Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 3.11.2008 21:46:24
|
|
|
|
Anonimen
|
ej dosti je že samo ena točka auroraa sam ej zihr bo inigo dobla jaz se itak hecam, ko tak ne vozim, nimam kaj delat z njo nočko že tretjič
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 3.11.2008 21:51:02
|
|
|
|
dzanika
|
js sm tut gledala neki vaše slikce pa ne vidim nikjer nobene točke.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 3.11.2008 21:55:32
|
|
|
|
netki
|
metuljček.....to so taki suhi fleki...kako nej napišem..flek suhe kože, tko mal hrapave.....je pa rekla da se to s kopanjem prenaša kaj že pomni zelen kakec....in ali vaši tud kakajo tko sluzasto?
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 3.11.2008 21:58:03
|
|
|
|
glugluglu
|
Blacky, pri nas je tudi pazi varianta, oz. predno smo nehali pazit za Tiana je bila poleg pazi še bolj nevarna varianta: varni in nevarni dnevi - po mojem občutku . Tako, sedaj je zopet "pazi" do decembra (takrat imam drugi pregled in bom morala nekaj vzeti), ta druge variante se pa še ne gremo, ker se mi zdi, da zadeva še ni tako urejena.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 3.11.2008 21:59:30
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu Blacky, pri nas je tudi pazi varianta, oz. predno smo nehali pazit za Tiana je bila poleg pazi še bolj nevarna varianta: varni in nevarni dnevi - po mojem občutku . Tako, sedaj je zopet "pazi" do decembra (takrat imam drugi pregled in bom morala nekaj vzeti), ta druge variante se pa še ne gremo, ker se mi zdi, da zadeva še ni tako urejena.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 3.11.2008 22:00:49
|
|
|
|
glugluglu
|
netki zeleni kakec - nič posebnega, sluz-dokler ni to vsakič in traja potem ni panike
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 3.11.2008 22:02:23
|
|
|
|
glugluglu
|
IZVIRNO SPOROČILO: netki IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu Blacky, pri nas je tudi pazi varianta, oz. predno smo nehali pazit za Tiana je bila poleg pazi še bolj nevarna varianta: varni in nevarni dnevi - po mojem občutku . Tako, sedaj je zopet "pazi" do decembra (takrat imam drugi pregled in bom morala nekaj vzeti), ta druge variante se pa še ne gremo, ker se mi zdi, da zadeva še ni tako urejena. a sem povedala v šifrah?
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 3.11.2008 22:06:44
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu netki zeleni kakec - nič posebnega, sluz-dokler ni to vsakič in traja potem ni panike se že kar nekaj časa vleče....ga ful matra in pol se pokaka, sej to je nagravžno tuki pisat ampak me res zanima (tko zgleda kot smrkelj)
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 3.11.2008 22:06:51
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz sem razumela obstaja metoda pazi: kar pomeni, umakni kuli od križanke preden napišeš glavno geslo in medtoa varni/ne varni dnevi, kar pomeni, lepo dokončaj križanko in ne skrbi. čeprav za moje pojme, je oboje nevarno
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 3.11.2008 22:07:35
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu IZVIRNO SPOROČILO: netki IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu Blacky, pri nas je tudi pazi varianta, oz. predno smo nehali pazit za Tiana je bila poleg pazi še bolj nevarna varianta: varni in nevarni dnevi - po mojem občutku . Tako, sedaj je zopet "pazi" do decembra (takrat imam drugi pregled in bom morala nekaj vzeti), ta druge variante se pa še ne gremo, ker se mi zdi, da zadeva še ni tako urejena. a sem povedala v šifrah? jp
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 3.11.2008 22:07:53
|
|
|
|
Anonimen
|
netki. nič ni nagravžno. nagravžen je moj prst trenutno ne pa en mali kakec... luka ma skor vedno zeleno blato, jaz temu ne pripisujem posebnega pomena... sluz pa je mel samo enkrat, verjetno pa nič ni hudega.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 3.11.2008 22:08:57
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24 jaz sem razumela obstaja metoda pazi: kar pomeni, umakni kuli od križanke preden napišeš glavno geslo in medtoa varni/ne varni dnevi, kar pomeni, lepo dokončaj križanko in ne skrbi. čeprav za moje pojme, je oboje nevarno hvala za podnapise
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 3.11.2008 22:10:20
|
|
|
|
netki
|
a je možno da tko kaka zarad ad3 kapljic k sem mu jih sedaj začela dajat?
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 3.11.2008 22:11:56
|
|
|
|
Anonimen
|
netki je možno ja! da ma krče zaradi njih!
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 3.11.2008 22:17:11
|
|
|
|
rovar_ka
|
HD - lepi nohti, ful! ta tretja slika mi je še posebej všeč, sem enkrat sama imela podobne oziroma enake brez tistih roza črtic. Včasih sem mela res divje Majar. - dobrodošla med nami! Zdaj pa le pridno čvekat Uuuu, pa Mariborčanka!Še ena, jupii IZVIRNO SPOROČILO: lunica24 zinky me zanima, kako bo potekal sestanek. lunica - a ti pa si tinky kr v zinky preimenovala? Spet mamo eno z novim vzdevkom
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 3.11.2008 22:18:42
|
|
|
|
Anonimen
|
vaaa pa res, zinky rovarka, kaj delaš tu, a ne rešuješ križank tak zdej pa res grem spat, komaj še gledam. upam, da bo mirna noč papa vsem
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 3.11.2008 22:18:50
|
|
|
|
rovar_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24 jaz sem razumela obstaja metoda pazi: kar pomeni, umakni kuli od križanke preden napišeš glavno geslo in medtoa varni/ne varni dnevi, kar pomeni, lepo dokončaj križanko in ne skrbi. čeprav za moje pojme, je oboje nevarno
|
|
[Brisano sporočilo] 3.11.2008 22:22:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.11.2008 22:23:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 3.11.2008 22:50:40
|
|
|
|
moya
|
evo mene po dolgem času... sem mal v facebook padla .. ne vem al ste kej že pisale kam boste hodile plavat v lj? vas nisem uspela brat za nazaj.. medve zihr greva!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.11.2008 22:55:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 3.11.2008 22:56:12
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24 jaz sem razumela obstaja metoda pazi: kar pomeni, umakni kuli od križanke preden napišeš glavno geslo in medtoa varni/ne varni dnevi, kar pomeni, lepo dokončaj križanko in ne skrbi. čeprav za moje pojme, je oboje nevarno Tele vaše šifre me prav zabavajo
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 3.11.2008 22:56:22
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: netki a je možno da tko kaka zarad ad3 kapljic k sem mu jih sedaj začela dajat? Ja. Naš Aleksander vedno kaka po njih.
|
|
[Brisano sporočilo] 3.11.2008 22:56:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 3.11.2008 22:57:38
|
|
|
|
Inigo
|
juhu punce! evo, sm le prišla do RR. tk sm na tesnem s časom zadnje cajte... moj dan ma sam 10 ur! Almera - ti pa se res ne rabiš ahtat, če nameravate še enga poknat!
|
|
|
Začetek maja je idealen za daljse izlete in dopustemaca83 RRSte izkoristili kombinacijo praznikov in sli kam na lepse?na daljsi dopust gremo raje poleti (
43%)
na daljsi dopust gremo raje pozimi (
0%)
ne planiramo, ker je maja se premraz (
2%)
maj je super, ne prehladno, ne premrzlo (
30%)
kaj je to dopust? (
20%)
imamo kolektivca, sef doloci kdaj gremo na izlete :( (
6%)
Število vseh glasov: 54Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!