Zoja Miša
|
Omara pospravljena! Joj kolico premajhnih cotk sem stran dala! Na sprehodu sva tudi bili 1,5h! Sedaj še pančka, prvi spanček danes! Pa niti ni tako sitna! Jaz sem pa na desen jošk jezna ko , spet ena zatrdlina. Ji že pokažem s Syntocinonom! Vilika hvala, moram poklicati na CSD, ker sem spremenila stalno bivališče in moram sedaj to v Domžale nest. Nimam pa pojma kje v Domžalih je CSD! Carol, pomoč! Carol, knjigo sem kar naročila, hvala za link! In za telovadbo sem bila že tudi zmenjena, pa potem nisem šla . Se je pa ta telovadba začela že z oktobrom, tako da ne vem kako si napisala, da še zbirajo prijave?! Če boš začela hoditi, bom tudi jaz, ampak šele konec meseca, ko bova imela končno zopet 2 avta! Se boš pozanimala, če je to možno, prosim?! Res je Miškolinček, več kot 18,00 eur ne bo . Sayuri, za kolke! In nagrado, jupiiii! Pa javi kaj je bilo, sem firbec . Cebrca, jaz si stiskam (saj je skoraj kot dojenje, le užitka ni takega ) in še nimam , pa je prav super. Tejkaz, upam da ti rata, če si to želiš seveda! A si že napisala. Eh, ne se sikirat, je že tako prav! In prav si povedala glede čokolade, ja, kar huda bodi! Joj, tele mlade mamice, a ne?! MI pa fajn kakamo, po 3 x na dan. Mogoče se pa zato ne redimo? In smrdi tudi. Hranimo se nekje na 3-4 ure čez dan in ponoči kakor je. Imamo nekje 6-7 obrokov. Pa prej 6, kot 7. Tatly, probaj vse kar pač misliš, nekaj bo že zaleglo, ni hudič. Čokolada pa po mojem ni fajn, da jo navadiš. Jaz bi bila zelo vesela, če je moja princeska sploh ne bi marala. Ne bi trpela tako kot mami , ki bo jo kamot za kosilo zamenjala. Hvala Pa dobro opravite v posvetovalnici. Recept da otročki zaspijo ob osmih in dolgo spijo: 8.00 - 10.00: igranje sam ali z mano,.. 10.00 - 12.00: sprehod 12.00 - 14.00: buden. Se igrava skupaj ali sam dokler se hoče. 14.00 - 16.00: sprehod 16.00 - 17.00: malo drema, malo spi, malo je buden 17.00 - 19.00: se vsi štirje igramo in telovadimo in norčije zganjamo 19.00: kopanje, hranjenje in običajno ob 19.30 že spi. vmes velikokrat jeva in očitno ima zadosti, da se potem čez noč samo enkrat zbudi in je. Spi pa zraven Eve v isti sobici. Prej se je zbujam kar naprej. Vsi so mi govorili da me voha. Ko sva ga prestavila v Evino sobo pa spimo. Tejkaz ti pa imaš sistem. Pri nas je vsak dan malo drugače . Sicer odstopanja niso velika, ampak vseeno. Ja, je pač prvi otrok.(dober izgovor, a ne?) Čeprav se, ko berem tole tvoje počutim prav smotano, da ne znam . Naty, pridna ker delaš še za diplomo . IZVIRNO SPOROČILO: sayuri Ko smo ravno pri drugi hrani. Povejte, s čim boste začele uvajanje? Mene najprej mikajo mlečne kašice. Pri Filipu sem pa najprej s korenčkom začela. NAša dva bosta čez en teden 4 mesece stara in naslednji teden začnemo z žlico jest A pri 4 mesecih se začne??? Zakaj pa je meni patronažna rekla, da naj jo pri5,5m pokličem, da se bova pogovorili o uvajanju trde hrane? IZVIRNO SPOROČILO: naty13 Sayuri sem pa v Mullerju kupila že dve mlečne kašici. Ena je riževa kašica, ena pa kašica za lahko noč z okusom prepečenca in banane. Obe se mešata z vodo in sta po dopolnjenem 4. mesecu. Jaz upam, da nam bo šla žlica bolje kot flaša. Katere kašice pa boste uporabljala? Mislim znamko? Ali je bolje najprej doma vse mixat? MI smo od prijatelja dobili mixer! Bo prav prišel??? IZVIRNO SPOROČILO: Neža7 Jaz bom verjetno tudi pri korenčkom začela in bučke, krompir, banane (moja sestra je to imela najraj) jabolke Seveda ne vse skupaj Se spominjam, ko sva z mojim začela hodi sva šla na morje. Tam sva en par poznala in se še vedno ko pomislim kako mu je rekla, da naj da malo jogurta, paradižnik in krompir, ko bo ona na plaži. Mož je kar vse skupaj zmešal je pravo zličko ta pogled dal potem je fuuuuuuuuuuul imela rad Žena ga je kmalu ubila, ko ji je povedal Sem skoraj umrla od smeha . Sem prebrala, pa je še on pokal od smeha. Sandra, SLIKE!!!! In nehaj nas mučiti! Še Erin jih je pokazala, čeprav se je dolgo skrivala A ne? Lepe slikice, Anita, Naty, Andrejeboris! ma čuj, ve celanke, tak bi jaz rekla, a ne bi ve mal tud v prestolnico pršle a , orkodio a bomo se srečevali po celi Slo, kr me pridemo tud v CE al pa v toti MB Se podpišem pod tole! Ja, pa je ratal cel roman! Ne se jezit!