Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Cau Mi lahko prosim katera pove ce je v redu da tamala skoraj vsak dan dobi banano,da mi ne bo potrebn o tem teme odpirat? Kaj pa vem,banana rada zapira,tako,da jo spremljaj kako bo s kakcem,če boš videla da kaka normalno,potem ji pač dajaj banano,ampak vseeno ne pretiravat s količino,naj bo bolj za okus,kot za količino,če jo bo pa zaprlo,ji boš morala za nekaj časa ukinit,verjetno ji paše okus,ker je zelo sladka.Daj probaj kombinirat jabolko in banano,najprej malo več banane,potem pa čedalje manj banane,da se navadi še drugega okusa.Malo jo pretentaj . Sej ji ne dajem samo banano,vedno zraven se jabolko ali hrusko,ampak je res ena zoprnica zbircna,vcasih tut ust noce odpret . Zato najbrž pravijo, da je bolje začet z zelenjavo Nya,saj to vem,in sem z zelenjavo tudi zacela,pa je niti pod razno noce,se davi,skoraj zadavi,je prav mucno gledat.In ker nikakor ni slo sem nekaj dni pocaskala,pa spet nic,zato sva zdaj na sadju.
|