|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijke 2009
4.11.2008 12:09:43   
Janci F
IZVIRNO SPOROČILO: nenah83

Jaz se lahko pohvalim da sicer nimam in niti nisem imela nobenih slabosti, nobenega izcedka...nič od nič user posted image , razen tega da spim zelo slabo user posted image ...ob 5h zjutrat sem že kot sova in nikakor ne morem zaspat nazaj...se obračam in obračam

Prav zavidam ti.
Meni je skoraj ves čas slabo, najslabše je med 8 in 14 uro, tako da v službi ravno ne uživam.
Spala bi ves čas - prej sem potrebovala 7 ur na noč, sedaj pa brez problema spim 10 ur ali celo več.

Tudi jaz poleg službe še študiram in moram priznati, da sem postala prava lenoba.

(odgovor članu nenah83)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
4.11.2008 13:09:39   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: gantar

Pozdravljene!

Neža 7 in Mala_princaska HVALA za čestitke. user posted image  Včeraj nisem imela nič časa, da bi šla na RR. user posted image  danes sem si pa vzela 5 minut.

Moram pa povedat, da sem včeraj klicala G. za pregled in ga imam danes. Upam, da bo vse v redu. Me je sicer malo starh, da nebi kaj bilo narobe. Sej boli me nič ne, da bi krvavela tud ne, edino pojavi se mi ogromno sluzi, ki pa je bila včeraj spet (samo enkrat) rumena z odtenkom bledo roze... ne znam povedat kakšne barve je to user posted image . Upam samo, da je vse ok. Se javim ko pridem s pregleda.

Imejte se lepo.

Čaw

lahko da imaš samo vnetje kot sem ga imela jaz 1 teden nazaj in da ti bo dala za 3 dni canesten in se bosta oba z dragim mazala ,no ti boš lahko uporabila svečke.Sedaj je meni dobro  in nimam več izcedka.Je pa baje to čisto normalno da nosečnica faše kako vnetje

Samo ne omenjat vnetje, ker tako sva obe lani izgubile naše user posted image   Držim prsti, da bo vse ok user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
4.11.2008 13:15:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Neža7

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: gantar

Pozdravljene!

Neža 7 in Mala_princaska HVALA za čestitke. user posted image  Včeraj nisem imela nič časa, da bi šla na RR. user posted image  danes sem si pa vzela 5 minut.

Moram pa povedat, da sem včeraj klicala G. za pregled in ga imam danes. Upam, da bo vse v redu. Me je sicer malo starh, da nebi kaj bilo narobe. Sej boli me nič ne, da bi krvavela tud ne, edino pojavi se mi ogromno sluzi, ki pa je bila včeraj spet (samo enkrat) rumena z odtenkom bledo roze... ne znam povedat kakšne barve je to user posted image . Upam samo, da je vse ok. Se javim ko pridem s pregleda.

Imejte se lepo.

Čaw

lahko da imaš samo vnetje kot sem ga imela jaz 1 teden nazaj in da ti bo dala za 3 dni canesten in se bosta oba z dragim mazala ,no ti boš lahko uporabila svečke.Sedaj je meni dobro  in nimam več izcedka.Je pa baje to čisto normalno da nosečnica faše kako vnetje

Samo ne omenjat vnetje, ker tako sva obe lani izgubile naše user posted image   Držim prsti, da bo vse ok user posted image

A zaradi vnetja? Dej prosim malo več napiši. Jest sem imela včeraj pregled in sem povedala za težave in je ugotovila, da imam glivice. Sedaj mi je dala canesten vaginalis. A je to lahko nevarno za plod? Pa še srčka še ni bilo, tko da me je kar malo strah. Kdaj naj bi se pa že videl srček?

(odgovor članu Neža7)
  Neposredna povezava do sporočila: 1078
4.11.2008 13:30:56   
Naja*

IZVIRNO SPOROČILO: Naja*

Neža7 25kg??? Joj, to pa ni več hec. Si veliko bruhala?

Imela sem nosečnisko sladkorno, da sem bila na dieti od 6.t user posted image  

Ojej! Upam da se temu tokrat izogneš user posted image user posted image user posted image

*Blu* a v Kranju dobijo nov UZ? Katerga G pa imaš?

Pinkiponki pol pa bojo kofetki padal v KR user posted image  user posted image  user posted image

Miškamaška08 user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Mene bi pomoje kr kap če se mi to zgodi user posted image

Banči06 dobrodošla user posted image  user posted image  user posted image

Gantar vse bo OK! Boš vidla. Držim pesti

IZVIRNO SPOROČILO: Janci F

Tudi jaz sem nehala piti mleko in vse mlečne izdelke, ker mi je po njih noro slabo.
Moram priznati, da se ne spomnim več enega dneva brez slabosti - pa sem šele v 10. tednu.

Sočustvujem s tabo, pa sem šele v 7. user posted image  Ampak sej bo enkrat minil user posted image

Nenah83 srečka nosečka user posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
4.11.2008 14:27:26   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

A zaradi vnetja? Dej prosim malo več napiši. Jest sem imela včeraj pregled in sem povedala za težave in je ugotovila, da imam glivice. Sedaj mi je dala canesten vaginalis. A je to lahko nevarno za plod? Pa še srčka še ni bilo, tko da me je kar malo strah. Kdaj naj bi se pa že videl srček?

Joj! nočem nobeno strašit.

Midve sploh nisva vedela, da imamo vnetje dokler je vodo odtekla. Noben ne mora nama povedat kako je prišlo do vnetje in kakšno vnetje je bilo.. Kar REDKO se zgodi.

Samo, bodi pozorna, če bi slačajno dobila občutek, da moraš fuuuuuuuuuuuul lulat in nič ni (samo kapljica in ko vstaneš te spet ful zagrabi. To traja do 3 ure
To sem imela pri ta 1. user posted image  ampak, ne vem, če je Gantar isto imela.... Čeprav to ni razlog, da je to bilo problem. 
Glivice so čist ok, ker tudi jaz sem imela problem s tem v 2. user posted image  in sedaj imam kmalu 4 mes staro Nežo.

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
4.11.2008 15:18:13   
manna
Živjo.
Alina in Janci F; tudi jaz sem naročila pas Belly Belt in sem ga že dobila in ga danes tudi že nosim. Sicer za enkrat ta mini varianto brez blaga. Je fajn, sam pač morš met čez dolgo majico da ni videt da so hlače odprte. Drgač pa brez pripomb- poslali so res hitro in stvar je udobna! (no, sicer pa si kaj takega ni težko zašit, če ima kakšna žilico za to je po moje ful mal dela, rabiš sam elastiko in gumbe...)
LP in srečno vsem ki še čakate prve preglede!
Aja, pa lahko dodate na seznam da imam NS 25.11.

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
4.11.2008 15:22:20   
*alina*
Hvala, sem čakala kakšno spodbudno informacijo predno naročim.

Lepo popoldne vam želim.

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
4.11.2008 15:35:41   
fragola
Pozdravljne!

Danes sem imela svoj drugi pregled in je vse ok in se je vidu srček, sem presrečna!!!!!
Zdaj mam pregled 18.11!

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
4.11.2008 16:27:37   
zoga08
Hoj, pozdravčka vsem, no pri meni zaenkrat tudi brez slabosti ampak sem pa tolk bol zaspanauser posted image , kave že tako ne pijem, zdej mi pa še smrdiuser posted image .

Manna ali lahko slikco pasu plilimaš, da vidim user posted image zadevo, ker si moram tudi jaz kupit nove hlače in pas, ker sem res ostala brez izbire hlač oz. kril. 

user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse nosečke srečke.

Drugače sem pa iz okolice Lukovice in sem stara 26 let, poročena dobre pol leta.

Še vprašanje, kdaj ste vi doma povedal da boste zibali, in na kakšen način?

Lep pozdravček od zoge.user posted image

... Ljubezen nikoli ne mine ...

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
4.11.2008 16:35:32   
loveforever
oj1

o kako imate nekatere pogosto preglede, jaz sem včeraj mela prvega in imam čez 89 tednov drugega se pravi naslednje leto. no nuhalno pa imam 11.12. lep dan!

(odgovor članu zoga08)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
4.11.2008 16:40:44   
lenika
IZVIRNO SPOROČILO: loveforever

in imam čez 89 tednov drugega se pravi naslednje leto.

To bi pa bilo kruto. user posted image

Drugače pa sem jaz zopet že po dveh dneh službe izčrpana. Kaj bo še. Tišči me v želodcu,...
Ta teden imamo še popoldne v četrtek eno predavanje in konferenco, v ponedeljek popoldne pa varstvo pri delu. Ne vem kako dolgo bom še zdržala ta tempo. Saj dopoldne še kar gre, popoldne sem pa čisto izmozgana.

(odgovor članu loveforever)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
4.11.2008 17:27:45   
natasa28
Se še jaz javljam na raport: sem danes končno imela ta uradni 1. pregled in se je končno že tudi kaj videlo, sem pa po UZ šele 6 tednov 0dni noseča kar je od datuma ZM cca 1 teden in 2 dni razlike, gin je komentirala da je pač nekoliko bolj pozno prišlo do oploditve, se pa je že srček - utrip videl, bom lahko zdaj malo bolj mirno spala, zadnjih nekaj noči sem imela prave nočne more. Me pa je zaradi splava v prejšnji nosečnosti še za 4 tedne (2. 12.) oziroma do drugega pregleda dala na bolniško. Za nuhalno pa še moram razmislit kdaj se bom naročila, mi je pa omenila da moram povedat za razliko med Zm in UZ.Mislim pa da bom imela nuhalno kar po pregled, saj takrat bo te po Uz 10 tednov, po ZM pa 11 tednov.
Sem si pa vidno oddahnila ko mi je gin pokazala utrip srčka.

Lp vsem sonosečkam in da vam čimprej mine ta čas do prvih pregledov (tiste , ki ga še niste imele) oziroma drugih.
Nataša

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
4.11.2008 18:04:54   
tadejluka
Hej!
Jest še čakam do četrtka na pregled (10 teden), mam pa zdele ene dva dni take čudne občutke v trebuhu- skoz se mi neki pretaka po želodcu pa črevesju, pol pa boli, pol pa wc, pa je neki časa bp, pol pa ponovi vajo...mi gre pa ful na živce nočno smrčanje mojegauser posted image , sem šla dons kr v dnevno spat... ostalo pa po starem

(odgovor članu natasa28)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
4.11.2008 19:00:44   
mojjaka
Tudi jaz sem danes imela 1.pregled. Bila sem že tako nestrpa in polna čudnih dvomov,  tako da se mi je velik kamen danes odvalil od srca.
Tudi pri meni se je zgodilo kot pri tebi Nataša28,ker je p ultrazvoku pikica stara 7 tednov, jaz pa glede na menstr. začetek 9.tedna.
Veliki smo 10 mm in srček lepo bije!!!  Sedaj pa zares vem,da je v meni živo bitjece, del mene...To je seveda najpomembnejše.
Sedaj pa sem spet naročena čez 4tedne in takrat se bova tudi zmenila z gin. za nuhalno-je rekel da verjetno kar isti teden kot pregled-ker jo opravlja kar on.
Malo sem pa bila razočarana, ker še nisem dobila materinske knjižice, pa tudi v laboratorij še nisem šlauser posted image je rekel gin. da bova drugič vse naredila,ko bo nosečnost že bolj vidna. In sedaj spet komaj čakam 2.12. in upam da bo pikica lepo zrasla in se razvijala!
Srečno vsemuser posted image !

(odgovor članu tadejluka)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
4.11.2008 20:11:12   
*blu*

Neža7 25kg??? Joj, to pa ni več hec. Si veliko bruhala?

Imela sem nosečnisko sladkorno, da sem bila na dieti od 6.t user posted image  

Ojej! Upam da se temu tokrat izogneš user posted image user posted image user posted image

*Blu* a v Kranju dobijo nov UZ? Katerga G pa imaš?

Pinkiponki pol pa bojo kofetki padal v KR user posted image  user posted image  user posted image

Miškamaška08 user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Mene bi pomoje kr kap če se mi to zgodi user posted image

Banči06 dobrodošla user posted image  user posted image  user posted image

Gantar vse bo OK! Boš vidla. Držim pesti

Tudi jaz sem nehala piti mleko in vse mlečne izdelke, ker mi je po njih noro slabo.
Moram priznati, da se ne spomnim več enega dneva brez slabosti - pa sem šele v 10. tednu.

Sočustvujem s tabo, pa sem šele v 7. user posted image  Ampak sej bo enkrat minil user posted image

Nenah83 srečka nosečka user posted image

Ne v Kranju. Ne hodim v Kranj.

Sprememba je kot vdih kisika, ki te poživi.

(odgovor članu Naja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
4.11.2008 20:18:09   
*blu*
*Alina*, prosim te, če dodaš na seznam moj naslednji pregled z NS in sicer 21.11

Mojjaka, jaz tudi še nimam materinske. Vse ob svojem času. Glavno da je z user posted image  vse ok.

Sprememba je kot vdih kisika, ki te poživi.

(odgovor članu *blu*)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
4.11.2008 20:20:35   
majana79
A mi lahko katera pove, če ti lahko bolniško sedaj zaradi slabega počutja da osebni ali jo mora G? Meni razpoloženje grozno niha, v službi sem utrujena in po 4 urah nič več ne naredim. Sestanki in podobno pa me samo še bolj izčrpajo, tako da doma samo ležim. user posted image Pa stalno sem na meji glede slabosti, tako da mi je slabo, vendar ne bruham, jest mi pa tudi paše redkokaj, sploh pa ne kaka zelenjava ali sadje. user posted image Zaradi vsega resno razmišljam da bi šla za nekaj časa na bolniško... 

(odgovor članu *blu*)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
4.11.2008 20:44:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Živjo!

Bom pa še jaz napisala, kakšno vnetje je bilo. Sploh ne vem kakšno je bilo, niti ne vem in tudi G. ne ve, kako je prišlo do tega. Jaz samo vem, ko sem bila v 17T, sem šla na WC in pok, voda mi je odtekla. In to je bilo. Brez krvi in brez bolečin.

Pa naj vam povem še to, da sem danes bila na 1. pregledu in sem prijokala domov. To pa zato, ker imam poleg pikice še cisto na maternici. Je G. rekel, da ni nič hujšega, vendar me je vseeno strah. Rekel mi je, da bo po vsej verjetnosti sama izginila.

Potem sem mu pa še povedala za povečano količino belega toka, ki ni vedno beli, ampak je tudi zeleni, rumeni, oranžen ... pa sem dobila ene vaginalne kapsule za en teden, ki pa niso canasten. Mogoče mi jih je dal tudi zaradi 1 ss-ja. Dal pa mi je Gyno-Daktarin. A katera pozna to?

sedaj pa imam pregled 14.11.

No, to bo vse za danes, al pa za sedaj.

lep večer!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1093
4.11.2008 20:54:04   
Mala_princeska

Tudi jaz poleg službe še študiram in moram priznati, da sem postala prava lenoba.

Kaj pa študiraš?

Jaz za poslovno sekretarko na Dobi Mb, 2.letnik, e-študij.

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
4.11.2008 20:58:49   
tadejluka
hej!
ja Gyno-daktarin je veliko milejša oblika sredstva proti glivicam, je pa čist varna, saj daktarin dajejo tudi novorojenčkom če majo gobice(bele pike) v ustih, tako, da brez skrbi!

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
4.11.2008 21:03:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tadejluka

hej!
ja Gyno-daktarin je veliko milejša oblika sredstva proti glivicam, je pa čist varna, saj daktarin dajejo tudi novorojenčkom če majo gobice(bele pike) v ustih, tako, da brez skrbi!

Hvala ti! Moram ti rečt, da me je bilo kar strah ga vzet, ker piše da ga ne priporočajo v prvih treh mesecih nosečnosti. No, pa saj tudi Canasten ne, pa je glih tako varno.
Hvala še enkrat. user posted image

(odgovor članu tadejluka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1096
5.11.2008 7:21:53   
liam
Dobro jutro!
Joj punce ... tud jst sm bla včeraj prvič na pregledu, pa čeprav sem bila naročena šele 12.11. Zjutraj sem imela namreč na hlačkah rjav flek in me je full panika zagrabla. Sem takoj zjutraj klicala sestro, kaj je zdaj to pa mi je rekla d naj kar pridem d bova z ginekologinjo pogledale. Sta ble obe full vredu. No pa na žalost nisem še nič vidla, ker sem očitno zanosla kar nekaj časa kasneje kot po izračunu po menstrualnem ciklusu. Tako se je videla samo gestacijska vrečka velika 10 mm. Me je vprašala, če je možno da sem zanosla kasneje. Ja itak da je možno, če mam pa cikle zmešane do te mere, da je prava loterija kdaj bo prišla moja menstra... No, me je ponovno naročila 19.11.

A je imela ktera podobno izkušnjo? Mene je full strah. Zdej lahko samo upam da bo vse vredu...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
5.11.2008 7:37:04   
*alina*
Liam, jaz sem imela kar 14 dni rjav izcedek in je bilo vse ok. Sedaj ga že 3 tedne ni na spregled, tako da verjamem da bo tudi pri tebi izginil. Misli pozitivno, čeprav te razumem kako je...tudi jaz sem bila prestrašena.

(odgovor članu liam)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
5.11.2008 7:39:16   
*alina*

user posted image    user posted image    user posted image

NOSEČKE
                          user posted image

PDP           IME                      (št. ,št. )         PREGLED    NS

XX.06.

user posted image  frčafelca                  (1user posted image , user posted image 0 )       29.10
user posted image  mery15031981      (?user posted image , user posted image ?)         20.10.             ?
user posted image lajla                           (2user posted image , user posted image 1)       20.10              ?

user posted image bozza                         (?user posted image , user posted image ?)           ?                   ?
user posted image anonimna                  (?user posted image , user posted image ?)          ?                      ?
user posted image mucica                      (2user posted image , user posted image 1)       14.10.               ?
user posted image *alina*                      (1user posted image , user posted image 0)       28.10.           24.11
user posted image *blu*                         (3user posted image , user posted image 1)        3.11             21.11
user posted image borisina                      (?user posted image user posted image ?)
user posted image anonimna                 (?user posted image , user posted image   ? )      14.10. 
user posted image  Vera*                         (?user posted image , user posted image   ?)       
user posted image princ_princeska         (1user posted image , user posted image  0)        17.10. 
user posted image ronja1a                       (?user posted image , user posted image ?)
user posted image nina16                         (?user posted image , user posted image ? )         29.10.
user posted image amaya                         (2user posted image , user posted image 1 )         4.11. 
user posted image bambinca                     (2user posted image user posted image 1 )        21.11.   
user posted image nenah83                      (1user posted image , user posted image 0 )        11.11.               ?
user posted image Goldy                            (? . ? )
user posted image Cesarica 13                  (2user posted image0user posted image )              4.12. NS 
user posted image Tej_a                             (? . ?)               ?
user posted image salcka                            (? . ?)              3.11.
user posted image  Anonimna user posted image                (?user posted image , user posted image  ?)
user posted image  Tacamuca                        (1user posted image  , user posted image  0)
user posted image  Liam                                  (? user posted image , user posted image  ?)      12.11

01.06.

user posted image  deja777                      (2user posted image , user posted image  1)          22.10       24.11
user posted image pinkiponki                   (3user posted image , user posted image  2)                         20.11

02.06.

user posted image anonimna user posted image               (?user posted image , user posted image ?)          16.10.               ?
user posted image kakteja                        (?user posted image , user posted image  ?)          ?               ?

04.06.

user posted image   Janci F                       (1user posted image ,user posted image 0)          14.10.    NS: 9.12

user posted image  Lajan                           (2user posted image , user posted image 1)

06.06.

user posted image kim09                          (2user posted image , user posted image  1)          ?               ?
user posted image bačko                           (2user posted image , user posted image  1)          28.10.              ?
user posted image  emelly                      (2user posted image user posted image 1)          24.10.      28.11       

07.06.

user posted image  Ribička                         (1user posted image , user posted image 0)          24.10.

08.06

user posted image manna                          (1user posted image , user posted image 0 )         29.10.   NS:25.11

10.06.

user posted image   bibi                             (2 ,  1)       02.12. (2)    01.12.
user posted image   Mala_ princeska       (2user posted image , user posted image 1 )
user posted image   tadejluka                   (3user posted image user posted image  2 )
user posted image    Hanuši                      (2user posted image , user posted image  1 )       9.12. (2)       1.12.  

11.06.

user posted image lenika                         (2user posted image , user posted image 1)           28.10.             28.11.

14.06.

user posted image miškamaška08
            (2user posted image , user posted image 1 )          3.11               ?

15.06.

user posted image Mojjaka                          (1user posted imageuser posted image  0)           4.11.

16.06.

user posted image anonimna                      (? , ? )                  6.11.
user posted image  Mateja***                      (2user posted image , user posted image  1 )

17.06.
user posted image loveforever
                   (3user posted image
, user posted image 1 )          3.11.        NS: 11.12 

18.06.

user posted image tincaminca                    (2user posted image , user posted image 1 )          ?               ?
user posted image   natasa28                     (2user posted image user posted image 0 )         04.11.             ?

19.06.

user posted image   anonimna                    (? , ? )                   11.11.             ?

20.06.  

user posted image anonimna5                    (? , ? )                    6.11.

21.06.  

user posted image ulsi25                           (1user posted image , user posted image 0)             4.11.               ?
user posted image maycha                        (1user posted image , user posted image 0)          18.11.            ?      

23.06.  

user posted image fragola                           (?user posted image , 0user posted image )             28.10. 

24.06.

user posted image 22zlatolaska19             (3user posted image ,2user posted image )

25.06.  

user posted image anjaPH                          (2 user posted image , user posted image 1 )          ?               ?
user posted image m2ip                             (2 user posted image , user posted image  2 )            15.11.          ?
user posted image emmi                            (2 user posted image , user posted image  1 )               ?
user posted image  Gantar                          (2 user posted imageuser posted image   0)    

28.06.

user posted image   Naja*                            (2 user posted image , user posted image  1)           7.11.

user posted image  Zoga08                           (1user posted image ,  user posted image  0)            7.11

29.06

user posted image Banči06                             (2user posted image  , user posted image 1)

30.06.

user posted image  Farmacevtka81             (2 user posted image , user posted image  1)           7.11.

SKUPAJ JUNIJSKIH   2009  = 62

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI        DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA           SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                      ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.            VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                            NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo

TUKAJ                          TUKAJ

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ

• urejanje dokumentacije

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.

Kako do pomoči ob rojstvu otroka?

Priznanje očetovstva

Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
5.11.2008 7:47:28   
Janci F
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Kaj pa študiraš?

Jaz za poslovno sekretarko na Dobi Mb, 2.letnik, e-študij.

Dobro jutro,

Jaz hodim na ekonomsko fakulteto, visokošolski študij, 3.letnik.

Lep dan vsem nosečkam in naj vas slabosti danes pustijo pri miru.

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?