|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
3.11.2008 16:28:31   
PERSIDA
Sončnica1 - dobrodošla med namiuser posted image .

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4326
3.11.2008 16:31:42   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4327
3.11.2008 16:55:10   
jjasna85
IZVIRNO SPOROČILO: spps

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se pridružujem!!!user posted image user posted image

Lolita23 tebi pa čestitke za user posted image ! Sem se že bala, da bojo naši user posted image  zavzeli marec... dejmo še punčk!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4328
3.11.2008 17:00:56   
jadrnica

enako z moje strani

no, prazniki in obiski so za nami - je bil kar protokol pr nas, saj veste pa žlahta, pa ta grob, pa ta teta....ampak menj je pa to luštno, da se obiskujemo med seboj, je pa res, da zato doma nisem nič naredila in imam sedaj tle en kup nezlikanega perila.

Bušiji -  luštni so, še posebej tisti poslikani Zasanjana. no moj tudi počasi raste, ma je kar drugače kot prej, se mi zdi, da spoh težko sedim za računalnikom v službi....

magnezij in kalcij - jah...jaz imam tudi težave s krči in sem kar dosti prebrala glede tega: literatura pravi, da kadar imaš pomanjkanja magnezija in kalcija, se najprej popravlja magnezij in nato kalcija,kar pomeni da se najprej dodaja doza magnezija, šele nato kalcija. Tako mal laično še glede minarlske debate. Sama jem neo vin tablete,  pa tudi magnesol zaradi krčev,  drgač za kalcija pa kr mleko , jogurte, kerfir , pa tudi mandeljne in indijske oreške.....

tolk na hitr, ker imam za delat, pa vas pol za 4 dni nazaj preberem in kaj pametnega napišem, čau...komaj folgam vse......fulll sem nekaj zaspana pa crknjena...kdaj že pride tisto obdobje nosečnosti ko si poln energije, ker pri meni se nekako ne pokaže....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4329
3.11.2008 18:23:15   
Naja30
mediuhec, nekateri G te dajo na test za sladkorno brez razloga. Drugače pa, če imate to v družini, če je otrok velik, če se hitro rediš... Pa seveda če si ga v prejšnji nos. imela. Ma jaz mislim, da tudi če greš brez razloga na ta pregled, ne škodi.

Lolita, čestitke za MF in user posted image . Ja, punčke so definitivno očkove, jih je pa tako lepo gledat skupaj! user posted image

Sončnica, dobrodošla. user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4330
3.11.2008 18:59:55   
jadrnica
sem neki surfala po netu in našla tole, če katero zanima, je pa za Lj, za druge kraje pa poglejte še njihov site (pa ne delam reklama al pa kaj drugega, sicer pa tem edojenje še nismo obdelale, kajne user posted image user posted image user posted image ., vozičke in plenice nekako smo user posted image user posted image )

LJUBLJANA
Srečanja potekajo praviloma vsako drugo sredo v mesecu, ob 10. uri v prostorih Knjižnice Fužine, Ljubljana. Za informacije pokličite Urško 01/518-60-90.
Prosim, da sproti preverite urnik srečanj na naši spletni strani, ker so možne spremembe glede lokacije. Hvala za razumevanje!. 

16. september 2008 ·         Varovalna moč materinega mleka (Naravni začetki, Grablovičeva 54)!!
15. oktober 2008 ·         Priprave na dojenje
12. november 2008 ·         Z novorojenčkom doma
10. december 2008 ·         Kako dolgo dojiti?
14. januar 2009 ·         Odstavljanje in povezovalno straševstvo
11. februar 2009 ·         Prednosti dojenja
11. marec 2009 ·         Priprava na dojenje?
8. april 2009 ·         Zmote in resnice o dojenju
13. maj 2009 ·         Potrebe se spreminjajo
10. junij 2009 ·         Intenziven otrok - utrujeni starši

http://www.dojenje.net/urniki.htm

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4331
3.11.2008 19:21:31   
mama_milchy
Ojla so user posted image ,

kako smo kaj? Evo jaz sem mal prej prišla domov, poleg pregleda, sem še k mami na kosilo skočla, pa malo po nakupih in tako.

Z našim user posted image  je vse OK, izvidi presejalnega testa so super OK user posted image user posted image user posted image , user posted image  se lepo razvija, lego ima nekam čudno - zato me tudi rit user posted image  boli, ker pritiska na živc in s tem povzroča bolečine, spol je pa še vedno zavit v user posted image  in mislim, da bo tako tudi ostalo do marca; drugače je pa vse super user posted image

za tabelo, naslednji pregled 3.12., kilice +4,5kg (od začetka nosečnosti) spol user posted image

danes je blo prav lepo vreme; je pa spet napovedano grdo ta teden, spet dežek user posted image

grem pripravit fantoma večerjo, ta mlajši gleda risanke, user posted image  je pa na poti domov iz službe;

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4332
3.11.2008 19:24:57   
Piruri
Jadrnica...energija pride v zadnjem trimesečju...jaz sem bila kot naspidirana, da so me mogli podit iz stanovanja, ki smo ga glih takrat prenavljali...

Lolita...ja, user posted image  so čisto tatijeve...prav nek poseben odnos se splete med njimi...seveda mama je pa mama...pri nas je lahko tatko cel dan na tapeti, ampak za zaspat in se pocrtat pred spanjem je pa MAMA...user posted image

Dojenje...malo preveč vsiljujejo pomen dojenja...tako, da so nekatere mamice na začetku skoraj v percepu, da delajo kaj narobe, če nimajo mleka in na vso silo hočejo slediti tem smernicam...hočem povedat, da mamice, ki ste prvič noseče, če vam slučajno ne uspe...nikar ne mislite, da je umetno mleko kakšen user posted image  za vašega user posted image ...in da niste "dobre" mame, če ne dojite...jaz s te nisem imela problemov...prvih šest mesecev sem le dojila in pol pa še do 14 meseca...in še to se je naša kar sama odločila, da je dovolj...in kar se tiče imunskega sistema in boljšega zdravja otroka (kar strokovnjaki tako zelo radi potencirajo), pri naši se to sploh ne pozna...že tri mesece po prenehanju dojenja je fasala oslovski kašelj...Delajte po občutku...

www.by-ab.si

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4333
3.11.2008 19:28:14   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

O

Z našim user posted image  je vse OK, izvidi presejalnega testa so super OK user posted image user posted image user posted image , user posted image  se lepo razvija, lego ima nekam čudno - zato me tudi rit user posted image  boli, ker pritiska na živc in s tem povzroča bolečine, spol je pa še vedno zavit v user posted image  in mislim, da bo tako tudi ostalo do marca; drugače je pa vse super user posted image

user posted image za pregled. Prav tako Loliti user posted image za user posted image .

Sončnica dobrodošla med nami..

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4334
3.11.2008 20:28:11   
Anonimen
Naja30 - Bom probala s kakšnimi sadnimi LCa-ji, sam men so sadni tolk umetni, da je joj. Če dam pa sveže sadje notri mi pa ni dobro. Pa še to sem te hotla vprašat - kolk me meja, da je še ok na tem testu za sladkorno? 6?

sladkorna - Mene je že v prvi nosečnosti poslala, ker sem enkrat v preteklosti že imela sum na sladkorno (pa ne nosečniško). Veliko, res ogromno sem pila, podnevi, ponoči - tam več kot 5l vode, nesladkanega čaja dnevno. Zato se mi urin ni mogel skoncentrirat (al pa ledvice niso neki sfolgale). Zato sem bila teden dni v bolnici, kjer so bili vsi izvidi v mejah normale, dobila sem le omejitev pitja 3l dnevno. No, potem me je to obdobje hude žeje minilo in se moram sedaj kar spomnit, da moram pit.
Drugo zakaj me je poslala, ker imata moja dva sladkorno - ne prirojeno, ampak tisto starostno. Oči ej bil nekaj časa na tabletah in se mu je stanje z dieto toliko popravilo, da jih en potrebuje več, mami pa jemlje še vedno tablete. Tako sem v rizični skupini glede sladkorne.

spps - Aha. Se mi je zdelo, da si enkrat pisala, da imaš ortopeda tik pred PDP-jem. user posted image No, me res zanima kaj ti bo rekel. Vaje za hrbtne mišice imam, to je pa tudi vse. Sam volje, da bi jih redno delala pa res ne.

Lolita23 - Bravo za pupiko Tjašo! user posted image

Sončnica1 - Dobrodošla! user posted image Še kakšne podatke za našo tabelco bi prosila - starost, kaj pričakujeta, kje boš rodila, zaporedna nosečnost, koliko user posted image imata doma,...

Mama_m - user posted image za pregled. Vajino dete je pa trdno odločeno, da vaju bo hecalo in ne bo izdalo spola do konca. Bo pa presenečenje toliko večje. user posted image

dojenje - Ja, zadnje čase se res ogromno piše in govori o tem dojenju in dojenju za vsako ceno. Po drugi strani, pa je dojenje tudi nek napor, muka predno se vzpostavi ponudba in povpraševanje, pa še predno se začne mleko tvoriti. In kar precej punc prehitro obupa (nič ne rečem, če je vmes kakšna bolezen, resnična nezmožnost za dojenje, kakšna dedna napaka,...). Jaz sem si prve tri tedne črpala mleko pri sinu, ker ni in ni hotel piti iz zize - sploh, ker je podnevi spal (v kolikor ni histerično jokal), ponoči ga je pa žural in krčki... user posted image Pa so mi vsi solili pamet, da če bom mleko črpala, da bo mleko "usahnilo", da otrok ne bo hotel piti več z zize... No, pa sem mleka imela za izvoz, pa tudi po treh tednih sva počasi prešla samo na dojenje brez črpanja in se dojila 10.. mesecev. Hočem povedati, da ne ob prvi oviri vreči puške v koruzo. Pa lahko sedaj priznam, da sem mislila da je dojenje veliko, veliko bolj enostavno. Po drugi strani pa, ko se je prenehal mali dojit sem kar pogrešala ta stik mati - otrok in pa tist zvok, ko pije mleko in stoka zraven.

Seznam - Dajte mal pregledat, če sem kakšen podatek izpustila. user posted image

Dali*
- Kje si pa ti? Te že pogrešam, ker sem iskala tale seznam tolk nazaj... se vidi, da si bila ti bolj pridna in ažurna. user posted image No, pa tudi drugače te pogrešam, ne samo zaradi urejanja seznama. user posted image

< Sporočilo je popravil =jasna= -- 3.11.2008 20:41:51 >

(odgovor članu tasa_m)
  Neposredna povezava do sporočila: 4335
3.11.2008 20:39:12   
Anonimen

MARČEVKE 2009

PDP    Ime            (št. user posted image , št. user posted image )    Pregledi, kraj,spol,+ kg, cm buši

user posted image

27.02. 
chichinchek
(28)        (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)              

01.03.  
jjasna85 
(23) 

(št.1 user posted image , št. user posted image 0) 26.11., Izola,  user posted image  , +6 kg 
Anonimna user posted image (32)  (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)      
cita (27)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 12.11, CE, user posted image +9 kg
02.03
ada2 
(29)                    (št. 3 user posted image , št. user posted image 2) 17.11., ?, user posted image  

hedviga (34) user posted image user posted image      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 07.11., LJ user posted image user posted image
03.03. 
=jasna=
(26)              (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)
24.11. , LJ, user posted image +1 kg, 105cm
Miša99 (33)                (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)     
SanjaB                        (št. ? user posted image , št. user posted image ?)   
04.03.  
mihaela01 (27)           (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 19.11., Ptuj, user posted image +3,8 kg, 85 cm 
05.03. 
Linda25
(28)              
(št. 1 user posted image , št. user posted image 0)          
06.03. 
Grahec (30)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 12.11., LJ, user posted image +2,5 kg, 99 cm   
07.03. 
spps
(26)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 3.12., CE, user posted image
+7,5 kg, 95cm
Steffi (32)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 22.11., ?, user posted image +3 kg, 92 cm
08.03. 
yania
(29)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 11.11.,
LJ, user posted image +3kg, 85cm
Lolita23 (23)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 9.12, CE , user posted image +6,7kg
11.03. 
petrcaK
(25)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 03.11., CE, user posted image +6 kg,100 cm
 mama_milchy (27)       (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 03.12., Izola, user posted image +4,5 kg
12.03. 
michell
(28)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)
PERSIDA (32) user posted image  user posted image (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)11.11., MB,user posted image user posted image +4,8 kg,104 cm
helimaša                      (št. 3 user posted image , št. user posted image 1) 21.11., LJ, user posted image    -3,5kg, 93 cm
mizi
13.03.
imam
(24)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)
trezika (24)                   (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 19.11., Ptuj, user posted image +9 kg
an_angel (28)               (št. 1user posted image , št. user posted image   0)  ?, ?,  user posted image  +8 kg
14.03. 
juli@
(24)                     
(št. 2 user posted image , št. user posted image 0)  
trinity22 (30)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)  
škratka (23)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)             
*TEJČI* (24)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 3.11., ?, user posted image  , +5 kg  

15.03. 
lejca
(32)                     
(št. 2 user posted image , št. user posted image 0) 24.11., ITA user posted image  +7 kg, 100 cm 
tina_r                           (št. ? user posted image , št.  user posted image ?)
brskale                         (št. 4 user posted image , št. user posted image ?)
16.03.
dana
(30)                      (št. 2 user posted image , št.  user posted image 1) 03.11., LJ, user posted image +4kg

Infinity1 (26)            (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 04.11., NM, user posted image -0,5 kg, 113 cm 
babyg                         (št. 1user posted image   , št.  user posted image 0) 12.12., CE, user posted image   +9kg, 94 cm 
17.03. 
mediuhec
(29)
            (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 11.11., MB, user posted image   +3,5 kg, 85 cm
18.03. 
Dali*
(28)                     
(št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 20.11., CE, user posted image
+3,5 kg, 83 cm
buksi                             (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0) 25.11., PO, user posted image +2 kg
tasa_m (25)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 11.11., MB, user posted image +3,5 kg, 98cm
20.03.
KOKICA32
(32)             (št. 2 user posted image , št. user posted image 0) 18.11, MB, user posted image +5 kg, 91 cm
evica23                         (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)
gaja (28)                        (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)
pocka (29)                    (št. 2 user posted image , št. user posted image   1) 05.11., Izola, user posted image  +7 kg,90cm 
21.03. 
_andreja_
  (23)          (št. 2 user posted image ,št. user posted image 1)18.11.,TRB, user posted image +0,5kg,118 cm     
sanna                             (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)  
mojčika (32)                  (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) ?, LJ, user posted image
+2,5kg, 88cm
pupa7 (28)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 7.11., CH, user posted image +2 kg, 104 cm
jadrnica                         (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 24.11., LJ, user posted image +4kg, 88cm
čebeica maja                 (št. 2user posted image , št. user posted image  1) 11.11., NM  user posted image +4 kg, 86 cm
22.03.
pikapoka12345 (26)     (št. 2user posted image , št.user posted image 0) 4.11., LJ, user posted image +3kg
peugeot (34)                  (št. 1 user posted image , št.user posted image 0)  ? user posted image +5kg
23.03.
Zasanjana
(26)              (št.3 user posted image , št. user posted image 2) 5.11, FRA,  user posted image
+8 kg, 105 cm
1hruska (24)                  (št. 1 user posted image , št.  user posted image 0) ?, LJ, user posted image
pondelak (19)                 (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0) 26.11., MS, user posted image +6 kg 
25.03.
piamaria
                        (št. 4 user posted image , št. user posted image 2) ?, LJ, user posted image
+5 kg
MONIKQ                         (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 10.11., MS, user posted image  + 2 kg, 96 cm
štručka** (25)               (št. 2 user posted image , št. user posted image 0)
marec2009 (31)             (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)         
27.03.
lotoska

(št. 2user posted image , št. user posted image 1 )
SRCCEK (28)                   (št. 2user posted image , št. user posted image 1 ) 03.11.
novo (29)                        (št. 3 user posted image ,  št. user posted image 0) 12.11., CE, user posted image +5 kg, 90 cm
28.03.
Nina00
(35)                    (št. 2 user posted image , št.  user posted image 1) 18.11, LJ, user posted image   +4 kg
suncicica (29) user posted image  user posted image      (št. 2 user posted image , št.  user posted image 0) ?, Ptuj, user posted image +5kg
Tejči H                            (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0) 12.11., LJ, user posted image +1 kg
mkkl (23)                      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 5.11., LJ, user posted image  +1 kg, 93cm

29.03.
mikroB
(25)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 20.11.,SG-CE,user posted image
+6 kg, 97 cm
30.03.
janaja
(25)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 18.11., KR, user posted image  
-0,3 kg,108cm
31.03.
Naja30
(30)                  
(št.2 user posted image , št. user posted image 1) 10.11., LJ, user posted image +2 kg
frulica                            (št. ? user posted image , št. user posted image ?)  
Irena 83                        (št. ? user posted image , št. user posted image ?)    

xx.03. 
julam 
(33)                      (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)                

anonimnauser posted image (29)       (št.  2user posted image ,  št. user posted image 1)     
kayica24 (24)                 (št. 1 user posted image ,  št. user posted image 0) 
Sončnica1                       (št. ? user posted image ,  št. user posted image ?)

03.04
Piruri (30)                       (št. 2user posted image , št. user posted image 1) 18.11., PO, user posted image , 87 cm

user posted image  - 12 fantkov
user posted image  - 6 punčk
user posted image  - 57 presenečenj

Trentno je 75 nosečk!

user posted image

user posted image  

Z nami so pot začele:
user posted image   fragola , Nikita,  zasavka, pikica36 user posted image

user posted image    MAŠKA, ajja, enkratna   user posted image  

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image  NOSEČNOST                user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image  NOSEČNIŠKI KALK.     user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image  MAMA.SI                      user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo
TUKAJ                          TUKAJ

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1     priloga S-1
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2        Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
Priznanje očetovstva
Kako do otroškega dodatka?
Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

(odgovor članu spps)
  Neposredna povezava do sporočila: 4336
3.11.2008 20:49:54   
Naja30
jjasna, jaz tud ne maram sadnih jogurtov, že na splošno ne, lca pa sploh ne.
Meja, hja, kakor berem je različno. Če greš v Lj na polikliniko, je meja 7,8. A te skrbi, da jo imaš ali kaj?

dojenje - nama s Tijo je na srečo takoj steklo. Sama sem zelo za dojenje, ampak če ne gre, pač ne gre. Nobena katastrofa ni, če otrok pije AM. Tudi jaz sem ga. user posted image  V glavnem, mleka sem imela sama za izvoz. Sem ga morala črpat, ker ga je bilo preveč. Polno sem jo dojila 5,5m. Tudi zdaj upam, da bo tako.

Dali tudi jaz (spet) pogrešam. user posted image  Se vsakič spomnem nanjo, polivam laneno olje po hrani. user posted image  In zjutraj, ko popijem elevit, tudi. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4337
3.11.2008 21:53:55   
yania
Ojla....jjooojjjj preden cas preberem (ene 3 strani), mine kar nekaj časa, in potem sem spet zadnja v dnevu , ki pišem ponoči user posted image user posted image kot da nimam drugega dela...

IZPUŠČAJ danes me je zjutraj začelo sumljivo srbeti, in kot je ena omenila, da je to kot pik pri njeni deklici, ja točno to mi je rekla moja zdr.ko sem se ji šla pokazat, čeprav mi je res zelooo čudno, ker je bil najprej kot en mozoljček, bolj vodna pikica, no potem rdečina in na sredi ena pikica, ki sem jo celo lahko odstranila, no po treh dneh pa me že srbi. Je pa res da sem dva dni nazaj izpustila mazanje trebuščka s karitejevim maslom, iz Locc...včeraj sem se obilno namazala, in evo zjutraj fulll srbelo in izbočen izpuščaj, samo sploh ne običajen pik komarja...no, če na kratko- dobila sem kamagel v lekarni, to mi je svetovala dr. in nič drugega...po mojem je bila kaka mušica, ko jih je ko dreka..noro, samo še tolčem jih. Smo imeli dol še nekaj grojzdja na trti (posušenega, za stran), pa so seveda čez okno veselo hodile v moje stanovanje...je pa moj oči pospravil grojzdje v koš, tako da upam da se zadeve umirijo. No itak pa vem , da bo Martinovo, in da so pač mušice nekaj običajnega v tem času, sam mi grejo res na živce, sploh ko mi tak pri sadju v košarici letajo, ko namakam mandarine in sadje, da je čisto in potem spet sedijo tam...ma mi tašča in moja mami skos težita, kako vsi pravijo in na tv, da je vse špricano in da moram dobro oprati bla bla....

Ja glede tistega fantka, mi je prinesel opravičilo takrat pred počitnicami, pa je mama napisala, da je imel mikrosporijo...oz.jo ima....upam da je zdaj kaj boljše stanje, drugače pa boljše da ga ni...pe ta teden..

Čestitam vsem za dobro opravljene preglede...lepo je to slišat....jaz imam pa v torek pregled...drugi teden...je pa user posted image  tak živček....stalno brcike....ful lepo...

Nič pridne bodite...pa lepe sanje...

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4338
3.11.2008 21:56:20   
tasa_m
Hei punce!
Mam pa srečo, stalno ko pridem na RR sem sama tu gor. Že vse ajate? Jaz sem ravnokar iz kopalnice,sem si mal privoščla user posted image

Mene pa nekaj zanima, če katera ve?
Meni poteče pogodba z 6.11 08 in seveda. mi pogodbe nebo (šef) podaljšal ker nima že od 18.9 nič od mene- bolniška. Zdaj pa me zanima, če katera ve ali je možno da se prijavim na borzo pa pol dobivam še vedno porodniško ali ne? Ker ko sem si računala na strani od CSD Šiška, mi je napisalo, da moram predložit za zadnje leto od jan-dec.08 za porodniško..  Sicer sem mislila, ju3 it na socialno oz. borzo ampak sem pozabla, da je tor. in da nimajo uradnih ur.. user posted image Upam, da mogoče katera ve kak je to? user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4339
3.11.2008 21:56:36   
yania
Aja še to sem pozabila glede kalcija in magnezija....jaz to vedno pijem po nasvetu mojega bioenergetika skupaj, kaj pa vem, še nihče me ni na to opozoril, plus cedevito noter....imam pa ene šumeče tablete tudi, ko je skupaj ful koncentriran magnezij (1x bolj kot magnesol) in kalcij, od Kneipa, al kaj je že, v lekarni sem kupila...tako da mi je res čudno....ful doza obeh, in skupaj?....ma se moram pozanimati...

_Hvala za opozorila...

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 4340
3.11.2008 22:52:37   
Piruri
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Hei punce!
Mam pa srečo, stalno ko pridem na RR sem sama tu gor. Že vse ajate? Jaz sem ravnokar iz kopalnice,sem si mal privoščla user posted image

Mene pa nekaj zanima, če katera ve?
Meni poteče pogodba z 6.11 08 in seveda. mi pogodbe nebo (šef) podaljšal ker nima že od 18.9 nič od mene- bolniška. Zdaj pa me zanima, če katera ve ali je možno da se prijavim na borzo pa pol dobivam še vedno porodniško ali ne? Ker ko sem si računala na strani od CSD Šiška, mi je napisalo, da moram predložit za zadnje leto od jan-dec.08 za porodniško..  Sicer sem mislila, ju3 it na socialno oz. borzo ampak sem pozabla, da je tor. in da nimajo uradnih ur.. user posted image Upam, da mogoče katera ve kak je to? user posted image

Ti se kar fajn pozanimaj...imam podobno izkušnjo...zaposlena sem bila skoraj do PDP oz...malo prej mi je potekla pogodba...pa smo potem podpisali še en aneks, ker kao naj se med nosečnostjo nebi odpuščalo...tudi, če je za določen čas...ne vem, kje to piše...sem imela tako fajn delodajalca, ki je za to poskrbel...

Drugače pa, če se prijaviš na zavodu, boš prejemala le tisto najnižjo nadomestilo, ki znaša nekaj nad 200 eur...če pa se zmeniš s tem šefom, da ti podaljša pogodbo še za eno leto (ker boš itak na porodniškem, ga nič ne bo stalo) in tebi podaljšajo bolniško, mu spet ne boš v breme, ker boš več kot 30 dni na bolniški...boš pa vsaj eno leto prejemala "dostojno" porodniško...pa še v delovno dobo se ti bo štelo...Kar se tiče tega, se ti splača pozanimat....

www.by-ab.si

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4341
3.11.2008 23:21:15   
Piruri
Tasa_m...sem našla nekako nekaj podobnega kot tebe žuli...in s tem ugotovila, da sem imela res zlatega delodajalca user posted image ...

Preberi si tu...ma, vseeno povprašaj še koga, če se je v tem času kaj spremenilo....

www.by-ab.si

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 4342
4.11.2008 8:03:39   
spps
dOBRO JUTRo punce!
a še vse spite?user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 4343
4.11.2008 8:15:04   
KOKICA32
O, ne, jaz že kar nekaj časa bedim..sem od včeraj na bolniški,ker me  je zagrabil neki virus prehlada (boleče grlo, zamašen nos, kašelj). Moj user posted image ga je prinsel iz službe,moje telo pa je že od nekdaj zeloo dovzetno za take stvari. Tako, da sedaj počivam, pijem čaje in smrkam. Popoldan imam zdravnika, da me pogleda, da ni kaj hujšega. Saj veste je treba na user posted image študirati, ne?

Moram pa vam zaupati, da imam že tudi voziček. Bilo je res presenečenje, da sva ga kupila, saj sem do sedaj gledala le Quinny-je (SX ali Buzz) ali Muro 3, na koncu pa sva se oba zaljubila v ABC design Tec 3 Cognac. Za tiste, ki ga ne poznate: je sivo - oranžne barve, trikolesnik, ima celo amortizer, v kompletu s trdo košaro in športnim delom. Meni oz. mojemu user posted image še bolj, se zelooo dopade.

Pa ve? Kako kaj?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4344
4.11.2008 8:23:43   
spps
ojla Kokicauser posted image
jaz sem po starem,čakam,da bo ura cajt,da grem se jaz tud mal k osebni zdravnici pokazat,da vidim kaj bo rekla kar se bolniške tičeuser posted image user posted image
pa ti?kako se kaj počutiš?
maš kje kakšno slikco vozička?

< Sporočilo je popravil spps -- 4.11.2008 8:24:27 >

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4345
4.11.2008 8:42:11   
janaja
Ojla babuške,

danes 12.45 spet vidimo user posted image  user posted image user posted image , sicer pomoje bolj malo ker je izreden pregled ampak vseeno.

Čestitke za user posted image

in ostalim za uspešno opravljene preglede.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4346
4.11.2008 8:42:34   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: spps

ojla Kokicauser posted image
jaz sem po starem,čakam,da bo ura cajt,da grem se jaz tud mal k osebni zdravnici pokazat,da vidim kaj bo rekla kar se bolniške tičeuser posted image user posted image
pa ti?kako se kaj počutiš?
maš kje kakšno slikco vozička?

spps- Tudi danes sem še zeloo slaba. Me res zanima, kaj  mi bo rekla, da sem staknila. Sploh nisem nič kaj spala, že dve noči zapored. Pa ne vem, kaj sploh lahko vzamem proti bolečinam. Sedaj pijem le veliko tekočine, čaje, Ca tablete (sem nekje prebrala, da bojda pomagajo). Kaj pa domač sirup iz smrekovih vršičkov? Ga lahko pijemo proti kašlju?

Aja, voziček, jaz se ga ne morem nagledati, ga imam razstavljenega in ga gledam. Slikice pa so na tej strani: http://www.abc-design.de/display.php?oid=10&m_product_id=3902&m_view=designs&d=709&v=02&

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4347
4.11.2008 8:49:36   
spps
se mi zdi ta vozek čist neki ekstrauser posted image user posted image user posted image
jaz še pa nimam neke ideje ,za voziček,bo pa verjetn kr 4-kolesnikuser posted image user posted image user posted image bomo vidli....
mal mi je smešno,ker večina imate že izbrane ali pa celo kupljene,jaz pa še brez ideje,kakšni voziček splohuser posted image

za smrekov sirup pa ne vem-sam po mojem bi ga lahk kašno žličkouser posted image mal še povprašaj,pa boš vidlauser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4348
4.11.2008 8:53:20   
Nina00
Mama_M čestitke za pregled!

Dojenje je super, če pa ne gre pač ne gre. Prvič mi je uspelo, da sem polno dojila do 6. meseca. Glede na to, da je čez dan sin hotel piti na vsako uro si ne predstavljam, da bi morala še AM vsakič pripravljat. Tako pa smo lahko šli kamorkoli in ko je bil lačen, je pač jedel. Jasna, verjetno si ravno s tem, ko si črpala mleko, preprečila, da bi ti presahnilo. Poznam kar nekaj žensk, ki so imele na začetku precej težav, a so vstrajale. Nekatere so tudi malo kombinirale, vsaj nekaj časa.

No, sedaj je pa konec risanke. Se javim še kasneje. Sem pa danes že sedaj tako utrujena in zaspana, da je joj.

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4349
4.11.2008 9:00:48   
mediuhec
dobro jutro!

jaz se za naslednji teden veselim dveh stvari:
- morfologija v ponedeljek
- srečanje MB v sredo

kokica32, a ti tudi prideš v Ilicha? 12.11. ob 16.uri? (ja, pa lepo da sta se odločila za voziček, takega še nisem videla)

pozdrav od zaspane nosečke

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?