|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2
4.11.2008 10:45:13   
aleži
Vilma: Juliji user posted image user posted image user posted image user posted image  da čimprej ozdravi.
Just: jaz sem samo namazala na stopala z materino dušico, pod noskom ne, Žigo pa še po prsnem košu in naredim mu kopel.

ROK, TAI, TAJA IN MAŠA user posted image user posted image user posted image     user posted image user posted image

Anji, da čimprej odkrijete alergijo in za prespano noč brez zapeltov

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
4.11.2008 10:46:41   
Ursi2
Aleži, hvala za nasvet glede čeveljčkov. Sicer se naš še ne postavlja na nogice, vendar pa je še čas, amppak, kot si rekla, nikoli ne veš, kako dolgo bo mrzlo. Vem pa, da rabi čeveljčke, da ne more bit kr v enih copatkih. Zato pa razmišljam, kaj naj mu kupim oz kake naj gledam. Sploh ne vem, a naj bolj kao gojzarčke ali kr bolj take čeveljčke. Pojma nimam. Ma sej bomo vidli, kdaj se bo postavljal na noge. Se pa strinjam, da je važno, da ima vredu obutev pa če tudi samo za 1 ali 2 meseca.

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
4.11.2008 11:07:40   
san
dinki, a če več kot 4 pare naročiš plačaš še carino al kako?

je še vseeno ceneje baje pridejo pol s poštnino in carino okol 9 pa še mal eur... čeprav jaz sem razumela, da do 8 je brez carine, nad osem pa še carinjo... katera kaj ve?

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
4.11.2008 11:08:27   
san
lucalu, tai je ful luškan, res cukeruser posted image user posted image user posted image user posted image

vsem bolančkom kup user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
4.11.2008 11:56:56   
Lona76
Ja pri nas načeloma miklavž prinese samo sladkarije in sadje. Imamo pa sedaj eno igrico s Tilnom in če bo priden do miklavža mu bo prinesel še igračko. Seveda jo  mora potem dobiti tudi Taja. No Tilnu bi kupila indijanski šotor. Ja je zdej čist znoru za šotor in se pod dekami skriva user posted image . Je videl pri sestrični Fifi šotor in zdej je hotu met to tudi on in sem se odločila da dobi indijanskega, Taji pa bomo kupili igračke za v vodo, ker jih nima. Za božička pa sem razmišljala da bi Taji kupili kužka ki laja, ker ima Tilen neki iz mc donaldsa in se ga taja vedno razveseli. No vsekakor bo dobila kakšno živalico.user posted image  Je pa res problem meni s temi darili, ker ima Tilen že takoj 7.1 rd. in na koncu ne veš več kaj bi mu kupil in vsi ljudje sprašujejo kaj naj mu kupijo. Ja ni idej.

Lucalu Tai je pa Tak cukerček.

Grem ker se Taja že krega.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
4.11.2008 12:21:33   
Zala.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za obmesečnice...

Samo na hitrico... copatki kaj naj... kje se prijavim, me bo dala prosim katera na seznam, komu plačam, kdaj ? (to je posledica nesledenja, še zdaj nisem vsega prebrala) sorry.
No jaz bi tiste butterfly purple 6-12, a je možno?

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
4.11.2008 12:35:10   
Zala.
ja kolk čvekate...

spanje Zala spi v spalnici v svoji posteljici no pa tud v najini se mi zdi da pol noči v svoji pol pa v najiniuser posted image . Zaenkrat bo kar tako ostalo ker še nima svoje sobice, tam do enega tretjega leta pa mislim da se bo to uredilo, bomo mal prizidali pa bo. Drugač pa je to stvar vsakega posameznika. Čutim da zdaj rabi najino bližino in ji tega ne mislim odtegovat tidi Florjan se pride še včasih pocrtatuser posted image in je potem čisto polna postelja.

Čeveljčki ja kaj pa vem  mislim da kar dobro služijo na nas ker za otroka je dobro le najboljše...user posted image
Bom šla mal po trgovinah pa bom vidla. Tavelika sta imela cicibanove..

No zaenkrat tolk

(odgovor članu Zala.)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
4.11.2008 12:44:14   
Zala.

dve slikci sem dala v album(ena je od krsta), da pogledate zanimivo razlikouser posted image

Čau

(odgovor članu Zala.)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
4.11.2008 13:03:53   
aleži
Urši: jaz bom kar čeveljčke kupila za božič (seveda jih bo že prej nosla user posted image user posted image ), ker drugo itak že ima vse od njega, pa morda kakšno krilceuser posted image  in majčko.
Bom potem kaj bolj konkretnega za rojstni dan ji kupla. Zadnjič je dobila pa od tašče punčko na katero pritisneš in potem se joče. Malo prezgodaj, ma kaj čmo!!user posted image
Žigi sem pa kupila (hvala azzurri) CD z mikrofonom v Quelle. Tako,da bomo lahko poslušali pravljice v sobi.

< Sporočilo je popravil aleži -- 4.11.2008 13:06:11 >

(odgovor članu Zala.)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
4.11.2008 13:05:27   
aleži
Zala. sem vidla slikice. Ja krasne otroke imaš.user posted image user posted image  paše pa zelo Zala vmes med črno in roza kombinacijo user posted image user posted image .

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
4.11.2008 13:07:07   
san
u, zala, res zanimiva razlikauser posted image . luštni fotkiuser posted image .gif].gif]. pa klavir že igra zala, tko kot jobuser posted image user posted image

pa jobu tud čestitke, bo glasbenik ko bo velikuser posted image user posted image user posted image , ima to v krviuser posted image

copatke bom jaz zvečer naročila in založila denar, potem mi boste pa ob prevzemu plačale? kaj mislite? sej bo račun, pa poštnino se razdeli na tolk kot nas je - poštnina je za 8 parov 8,35 eur, se pravi še plus 1,04 eur na vsako. velja? če nas je več kot 8, potem bomo morale poslat 2 naročili. lahko se javi še katera, drugače pa magari jaz opravim eno danes, in čez teden dni še eno.

(odgovor članu Zala.)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
4.11.2008 13:10:57   
san
čeveljčke smo mi imeli super fit-ke (izidor je imel izabeline, za urbana bomo pa mogli nove kupit, ker tistih nimam več. verjetno bom tut super fitke vzela, ma to je še čas, pa bom takrat vidla.

darila, jaz se sploh še ne ukvarjam s temuser posted image . evo, urban bo dubu copatke, pa mogoče kakšno leseno igračko. tavelka sta pa itak že pred dvemi al pa tremi tedni božičku pisala, pa še nism preverila kaj. ponavadi dobijo nekaj kar mislim, da potrebujejo, pa ne pretiravam več z darili, tko kot sm včasihuser posted image .

< Sporočilo je popravil san -- 4.11.2008 13:11:19 >

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
4.11.2008 13:21:41   
san
tko, sm zvedla, da do 8 parov mi ne bodo carinili, tko da jih jaz danes naročim 8.

alarm, več kasneje

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
4.11.2008 13:24:57   
san
San bo naročila 4 pare (2 zase, 2 za znanki)
Zofy bo naročila 2 ali 3 pare - še javi cifre
Dinki (12-18m)
Terida 2 para (mogoče še kakšnega, sporočim jutri)
Vilma (6-12m) dva para, barva: ene paw grey, ene whale light
Tina50(12-18)
zala butterfly purple 6-12

ker nas je že 7, pa jaz sem znanki obljubila en par, se pravi nas je že 8, ste za to, da najprej vsaka od nas, ki bi jih več naročile, naroči samo en par? pa potem v naslednji pošiljki še enga?

< Sporočilo je popravil san -- 4.11.2008 13:34:24 >

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
4.11.2008 13:43:49   
san
tiste zgoraj, ki ste za, mi do večera pošljite link do copat, ki jih želite, ali pa še enkrat opis, ceno in velikost preden bom poslala, pošljem zvečer še enkrat tuki nsa forum seznam od tistih, ki bom dobila končno potrdilo!
ok? tam okol devetih zvečer.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
4.11.2008 14:19:20   
tina50
IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2

Imam pa spet eno vprašanje za vas. Počasi se bližajo prazniki, pa ne bi rada ravno na zadnji dan preložla vseh nakupov in me zanima ali kaj razmišljate, kaj bote kupili vašim user posted image  za Miklavža in kaj za Božička?

oh, ti prazniki in darila! sami prazniki so lepi!
darila pa! jaz letos še Lanu ne mislim nič kaj kupovati, ker še tako ne ve zakaj se gre!pleniceuser posted image ! jaz sem vedno kupovala tamalim nečkom, dokler še niso vedeli zakaj se gre plenice, teh je mami najbolj vesela!
nečakom, pa sem povedala, da letos ne bom pisala miklavžu igrač, ampak kaj uporabnega! jaz lahko bankrotiram novembra in decembra! jaz, en nečak tast in tašča imamo rojstne dneve, poem miklavž pa božiček! vsega je preveč! kupovala bom malenkosti!

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
4.11.2008 14:21:17   
tina50
IZVIRNO SPOROČILO: Zala.

dve slikci sem dala v album(ena je od krsta), da pogledate zanimivo razlikouser posted image

Čau

res je razlika! sam na prvi sliki izgledata tvoja sina, skoraj enako stara, potem na drugi se pa vidi razlikauser posted image ! luštni so vsi

(odgovor članu Zala.)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
4.11.2008 14:27:32   
tina50
IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

IZVIRNO SPOROČILO: tina50

mene pa sedaj zanima kakšna je cena copatk, pa kateri copatki so na voljo 12-18!, ker na linku so ti od 6-12! upam, da nisem kaj zgrešila!user posted image

Levo klikneš številko copatk, ki te zanimajouser posted image .

Za 12-18 je tole: http://stores.ebay.ie/Shoes-Zoo_W0QQfrsrcZ1QQfsubZ5QQtZkm

hvala, sem potem takoj pogrunatala, mi je kruser posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
4.11.2008 14:36:53   
pomlad08
o zivjo! končno mam mal časa, oči in job namreč spita.

copatke sem končno pogledala na tistem linku in so super lušni! ampak moram najprej sestro vprašat če ima ona kaj za zimo, da ne bom za brezveze kupovala, pol mi mož teži user posted image  sploh ker job že ima ene usnjene čeveljčke, k sem mu jih poleti kupila in so zaenkrat še prov. tako da se bom prijavila na drugo rundo, sej zdej vas je itak že preveč.

ah darila ... jaz imam že čist preveč nečakov  (pa bratov pa sester ...) user posted image  tako da bojo bolj majhna darila. kakšne družabne namizne igre al pa kej tazga ...

jobu moram pa kakšno novo knjigo gospoda krokija kupit ker ga ma ful rad.

ups alarm

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
4.11.2008 14:50:35   
tina50
tukaj si preberite, kakšni naj bodo čeveljčki!

http://www.orthops.si/clanki-moj_malcek.php?id=27

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
4.11.2008 16:02:46   
tina50
Maša, Taja(Lona76) in Taja (Katy13) vse naj naj za vašo obmesečnico, želim vam prdvsem zdravjauser posted image user posted image

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
4.11.2008 16:18:40   
Naša črtica koraka
IZVIRNO SPOROČILO: Vilma

Še eno vprašanje, vem da ste že govorile o tem.
Doma imam to justovo kremo od materine dušice. Kam se to namaže? Jaz sem Julijo po prsih in nogicah, tako kot piše na tubi od kreme, samo se mi zdi,da je ena pisala, da se kar pod nosek namaže. A ni krema preveč koncentrirana za pod nosek namazat? Sem poskusila sebi, pa mi ne paše, me prav peče. No zdaj pa res grem.

jaz anjo včasih namažem na nosne luknje, kreme dam pa res malo, toliko, da je masten prst! Količina je reees mala, za polovico žitneg zrna ... ma, še manj.

Sicer pa ji kremo namažem na podpladke.

Me veseli, da je Julija že boljše ... oz. da se je takrat le prenajedla. učke pa - če ima rumen-zlelen izcedek (zaspančke) je pa možno, da ima bakterijsko vnetje ... ne vem, js bi jo za vsak slučaj P pokazala ... da antibiotik, kapljice napiše, je potem takoj dobro, že po 1-2 dozah!

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
4.11.2008 16:35:05   
Naša črtica koraka

Imam pa spet eno vprašanje za vas. Počasi se bližajo prazniki, pa ne bi rada ravno na zadnji dan preložla vseh nakupov in me zanima ali kaj razmišljate, kaj bote kupili vašim user posted image  za Miklavža in kaj za Božička?

js že od oktobra tuhtam!!! user posted image

Zaenkrat sem še na tem, da najbližnjim naklonim kakšen moj-matijev izdelek ... časa imam še ... še ta teden nja bi bil bolj dirkaški, potem pa upam, da se umiri in se bo našel čas za packanje!

Na srečo imam 4letnika, tako da bodo vsi veseli teh darilc, čeprav bojo verjetno "ena krama več"user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: aleži

Anji, da čimprej odkrijete alergijo in za prespano noč brez zapeltov

hvala, aleži.
Ta četrtek greva na jesenice na pravokacijo za alergijo ... pa si prav želim, da ne bi bila alegična na nič, da bi bila pač moja krivda, ker sem taka mama, mama-amater! user posted image

Aleži, hvala za nasvet glede čeveljčkov. Sicer se naš še ne postavlja na nogice, vendar pa je še čas, amppak, kot si rekla, nikoli ne veš, kako dolgo bo mrzlo. Vem pa, da rabi čeveljčke, da ne more bit kr v enih copatkih. Zato pa razmišljam, kaj naj mu kupim oz kake naj gledam. Sploh ne vem, a naj bolj kao gojzarčke ali kr bolj take čeveljčke. Pojma nimam. Ma sej bomo vidli, kdaj se bo postavljal na noge. Se pa strinjam, da je važno, da ima vredu obutev pa če tudi samo za 1 ali 2 meseca.

matija, ki je tudi marčevček je imel le ene cicibanove copatke. Te je imel za noter in za ven.  Ko je bil noter sem copatke obrisala s krpo, sicer pa je bil v stanovanju večinoma hodil v termo nogavičkah, ki so imele nedrseče podpladke (tiste plasitčne blazinice). Shodil je pri 13 mesecih ... torej aprila. Maja sem mu kupila prve čeveljčke, take zaprte sandalčke.

Anja bo tudi kar v copatkih in pa nogavičkah. Ne bom jo pa žokala v CICIbanove oklepnike, ampak ji bom kaj mehkega kupila!

ok, moram nehat, me moj moški že črnoooooo gleda! user posted image

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
4.11.2008 17:14:06   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: san

tko, sm zvedla, da do 8 parov mi ne bodo carinili, tko da jih jaz danes naročim 8.

alarm, več kasneje

Dinki (12-18m)
Tina50(12-18)

ker nas je že 7, pa jaz sem znanki obljubila en par, se pravi nas je že 8, ste za to, da najprej vsaka od nas, ki bi jih več naročile, naroči samo en par? pa potem v naslednji pošiljki še enga?

San, mene kar izpusti, torej odstopim mesto eni drugi.
Mi je pa čudno tole, da za 8 parov ne boš plačala carine. To je skupno 72$ (brez poštnine), nad 60$ pa naj bi plačevali carino user posted image ...no, ampak tudi če bo in če boš to razdelila na 8 delov ne bo nobena bankrotirala user posted image . Mi pa prosim sporoči potem ko bo to mimo če so ti jo dejansko zaračunali. Hvala.

Zala, super so tvoji otroci za videti skupaj. kako pa bratca gledata na svojo malo sestrico? Ti kaj pomagata pri opravilih? user posted image

Uh, darila....jaz nisem še nič razmišljala. Titku bom zagotovo kupila kako stvar, ki jo bo potreboval. Kakšno igračo in mogoče kaj za obleči.

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
4.11.2008 17:26:41   
Zofy

Dinki (12-18m)
Tina50(12-18)

San, jaz bi kar 5 parov naočila. Tako, da bi bilo super, če bi se dalo naročit 2 pošiljki, ker 5 se ravno ne splača.... Sej lahko 1 pošiljko naročim jaz, samo mi povejte kako je s plačilom. Rabim kreditno? Jaz je namreč nimam. Za payPAll pa se mi zdi, da moreš met kreditno, če hočeš tako plačat.

Joooj, ful bi vas pokomentirala, sem hotla že od 37. strani dalje komentirat, pa mi Julija ne da miru. DAnes se je že 2x ornk ruknila in jo moram pazit... Mogoče kaj zvečer pokomentiram več-

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?