|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: <<junijski princi in princeske 3.de...
3.11.2008 21:07:27   
Kaja08
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

Zapravljanje - jaz čakam en mini tini paketek, me pa fuuuul mika tisti kombinezonček v Hoferju - Kaja, kako se ti zdi?

mene tudi zanimauser posted image , je prav smešna cena, aja, pa ali sta samo dve barvi?

Kaja, kako pa napreduješ z dieto? Mene je sestra prepričala, da skupaj hujšava po ločevalni, mi je malo lažje, če imam mal spodbudeuser posted image . Sem pa danes tretji dan  in sem večerjalauser posted image .
user posted image user posted image  za take dieteuser posted image

Mislim, da so bile 4 barve - temno modra, rdeča, roza in rjava z roza dodatki (tko da je za punčke)

Dieta pa zaenkrat fajn laufa - edin dons imam sadni dan, pa sem že cel dan lačna user posted image  V knjigi pa piše, da rata sadni dan najljubši dan...hmmmm....men je zaenkrat najbl bedn dan, pa imam drugač fuuuul rada sadje.
Kaj pa kej ješ za OH? Ma nimam nobenih idej....

Žiga je car!

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
3.11.2008 21:07:51   
Kaja08
ooooouuuuujjjjjjeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaa who's the boss user posted image user posted image

Žiga je car!

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
3.11.2008 21:09:41   
Anonimen
no predn grem spat še tle odgovorim..z GH sem začela s korenjčkom in sicer 4 dni pred dopolnjenim 4 mescem torej 12.10..vse je lepo sprejel,par dni smo jedli korenjček pa fruteka,pa jabolko kuhano,pol zelenjavo več vrst pol juhice zelenjavne pol kašice-riževe,sadne,mlečne,tud banane smo normalno papali sam zdej mi jo zavrača...k je spet bruhnil po njej,tk da to ne pride v poštev..en cel obrok smo nadomestili,zdej z današnjim dnem uvajam še popoldanskega+AM...lepo pančite,nočko

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 1203
3.11.2008 21:22:30   
Anonimen
Ja, Hofer je bil danes zropan že ob 9-ih zjutraj pri nas.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Me je mikalo, pa sem zavila tja. user posted image Čeprav vse mam.

Tanikaa, ne mi zamerituser posted image , sam jaz imam občutek, da si preveč pogumno začela z GH. Ker ena banana in pol je zelo veliko že za marsikakšnega odraslega. Vsaj kolikor sem te brala zadnjič, da je tolk pojedel. In uvajanje je postopno.Mislim, da si zelo hitro prišla na cel obrok.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1204
3.11.2008 21:23:04   
*Mojca*
babysolza jaz imam problm ker nimam avta user posted image user posted image

GH: mi se malo hecamo pa včasih damo malo blitve, malo krompirčka. Za enkrat ni bilo težav. Je pa to enkrat na teden recimo. Bolj za hec kot zares. Dobi pa zvečer Novalacovo žitno kašico z mojim mlekom

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
3.11.2008 21:27:47   
Anonimen
Ninny, a je pri vama že bila?

Ne, nič je še ni bilo

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 1206
3.11.2008 21:41:35   
mtinca1
Lunca- vse naj, naj za tvoj rojstni dan user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   - pa še user posted image  user posted image !

ninny - za Mašo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

pri nas nič novega. jutri gremo na cepljenje. zdaj pa moram nardit še nekaj za službo, so me malo angažirali. tako da lepo še čvekajte in lahko noč.

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
3.11.2008 22:39:07   
polma
Hejhoj!!

Imamo danes 5 mesecev in razklano dlesen user posted image !
Jap, zob še ni viden, ampak ko sem ga rihtala za spanje, je grizel krpico (najljubše grizalo od vsega so krpice), nakar je zakričal ko user posted image in začel jokat. Pa sem ga hotla podrsat po dlesnih da ga pomirim in-glej ga zlomka!- enka desno spodaj ima prosto pot user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Kaj pravite-to že velja za zob?!? Men velja user posted image !!
Tko da veste, kako se to nardi- na 5.mesec mi še zob izpalimo venuser posted image .

Sicer pa-Lunca14-vse najboljše za 15ti RD-zdaj bodi ponosna Lunca15!!!user posted image user posted image user posted image

In ostale moje mamike- user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse lepo in malo manj lepo!!!!

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
4.11.2008 7:07:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Ja, Hofer je bil danes zropan že ob 9-ih zjutraj pri nas.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Me je mikalo, pa sem zavila tja. user posted image Čeprav vse mam.

Tanikaa, ne mi zamerituser posted image , sam jaz imam občutek, da si preveč pogumno začela z GH. Ker ena banana in pol je zelo veliko že za marsikakšnega odraslega. Vsaj kolikor sem te brala zadnjič, da je tolk pojedel. In uvajanje je postopno.Mislim, da si zelo hitro prišla na cel obrok.user posted image

jutro..ej bejba nikakor ne zamerim,to je pač tvoje mnenje...vem zadnjič je blo preveč ko je pojedel banano in pol,sma pa začela z GH vpričo P,k je bla tu,in je cela banana čisto sprejemnljivo za obrok...za uvajanje sem se odločila po posvetu s P in po svoji lastni presoji,ne zaradi firbca pač pa zaradi učinkov AM na Žana..mi pa ni žal,ker so razlike zelo opazne...kar se tiče pa tega da sem cel obrok že nadomestila pa ne vidim razloga zakaj bi štrikala in mu kuhan korenček devala 3 žlice cel teden,pač pa sem mu samo 3  dni,potem je dobil že malo večjo porcijo,in kakšen nov okus zraven in je to to-obrok je bil nadomeščen...boš pa vidla ko boste začeli z uvajanjem kak občutek je ko neveš al ima dosti otrok al ne,al še dodaš mleko al ne pa koliko mleka da je dovolj..to moraš kr po svoji presoji,jst sem dala prvič premalo mleka zraven in se je drl,po drugič preveč banane in je bruhal..zdej pa približno vem gre...tk da ne zamerim,je pač blo to tvoje mnenje,kot rečeno sem se sama odločila in odločala bom še naprejuser posted image ...evo pa user posted image še za vas..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1209
4.11.2008 7:18:06   
Anonimen
uuu polma vse naj naj za mini rojstni danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,pa čestitke za zobekuser posted image user posted image ..mi zdaj čakamo še zgornje,glede na to kolk je siten bi jih lahko imel že polna ustauser posted image user posted image ..sej bo..maži s calgelom,fajn pomagauser posted image

(odgovor članu polma)
  Neposredna povezava do sporočila: 1210
4.11.2008 7:37:29   
aleksandra silvija
uuu polma vse naj naj za mini rojstni dan ,pa čestitke za zobek

A se lahko pridružim željam?user posted image

Taanikaa hvala za kavo-danes sem pa res čist neprespana. Ampak k sreči zunaj tako lepo sije sonček, da bomo prav kmalu šli ven.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
4.11.2008 7:38:54   
babysolza
jutrčka,

mi smo danes user posted image  spali. user posted image user posted image  Sabina se je zbujala na uro pa pol od 1.30 naprej in sem precej podobna mesečniku. Pa ravno zdaj, ko me je štiri dni razvajala s celonočnim spancem. user posted image user posted image  Pa še včeraj smo bile same celo popoldne in je non-stop neki nergala. Ne vem, al jo je cepljenje razkurlo al kaj. user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
4.11.2008 7:44:11   
aleksandra silvija
Ne vem, al jo je cepljenje razkurlo al kaj.

Čisto možno.
Pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za naslednjo noč.

Neposredna povezava do sporočila: 1213
4.11.2008 7:46:00   
babysolza
babysolza jaz imam problm ker nimam avta

A maš kako trolo v bližini al ne? Sej drugače te lahko pa tudi poberem, če se zmenmo v Cityparku. user posted image  Ti si tam blizu a ne?

Neposredna povezava do sporočila: 1214
4.11.2008 7:48:36   
babysolza
Ne vem, al jo je cepljenje razkurlo al kaj.
Čisto možno.
Pa za naslednjo noč.

uf, hvala. user posted image  Sej se mi zdi, da če me ne bi ravno ta teden razvadla, bi že šlo. Pa tud lubi je mogu vstat vmes, pa je skori znoru, da on pa mora v službo. Ja, jaz bom pa spala cel dan al kaj? user posted image user posted image  Pa sej ga štekam, se vozit na šiht pa pol še na kak teren it, sam mi je tako pasalo eno njeno budnico prespat. user posted image user posted image

Kako ste pa vi, AS? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1215
4.11.2008 7:58:10   
aleksandra silvija
Kako ste pa vi, AS?

Hvala. Veš, smo kar dobro.
Lovro zadnje čase malo slabše spi, ampak to pomeni, da se večkrat zbudi in zelo hitro zaspi nazaj.
No, meni je ponoči najbolj mučno to, ko otrok ne spi in ne spi, pa joka, sitnari po urco ali več skupaj.
Če pa je buden enih 10 min mi je to o.k.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1216
4.11.2008 8:02:51   
*Mojca*
polma user posted image user posted image user posted image za zobek in mini tini roj.dan

babysolza: nimam direkt trole, pa tudi z vozičkom je nerodno, ker je še ful tastarih ki imajo stopnice in ni šans da spraviš voziček gor user posted image Imaš kak večji avto da bi šla 2 vozička not? Kdaj pa si mislila prist?

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

Neposredna povezava do sporočila: 1217
4.11.2008 8:04:48   
aleksandra silvija
da on pa mora v službo. Ja, jaz bom pa spala cel dan al kaj?

Ja, ti lahko spiš čez dan. WTFuser posted image .

Pri nas ponoči jaz vstajam, razen ko ima Jernej hipo, ga oba budiva in mu dajeva hrano-imava oba kaj delat. Pa včasih gre mož z Jernejem lulat-odvisno koga Jernej zbudi.
Za Lovra se pa ne zbuja.

Mi pa najbolj paše, če zjutraj mož zbujene otroke odpelje v dnevno-pa čeprav to pomeni zame samo 5, 10, 15 min dremanja, mi veliko pomeni.

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
4.11.2008 10:36:23   
Cofijana
Zivjo cveke kako ste? Vidm da mate tud vi probleme s spanjem, mi smo dons vsaj normalno spal vceri je blo pa za znort.user posted image  Mi bomo pomoje tud kmal dobil zobka ker mi skoz neki daje prste v usta pa slin se ko polzekuser posted image  sam ga razumem da ga srbi samo bomo potrpel. No vsem cestitke za zobke user posted image user posted image user posted image a ja pa glede GH jaz sem kar zacela z 4 mesecem ker sem vidla ko smo mi jedli kosilo je hotu se on in smo kar pocasi zacel. Pa se eno vprasanje a ste ze kej dale za probat jogorta? No se se kej tipkamo morem it mal pospravt dokler tamav spi user posted image . Lepo se mejte pa velik smejteuser posted image user posted image .

http://cofijana.moj-album.com/

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
4.11.2008 11:38:59   
polma
Hojhej!!!

in lepo po vrsti, kot so hiše v Trsti...

Kaja08-
ti boš kriva, če me user posted image in moja tavelika user posted image zrugata, da sem prinesla domov ženski pajacek za zimo user posted image user posted image user posted image !!! Ker sem morala nujno-poudarjam, ZARAD TEBE-v Hoferja in sem si zbrala ta rjavega, ker ima  rokce in nogice za pokrit s pajackom, nima posebej rokvičk al pa copatkov, ampak vsamo rokavček prekucneš-zavihaš nazaj, če me razumete. In valda, ta rjav ma gor dve roza miški user posted image user posted image user posted image . Ampak so tko mehki... Torej, če mene vprašate, so vse 4 variante pajackov za punčke user posted image . ampak jaz sem itak zavzeta HM-arca, pa zato verjtno tko vidim. Torej-kaja, pazi se.. In user posted image za dieto!!!

as-ti itak veš, da moraš preslišat take izjave v smislu, da je na porodniški vse tko izi, ker si pametna izkušena bejba, ki ve, da je tut možek malo zmatran in šokiran zarad vsega,kar vas je doletelo. user posted image user posted image user posted image

babysolza-jaz tut mislim, da je zarad cepljenja  sitkana, sja cepljenje je res en user posted image . user posted image user posted image user posted image

Delam musako user posted image .

No, zagrozila in povedala sem svoje....user posted image

(odgovor članu Cofijana)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
4.11.2008 11:42:23   
polma
IZVIRNO SPOROČILO: polma

as-ti itak veš, da moraš preslišat take izjave v smislu, da je na porodniški vse tko izi, ker si pametna izkušena bejba, ki ve, da je tut možek malo zmatran in šokiran zarad vsega,kar vas je doletelo. user posted image user posted image user posted image

upssssuser posted image user posted image user posted image sem pa neki narobe prebrala... SORI, as,.... ampak objemčke ti pa vseeno pošiljamuser posted image user posted image user posted image

Pa za babysolzo malo več objemčkov in pikapolonicuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil polma -- 4.11.2008 11:43:07 >

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
4.11.2008 11:43:00   
lunca14
Hvala vsem za lepe željeuser posted image ,upam,da se mi uresničijo vseuser posted image user posted image user posted image user posted image ...........mi je prav žal,ampak ne vem zakaj,ampak časa za rr mi zmanjkauser posted image ,tako,da nič ne vem kaj se kaj dogaja tu gor,zdejle letim po eneja in greva k zdravniku,ker že dva dni driska,danes pa je mel prisotno še kri,tako,da se morava it pokazat,pa še luna sproti stehtam,da vidim ,če se kaj rediuser posted image ..........upam,da ne bo kaj narobe z enejem,da je pač kaka nedovžna bakterija,ker je prejšnji teden jedel pesek,odzunaj pa polno mačkov in psovuser posted image user posted image user posted image .Mejte se lepo,če katrera rabi pokice,tu so,mislim na vasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
4.11.2008 11:44:55   
polma
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

Hvala vsem za lepe željeuser posted image ,upam,da se mi uresničijo vseuser posted image user posted image user posted image user posted image ...........mi je prav žal,ampak ne vem zakaj,ampak časa za rr mi zmanjkauser posted image ,tako,da nič ne vem kaj se kaj dogaja tu gor,zdejle letim po eneja in greva k zdravniku,ker že dva dni driska,danes pa je mel prisotno še kri,tako,da se morava it pokazat,pa še luna sproti stehtam,da vidim ,če se kaj rediuser posted image ..........upam,da ne bo kaj narobe z enejem,da je pač kaka nedovžna bakterija,ker je prejšnji teden jedel pesek,odzunaj pa polno mačkov in psovuser posted image user posted image user posted image .Mejte se lepo,če katrera rabi pokice,tu so,mislim na vasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne skrbi za Luna user posted image , on je ja možakar da se reče!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Eneja!!!! to bo prekaljen in odporen, ko zraste od vsega kar zdaj zbaše v usta user posted image !!!!

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
4.11.2008 11:52:41   
NinKa

Pozdravljene,

Kok čvekate, komaj dohitevam z branjem. Mi smo včeraj praznovali 4 mesece....user posted image user posted image user posted image  pa še tok lep sonček je bil. Dans pa je user posted image  vreme, pa ta megla. Ma ne vem, bova šla v kako trgovino.

IZVIRNO SPOROČILO: ninny

IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

Tanikaa kdaj si mu ti začela dajati gh. Jaz se še zdaj nisem opogumila. Če pa eni pravijo še ne, da je prehitro eni pa že dajejo. Zdaj pa sem res že čisto zmedena.

Še ena, ki še nič ne uvaja. Sem sklenila, da bom začela po 5. mesecu al pa še pozneje, pa lepo počasi. Najprej ene par vrst zelenjavce, potem pa še sadje.
Ninny, kaj praviš na moje načrte?

Pa živjo. user posted image

imava kar podobne načrteuser posted image

Pod to se še jaz podpišem, ker sem se odločila, da bomo počakali. Začela pa bom, z kašicami kot dodatek aptamilu. Sem zadnjič upala, da bom našla v Muellerju te ki so že pripravljene z Aptamilom, pa jih ni. zato sem se odločila za Holle. No nadalje bomo uvedli malo zelenjave in šele nato sadje.

Mueller- ja to je vedno dogodivščina, sploh kaj se tiče cene...hvala bogu imam njihovo kartico, da si na ta račun vsaj Lindove dobrote "kao" zastonj privoščim.

Zobki - ni ne duha ne sluha od njih...saj še bodo.

Spanje - mi spimo od 21h do 6h pa pol od 6.30h do 10.30h. Čez dan pa mogoče okoli 14h za kake pol urce. Ampak se ne pritožujem, ker lahko svako noč komot spim. Ker tudi tavečji gre lepo redno spat okoli 20h. In spi do 7h ko gre pol v vrtec.

Ok, mi2 z Nickom šibama do Hoferja, sem se odločila, da vidim kaj imajo, če vse tok pišete o kombinezončkih. Čeprav imamo že 2 komada...grem pogledat, sedaj ko sem KONČNO dobila svoj avtek nazaj..-....pa recimo da ima pravo barvo.

Lepo kuhajte...jaz sem za dons brez idej...možek sanja o buhtelnjih...sin pa o čikn nagcih in pomfriju...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
4.11.2008 12:37:02   
aleksandra silvija
jaz sem za dons brez idej...možek sanja o buhtelnjih...sin pa o čikn nagcih in pomfriju...

Ej, tudi čiken nagci so včasih zakon!

Jaz pa file rdeče postrvi pečem( pravzaprav v prčici na žaru), pa zraven rjav riž s korenčkom. Pa zame skleda solate(mozzarela, paradižnik, paprika-njami
Ampak bi z veseljem tudi kakšnega nagca pospravilauser posted image , ali pa pomfriuser posted image
Za večerjo pa imam pripravljeno musako s stročjim fižolom.
Sem na splošno tudi jaz kar brez idej

Lunca-za Eneja_user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Lun pa itak-tako kot so povedale-dec in pol!

Polma-nič hudegauser posted image .

Tako, grem Jerneju dat insulin in kosilo.

Pa-pa

(odgovor članu NinKa)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?