gajka
|
Dobro jutro! Hmmm, sem sekomaj prebila čez ves čvek. Je pa bilo včeraj kar pestro tule gor. tejkaz - a pri vas uspete Jošta v pol ure skopat in nafurat? No, vsaj tako mi iz tvojega urnika deluje, pa ne mepotem napast, da samo detajle iščem... Madona, potem res ne vem, a sem jaz tako počasna pri kopanju, ali kaj, kerpri nas traja že samo kopanje, od slačenja do oblečene pižame že skoraj pol ure, kaj šele večerno futranje, ki je včasih že bolj wrestlingu podobno. ma čuj, ve celanke, tak bi jaz rekla, a ne bi ve mal tud v prestolnico pršle a , orkodio a bomo se srečevali po celi Slo, kr me pridemo tud v CE al pa v toti MB PUNCE pa zakaj ne pridete iz Celja tudi v Ljubljano na srečanje, no madonaaaaaaaaaa...jaz sem tud iz Rad pa mamo isto kot ve.... jaz bi tud lah rekla da je predaleč pa se bom vseeno potrudila... (tiste ki ne morejo -razumem) Jaz pa pridem, pa sem iz Velenja. Aja, nisem celjanka, potem se pa najbrž to ne nanaša name. punce, dajte mi pomagat. Moja je bila včeraj cepljena, včeraj je večinoma spala, sam jedla je vmes, danes pa ves čas jokca, sploh popldne in zvečer ( sedaj je končno zaspala). Vročine nima, mečava ni vdrta, sam pa ful kaka, ogromne količine, pa malo sluzi je prisotne, kaj mislite je to reakcija na cepivo ali se jo kej loteva. tiste, katere ste imele že cepljenje povejte vaše izkušnje, PROSIM!!!!!!!! Pri Roku ni bilo nobenih posledic, ne na obvezno cepivo, ne na cepivo za RV. SO me pa opozorili, da lahko zaradi obveznega cepiva dobi oteklino na mestu vboda, vročino, je bolj zaspan in manj ješč... Pri cepivu za RV pa se lahko pojavi blažja driska. Se opravičujem, če se mi je po krivici kaj sumljivo zdelo. Res je občasno kakšna čudna stvar v tvojih izjavah. AD3 kapljice se dajejo otrokom že 50 let, tko da bi jih tudi ti morala dobivat (pa še tvoja mami morda). Se bom tolažla s tem da imate pri vas čudne , zlo čudne pediatre. To o AD3 kapljicah je pa čisto res. Je še moja mama rekla, da sva jih že midva z bratom dobivala, pa že takrat se jim je tako reklo. Pa kdo je to zanikrno vreme naročil?
|