Naša črtica koraka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2 Imam pa spet eno vprašanje za vas. Počasi se bližajo prazniki, pa ne bi rada ravno na zadnji dan preložla vseh nakupov in me zanima ali kaj razmišljate, kaj bote kupili vašim za Miklavža in kaj za Božička? js že od oktobra tuhtam!!! Zaenkrat sem še na tem, da najbližnjim naklonim kakšen moj-matijev izdelek ... časa imam še ... še ta teden nja bi bil bolj dirkaški, potem pa upam, da se umiri in se bo našel čas za packanje! Na srečo imam 4letnika, tako da bodo vsi veseli teh darilc, čeprav bojo verjetno "ena krama več" . IZVIRNO SPOROČILO: aleži Anji, da čimprej odkrijete alergijo in za prespano noč brez zapeltov hvala, aleži. Ta četrtek greva na jesenice na pravokacijo za alergijo ... pa si prav želim, da ne bi bila alegična na nič, da bi bila pač moja krivda, ker sem taka mama, mama-amater! IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2 Aleži, hvala za nasvet glede čeveljčkov. Sicer se naš še ne postavlja na nogice, vendar pa je še čas, amppak, kot si rekla, nikoli ne veš, kako dolgo bo mrzlo. Vem pa, da rabi čeveljčke, da ne more bit kr v enih copatkih. Zato pa razmišljam, kaj naj mu kupim oz kake naj gledam. Sploh ne vem, a naj bolj kao gojzarčke ali kr bolj take čeveljčke. Pojma nimam. Ma sej bomo vidli, kdaj se bo postavljal na noge. Se pa strinjam, da je važno, da ima vredu obutev pa če tudi samo za 1 ali 2 meseca. matija, ki je tudi marčevček je imel le ene cicibanove copatke. Te je imel za noter in za ven. Ko je bil noter sem copatke obrisala s krpo, sicer pa je bil v stanovanju večinoma hodil v termo nogavičkah, ki so imele nedrseče podpladke (tiste plasitčne blazinice). Shodil je pri 13 mesecih ... torej aprila. Maja sem mu kupila prve čeveljčke, take zaprte sandalčke. Anja bo tudi kar v copatkih in pa nogavičkah. Ne bom jo pa žokala v CICIbanove oklepnike, ampak ji bom kaj mehkega kupila! ok, moram nehat, me moj moški že črnoooooo gleda!
|