|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2
4.11.2008 17:50:01   
Zofy
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki
Mi je pa čudno tole, da za 8 parov ne boš plačala carine. To je skupno 72$ (brez poštnine), nad 60$ pa naj bi plačevali carino user posted image .

Dinki, a nad 60 USD xs poštnino ali brez? In če je treba carinit, koliko je carina?

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
4.11.2008 18:13:48   
san
men je ena punca, ki je naročevala za januarčice napisala, da ji prvi paket 8 parov niso zaračunal carine, so ji baje tudi poslali kot darilo v vrednosti 15 dolarejv. zato sm pa mislila, da bi dve naročili, vsaka en paket. rabiš pa za to kreditno kartico. no, ne vem carina je 8 % plus ddv, tko da to bi blo pa pol odvisno od zneska.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
4.11.2008 18:21:21   
san
se pravi, če je znesek okoli 64 eur (okol 80 dolarjev) za 8 copat, potem je s carino (8%, plus ddv) vred za vsako za doplačat še okol 2,1 eur, pa še poštnine 1 eur, se pravi odvino kolk so copati. recimo če so tisti okol 8 eur, bodo na koncu 11. to je v primeru, da nas ocarinijo. ampak, jaz mislim, da nas ne bi smel. jaz mam npr. itak ogledane ene copatke za 4 eur. celo malo manj so. tko, da mormo še mal vidt katere copatke mate ogledane.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
4.11.2008 18:41:05   
san
zala, teh vijoličnih metuljčkov ni pod buy it now - mora zraven pisat buy it now, mogoče samo jaz ne vidim, drugače moraš izbrat ene druge.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
4.11.2008 18:46:22   
Zofy
Kaj pa če bi iz ebay.de naročili? Vidim, da je cena približno ista in ni kakor je meni znano znotraj EU ni carine... A pol če naročiš preko nemškeha eBaya vseeno artikle iz ZDA v SLO pošljejo? Ker pol valda je carina, če pa je to kot iz DE poslano, pol je ni. Mislim, da ima Dinki največ izkušenj iz eBayom, mogoče ona ve? Al pa San?

< Sporočilo je popravil Zofy -- 4.11.2008 18:49:12 >

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
4.11.2008 18:50:22   
san
trenutno imam naročilo od tine, pa od vilme še od zadnjič - a to še velja?, pa od kolegice in moje seveda, aja pa od zale, če bo poslala nov modelček, ker se tistega ne da še naročit, ker je še na avkciji. še katera? nobene ne silim, da ne bo pomoteuser posted image . 8 nas bo ziher, ker mam jaz še kolegici 2, ki bi tudi želeli copatke in če nas ne bo 8, bom kakšno od njih zraven dala. to vam pišem zato, da ne boste imele občutek, da vas silim v nakup! upam, da vam ne težim preveč....

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
4.11.2008 18:58:09   
san
na nemškem teh copat ni, na italjanskem pa so, ampak mi naje samo 2 para na razpolago s psički 6 do 12 m, pol je pa spodi link od te spletne trgovine. pride pa poštnina isto. po moje se da samo preko njihove točno te naročit.
v glavnem jaz bom naročila. če katera odstopa, naj mi sporoči! recimo čakam do desetih zvečer, pol pa naročim od tistih za katere ste javile.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
4.11.2008 19:00:17   
san
vam kar prilimam zs od januarčice, ki sem ga dobila, da si preberete same:

Živjo,

ti bom kar tukaj odogovorila, ker zadeva ni tako zabavna za vse . Jaz sem se zabavala z naročanjem copatkov, prvi paket, ki sem ga dobila, je šel čez carinsko pošto brez posebnosti, noter je bilo pa ene 10 parov copatkov. No po tem sta bila pa še dva paketa, ki sta prišla skupaj in ta dva so mi po tem carinili, zahtevali so račun z eBay-a (še dobro, da sem plačala v 4 kosih, tako da sem poslala samo dva ). Carina je sicer samo 8%, samo kaj ko ti po tem nabijejo še 20% DDV-ja . Skratka jaz sem za plačala 57€ carine in DDV-ja za računa, ki sta znašala približno 160 €, kar se mi v bistvu zdi kar veliko. Skratka, če vse skupaj skrajšam, dodatni stroški (poštnina + carina) so bili približno 2,4€ na par copat, tako da je en par prišel približno 10€, kar je pa še vedno zelo ugodno, glede na to kakšne so cene v trgovinah. Jaz sem s kvaliteto zelo zadovoljna, imajo visoko elastiko, tako da ne lezejo dol, ko se palzi naokrog, ker od Pikapolonice (ki so cenovno primerljivi) mu zelo lezejo dol, pa tudi sicer so slabša kvaliteta, ne vam pa kakšni so shoozoo v primerjavis s robeez ali shoo shoo...

Upam, da ti je tole kaj v pomoč, če te pa še kaj zanima, pa kar vprašaj...

...aja...brez carine lahko uradno dobiš pošiljke v vrednosti 22 ali 25€...ti pa tile od Shoozoo na paket tako ali tako napišejo, da je darilo v vrednosti 15$, tako da če ne boš naročila več kot 8 parov, boš prišla skozi brez carine . No pa še to...pošiljke gredo na pot v ponedeljkih, tako da jo dobiš v četrtek, če boš slučajno naročala več, je mogoče boljše, da ti pošlejo na različne naslove ali pa da je vmes kakšen teden...

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
4.11.2008 19:04:56   
san

IZVIRNO SPOROČILO: san

na nemškem teh copat ni, na italjanskem pa so, ampak mi naje samo 2 para na razpolago s psički 6 do 12 m, pol je pa spodi link od te spletne trgovine. pride pa poštnina isto. po moje se da samo preko njihove točno te naročit.
v glavnem jaz bom naročila. če katera odstopa, naj mi sporoči! recimo čakam do desetih zvečer, pol pa naročim od tistih za katere ste javile.

matr sm losanauser posted image , sej se da tudi preko italjanskega user posted image za carino pa ne vem, morm mojga dragija vprašat, k on ma to čez, sam ga še ni doma.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
4.11.2008 19:17:16   
san
evo babe, tko je to. na italjanskem ebayu je poštnina 4, 52 eur na paket. znotraj unije sicer ne carinijo, je pa odvisno zdej od kod oni pošiljajo. če iz usa, pol te tut ocolajo. no, bom počakala, da pride dragi domov, pa bo pol on prečekiral in razložil kakšna je ta zadeva.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
4.11.2008 19:19:34   
san
danes imam monologe na temo copatiuser posted image , se opravičujem vsem, ker vem, da sem izredno nezanimivauser posted image in hvala ker me vseeno prenašateuser posted image . grem zdej še mal prebrat za nazaj, če se ne bo urban ravno zbudiluser posted image

aja, cene copatk na italijanskem so iste in tudi izbor copat je enak.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
4.11.2008 19:23:10   
san

IZVIRNO SPOROČILO: ELMA

Čer mi smo že nazaj ....
Dopust za nič ...ampak nebom o tem zakaj in kako , moj podpis pove vse user posted image
tašča je pač taščauser posted image user posted image user posted image  
user posted image user posted image user posted image Za bolančke , opam da sečim prej pozdravite user posted image
Zalauser posted image user posted image user posted image  za plezanje , naša je tudi začela  počasi ampak se boji user posted image

Aleži kako pa zgleda 6 otroška bolezen user posted image

user posted image user posted image user posted image  Urbanu  čestitke za plezanje, Roku za obmesečnicouser posted image user posted image   Pa  Taiu za tikatako in lučkouser posted image .Pa še enkrat hvala vsem za dobrodošlico.user posted image

Grem še za nazaj prebrat user posted image

elma, še dobr, da je že odletelauser posted image

hvala za čestitke, pa tudi ostalim, ma urban zdej že dva dni štrajka in sploh več ne plazi, ampak se tko čudn ritauser posted image

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
4.11.2008 19:24:45   
san
evo ga lumpa, alarmuser posted image

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
4.11.2008 19:33:26   
tina50

danes imam monologe na temo copatiuser posted image , se opravičujem vsem, ker vem, da sem izredno nezanimivauser posted image in hvala ker me vseeno prenašateuser posted image . grem zdej še mal prebrat za nazaj, če se ne bo urban ravno zbudiluser posted image

sej je vredu!user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
4.11.2008 20:04:40   
Naša črtica koraka

neee, mene prav zanima. Si me spodbudila, da začenjam tuhtat, da bi tudi jaz kakšne naročila user posted image .

Ampak zaenkrat ne bom. Bi raje počakala, da začnemo zbirat naročila za čeveljčke ...  

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
4.11.2008 20:12:39   
Zala.
Čer

San  ne ne prav super si da se trudiš še za nas. Če ti je ok lahko sama ene zbereš zame, take da bojo mele mal roza barve noter, ker mam same roza cotkeuser posted image da ne bom komplicirala pa da ti bo šlo vse skupaj v kontekst. Hvala.

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
4.11.2008 20:21:17   
terida
IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka

IZVIRNO SPOROČILO: terida

Problem je v tem, da zasebni vrtci nimajo znižanega plačila. Vsaj kolikor vem, ne. Eni niti tistih 20% subvencije od občine ne dobijo, tako da lepo plačaš celotno ceno sam. Ampak, kot že rečeno, saj je v bistvu vseeno, ker tudi tam ni več prosto. No, tale brezplačen vrtec za drugega otroka se je pa izkazal kot dvorezen meč. Čeprav se mi zdi dobro, da so to naredili, je to hkrati povečalo število prijav (kdo ne bo dal drugega otroka v vrtec zastonj?!) in smo mnogi tudi zaradi tega ostali brez vrtca. Torej, ko začnejo takšne ugodnosti delit, bi morali še povečat število mest v vrtcih, sicer niso naredili nič. Ampak, seveda, to so politiki. Od njih nihče ne pričakuje zdrave pameti user posted image

vrtci s koncesijo so enako subvencionirani kot javni vrtci.  Tudi tako imenovani  "zasebni" vrtci so ponavadi s koncesijo.

Ja, res je, tudi zasebni vrtci so lahko subvencionirani. V moji "raziskavi trga" user posted image sem prišla do treh zasebnih vrtcev, a ima samo eden od njih koncesijo. Ta je seveda tudi najbolj zaseden. Sicer pa se mi glede varstva mogoče malo odpira. Dobila sem številko ene varuške, ki jo vsi hvalijo čez vse pretege, pa še predraga ni... Več raje ne bi zdaj zaradi vraževerja. Se bom poskusila zmenit z njo še ta teden, potem pa vam obvezno sporočim.

Neposredna povezava do sporočila: 1117
4.11.2008 20:25:36   
Naša črtica koraka
našla take škorenjčke za user posted image
http://stores.ebay.ie/Littleoneshoes_Baby-Booties_W0QQcolZ4QQdirZ1QQfsubZ15386347QQftidZ2QQtZkm

tele čeveljčke bi pa imela:
http://cgi.ebay.ie/Littleoneshoes-Soft-Sole-Baby-Shoes-Red-Boots-12-21M_W0QQitemZ220305746072QQihZ012QQcategoryZ147287QQtcZphotoQQcmdZViewItem

upam, da bomo marca še kaj zbirale ...

Neposredna povezava do sporočila: 1118
4.11.2008 20:28:01   
Naša črtica koraka

Problem je v tem, da zasebni vrtci nimajo znižanega plačila. Vsaj kolikor vem, ne. Eni niti tistih 20% subvencije od občine ne dobijo, tako da lepo plačaš celotno ceno sam. Ampak, kot že rečeno, saj je v bistvu vseeno, ker tudi tam ni več prosto. No, tale brezplačen vrtec za drugega otroka se je pa izkazal kot dvorezen meč. Čeprav se mi zdi dobro, da so to naredili, je to hkrati povečalo število prijav (kdo ne bo dal drugega otroka v vrtec zastonj?!) in smo mnogi tudi zaradi tega ostali brez vrtca. Torej, ko začnejo takšne ugodnosti delit, bi morali še povečat število mest v vrtcih, sicer niso naredili nič. Ampak, seveda, to so politiki. Od njih nihče ne pričakuje zdrave pameti user posted image

vrtci s koncesijo so enako subvencionirani kot javni vrtci.  Tudi tako imenovani  "zasebni" vrtci so ponavadi s koncesijo.

Ja, res je, tudi zasebni vrtci so lahko subvencionirani. V moji "raziskavi trga" user posted image sem prišla do treh zasebnih vrtcev, a ima samo eden od njih koncesijo. Ta je seveda tudi najbolj zaseden. Sicer pa se mi glede varstva mogoče malo odpira. Dobila sem številko ene varuške, ki jo vsi hvalijo čez vse pretege, pa še predraga ni... Več raje ne bi zdaj zaradi vraževerja. Se bom poskusila zmenit z njo še ta teden, potem pa vam obvezno sporočim.

evo, že držim pesti!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
4.11.2008 20:28:41   
Zofy
San, ma nič ne skrbi, sem ti prav hvaležna, da se tako angažiraš za nasuser posted image .

Jaz bom lepo 1 par naročila, pa da vidimo, če nas cariniki dobijo, hihiuser posted image . Pol pa naročimo naslednjo rundo, pa lahko pol naročim tudi jaz, če bo treba. 8 nas bo takoj (čeprav še vedno ne štekam zakaj do 8 parov ni carine, saj ti una kolegica piše, da je do 22 oz. 25€ brez carineuser posted image Kakorkoli že...)

Sem ti na ZS poslala model. Matr je bilo težko izbrat, ker so vsi takooo lepi. Sem vzela kar 6-12m, ker sem lih danes ene vidla v živo in so kar veliki.

(odgovor članu Zala.)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
4.11.2008 20:28:43   
terida
Maša, Taja od Katy13 in Taja od Lona76 vse najboljše!!!
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
4.11.2008 20:31:30   
terida
IZVIRNO SPOROČILO: aleži

Ko hodi more imet trde čevlje, ne nogavičke,.....!!!!

Aleži, zanimivo kako se nasveti patronažnih spreminjajo skozi leta. Meni je prav posebej poudarila, da so včasih pravili, da mora otrok imet trde podplate, zdaj pa pravijo, da mora imet čim bolj mehke. Če se da, je lahko tudi bos.

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
4.11.2008 20:32:48   
Zofy

našla take škorenjčke za user posted image
http://stores.ebay.ie/Littleoneshoes_Baby-Booties_W0QQcolZ4QQdirZ1QQfsubZ15386347QQftidZ2QQtZkm

tele čeveljčke bi pa imela:
http://cgi.ebay.ie/Littleoneshoes-Soft-Sole-Baby-Shoes-Red-Boots-12-21M_W0QQitemZ220305746072QQihZ012QQcategoryZ147287QQtcZphotoQQcmdZViewItem

upam, da bomo marca še kaj zbirale ...

Uuuu, take bi tudi jaz imela. Oz. Julijauser posted image Da vidimo kako gre 1 paket, pa pol še kaj naročimo. Ker tle pri nas so cene otroških čevljev malo navite za moje pojme.

Neposredna povezava do sporočila: 1123
4.11.2008 20:38:51   
aleži

IZVIRNO SPOROČILO: aleži

Ko hodi more imet trde čevlje, ne nogavičke,.....!!!!

Aleži, zanimivo kako se nasveti patronažnih spreminjajo skozi leta. Meni je prav posebej poudarila, da so včasih pravili, da mora otrok imet trde podplate, zdaj pa pravijo, da mora imet čim bolj mehke. Če se da, je lahko tudi bos.

to se ravno prebrala, ko je dala link o čeveljčkih. Ja, zgleda da se res z leti vse spreminja (pa je samo 3,5 leta minilo). Ravno zjutraj sem skočila v Cicibana pogledat kaj imajo. Polno čevljev od roza, do srebrnih,.... cene so pa lanski model od 26,00 EUR do 40,00 in več. Ja, tudi prodajalka mi je rekla, da za prvo hojo je dobro, da ima mehko podplad čevelj. Jaz pa sem prve čevelje kupila Žigcu z trdo.user posted image user posted image  Res ne vem!!! Jaz ji bom kar vzela lanski model za 26,00 EUR, št. 19 roza sevedauser posted image   in itak imam še št. 20 od njega, ki je nosil kake 3 mesece. So kot novi!!!user posted image

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
4.11.2008 20:41:45   
aleži
Aleži kako pa zgleda 6 otroška bolezen

Ima vročino cca 3 dni nad 38C pa tudi celo 40C in potem dobi po telesu izpuščaje vse do splovila. Izginejo pa nekje v roku 3-eh dneh. Nobenega zdravila ni!!!!

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?