in se delate samo da bi nase pozornost potegnil?vilika-meni je tudi blo cudno ko sem mamo vprasala za ad3 kapljicece jih je davala pa mi je rekla da se ji zdi da ne.za tejkaz nisem nikol nic rekla ker njo pa fullll spostujem mi je tlko krat pomagala da ji lahko vsaki dan govorim hvala...zal mi je ce sem se keri zasrala

_____________________________

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 4754
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
5.11.2008 7:59:20   
Tato
Jutro vsem mamicam in našim sončkom !

hvala za kavo, danes bi jaz tudi rabla 3 kratno. Jaka je bil skoraj celo noč pokonci... uff upam, da je to vpliv vremena, ampak mamo vedno en izgovor a ne, enkrat vreme, drugič luna ... ja tko vsaj lažje prežviš.

mi smo včeraj bili na 2 pregledu, tudi cepili smo se prvič, joj kolk smo jokali.. ampak saj je za nami. Pri 3 mesecih je sedaj velik 63 cm, in tehta 6.500kg.

sedaj pa šibam v trgovino, da bomo danes kaj jedli za kosilo...

papa

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 4755
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
5.11.2008 8:10:01   
anita goitan
Jutroo
če se že vse hvalite kako ste spali, mi od 19ih do 6ih, 2x jedliuser posted image

V kamniku se celo neki svetiuser posted image , hm drgač je pa vreme v kuruser posted image
Sm hotla vam ene fotke pripet, kje sem se točno leto nazaj podila, sam Shrani.si n delauser posted image , a ve katera še za kako stran kjer se da fotke pripetuser posted image


(odgovor članu Tato)
Neposredna povezava do sporočila: 4756
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
5.11.2008 8:26:18   
anita goitan
Vsem čestitke za uspešno opravljen pregled in cepljenja ter za 3muser posted image user posted image

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 4757
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
5.11.2008 8:26:34   
miškolinček
Najprej dobro jutro,čeprav vidim da za nekatere ni ravno dobro.

Zdaj pa :punce ne se kregat

JAz razumem obe in dam prav obema,tako Viliki kot Tatly. Tatly prav je da sprašuješ,jaz te razumem si pač mlada,tvoj prvi otrok je in veliko se moraš še naučit,saj smo se vse morale. Tudi jaz veliko ne vem pa imam drugega in je velikorat tako kot da ne bi nič vedela,to pa zato ker sta si tako različna kot noč in dan,malo sta si podobna po videzu,to je pa vse,reagirata in obnašata se popolnoma različno. Ti kr sprašuj,samo moraš vedeto,da ti bodo punce različno odgovorile,ene se bodo s teboj strinjale ene pa ne,to moraš vzeti v zakup.
Drugače pa nikar ne poslušaj mame in ostalih,delaj tako kot ti misliš da je za tvojo pupiko najbolje in na koncu tudi bo boš vidla.


IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Miškolinček, jaz sem tudi iz Kranja, veš? Hm, se ne spomnim, saj prideš ti v petek, ne?



SE globoko opravičujem,sem se včeraj zvečer ko sem že ugasnila račinalnik spomnila nate in sem ti hotela ravno danes omenit,pa si me prehitela. Drugič pomislim tudi nate,obljubim.
ZA petek pa jaz sploh nisem nič javila,ker je bil to edini datum ki pa meni ni nevem kako ustrezal,potem sem pa videla da vsem ostalim pa in sem bila tiho,da ne bi zaradi mene srečanjepadlo v vodo,ker pol spet ne bi datuma najdle.
V petek namreč pri nas ni nikogar ki bi šel po Erazma v vrtec,mož pride pa prepozno iz službe.tako da tudi če bi mi uspelo pridet,bi morala takoj nazaj,ker iz Ljubljane pridet pravi čas,saj veš kakšna gužva je. Pa še vozila nisem nikoli po LJubljani in to pol traja,pač nisem ravno ljubitelj vožnje,peljem ko je treba.

Saj če se slučajnonaredi da pa lahko pridem vsaj za pol urce,pa lahko kljub temu da se nisem pofočkala, a ne? Saj vas kar nekaj poznam vas bom že najdla.
IZVIRNO SPOROČILO: naty13

Miškolinček - danes žal ne bo šlo. Je moj v eni komisiji in gre v NG, pa sem brez avto. Ga pa do 15h ziher ne bo domov.


Ni panike,sej tko verjetn ne bom šla.smo bili včeraj cepljeni,pa smo bili do danes zjutraj brez vročine in vse o.k.,razen tega da je celo noč jambral in nič spal,zdajle ma pa mal vročine in bom rajši kr doma. Verjetno mal reakcije na špiko. Pa drugič,sam da ne bojo že prej 1 leto stari preden se bova zmenileuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4758
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
5.11.2008 8:30:35   
miškolinček
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

Jutroo
če se že vse hvalite kako ste spali, mi od 19ih do 6ih, 2x jedliuser posted image




No mi se ne moremo hvaliti,ker smo celo nič jambrali pa godli,zdaj smo pa tko zaspani,zaspati pa ne moremo,pa mal vročine imamo,reakcija na cepivo pač,bo jutri že dobro.

pri nas tudi vreme za en d........,lije kot it škafa,pa grmi kot ob najhujši poletni nevihti.

Danes bodo pa otroci sitniuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan
Vsem čestitke za uspešno opravljen pregled in cepljenja ter za 3m


Hvalauser posted image


Pa se opravičujem za prejšnji roman,sam sem mogla nekaj napisat mi ni dalo miru

< Sporočilo je popravil miškolinček -- 5.11.2008 8:39:16 >

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 4759
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
5.11.2008 8:35:23   
anaya
Dobro jutro....

Mi mamo pa danes 2. posvetovalnico... da vidim če je zdaj kaj zraslauser posted image user posted image .

tatly: mah Vilika je res povedala svoje mnenje, pa opažanja, ti pa imaš priložnost argumentirat tako da.... sej veš kak gre to pri političnih zadevahuser posted image user posted image . Glede AD3 kaplic pa je malo sramotno ampak jaz tut nisem vedla zakaj so (do enkrat po porodu) pa sem že stara trolauser posted image user posted image , sem mamo vprašala če so oni to dajali pa je rekla da ja. Zato se meni mogoče malo čudno zdi edino, da se tvoja mami ne spomni če jih je dajala sestrci pa je blo to ja par let nazaj samo, pa sej nima veze.

Rota virus: vem da je blo že ogromno povedanega o tem pa da se bom mogla na vse zadnje tut sama odločit, ampak vseeno ne vem, povedat pa je treba danes... al ja al ne.... Smo včeraj malo debatirali pa so vsi bli proti ker baje je mala verjetnost da bi bil lih te vrste rota virus proti katermu so cepleni, poleg tega me najbolj skrbi izjava da s tem cepivom kao lahko dobijo blažjo obliko tega virusa že zdaj ( znaki-bruhanje , driska, vročina), tega pa res ne bi rada svoji punčki naredila. Po drugi strani pa baje spet razhaja na veliko...user posted image user posted image user posted image















(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 4760
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
5.11.2008 8:39:37   
sayuri
Končo dobro jutro. user posted image  Sem upala, da bosta zjutraj dvojčka še spala, saj sta šla včeraj zelo pzno spat. AMpak njun bioritem je zgleda premočen. Ob šestih sta vstala in potem sledi hranjenje, previjanje, cartanje, preganjanje po postelji..... ZAra je hitro omagala, Lovro pa še nekaj tukajle zraven komentira user posted image user posted image user posted image

Joj, včeraj se je pa kar en prepirček vnel. user posted image  Punce, ne se kregat. user posted image Če nekaj sprašujemo na našo temo, potem lahko pričakujemo  vse vrste odgovorov in to je treba sprejet. Če jih upoštevaš je pa druga stvar. Vsaka ima pravico do svojega mnenja , pa če je ostalim všeč ali ne.
tatly poglej, čisto dobronamerno smo ti odgovorile na vprašanje, ki si ga zastavila, da čokolada ni dobra pri 2 mesecih. SPrejmi to, kot nekaj novega.user posted image PAč Stella jo je okusila, ok, ampak prebrala si, da to ni ok in bo z njo raje počakala še kakšno leto. Veš, vse se učimo. Vsaka od nas naredi kdaj takšno napako, da glava boli. No, vsaj jst včasih totalno popušim user posted image user posted image user posted image user posted image  Vsaka mamica je idealna za svojega otroka in vsaka mamica ve, kaj je najbolje za svojega otroka.  Velikih črk pa res ne uporabljaj, ker to pomeni ostro kričanje in se bojo moderatorji hitro oglasili. user posted image
sandra naša noč je bila z enkratnim hranjenjem pri obeh. Kar ok. SAm je Lovro skoz nekaj v spanju stokal user posted image  PA mene je neka panika zagnala, da bo dež zunaj vse rože polomiluser posted image user posted image user posted image user posted image  Pol sem se pa pomirila, da je itak že november in da jih bom itak mogla iz okenskih polic dol dat... TAke mam ponoči.

Saj zjutraj sem pa tudi eno pametno "delo" naredila user posted image . Že včeraj zjutraj me je skor kap, ko sem opazila, da je v pralnem stroju oprano perilo. In to še od nedelje zvečer user posted image  Odprem, povoham...še lepo diši.....sem dala samo še enkrat na izpiranje in valjda pozabim spet nanj user posted image . Zvečer ob 23 dam končno perilo v sušilca. DAnes zjutraj odprem....bljak user posted image . Ker nisem dala na pravi program, se je premalo posušilo in blo celo noč napol mokro v sušilcu. AP že prej 2 dni v stroju stalo....Fuj smrdi user posted image  Tko, da zdaj že tretjič perem isto perilo user posted image .

Včeraj smo se po hitrem postopku odpravili v LJ. Najprej v Kolinsko, da sem si naredila zalogo mleka. Vzela sem 2 bio riževi kašici od Milupe. Potem sta me mož in Filip v City parku skipala, onadva sta šla po svojih opravkih. Jaz sem pa mogla malce spet pofirbcat po trgovinah. user posted image user posted image  VAljda sem spet za user posted image user posted image  zapravljala user posted image . Pa darilček imam tud že za v petek user posted image . Sem hotla WC papir kupit v 1001 dar. MAjo tko lepe - s pikapolonicami, pa s slončki...pa WC papir s sudoku križanko user posted image user posted image user posted image  No, pa sem si premislila.user posted image  Tko, da sem kupila neki takega, kot sebi user posted image

anita obstaja poleg shrani.si še slikomat.

A ste opazile, da nas sandra kar ignorira glede slik. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Me pa že vse na en glas vpijemo HOČMO SLIKE TEJE IN TAJE!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sayuri -- 5.11.2008 8:44:27 >

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 4761
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
5.11.2008 8:40:40   
miškolinček
Anita,shrani.si tudi meni ne dela,druge strani pa ne poznam na žalost


< Sporočilo je popravil miškolinček -- 5.11.2008 8:42:09 >

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 4762
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
5.11.2008 8:42:37   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

anita obstaja poleg shrani.si še slikomat.


oo hvala


(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4763
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
5.11.2008 8:43:01   
Neža7
Jaz sem 100% prepričana, da ne dajajo AD3 kapljice v Avstraliji. Moja sestra je 12 let stara in ni imela kaj takega.
No vsi veste, da ji de dajam.

Vreme pa res nagaja danes user posted image  dežuje potem sonček posije (sem bila user posted image ) sedaj pa spet dežuje. Še kuhat mi ni treba danes.... Neža me bo imela več kot dovolj danes user posted image  

_____________________________

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm



(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 4764
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
5.11.2008 8:47:19   
sayuri
Neža saj jst tud ne dajem  kapljic AD3 in Plivit D3 tud ne - kr ju je zvijalo po njih.user posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 4765
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
5.11.2008 8:47:21   
anita goitan
hm neki me zafrkavauser posted image user posted image

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 4766
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
5.11.2008 8:48:18   
sayuri
anita ti pa ne moreš brez hribov, a ne? user posted image user posted image user posted image  Lepe slikice. Enkrat si že povedala, ker fotkič imata?

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 4767
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
5.11.2008 8:48:49   
Neža7
Včeraj sem jaz naredila jetra za user posted image  ker jih obožuje in zaradi mene jih ne jej dost user posted image

Take so bili obrazi okoli mize MOŽ user posted image user posted image  JAZ user posted image user posted image

_____________________________

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm



(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 4768
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
5.11.2008 8:48:52   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

hm neki me zafrkavauser posted image user posted image



Saj se vidi slikca, ko odprem link

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 4769
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
5.11.2008 8:50:55   
gajka
Dobro jutro!

Hmmm, sem sekomaj prebila čez ves čvek. Je pa bilo včeraj kar pestro tule gor. user posted image

tejkaz - a pri vas uspete Jošta v pol ure skopat in nafurat? No, vsaj tako mi iz tvojega urnika deluje, pa ne mepotem napast, da samo detajle iščem... user posted image Madona, potem res ne vem, a sem jaz tako počasna pri kopanju, ali kaj, kerpri nas traja že samo kopanje, od slačenja do oblečene pižame že skoraj pol ure, kaj šele večerno futranje, ki je včasih že bolj wrestlingu podobno. user posted image

ma čuj, ve celanke, tak bi jaz rekla, a ne bi ve mal tud v prestolnico pršle auser posted image , orkodio a bomo se srečevali po celi Slo, kr me pridemo tud v CE al pa v toti MB

PUNCE pa zakaj ne pridete iz Celja tudi v Ljubljano na srečanje, no madonaaaaaaaaaa...jaz sem tud iz Rad pa mamo isto kot ve.... jaz bi tud lah rekla da je predaleč pa se bom vseeno potrudila... (tiste ki ne morejo -razumem)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz pa pridem, pa sem iz Velenja. user posted image Aja, nisem celjanka, potem se pa najbrž to ne nanaša name. user posted image

punce, dajte mi pomagat. Moja je bila včeraj cepljena, včeraj je večinoma spala, sam jedla je vmes, danes pa ves čas jokca, sploh popldne in zvečer ( sedaj je končno zaspala). Vročine nima, mečava ni vdrta, sam pa ful kaka, ogromne količine, pa malo sluzi je prisotne, kaj mislite je to reakcija na cepivo ali se jo kej loteva.
tiste, katere ste imele že cepljenje povejte vaše izkušnje, PROSIM!!!!!!!!

Pri Roku ni bilo nobenih posledic, ne na obvezno cepivo, ne na cepivo za RV. user posted image SO me pa opozorili, da lahko zaradi obveznega cepiva user posted image dobi oteklino na mestu vboda, vročino, je bolj zaspan in manj ješč... Pri cepivu za RV pa se lahko pojavi blažja driska.

Se opravičujem, če se mi je po krivici kaj sumljivo zdelo. Res je občasno kakšna čudna stvar v tvojih izjavah.  AD3 kapljice se dajejo otrokom že 50 let, tko da bi jih tudi ti morala dobivat (pa še tvoja mami morda).
Se bom tolažla s tem da imate pri vas čudne , zlo čudne pediatre.

To o AD3 kapljicah je pa čisto res. Je še moja mama rekla, da sva jih že midva z bratom dobivala, pa že takrat se jim je tako reklo.

Pa kdo je to zanikrno vreme naročil? user posted image user posted image  

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 4770
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
5.11.2008 8:51:20   
miškolinček
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri
A ste opazile, da nas sandra kar ignorira glede slik. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Me pa že vse na en glas vpijemo HOČMO SLIKE TEJE IN TAJE!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image


Sem že opazila ja,tudi komentira ne,kadar katera napiše za slike. Mogoče bo pa zdaj. Saj če jih n e želi kazar jih pač ne želi,sam čudno ker tega ne napiše. Jaz bi to zastopila.


ooo,mi mamo pa potičko v hlačah,koončno. Šibam pucatuser posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4771
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
5.11.2008 8:52:13   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

anita ti pa ne moreš brez hribov, a ne? user posted image user posted image user posted image  Lepe slikice. Enkrat si že povedala, ker fotkič imata?


ma zdej se Zoja prebuja, bom drugič kaj na to temo ala hribi omenila, fotkič je pa Nikon D80 z objektivi Sigma

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4772
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
5.11.2008 8:52:23   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Neža saj jst tud ne dajem  kapljic AD3 in Plivit D3 tud ne - kr ju je zvijalo po njih.user posted image


Saj sem jih dajala za 1 teden ampak je bila čist iz sebe. Saj me je P kregala, ker jih ne dajam, vendar sem se kar strinjala in naredila po svojem.

Saj pa me nekaj muči gled tega, da se je Neža 6t prej rodila. Ali bi res 1 obrok zamenjala s kašico ali bi pol pol naredila????

_____________________________

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm



(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4773
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
5.11.2008 8:53:36   
gajka
sayuri - a tako ti je dolgčas, da kar 3× iste cote pereš in sušiš? user posted image To bodo oprane!



< Sporočilo je popravil gajka -- 5.11.2008 8:54:58 >

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4774
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
5.11.2008 8:55:46   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

sayuri - a tako ti je dolgčas, da kar 3× iste cote pereš in sušiš? user posted image To bodo oprane!




Saj pravim - včasih sem tak majster od gospodnije user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?