|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: <<junijski princi in princeske 3.de...
3.11.2008 17:17:45   
Kaja08
No, ko imam pa že lih samogovore, nej se pa še pohvalim, da sem dons zapravljala user posted image  In sicer sem šla v Hoferja in kupila Žigatu zimski kombinezon, 4 bodije, 2 žabice, štumfe in komplet (jopa in hlače) za 34 evrov. Kr gut, ne!! Imajo pa zelo velike številke v Hoferju - bodije sem kupila št. 62/68, pa so večji, kot jih imamo zdej, ki so skor vsi 68!!

Žiga je car!

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
3.11.2008 17:17:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Kaja08

IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*

tanika no comment

Jaz sem šla v soboto na sprehod po kolesarski stezi v gorici. Ni avtov, redko kje kak kolesar. Idealno za vozičkat. No in na tleh sedi en ata z dvema fantkoma, eden ene 3 leta, drugi ene 5, od oka. En je imel kolo, drugi pa je tekel gor in dol. No in ta mali zalaufa direkt v lužo in ker je špricalo se mu je zdelo kul in se je ful smejčkal in še malo bolj skoču. Pogledam ata in se mu nasmejem, on pa: dio porko boš šu vn iz vode? P*i*z*d*a  t+i m+a+t++e+r+n+a še enkrat greš not in te prbijem user posted image user posted image user posted image user posted image Fak, sem se tako ustrašla da sem skori tekla stran. Mislim...no comment res. Ne vem al je bil dedek al samo starejši fotr...je zgledal južnjak...sej nimam nč proti njim amak tole res ni bilo ok...

ej, tista bejba pri zdravnici je bila tud južnjakinja....prej nisem hotla napisat, ker nimam nič proti njim, sam da me ne bi kera česa obtožila

Saj jaz tudi nimam nic proti juznakom,tudi moj je,samo, so res drugacni.Od mozevega brata zena je enkrat, sem bila zraven, rekla svojem sinu(je imel takrat prib.3l),j.e.b.o.  t.i.  p.a.s.  m.a.t.e.r....sem bila tolk sokirana,mi je cist dol padla.Da lahko otroku reces kaj taksnegauser posted image .

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 1177
3.11.2008 17:17:59   
Anonimen
Ninny,a tvoja ima pa vrocino,bogica.Kaj je bilo pa zadnjic z Emo,mi je tisti dan crknil racunalnik,in res nimam casa vse nazaj brat,pa me res zanima.Upam da ni bilo nic(si malo mislila da so usesa).Za taveliko pa .

samo tisti dan je imela vročino, drug dan je bila pa čisto v redu.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1178
3.11.2008 17:18:40   
Kaja08
oooooooooooouuuuuuuuuujjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaa bejbi user posted image

no, sej zdej pa grem, dost samogovorov z moje strani user posted image

Žiga je car!

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
3.11.2008 17:20:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Kaja08

No, ko imam pa že lih samogovore, nej se pa še pohvalim, da sem dons zapravljala user posted image  In sicer sem šla v Hoferja in kupila Žigatu zimski kombinezon, 4 bodije, 2 žabice, štumfe in komplet (jopa in hlače) za 34 evrov. Kr gut, ne!! Imajo pa zelo velike številke v Hoferju - bodije sem kupila št. 62/68, pa so večji, kot jih imamo zdej, ki so skor vsi 68!!

Sva ze 2 s samogovoriuser posted image .user posted image  za nakup.Jaz sem pa danes Mariski kupila CRNE debele hlace.So tolk kjut.Drugac ima pa moja vse 74st.,pa se to se mi zdi da ji bo vsak cas premajhno.

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 1180
3.11.2008 17:22:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

Ninny,a tvoja ima pa vrocino,bogica.Kaj je bilo pa zadnjic z Emo,mi je tisti dan crknil racunalnik,in res nimam casa vse nazaj brat,pa me res zanima.Upam da ni bilo nic(si malo mislila da so usesa).Za taveliko pa .

samo tisti dan je imela vročino, drug dan je bila pa čisto v redu.

Me veseli da se je dobro izteklouser posted image user posted image .

Kaja,a zdej si pa usla...ti ti tiuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1181
3.11.2008 17:24:47   
Kaja08
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Kaja,a zdej si pa usla...ti ti tiuser posted image .

Ma se morm it nemščino učit - sem moja dva fanta poslala k tašči&tastu, da bi se jst lahko v miru učila, pa že cel cajt na RR visim user posted image  Pridem zvečer še kej gor user posted image

Žiga je car!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
3.11.2008 17:34:25   
D.anna 76
Kaja08 - hit učit!!!!!

No a ste se zdej že kej odločle kdaj boste kej šle v živo čvekat?

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
3.11.2008 17:54:06   
Anonimen
D.anna,na zalost ne morem zraven,se pa priporocam,ce bo kdaj moznostuser posted image .

Grem gledat albume,ker mi tamala se kar spi,ze neverjetno dolgo.
Sem pogledala od Ninny.Tvoja Masa je tak cukruser posted image ,kr za polupckat.

No zdaj grem pa se druge.

(odgovor članu D.anna 76)
  Neposredna povezava do sporočila: 1184
3.11.2008 17:55:25   
Anonimen
Nc ne bo,se ze jokauser posted image ...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1185
3.11.2008 18:41:07   
Anonimen
Ola, mi smo se danes naluftali cel dan zraka.user posted image

Lunca vse najboljšeuser posted image , ostali, da se čimpraj pozdravite.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1186
3.11.2008 19:25:31   
Anonimen
evo dokazano zdej..moje dete ne prenese banane..sm mu dala za popoldanski obrok malo banane in je ni hotel,par žličk samo ,si je zapomnil od zadnjič..in evo prejle mi je spet ful bruhniluser posted image ..ne paše mu banana..mojči ne dobim veze,ne morem te kliknat tam...neki heca računalnik al kajuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1187
3.11.2008 19:28:05   
*anamor*
Tanikaa kdaj si mu ti začela dajati gh. Jaz se še zdaj nisem opogumila. Če pa eni pravijo še ne, da je prehitro eni pa že dajejo. Zdaj pa sem res že čisto zmedena.

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
3.11.2008 19:29:43   
*anamor*
Tudi jaz sem danes zapravljala. 100 eur sem zapravila v mullerju. Groza.

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
3.11.2008 20:10:03   
babysolza
ola čveke, kako ste?
Sabina je že zaspala. Jo je očitno zdelalo cepljenje. user posted image user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
3.11.2008 20:17:59   
babysolza
Ampak kaj se je zgodil Je bila pa tam ena mlada mama z ene 4 leta staro punčko in je punčka začela jokat, pa ji je mama najprej govorila naj utihne, ampak tko, zelo grdo - UTIHN...pol pa mala ni nehala jokat, jo je pa uščipnla. In je pol ena gospa v čakalnici rekla, da tko se pa ne dela in če je to zanjo način vzgoje. Pa ji je una zabrusla da ja in da če ščipanje ne učinkuje, pa kr useka Ene babe so pa res za skloftat....

K.O.Z.A. user posted image  user posted image  user posted image   Pa tisti dve kokoški od taanikee tudi in ata od mojce prav tako.
Jaz pa lahko pohvalim svojo vzgojiteljico iz vrtca - je po par letih (mene je seveda dala skoziuser posted image user posted image ) končno ugotovila, da ni za ta poklic in šla delat v neko pisarno. user posted image  user posted image

babysolza, pohvaljena

user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa bravo za Žigata! user posted image

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
3.11.2008 20:19:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *anamor*

Tanikaa kdaj si mu ti začela dajati gh. Jaz se še zdaj nisem opogumila. Če pa eni pravijo še ne, da je prehitro eni pa že dajejo. Zdaj pa sem res že čisto zmedena.

jaz tud še čakam z GH

(odgovor članu *anamor*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1192
3.11.2008 20:22:55   
babysolza

D.anna, prevzemi pobudo. user posted image  Mene nobena ne upošteva. Al pa sam slabe termine zbiram? user posted image  user posted image

Jaz načeloma lahko kadarkoli, sam moram vedet kak dan prej, da si 'priborim' avto.

Zapravljanje - jaz čakam en mini tini paketek, me pa fuuuul mika tisti kombinezonček v Hoferju - Kaja, kako se ti zdi?

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
3.11.2008 20:24:41   
babysolza

Še ena, ki še nič ne uvaja. Sem sklenila, da bom začela po 5. mesecu al pa še pozneje, pa lepo počasi. Najprej ene par vrst zelenjavce, potem pa še sadje.
Ninny, kaj praviš na moje načrte?

Pa živjo. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1194
3.11.2008 20:26:20   
babysolza
Kaja in Kleopatra, evo zdaj mam pa jaz samogovore. user posted image  user posted image  Po tolko mesecih čvekanja bi se pa že lahko uskladile. user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1195
3.11.2008 20:40:46   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

Zapravljanje - jaz čakam en mini tini paketek, me pa fuuuul mika tisti kombinezonček v Hoferju - Kaja, kako se ti zdi?

mene tudi zanimauser posted image , je prav smešna cena, aja, pa ali sta samo dve barvi?

Kaja, kako pa napreduješ z dieto? Mene je sestra prepričala, da skupaj hujšava po ločevalni, mi je malo lažje, če imam mal spodbudeuser posted image . Sem pa danes tretji dan  in sem večerjalauser posted image .
user posted image user posted image  za take dieteuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1196
3.11.2008 20:45:04   
babysolza
pršu lubi, šibam, ker računam na eno masažko. user posted image user posted image

Šit, me bere.... user posted image  user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
3.11.2008 20:51:00   
Anonimen

Še ena, ki še nič ne uvaja. Sem sklenila, da bom začela po 5. mesecu al pa še pozneje, pa lepo počasi. Najprej ene par vrst zelenjavce, potem pa še sadje.

imava kar podobne načrteuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1198
3.11.2008 21:02:07   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

imava kar podobne načrteuser posted image

jaz tud. Samo meni je patronažka rekla, da one svetujejo začeti s sokcem in sicer 3 dni jabolčni sok 1:1 z vodo, potem sok korenčka in potem sok rdeče pese. Pol pa sadne kašice in šele potem zelenjavauser posted image  Pa se meni tud zdi veliko bolje začet z zelenjavo. Bom vidla.

Ninny, a je pri vama že bila?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
3.11.2008 21:05:03   
Kaja08

D.anna, prevzemi pobudo. user posted image  Mene nobena ne upošteva. Al pa sam slabe termine zbiram? user posted image  user posted image

Jaz načeloma lahko kadarkoli, sam moram vedet kak dan prej, da si 'priborim' avto.

Kofetkanje - itak, da sem za to, ampak meni City park ne odgovarja, ker je preveč folka tam in mi to ni všeč... Tko da če boste kdaj na našem koncu, potem z Žigijem z veseljem prideva user posted image

Kombinezonček izgleda super - sem vzela rdečega, da ne bo imel ravno vse v modrem. Je pa ravno, ko sem izbirala barvo, prodajalec prinesel nov paket teh kombinezonov in je rekel, da je to vse, kar je še ostalo. Saj ni čudn, če so bli pa po 10 evrov. Tko da predlagam, da greš jutr navsezgodi pogledat, če jih še imajo kaj... No, sicer pa bom vidla, kakšen bo, ko ga bom oprala - je že v stroju, jutr zalaufam stroj in poročam, ko bo oprano, v kakšem stanju je user posted image

Žiga je car!

Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?