glugluglu
|
Blacky, pri meni so enaki razlogi, pa mi bo sedaj decembra dala ene druge KT, je omenjala dvoje, pa ne vem katere, mogoče tudi cerazette, je rekla, da so druge vrste hormoni in da mogoče ne bi vplivalo na libido. Bomo videli. Neboglasnica, ja malo je nevarno, midva sva najprej rabila nekaj let, da sva se za tretjega odločila, sedaj pa kar nekaj četrtega omenja, mu res moram večkrat Tiana v varstvu pustit. Včeraj popoldan sva šli z Nino nekam za 2 uri je bil že skoraj problem, naslednji četrtek pa mene ne bo od 17.00 pa tja do poznega večera, ker imamo v službi večerjo in smo vsi povabljeni, komaj čakam, on pa men reče, da naj si drugič zorganiziram take stvari po 20. uri. Japajade, sem malo znorela ko je to rekel, (se bo njemu tudi nogomet potem začel šele po 20. uri), potem se je pa ven izmotaval, da ni nič tazga mislil, itd. Sej drugače je priden, med vikendi zjutraj vzame Tiana ga nahrani, previje, potem zloži posode in pripravi zajtrk za vse, mene pa pusti spati tačas, ampak pravi, da Tiana ni problema imeti zjutraj, ker je dobre volje, zvečer je pa težje, ker je že malo tečka. Almera, imam spomin na nuli očitno - še vedno, sem pozabila, da imam ob sredah telovadbo, ja prejšnji teden so bile počitnice in je odpadlo, zato sem pa pozabila. Tako, da v Lj. ne bom prišla. Tinky, imaš pa res fajn starše, ali pri kom je sedaj Teo? Jaz sem našim oz, moževim staršem, ki so v pokoju omenila, da bi rabila varstvo, da pridejo za 2 dni, da pazijo Tiana, da bi midva z Mitjem do konca razpakirala in pospravila klet in podstrešje, kjer je še nenujna roba ostala, pa ni bilo navdušenja. Raje pridejo kaj drugega narediti, pa da imam jaz Tiana in potem kuham za vse, kot pa obratno . Očitno bom morala po delčkih to narediti kot do sedaj. Na dan ko sem šla rodit še omare niso bile v sobah postavljene, ker je bilo vse na knap (je Mitja postavljal, medtem ko sem bila v porodnišnici), vse zapakirano, tako, da mi je do zdaj komaj cunje za vse nas uspelo zrihtati, 2 tedna nazaj sem zimske cunje zrihtala do konca. Ostalo je pa še polno krame. Ne moreš verjet koliko se tega nabere, morali bi se večkrat seliti .
|