|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberčice 2008 - 2del.
4.11.2008 11:04:14   
klavdiy4
čaw...

Kje pa ste sedaj....Jaz sem malce dlje danes ležala...sicer pa sem se kmalu zjutraj zbudila, ko je šel user posted image  v službo...sam sem nazaj zaspala...user posted image
Potem me je pa mami zbudila z novico, da je moja bivša sošolka rodila..
Ni bila na forumu z nami je pa vseeno bila novembrčica!!!! Včeraj zjutraj je rodila punčko Manco...Tako da :

user posted image user posted image ISKRENE ČESTITKE MAMI PATRICIJI, ATIJU IN  MANCI(user posted image )user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image ....

user posted image user posted image ISKRENE ČESTITKE PA SEVEDA TUDI ŠEMI, ATIJU IN ALJAŽU ŽANU (user posted image )user posted image user posted image ....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 951
4.11.2008 11:04:32   
Polynesia
No evo jaz ravno zajtrkujem, sem danes malo potegnila, ker res ceeeelo noč nisem spala...pa še vedno me malo glava boli, si bom pol še kofetek nardila in grem na sprehod, upam da bo kaj pomagalo.

šema bravo mami bravo mali Aljaž Žan user posted image user posted image user posted image .

previjana podloga takoj ko sem jo kupila mi je bilo žal ker je tako mehka, no sedaj bomo na začetku videli kako bo, če ne pa pošljem nekoga po novo tistip tršo od Bebe-Jou al kako je že.
Drugače pa hvala za vse pohvale za sobico, hihihihi user posted image .

pomaranča sploh ne vem kaj bi to pomenilo kar ti je G napisala v knjižico, hmmm...ko jo imaš naslednjič jo je vprašaj.

Drugače pa nič novega pri meni, standard, bolijo boki-kolki, sramna kost pa kot user posted image . V četrtek pregled in če me ne bo vaginalno pogledal grem za vikend se kar pokazat v P, me prav briga. No sej to bom videla v četrek.

(odgovor članu Polynesia)
Neposredna povezava do sporočila: 952
4.11.2008 11:10:57   
luna8
Polynesia dolžna si še odgovor o števila porod med vikendom in kje si kupila posteljninouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 953
4.11.2008 11:27:36   
klavdiy4
Joj sem vedela, da sem nekaj pozabla!!!!user posted image

Polynesia....full lepa sobicauser posted image user posted image user posted image user posted image ...Mi imamo tudi tršo podlago za na povijalno mizico....user posted image

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 954
4.11.2008 11:29:41   
Polynesia
IZVIRNO SPOROČILO: luna8

Polynesia dolžna si še odgovor o števila porod med vikendom in kje si kupila posteljninouser posted image

YES MEM ...kje si te pa upam zavrnt user posted image user posted image user posted image user posted image ...pa se mi je zdel da sem neki pozabla user posted image .

posteljnina zdej če misliš tisto za posteljico sem vse kupila v trgovini Premaman v Emporumu...za ta velko posteljko sva pa z mami blago na meter kupile v Svilanitu, pa mi je mami sešila posteljnino, pregrinjalo in tri pouštrčke.

št.porodov čakam da mi mož javi iz službe k mamo tam Dnevnik, jaz ga nimam več doma. Takoj sporočim!!!

nagajiva ti boš res naslednja ja, jupiiiiiuser posted image .

< Sporočilo je popravil Polynesia -- 4.11.2008 11:36:37 >

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 955
4.11.2008 12:02:36   
Andromeda
Živjo!

Po 2 dnevih nam končno spet dela ineternet in kljub temu, da sem na polno zasedena z nego, prehrano in crklanjem našega lumpija, sem močno pogrešala moje novembrčice!

šema - čestitke ob rojstvu sinka!
user posted image user posted image user posted image

Čestitke tudi vsem otročkom, ki so v teh dneh dopolnili 1. oziroma 2. mesec! user posted image

Prej je bila patronažna pri nas in naš Dario se je prvič skopal. Tehta pa že 2710 gramov. Je pa ena stvar, ki me skrbi - na vratu se mu je pojavila neka bulca - izgleda kot povečana bezgavka...Sem klicala v ZD, ker smo v ponedeljek naročeni na 1. pregled, ali naj se prej pridemo pokazat, pa so mi rekli, da če se ne poveča zelo, lahko počakamo do ponedeljka user posted image Patronažna mi je rekla, da verjetno ni nič resnega, saj je fantek videti zdrav, je živahen in lepo napreduje na teži.

Drugače pa bom še jaz povedala vsem, ki ste "še" user posted image da vse težave, ki vas tarejo tik pred koncem, ob porodu izginejo, vključno z oteklimi nogami, bolečim križem, neprestanimi obiski WC-ja...Vse boste pozabile, tudi porodne bolečine. Edino šivi znajo bit hudič, jaz na srečo nisem imela težav.

Neposredna povezava do sporočila: 956
4.11.2008 12:39:51   
_katja_
Danes ni v Dnevniku statistike. Verjetno bo jutri zaradi praznikov. Sem 3 krat pregledala Dnevnik :)

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 957
4.11.2008 12:44:42   
Polynesia
No potem pa mogoče res ni v Dnevniku, vem da je od torka do petka, hmmm...tam na tisti strani kjer piše 24ur.

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 958
4.11.2008 13:51:47   
luna8
andromeda kar pomiri se, če je patronažna tako rekla, potem verjetno res ni panike - me pa veseli, ko si napisala, da vse tidte nosečniške težavice izginejo-komaj čakamuser posted image

polynesia a je bla posteljnina draga? ker je res ful luškanauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 959
4.11.2008 13:54:26   
zara13
Ojla bejbike!

Šema najprej čestitke za Aljaža Žana user posted image user posted image lepo se rihtajte in cartajte! Čestitke tudi za očka.

Polynesia - sobica je res luškana. Ja vidim, da sedaj v njej kraljuje velik krokodil iz Ikeje, a ne za dolgo...bo kmalu novi kralj zasedel svoj prestol :) že komaj čakaš verjetno, a ne? Posteljnina je res lepa, všeč mi je ker je obroba čisto okoli posteljice, da ni samo na pol.
Andromeda - user posted image user posted image za Daria, res fajn napreduje. Evo mojega je danes patronažna stehtala, točno 2600 ima :) najbolj se mu vidi na obrazku, ima tko okrogla lička. Ni ga še kopala, je rekla, da je še premajhen, da naj ga kr umivam, nas bo pa kmalu naročila v posvetovalnico.

carly
- držim pesti, da bo porod minil hitro in, da kmalu zagledaš svojo pikico.

Uff..če pomislim, danes je moj PDP user posted image
drage nosečke, zdej nas pa morate razveseliti vsak dan, ena za drugo.

Neposredna povezava do sporočila: 960
4.11.2008 13:58:13   
Polynesia
Evo me s sprehoda, sem šla bolj pozno, ker se mi sploh ni dalo it, no pa sem šla in še ni bilo dežja...zdej pa vidim, da malo že rosi.

andromeda super da tako lepo napredujete, letako naprej. Za tisto bulico pa tudi jaz mislim da če ti je patronažna tako rekla, potem bo že držalo...če bi se pa karkoli povečala in podobno pa pejdi k zdravniku.

luna ja po redni ceni v Premamanu ne bi verjetno nič kupila, ker mi je res drago, to pa sem kupila mislim da julija in je bilo vse 70% znižano, recimo mislim da je bil samo koutrček cca 135, potem znižan je bil pa ok...sam kle na sliki zgleda mali ker sem ga full zavihala je pa 140x100...pa dekce sem kupila pa še kr neki stvari, tud tist vrtiljak na postlci je ista linija kot posteljnina, pa ta koutrček ni nič oblečen, je sam po sebi tak, imam pa še eno dodatno posteljnino za njega. http://www.premaman.com/wapr/en/cat_index.jsp tuki maš pa njihove izdelke.
Imam pa še eno obrobo okoli posteljice, ku pa pride samo na pol, tista pa je letna in ko je otrok že večji, je pa iz iste linije kot ta, samo druge barve.

< Sporočilo je popravil Polynesia -- 4.11.2008 13:59:45 >

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 961
4.11.2008 14:01:39   
Polynesia
zara lepo da si se javila user posted image user posted image user posted image user posted image . In super za Tiana da tudi on lepo napreduje, še malo pa se boste tudi vi kopali.
Še dobro da si omenila carly , sem kar pozabila na njo, da naj bi danes rodila, no pa da vidimo če bo res.
Drugače pa ja, tisti krokodil je res iz Ikee user posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 962
4.11.2008 14:18:56   
onur
Bravo Šema user posted image user posted image user posted image user posted image in ostale user posted image , ki praznujete user posted image user posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 963
4.11.2008 14:39:44   
lyra*
Bravo ŠEMA! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 964
4.11.2008 14:45:23   
Oaza
user posted image user posted image user posted image za novo mamico!!! Šema- iskrene čestitke!!!

In že čakamo naslednjo- carly, nagajiva, Ssheila- ali katera druga??
onur- tudi petra je napisala, da ima streptokok, ampak se že kar nekaj časa ni javila.
polynesia- zelo lepa sobica. Midva še vedno nimava dokončane. user posted image
pomaranča- tudi jaz nimam pojma kaj naj bi pomenilo "zeleno" user posted image
andromeda- user posted image user posted image user posted image za Daria in prvo kopanje! user posted image
previjalna podloga- midva sva jo dobila in je tista iz pene oz. gobe oblečena v PVC gor bom pa nekaj pokrila, da ne bo tako hladna (mogoče nepremočljivo podlogo za 1x uporabo).
čaj malinovih listov- ga ne pijem.

Aha, sem včeraj pozabila povedati- moj user posted image je tudi že lepo obrnjen z glavico navzdol. user posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 965
4.11.2008 14:49:08   
Oaza
Še na hitro statistika:

user posted image 7 : 12user posted image        user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Oaza)
Neposredna povezava do sporočila: 966
4.11.2008 15:11:30   
jada
Čestitke šema za sinkota, pa atiju tudi. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lepo se crkljajte user posted image user posted image

(odgovor članu Oaza)
Neposredna povezava do sporočila: 967
4.11.2008 15:13:25   
Oaza
Punce eno vprašanje: Kaj vse ste rabile, ko ste šle na CSD urejat papirje (očetovstvo, starševski dod., enkratna pomoč ob rojstvu)???

Potrdilo o PDP in izpolnjene tiste obrazce. Še kakšen drug dokument? Predvsem me zanima za očeta, če rabi kaj drugega še zraven, ker ne bi rada 2x šla tja.

Hvala!

(odgovor članu Oaza)
Neposredna povezava do sporočila: 968
4.11.2008 15:16:25   
bobika1
NOVIČKE OD CARLY!!!

Danes ob 13.30 se je rodila 3200g in 51cm velika Taja.vsi smo ok.mateja-carly

ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image

Na najino obletnico 26.11.2008 sva dobila najlepši zakladek-MATICA!!!

(odgovor članu jada )
Neposredna povezava do sporočila: 969
4.11.2008 15:34:54   
zara13
Carly čestitke tebi in očku za pikico Tajo!!! user posted image user posted image user posted image

Gremooooooo punce, katera bo naslednja?  user posted image

(odgovor članu bobika1)
Neposredna povezava do sporočila: 970
4.11.2008 15:40:10   
lyra*
UUU....danes pa kr dva novemberčkauser posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke Carly in ati;)

(odgovor članu klavdiy4)
Neposredna povezava do sporočila: 971
4.11.2008 15:43:25   
orka
user posted image user posted image user posted image  carly za malo  ali naj rečem veliko štručkouser posted image user posted image user posted image
Zara in andromeda...zakaj vam patronažna pravi da so user posted image  premali za kopat? jaz sem Emo tretji dan ko sve prišli domov kar sama skopala , nisem čakala patronažne, ko pa sem ji to povedala pa ni nič rekla da bi bila premajhna....pa tudi Ema se ni nič pritoževala, ji je bilo kr všeč...

Radi se imejte in se veliko smejte

(odgovor članu zara13)
Neposredna povezava do sporočila: 972
4.11.2008 15:56:46   
lyra*
Heeelo mamice in nosečke!

Jaz imam komaj malo časa,da kaj več napišem.user posted image

Zara in Zoja danes skoraj nič nista spale. Prav tako smo se ponoči nonstop zbujali.
Nisem vedla kaj bi radi....samo jokali sta se in jokali! Pa nista hotle jest nista hotle met dude...nič od nič nouser posted image
Čist sm obupana ker nevem kaj naj naredim.

No zdaj sem ju oblekla in se je ati ponudil,da ju sam ven pelje,da se jaz malo odpočijem.... Tako,da upam,da bosta vsaj v vozičku malo zaspali.

Ena je spaševala glede dojenja kaj jemo! Jaz moram rečt,da jem vse razen svežega sadja in stvari,ki res napenjajo. Za zdaj smo imeli parkrat krčke ampak kapljice pomagajo.

polynesia
waaaa kakšna sobicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ful je lepa!user posted image
Pa hvala za pitouser posted image MMMMMMmmmmm...je bla dobra!!!user posted image

Zara in andromeda super,da vajina sončka tako lepo rasteta!user posted image user posted image user posted image user posted image Le tako naprejuser posted image

Glede kopanja smo se mi tudi kopali,ko smo bili stari točno 1teden in so se vsi zgražali češ,da sta še premali ampak jima ni nič škodlo in sta fuul uživali!!

orka na koliko dni pa kopaš Emo?

Tako..ju3 gre moj dragi nazaj v službo in bomo sami domauser posted image Me je kar groza,ko pomislim,da ju bom sama mogla zrihrat.  Ampak bomo zmogli,ane?=user posted image

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 973
4.11.2008 15:59:44   
klavdiy4
Pozdravljene....

Najprej seveda :

user posted image user posted image user posted image ISKRENE ČESTITKE CARLY, ATI in TAJA (user posted image )user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image ....

Joj kako lepo, da je spet ena punčka, da malce razmerje popravi....user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako tužno vreme je danes...user posted image Pa še po tv ni nič..... Moram danes malce pospravit, ker nama pride jutri el.napeljat.... Komaj čakam.... Samo pospravljati se mi pa ne lubi..user posted image

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 974
4.11.2008 16:19:39   
pomar*ANČA*
čestitam carly, taji želim da bi pridno rastla, očka pa naj pazi na svoji babnciuser posted image user posted image

naši fantje bodo pa imeli konkurence... očitno je mesec fantkov...

(odgovor članu klavdiy4)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.