|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke 2008, III. del
4.11.2008 11:04:57   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: netki

jutro

ko smo že pri reševanju križank....a imate vse zaščito? mi2 je nimava in greva po sistemu ki ga je opisala lunica...user posted image  

mi tud, ampak s to razliko da vedno kuli umaknemo preden napišemo geslo, nič varni/nevarni dneviuser posted image user posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
4.11.2008 11:08:13   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka

jutro

ko smo že pri reševanju križank....a imate vse zaščito? mi2 je nimava in greva po sistemu ki ga je opisala lunica...user posted image  

mi tud, ampak s to razliko da vedno kuli umaknemo preden napišemo geslo, nič varni/nevarni dneviuser posted image user posted image

no ja sej tko sem mislila...ker varnih in nevarnih dnevov pri nas še ni, ker dojim

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
4.11.2008 11:11:04   
Anonimen
flower, jaz bom kr direkt povedla user posted image

sej zdej sm dobla eno fajn opcijo...

med.over.net trgovina smo se zmenli, vzamejo 40 procentov in prodajajo knjige.... zdej pa čakam, da mi vsaj mohorjeva družba vzame knjigo za neko razumno knjigo, da se bo prodajalo še vsaj nekje v knjigarni...

če ne pa bo tak za prvo knjigo... samo preko spleta, celjani in okolica, lahko knjigo prevzamejo pri meni, ljubljančani direkt na MONU, tisti ki kupujejo preko neta itak, bojo tam kupli, ostalim pa kdor bo želel, pošljem kar jaz knjigo, ko so minimalni stroški pošiljanja, pa še tle bom vidla, če mi je opcija, da jst krijem stroške... bom pač šla mal v minus, sam druge zaenkrat ni...

če bi pa mohorjeva družba vzela knjigo, pa majo itak poslovalnice v ljubljani, celju, mariboru, kopru in murski soboti...

mladinska knjiga ma pa preveč poslovalnic, da bi jaz bla fizično sposobna knjige tja zvozit...

sej bo, počas bo že... sam da se ulaufam.

(odgovor članu rovar_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2328
4.11.2008 11:19:30   
netki
HD....zdej se mi katera režala da bo dol padla....ampak glede teh umetnih nohtov nimam pojma.....kako sploh gre to, postopek.....jst sem mislila da se to pač oblikuje tvoj noht, pol si pa pisala o umetnih........kako je zdej to in kakšne nohte moreš met da si lahko kej takega privoščiš?

pa ne se smejat user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
4.11.2008 11:20:06   
Blacky30
Dzanika, lex se vrača v soboto. Razen, če jih delo na bajti ne prižene prej domov.

Mojcek, pojma nimam za prte, sorry...
Po temi pa še nisem bila zunaj.user posted image

24julij, vaje za mišice??? Kako to izgleda?
majar., dobrodošla med nami!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Zdaj pa le pridno čvekaj z nami!! Kako to misliš, da nas ni bilo pred par dnevi še nikjer?? Nisi opazila, da si že na 3. delu julijk?user posted image user posted image  Stari smo šele 3 mesece in smo nakloftale že cca. 490 strani. Da se ne menimo, koliko smo jih v nosečnosti skup spravle.user posted image user posted image user posted image  
Kot vsaki novi, tudi tebi povem, da če želiš biti tudi na naših seznamih, nam moraš dati še nekaj podatkov. Je pa to čisto tvoja izbira, če želiš, daš, če ne, pa ne. Potrebujem pa: PDP, datum rojstva, teža in velikost pri rojstvu in potem mere po mesecih, ki sta jih dobili v posvetovalnici. Pa tvoj rojstni dan lahko daš. Lahko mi pošlješ na zs ali pa kar tukaj v post napišeš, je vseeno. Jaz itak vedno vse natančno preberem.user posted image

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
4.11.2008 11:21:22   
Anonimen
blacky res vse prebere, sam mal z zamikom user posted image user posted image

mojcek, midva z lukcem sva bla zadnjič po temi zunaj, super je blo. je užival, jaz pa tut. fajn zadekaj, pa je. itak so topli dnevi! user posted image

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2331
   [Brisano sporočilo]
4.11.2008 11:29:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 2332
4.11.2008 11:29:56   
glugluglu
Blacky, pri meni so enaki razlogi, pa mi bo sedaj decembra dala ene druge KT, je omenjala dvoje, pa ne vem katere, mogoče tudi cerazette, je rekla, da so druge vrste hormoni in da mogoče ne bi vplivalo na libido. Bomo videli.

Neboglasnica, ja malo je nevarno, midva sva najprej rabila nekaj let, da sva se za tretjega odločila, sedaj pauser posted image kar nekaj četrtega omenja, mu res moram večkrat Tiana v varstvu pustit. Včeraj popoldan sva šli z Nino nekam za 2 uri je bil že skoraj problem, naslednji četrtek pa mene ne bo od 17.00 pa tja do poznega večera, ker imamo v službi večerjo in smo vsi povabljeni, komaj čakam, on pa men reče, da naj si drugič zorganiziram take stvari po 20. uri. user posted image Japajade, sem malo znorela ko je to rekel, (se bo njemu tudi nogomet potem začel šele po 20. uri), potem se je pa ven izmotaval, da ni nič tazga mislil, itd.
Sej drugače je priden, med vikendi zjutraj vzame Tiana ga nahrani, previje, potem zloži posode in pripravi zajtrk za vse, mene pa pusti spati tačas, ampak pravi, da Tiana ni problema imeti zjutraj, ker je dobre volje, zvečer je pa težje, ker je že malo tečka.

Almera, imam spomin na nuli očitno - še vedno, sem pozabila, da imam ob sredah telovadbo, ja prejšnji teden so bile počitnice in je odpadlo, zato sem pa pozabila. Tako, da v Lj. ne bom prišla.

Tinky,
imaš pa res fajn starše, ali pri kom je sedaj Teo? Jaz sem našim oz, moževim staršem, ki so v pokoju omenila, da bi rabila varstvo, da pridejo za 2 dni, da pazijo Tiana, da bi midva z Mitjem do konca razpakirala in pospravila klet in podstrešje, kjer je še nenujna roba ostala, pa ni bilo navdušenja. Raje pridejo kaj drugega narediti, pa da imam jaz Tiana in potem kuham za vse, kot pa obratnouser posted image . Očitno bom morala po delčkih to narediti kot do sedaj.
Na dan ko sem šla rodit še omare niso bile v sobah postavljene, ker je bilo vse na knap (je Mitja postavljal, medtem ko sem bila v porodnišnici), vse zapakirano, tako, da mi je do zdaj komaj cunje za vse nas uspelo zrihtati, 2 tedna nazaj sem zimske cunje zrihtala do konca.
Ostalo je pa še polno krame. Ne moreš verjet koliko se tega nabere, morali bi se večkrat selitiuser posted image .

(odgovor članu alenka l)
Neposredna povezava do sporočila: 2333
   [Brisano sporočilo]
4.11.2008 11:34:04   
Brisani uporabnik

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 2334
4.11.2008 11:35:18   
sončika84
no,tko,sva prišla od dohtarce. matija ima 5700g,od tega je treba odštet bodi,tko da tam okol 5650g. glede na rojstno težo in na vse je to čist super. oziroma ful super,ker je podvojil svojo težo že zdaj,ker drugače naj bi jo pri 5 mescih. tut lepo je razvit,ima lepe gubiceuser posted image user posted image user posted image pa glavico že lepo dvigne in s sabo nese,pa kravce lepo pase- v glavnem lepo razvit in zdrav fant. je rekla,da najbrž pač manj porabi in manj nuca,lahko pa zavrača tut zrd zobkov,ker ga pač boli ko hodijo očasi ven. tko da ni nobenih skrbi. 17. mava ceplenje.
zdej pa še za seznam da mlahko: 4 mesce: 5650g,   63,5cm(sam tle pa mislim,da so se zmotli;morm pogledat na sezam)

kar se tiče križank pa to,midva uporabljava kondom, edino zadnjič sva brez. sva se šla metodo hitrega umika. haha danes pa sem fešto dubla-zato sem bla jst tko horny te dni. user posted image user posted image user posted image user posted image

zelen kakec_matija ga ima že od zmeraj no na začetku,ko sem ga še pol dojila pol AM,je imel tut rjavega,zdaj pa zelenega. tko d najbrž je to od mleka. sluzastega pa ni mel nikoli.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2335
4.11.2008 11:43:26   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Glux3 - mi2 tudi začneva s telovadbo v četrtek. Kako pa Tian preživi na telovadbi? Me prav zanima kaj bo z Borom

Gledam, da tako narediva, da greva ene 40 min. pred telovadbo že ven, (pred tem ga nahranim), da zaspi v vozičku, da je potem vsaj malo naspan, ko prideva tja se potem itak takoj zbudi, ampak samo tako zdrži celo uro tam, da ni tečko.
Sej mu je zanimivo, ker se nosi in z njim tudi telovadi (na primer ko mamice delamo trebušnjake, dojenčki sedijo na nas, če so pa še premajhni pa ležijo zraven), ampak, če ni naspan pa ne zdrži več kot pol ure.
Na telovadbo se da iti tudi, če ne drži še glavice, v tem primeru  pač več časa leži na svoji blazini in se zabava po svoje.

Neposredna povezava do sporočila: 2336
4.11.2008 11:50:14   
neboglasnica
blacky30: meni so dostavljeno poslali že naslednji dan, so me rpesenetili, tako da sem potem gotovino po vseh kotih iskala

umik, varne dni..: to je larifari, punce moje. Moškemu že med odnosom uhajajo spermiji, tisti t hitri, ki ponavadi zaplodijo jajčeca. Saj pravim, sedaj sem pametna, ampak pri nas je tako nastala Sara.

glugluglu: kaj zdaj zagovarjaš moža, češ da pomaga user posted image ... Saj jaz mojega tudi, ampak ko pa začne o četrtem sanjat, bi ga pa najraje počila. Ka rpozablja na hitro pridobljene in nikoli izgubljene kg, vraščene nohte, neprespane noči..seveda, ko pa vsega tega on ne pokasira. Sorry, ne biti užaljena.

almera: super, da sta se naspala

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2337
4.11.2008 11:51:40   
glugluglu
Aja še to sem pozabila: mi smo šli tudi že po temi ven, važno je samo, da ni tistih meglic, ki se bodo sedaj počasi s temo začele spuščati, če je lepa jasna noč sploh ni problema, pa pri nas je problem še kurjenje, eni znajo s to kurjavo prav zasmradit celo okolico, jaz ne vem kaj dajejo v te peči.

Sva prišla domov ob 19.30, tako, da je res bilo pozno za sprehod, ampak Tian je bil ok.

Neposredna povezava do sporočila: 2338
4.11.2008 11:53:13   
neboglasnica
tims, vidim, da bereš. Smo pridno klofale?

Prejle sem pripravljala perilo za oprat, medtem ko se je Staš igral na igralni podlogi. Nesem v klet prat, pridem nazaj in on spi. No, sedajle me pa že kliče, tako da uživajte v tem turobem dnevu. Se mi kar toži po Ptuju, kjer je bil vsak dan sonček in sem se sprehajala v japonkah.

Aja, včeraj ga je cepila kljub precej močnemu prehladu, moram pa tole rečt, da je sestro poslala po večjo iglo, da pri teh bedrcah pač mala ne bo učinkovita. Me je pa vprašala, če sem se odločila za cepljenje Rota, pa sem rekla, da ne, pa me ni nič prepričevala. Zdaj pa res grem.

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2339
4.11.2008 11:56:26   
glugluglu
neboglasnica, nič nisem užaljena, če pa imaš prav! user posted image Točno tako, oni to pozabijo, oz. marsikaj gre itak mimo njih, me pa vse pokasiramo.

Neposredna povezava do sporočila: 2340
4.11.2008 11:58:53   
Anonimen
ja lubi bog ženske, kaj bi pa blo, če bi moški rojevali? človeška rasa bi izumrla! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2341
   [Brisano sporočilo]
4.11.2008 12:15:24   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 2342
   [Brisano sporočilo]
4.11.2008 12:17:24   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2343
4.11.2008 12:24:07   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

tims, vidim, da bereš. Smo pridno klofale?

user posted image user posted image user posted image  Res ste prav pridne. Se mi bo mrena nardila na očeh, predno vas preberem. Sem na 80 strani user posted image  in res mi ni jasno, kdaj vas bom prebrala. Pol pa mal prečekeram zadnjo stran in vidim, da ste spet naklofale tri strani.

Upam, da ste užival zdele med temi prazniki. Jest sem bila s tamalima vsepovsod. Skoraj nič nas ni bilo doma.

Moram pa spet mal pojamrat čez taščo. Zadnjič me je tok iz tira vrgla, da sem še cel dan bila slabe volje. V petek me je moj klical, če bi lahko zanj in za svaka skuhala kavo in jo nalila v termosko, zraven pa naredila še kakšen sendvič, da bosta pojedla pred kosilom. Pa pravim tašči, če bo pogledala mal tamalo, da skočim v štacuno po kruh in žemlje, da jima lahko naredim za jest. Ja, valda ni panike. Laufam k zmešana, v 10min. sem bila nazaj. Pridem čez vrata, Nina joka, Tim pa iz wc-ja na školjki kliče babi, če mu lahko rito obriše, ker je kakal. Pa prav babi, sej ti bo mami obrisala rito, k je zdej prišla. Sploh nisem vedla, kaj naj najprej naredim. Vzamem Nino, al Timu obrišem rito.... No, pa je bil Tim najprej na vrsti. Pol vzamem Nino, ta čas se tašča rihta in oblači, jest pa z Nino v naročju začnem delat sendviče in kuhat kavo. Sem mislila, da bo rekla, da bo počakala tok časa, da dokončam in da bo ona odnesla možu te stvari, k je itak šla mimo bloka. Aha, ni šans. Sama sem vse dokončala, oblečt sem mogla Nino, kljub temu, da je bila ful utrujena in je imela čas za spat, Tima zrihtat za tiste par metrov, kokr imamo do stanovanje, trogat vrečko s sendviči in kavo..... Katastrofa. Mudil se ji je pa svečo pržgat na grob. Res, to je stvar, k ne more počakat deset minut. Nina mi je zaspala v dveh minutah na rokah, pa mi moj pol prav zakaj sem tamalo jemala s sabo, če spi. Mu povem, kaj je blo, sem mislila, da se mu bo kar strgal. Ja, no, takle mamo. Sem vam hotla že v petek pojamrat, pa nisem mela čist nobene volje, tok me je iz tira vrgla. No, pol smo s setro in s tamalimi itak šli na Žale in nas do sedmih ni bilo. Res, teli zadnji dnevi tukaj se mi že tako vlečejo.... Vsaka minuta mi je kot en dan in prav hvaležna sem za vsako minuto lepga vremena, da spizdim ven.

Nč, zdele vas grem pa še mal brat, kokr mi bo Nina pustila. Če ne se pa zvečer kaj oglasim.

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2344
4.11.2008 12:30:16   
majar.
dobro jutro!!!
kako lepo, danes smo vse do 11ih spaliuser posted image
blacky30 podatke sem že pustila na 90 straniuser posted image

zdaj pa veselo na delo, hana spi, jaz se pa spravljam na generalno čiščenje stanovanjauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 2345
   [Brisano sporočilo]
4.11.2008 12:30:41   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 2346
4.11.2008 12:36:28   
Majuska
Ojla dekleta,

mi smo danes vstali ob 8.15, kasneje smo še dremuckali in tako ni bilo časa za RR, sva se pa z Aleksandrom zato ornk nacrkljala, malo prej pa še dojila. Zadnje dneve je nekam zelo crkljiv, pa mal tečkast ... najbrž še vreme malo vpliva nanj, tule pri nas je zunaj kr neki ... user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2347
4.11.2008 12:37:27   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: flower

netki to tvoje nohte podaljša z gelom. Ti ne rabiš met nič nihtov.

kolk časa pa to zdrži?

Neposredna povezava do sporočila: 2348
4.11.2008 12:37:29   
metuljcek321
Cau, punce!

Evo, danes je bilo ze pestro - s ta malo sva bili urco in pol zunaj, pospravila sem stanovanje, zdaj pa berem RR.

Sem zmatarna, ker sem vceraj zvecer finisirala en clanek, in mi je slo nekaj uric spanja v franze. Hja, tko je pac to, a ne?

Anja je sicer spet spala 10 ur & sem zelo vesela, da ima tak fin ritem. Neka traje:-)

Eno vpr.: tiste, ki ste ze imele krst, a je bil med ali po masi? Jaz bi po, ampak nas zupnik fuuuuuuuuuuuuuuuuuul komplicira in se ne premakne niti za milimeter. Med maso in pika. Hm ...

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 2349
4.11.2008 12:37:34   
Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka

jutro

no ja sej tko sem mislila...ker varnih in nevarnih dnevov pri nas še ni, ker dojim

netki, nikar ne misli da je dojenje 100 % zaščita ... še vedno obstaja možnost, tako da se raje ne zanašaj na to.

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kontracepcija
Miška2006

Katero kontracepcijsko sredstvo uporabljate?

Kontracepcijske tabletke (32%)

Maternični vložek (navaden) (2%)

Mirena (10%)

Kondom (23%)

Kontracepcijska pena, krema, gel (0%)

Drugo (34%)

Število vseh glasov: 448

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!